nabagos Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 βρε mouse απλα σε ενημερωσε ο ανθρωπος οτι μπορεις να το δεις κιολας :) εγω ακομη δεν καταλαβα πως την επαθα με την οθονη του 5800. μαλλον καπου πιεστηκε.. δεν εξηγειται αλλιως. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Κρατησε backup τις επαφες και τα μηνυματα μεσω Ovi Suite απο τον υπολογιστη σου, και μετα κανε hard reset στο 5800 σου. για hard reset: στην οθονη που γραφεις τον αριθμο που θες να καλεσεις πατησε *#7780# *αν οι επαφες σου ειναι ηδη αποθηκευμενες στην sim δεν φοβασαι μηπως χαθουν. *υπαρχει οδηγος που τα εξηγει ολα αυτα αναλυτικα και εδω στο myphone αλλα και στο google αν ψαξεις. επισης μπορεις να το δεις πως γινεται και στο youtube. βρε mouse απλα σε ενημερωσε ο ανθρωπος οτι μπορεις να το δεις κιολας :) εγω ακομη δεν καταλαβα πως την επαθα με την οθονη του 5800. μαλλον καπου πιεστηκε.. δεν εξηγειται αλλιως. Λάθος μου τότε. Συγγνώμη. 1) Μπορείτε να μου δώσετε λινκ για να διαβάσω τον οδηγό απ' το φορουμ; 2) Με hard reset διαγράφονται τα πάντα, δηλαδή καθαρίζει εντελώς το κινητό; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Λάθος μου τότε. Συγγνώμη. 1) Μπορείτε να μου δώσετε λινκ για να διαβάσω τον οδηγό απ' το φορουμ; 2) Με hard reset διαγράφονται τα πάντα, δηλαδή καθαρίζει εντελώς το κινητό; Ευχαριστώ Διάβασε τον [ΟΔΗΓΟΣ] Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή εκεί που λέει Για συσκευές Symbian^1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Διάβασε τον [ΟΔΗΓΟΣ] Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή εκεί που λέει Για συσκευές Symbian^1 Απ' ό,τι διάβασα διαγράφονται τα πάντα από τη συσκευή και όχι από την κάρτα μνήμης. Πώς μπορώ να κάνω "φορματ" και στην κάρτα; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Απ' ό,τι διάβασα διαγράφονται τα πάντα από τη συσκευή και όχι από την κάρτα μνήμης. Πώς μπορώ να κάνω "φορματ" και στην κάρτα; Ευχαριστώ Διάβασε το [ΟΔΗΓΟΣ] Μορφοποίηση (format) της μαζικής μνήμης και της κάρτας μνήμης Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πάντως στο forum της nokia όπως και σε κάποια σχόλια αναφέρουν ότι θα γίνει το update αλλά θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.. Η επίσημη ανακοίνωση της Nokia: We’d like to confirm that the planned updates for Nokia X6, Nokia 5530 and Nokia 5800 are still to be released and we are currently working on getting the software ready to launch in some months. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3764682#post3764682 Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδιά εχω πρόβλημα με το 5800 της κοπέλας μου. Ξαφνικά σήμερα η μισή οθόνη μαύρη..μελανιασμενη.. Δεν ξέρω το γιατί κ το πως. Παίζει να φταίει o μαγνήτης που έχει η τσάντα της εκεί που το βάζει; αν ναι πόσο ναι θέλει η οθόνη ναι της φτιάξω; 60 ευρω.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσαρμοζει τον φωτισμο της συσκευης αναλογα με το φωτισμο του περιβαλλοντος? Θυμαμαι ειχε αντιστοιχη επιλογη το SPB mobile shell αλλα δεν βολευει τωρα το spb... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλησπερα ξερετε για το μη εγκυρο ονομα διακομιστη αν υπαρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδια λιγη βοηθεια αν γινετε? Αφου ειπα να δοσω καινουργια ζωη στ 5800 μου παρηγγειλα γνησιο τζαμακι μπροστα και πισω καπακι ,λοιπον μπαινω και στο youtube και βλεπω πως το κανουμε βιδες και το κανω τζιτζι το 5800,να'σου ομως που δεν κουμπονει καλα η πρωσοψη και μετα απο πολυ παιδεμα (2ωρες) μετα καταλαβα ο βλακας οτι εβαζα λαθος ενα μαραφετι δεξια πανω στην οθονη,εγω το εβαζα απο πισω και αυτο επρεπε να'ναι μπροστα,αφου το κουμπωσα τελικα απο το ζορι πουφαγε εσπασε η οθονη(τζαμπα τα 18 ευρω φια τα ανταλακτικα!)