Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση;Αν προχωρήσεις εκεί που λέει ότι η εφαρμογή υπάρχει θέλετε να την αντικαταστήσετε,προχωράει στην επανεγκατάσταση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλώς σας βρήκα! :D. Και επανεκκίνηση δοκίμασα, και έβγαλα και ξανά έβαλα την κάρτα μνήμης αλλά τίποτα. Ναι προχωράει στην επανεγκατάσταση και μετά μου ξανα εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής. Το θέμα είναι ότι εχω και 2 αγορασμένες εφαρμογές όπου έιναι και αυτές εξαφανισμένες. Μήπως γνωρίζεις πως μπορούν να ξανα εμφανιστούν?

Δεν μου έρχεται κάτι αυτή την στιγμή στο μυαλό αν υπάρχει άλλος τρόπος,πέραν της επανεγκατάστασης,για να εμφανιστούν ξανά τα εικονίδια.

Στις εγκατεστημένες εφαρμογές εμφανίζονται κανονικά;

Καθόλου απίθανο αυτό το πρόβλημα να οφείλεται σε πρόβλημα της κάρτας μνήμης,ειδικά αν χρησιμοποιείς την εργοστασιακή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μου εμφανίζονται στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Ναι την εργοστασιακή κάρτα μνήμης χρησιμοποιώ. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα μνήμης?

Καθόλου απίθανο.Σε πολλές συσκευές οι εργοστασιακές κάρτες μνήμης έχουν δημιουργήσει και δημιουργούν προβλήματα.Στην θέση σου θα προχωρούσα σε format και στην συσκευή και στην κάρτα μνήμης.Οδηγίες θα βρεις στους οδηγούς:Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή Μορφοποίηση (format) της μαζικής μνήμης και της κάρτας μνήμης

Επίσης καλό θα ήταν,αν υπάρχει η δυνατότητα,να προμηθευτείς κάποια άλλη κάρτα μνήμης.Κατά προτίμηση από class 4 και πάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μία τελευταία ερώτηση. Αμα αγοράσω μία καινούργια κάρτα μνήμης, και μεταφέρω όλους τους φακέλους από την παλιά κάρτα στην καινούργια, και μετά την βάλω στο κινητό, θα μου εμφανίζονται όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα όπως ήταν στην παλιά, ή θα πρέπει να τα ξανα κάνω όλα πάλι από την αρχή εγκατάσταση?

Για να μεταφέρεις τα πάντα από μία κάρτα μνήμης σε άλλη θα πρέπει να έχεις επιλεγμένο στα windows να εμφανίζονται οι κρυφοί φάκελοι και αρχεία.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνιστάται γιατί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποια αρχεία-εφαρμογές στην παλιά τότε θα μεταφερθεί και στην νέα κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή έχω το 5800 είπα να δημοσιεύσω εδώ την είδηση αν και αφορά και άλλες συσκευές με Symbian S60 3rd edition αλλά και 5th edition.

Updates to Symbian 3.2 and 5.0

http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0/?sf1719562=1

Symbian 5.0

• Nokia C6-00
  • Nokia C5-03
  • Nokia 5230
  • Nokia 5235
  • Nokia 5250
  • Nokia X6
  • Nokia N97 mini
  • Nokia 5800 XpressMusic
  • Nokia 5530 XpressMusic

Οι αλλαγές θα είναι στον browser (ο ίδιος που θα έρθει με την αναβάθμιση anna στα symbian^3), στο ovi maps και προσθήκη κάποιων emoticons. Τα σημαντικότερα σημεία βέβαια είναι τα 2 πρώτα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επειδή έχω το 5800 είπα να δημοσιεύσω εδώ την είδηση αν και αφορά και άλλες συσκευές με Symbian S60 3rd edition αλλά και 5th edition.

Updates to Symbian 3.2 and 5.0

http://conversations.nokia.com/2011/06/29/updates-to-symbian-3-2-and-5-0/?sf1719562=1

Symbian 5.0

• Nokia C6-00
  • Nokia C5-03
  • Nokia 5230
  • Nokia 5235
  • Nokia 5250
  • Nokia X6
  • Nokia N97 mini
  • Nokia 5800 XpressMusic
  • Nokia 5530 XpressMusic

Οι αλλαγές θα είναι στον browser (ο ίδιος που θα έρθει με την αναβάθμιση anna στα symbian^3), στο ovi maps και προσθήκη κάποιων emoticons. Τα σημαντικότερα σημεία βέβαια είναι τα 2 πρώτα.

wow...!

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΚΙΑ

^ προς ολες αυτες τις συσκευες, αλλα κυριως για το 5800.

το Tube!! το οποιο ανακοινωθηκε μεσα του 2008 , πουλησε οσο κανενα αλλο smartphone και ειναι παραδειγμα προς μιμηση.

δεν εχει υπαρξει πλεον αλλο τηλεφωνο με τοσο support, τοση "αγαπη" απο την μαμα εταιρια.

μπραβο, μενω ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ

kudos Nokia. Long live the TUBE

*μεγαλη αδικια για το Ν97 παντως... τεραστια

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμη για το 5800 ή απλά περιμένουμε?

Μπράβο πάντως στην νοκια που δεν έχει ξεχάσει και εμάς τους παλιούς! :)

Είναι πολύ ευχάριστη είδηση :)
Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Αυτά είναι νέα!

Μας βλέπω να κρατάμε για λίγο ακόμα το 5800!!

Και μόνο το ότι θα ενσωματώσουν τους καινούριους χάρτες είναι πολύ καλό!

To n97 έχει μεγάλες διαφορές από το n97 mini? Μήπως δεν το έβαλαν στην λίστα γιατί είναι αρκετά κοντά τα λογισμικά τους?

Φυσικά και ζει! Πάντως τα ηχεία των 5700 - 5800 δεν τα έχει φτάσει κανένα κινητό έως σήμερα... Και αυτός είναι ένας λόγος που θα σκεφτόμουν να αλλάξω το C5-03 μου με ένα από αυτά τα δύο κινητά...:D

Εγώ συνεχίζω να έχω (μεγάλες προσδοκίες) και να περιμένω μια τελευταία αναβάθμιση, η οποία θα φέρει τουλάχιστον ενσωμάτωση της τελευταίας έκδοσης των χαρτών. :rolleyes:

Δεν είμαι μενταλιστ, μου φαινόταν πολύ λογικό. Στα συν ότι θα αναβαθμίσουν τον browser, αλλά ελπίζω να κάνει καλύτερη διαχείριση της ούτως η άλλως ελάχιστης μνήμης που έχει το τηλέφωνο. Μόνο με όπερα ψιλοσώζεται η κατάσταση

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Ελπίζω να μην είναι τόσο βαρύς όσο ο προηγούμενος...:mad:

καλησπερα δεν ξερω αν ρωταω στο σωστο θεμα, εχω κανει αντιγραφο ασφαλειας απο 5800 μπορω να το περασω σε s40. λογω βλαβης οθονης και χρειαζομαι επαφες κ μνματα.. αν γνωριζει καποιος ας μου δωσει μια μικρη βοηθεια τι να κανω. ευχαριστω.

Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει.Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις είναι να εξάγεις δεδομένα από αντίγραφο ασφαλείας.Εξαγωγή δεδομένων από αντίγραφα ασφαλείας

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας παιδια...η οθονη του κινητου αρχισε να τρεμοπαιζει και μαλλον τα φτυσε...ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη σε nokia care;

καλησπερα φιλοι,για να απαντησουμε σε μια κληση απο την οθονη αφης και οχι το πληκτρο πρεπει να κανουμε καποια ρυθμιση?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

η αδερφη μου το πηρε και επειδη εχω μεινει εκτος nokia καιρο δεν ηξερα να τις δειξω(!)anyway το βρηκα πρεπει να το ξεκλειδωσεις απο το διακοπτη στο πλαι πριν πατησεις το touch,ευχαριστω φιλε μου για την αμεση αποκριση

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power