Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαγνήτης σημαίνει ηλεκτρικά φορτιά.

Mαγνήτης σημαίνει "μαγνητικά πεδία"

Κάτι άλλο...

Είχα μια υπενθύμιση για σήμερα ρυθμισμένη να με ειδοποιήσει και με ήχο και απ' όλα, αλλά ξεχάστηκα να ανοίξω το κινητό το πρωί και το άνοιξα μόλις πριν από λίγο (και φυσικά είχε περάσει η ώρα της υπενθύμισης. Κανονικά δεν θα έπρεπε να με θυμίσει με το άνοιγμα του κινητού? Να βγει ρε αδερφέ ένα μήνυμα... κάτι! Στο Sony Ericsson ακόμα και κλειστό να ήταν το κινητό άναβε μόνο του για να σε ειδοποιήσει!!!

Υπάρχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση να το κάνει αυτό και το 5800? Δηλαδή, αν δεν κοιτούσα κατά τύχη το ημερολόγιο, θα ξεχνούσα μια πληρωμή που έχω να κάνω!

Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και σε μένα το κάνει καμιά φορά.

Με τι firmware είσαι?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μαγνήτης σημαίνει ηλεκτρικά φορτιά. Με την μπαταρία κοντά μήπως δε θα έπρεπε να το προσπαθήσεις;

Μαγνήτης σημαίνει μαγνητικές δυνάμεις δηλαδή δημιουργία μαγνητικού πεδίου. Αν ένα μαγνητάκι 1 τ.χιλιοστού δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη και στην κάμερα (και όχι στην μπαταρια οπως ισχυρίζεσαι) τοτε στα αλλα κινητα που εχουν μαγνητες (HTC κλπ) γιατι δεν εχει επηρρεασει?

Αη - Phone

Μαγνήτης σημαίνει μαγνητικές δυνάμεις δηλαδή δημιουργία μαγνητικού πεδίου. Αν ένα μαγνητάκι 1 τ.χιλιοστού δημιουργεί πρόβλημα στην οθόνη και στην κάμερα (και όχι στην μπαταρια οπως ισχυρίζεσαι) τοτε στα αλλα κινητα που εχουν μαγνητες (HTC κλπ) γιατι δεν εχει επηρρεασει?

Δε μπορούμε να ξέρουμε τι κατασκευαστικές μέθοδοι έχουν χρησιμοποιηθεί για να προστατευθεί η συσκεύη από το μαγνήτη. :confused:

Καλά κάνεις και θες να πειραματιστείς και να το δοκιμάσεις, απλά ο φίλος επισημαίνει κάποιους προβληματισμούς του, που δεν είναι τόσο άτοποι, αν θες τη γνώμη μου!

Πάντως, αν το δοκιμάσεις, ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Μετά την αναβάθμιση που έκανα το κινητό έπαψε να βγάζει τις αναπάντητες κλήσεις καθώς και να αναβοσβήνει το πλήκτρο του μενού.

Καλυτερα να κανεις hard format και format στην καρτα μνημης..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλυτερα να κανεις hard format και format στην καρτα μνημης..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651205#post2651205

Άλλαξα το μητρώο από τις 30 ημέρες στις 10 και το πρόβλημα διορθώθηκε.

Καλά είναι πριν το hard format να προτείνουμε απλές λύσεις

σημερα πηγα στο nokia store στα χανια για να ζητησω αντικατασταση για το προβλημα που ειχα στα ακουστικα και μου ειπαν οτι δεν γεινετε αντικατασταση στα αξεσουαρ γιατι η alfha copy ειναι στα δικαστηρια με την nokia... ξερει κανεισ τιποτα γι'αθτο το θεμα? τι θα γινετε με τισ εγγυησεις?

τι προβλημα εχεις με τα ακουστικα? γιατι εγω εχθες το βραδυ που τα εβαλα για πρωτη φορα δεν επαιζαν σχεδον καθολου και εκαναν τριξιματα, αλλα σημερα δουλευουν ενταξει

τι προβλημα εχεις με τα ακουστικα? γιατι εγω εχθες το βραδυ που τα εβαλα για πρωτη φορα δεν επαιζαν σχεδον καθολου και εκαναν τριξιματα, αλλα σημερα δουλευουν ενταξει

εχουν προβλημα με την κολλα που κραταει το καπακι πανω στο ακουστικο και εχει ξεκολισει το ενα και το αλλο ειναι ετοιμο να βγει και αυτο,,,σκεφτομαι να παω και στη vodafon απο οπου και το πηρα...να δω τι θα μου πουν και απο εκει....:(

Άλλαξα το μητρώο από τις 30 ημέρες στις 10 και το πρόβλημα διορθώθηκε.

Καλά είναι πριν το hard format να προτείνουμε απλές λύσεις

Σιγουρα αλλα ποτε δεν εχω διαβασει κατι τετοιο :O. Αυτο με το μητρωο το καναμε στην εποχη του 6600 αλλα για αλλους "παρομοιους" λογους. Διορθωθηκε και το πληκρο του μενου?

edit:

Eαν βαλεις το μητρωο στις 30 ημερες το προβλημα ξανα εμφανιζεται?

Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια βοηθεια!!

πηρα το κινητο προχτες απο καταστημα (εισαγωγη απο αγγλια)... Πηρα τηλεφωνο εμαθα οτι ηταν απο αγγλια με 2χρονια σερβισ κτλ κτλ...

Οκ.... του βαζω διαφορα προγραμματακια και κατι παιχνιδακια... Μπηκα και στο ιντερνετ με τον skyfire εκατσα λιγακι.. Μετα εκλεισα το προγραμμα, παω κλεινω και το ρουτερ και μολις το κανω αυτο ακουω ενα μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... προφανως ειχε μεινει συνδεδεμενο το κινητο και μολις αποσυνδεθηκε δεν του αρεσε (τι μ@λ@κ$#) Αφου δεν ακουγε τιποτα το κλεινω με το κουμπι... Το πρωι τωρα παω να το ανοιξω αλλα τιποτα!!! κολλαει στο λογοτυπο της ΝΟΚΙΑ!!! βγαζω μπαταρια το βαζω να φορτωσει (μπας και!) αλλα τιποτα.. παλι το ιδιο...

Τι λετε να φταιει?? Πως το αναβω τωρα?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.... :)

eidt: εβγαλα την καρτα μνημης και ανοιξε τελικα... αλλα μολις βαλω την καρτα (ανοιχτο το τηλ) τρελενεται...! κολλαει λιγο στην αρχη... δεν βγαζει τις συντομευσεις στην αρχικη οθονη.. (οι οποιες ειναι απο του κινητου, δεν τις εχω πειραξει)... φορματ η μνημη???

Edited by vgnFE31h
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

eidt: εβγαλα την καρτα μνημης και ανοιξε τελικα... αλλα μολις βαλω την καρτα (ανοιχτο το τηλ) τρελενεται...! κολλαει λιγο στην αρχη... δεν βγαζει τις συντομευσεις στην αρχικη οθονη.. (οι οποιες ειναι απο του κινητου, δεν τις εχω πειραξει)... φορματ η μνημη???

Απλά αλλάζεις κάρτα μνήμης. Προφανώς έχει την εργοστασιακή κάρτα μνήμης που είχε μέσα το πακέτο. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις φορμάτ στη κάρτα αλλά θα στο ξανακάνει το συγκεκριμένο πρόβλημα κάποια στιγμή. Για πιο πολλά με κάρτες μνήμης δες στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Απλά αλλάζεις κάρτα μνήμης. Προφανώς έχει την εργοστασιακή κάρτα μνήμης που είχε μέσα το πακέτο. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις φορμάτ στη κάρτα αλλά θα στο ξανακάνει το συγκεκριμένο πρόβλημα κάποια στιγμή. Για πιο πολλά με κάρτες μνήμης δες στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα).

Ναι την εργοστασιακη εχει... Δηλαδη βγηκε μουφα η καρτα???? :X

Ναι την εργοστασιακη εχει... Δηλαδη βγηκε μουφα η καρτα???? :X

Γενικά είναι έτσι οι εργοστασικές κάρτες μνήμης που βρίσκονται μέσα στα πακέτα των συσκευών. Έχει παρατηρηθεί και με άλλες συσκευές εκτός του 5800 (Ν82, Ν85 κτλ.)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γενικά είναι έτσι οι εργοστασικές κάρτες μνήμης που βρίσκονται μέσα στα πακέτα των συσκευών. Έχει παρατηρηθεί και με άλλες συσκευές εκτός του 5800 (Ν82, Ν85 κτλ.)

Στο Ε66 που εχω ειναι μια χαρα ομως.... :ninja: οποτε παει 50-50...

Ρε παιδια δεν παει αλλο με τα κολληματα του...σημερα το πρωι το ανοιξα και κλασικα κολλουσε....εβγαλα την μπαταρια-καρτα μνημης τουλαχιστον 8 φορες...οταν τελικα ανοιξε και πατουσα να μπω στις εφαρμογες λεει μνημη πληρης και me πεταει στο αρχικο μενου αφαιρωντας ομως ενα ενα τα εικονιδια του μενου (αν δηλαδη πατσω 2 φορες το "εφαρμογες" αφαιρει 2 εικονιδια απτο μενου...τι γινεται ξερει κανεις?
:w00t:

Στο Ε66 που εχω ειναι μια χαρα ομως.... :ninja: οποτε παει 50-50...

Επειδή σε ένα κινητό είναι έτσι και αλλιώς σε άλλο, δεν πιάνεις το 50-50..

Εγώ πήρα 2 κινητά 5800 από Αγγλία.To ένα με ΝΟΚΙA κάρτα και το άλλο με sandisk.

Και τα 2 παίζουν τέζα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εκανα αναβάθμιση στην έκδοση 31,0,101 της vodafone (είναι vodafone live) και βλέπω το ξυπνητήρι καθυστερεί μερικές φορές 5' να χτυπήσει. Απο οτι είδα είναι γνωστό πρόβλημα αυτό αλλά για να μην ψάχνω 170 σελίδες ξέρει κανένας να μου πεί εαν φτιάχνει και πώς?

ευχαριστώ

Πολύ απλά βάζεις το ξυπνητήρι 5 λεπτά νωρίτερα να χτυπήσει.Το πρόβλημα διορθώνεται στην έκδοση 40, που δεν είναι διαθέσιμη για vodafone τώρα.

Ρε παιδια... περιεργα πραγματα... Ενω τωρα την εχω βγαλει την καρτα μνημης προβληματα παραμενουν!! δηλαδη στην αρχικη οθονη τα εικονιδια δεν φαινοντε.. και οτι φενεται? δεν λειτουργει.. ουτε στο πληκτρολογιο παει για να γραψω κατι ουτε στις επαφες! καθως επισης δεν δουλευει και το πρασινο κουμπι των κλησεων... στην ουσια μου βγηκε αχρηστο σαν κινητο... (ουτε νουμερα μπορω να πατησω ουτε το πρασινο κουμπι.)

Για ολα αυτα φταιει η καρτα μνημης?? Την οποια της εχω βγαλει?