! Τωρα πως θα αντιγραψω τα τηλεφωνα που ειναι στο 5800 στο Ν95 μου? Το συνδεσα το 5800 στο OVI και εκανα sync τις επαφες ,συνδεσα και το Ν95 αλλα ακρη δεν βγαζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Κανε back up απο το 5800 κ επελεξε μονο τις επαφες κ αντιστοιχα μετα restore τις επαφες στο Ν95. Καντο καλυτερα με το νοκια pc suite που ειναι πιο απλο προγραμμα για τετοια θεματα. Και το ovi suite παντως εχει σε καποιο μενου επιλογη για back up κανονικο και οχι το sync. Sent from my GT-I5800 Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 μπορείς να τα συνδέσεις και με bluetooth χωρίς υπολογιστή και να τα μεταφέρεις.. Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Δεν γινετε ρε φιλε αφου δεν εχω οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 έκανες backup σε αρχείο nbu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Κανε back up απο το 5800 κ επελεξε μονο τις επαφες κ αντιστοιχα μετα restore τις επαφες στο Ν95. Καντο καλυτερα με το νοκια pc suite που ειναι πιο απλο προγραμμα για τετοια θεματα. Και το ovi suite παντως εχει σε καποιο μενου επιλογη για back up κανονικο και οχι το sync. Sent from my GT-I5800 Τhank's φιλε εκανα backup και μετα restore και ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 τον τελευταίο καιρό παω να γράψω στο φεϊσμπουκ και μου τρώει γράμματα. Το χει και κανένας άλλος ρε παιδιά; σε αλλά φόρουμ που γράφω δεν το κάνει Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπερα ξερετε για το μη εγκυρο ονομα διακομιστη αν υπαρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 τον τελευταίο καιρό παω να γράψω στο φεϊσμπουκ και μου τρώει γράμματα. Το χει και κανένας άλλος ρε παιδιά; σε αλλά φόρουμ που γράφω δεν το κάνει Το κάνει και σε μένα...:( Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 (edited) Παιδια εχω βαλει ενα αλλο firmware (Συγκεκριμενα το Fusion s^3) το οποιο δεν εχει ελληνικα...Ετσι και εγω πηγα να τα προσθεσω με language packer με NFE αλλα τιποτα..Το κινητο δεν ανοιγε και εβγαζε ακαταλαβιστικα..Τωρα εχει μονο αγγλικα και θελω εστω και να γραφω ελληνικα..Εχετε καμια προταση?? Καλησπερα ξερετε για το μη εγκυρο ονομα διακομιστη αν υπαρχει λύση? Ναι φιλε μου..Ρυθμισεις/συνδεσιμοτητα/προορισμοι και σβηνεις το αποθηκευμενεο router που σου βγαζει το προβλημα.. Edited September 17, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Εγω εχω κατεβασει το swype για πληκτρολογιο και εχω ελληνικα με το αντιστοιχο greek dictionary... Δεν εχω καταφερει να φορεσω κανονικα τα ελληνικα σε CFW ακομα... :( Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) Παιδια εχω βαλει ενα αλλο firmware (Συγκεκριμενα το Fusion s^3) το οποιο δεν εχει ελληνικα...Ετσι και εγω πηγα να τα προσθεσω με language packer με NFE αλλα τιποτα..Το κινητο δεν ανοιγε και εβγαζε ακαταλαβιστικα..Τωρα εχει μονο αγγλικα και θελω εστω και να γραφω ελληνικα..Εχετε καμια προταση?? Ναι φιλε μου..Ρυθμισεις/συνδεσιμοτητα/προορισμοι και σβηνεις το αποθηκευμενεο router που σου βγαζει το προβλημα.. Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο Router που μου δημιουργει το προβλημα ειναι το δικο μου.... Edited September 19, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 παιδια το 5800 που εχω οταν παω να παρω τηλεφωνο κλεινει και και μετα πρεπει να το ανοιξω ουτε επανακινηση δεν κανει... τι μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν κάνεις κλήσεις; Θα πρότεινα πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο,να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα sim αν υπάρχει κάποια διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Το μόνο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι όταν κάνεις κλήσεις; Θα πρότεινα πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε άλλο,να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα sim αν υπάρχει κάποια διαφορά. οχι το κανει και οταν εβαλα ακουστικα και οταν ακουγα μουσικι. το ιδιο ισχιει και με αλλη σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Δοκίμασε αν συνεχίζονται τα προβλήματα χωρίς κάρτα μνήμης και χωρίς κάρτα sim και ενημέρωσε.Αν ναι θα πρότεινα να κάνεις format σε συσκευή-κάρτα μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts