mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Πάτα πάνω στην αρχική οθόνη το ρολόι, θα ανοίξει η εφαρμογή του ξυπνητηριού και θα πατήσεις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 παιδια μπορεί να είναι και λίγο άκυρη η ερώτηση ¨το nokia c6 έχει την ίδια εκδοσή λογισμικού με το 5800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ναι εχουν την ιδια εκδοση (S60 v5 ή αλλιως S^1) Απλα το C6 εχει ενα γενικοτερο facelift στο UI Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Για την ακρίβεια το ένα έχει την S60 έκδοση 5.0 και το άλλο την 5.0.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 φιλε δεν ξέρω μεταχειρισμένα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι γιατί πολύ άπλα κανείς δεν μου εγκιαται την ποιότητα τούς το navigation το βρηκα 197 και το αλλο 198 Όταν λες την ποιότητα τι εννοείς? Από χτυπήματα κλπ?Μπορείς να το δεις πριν το αγοράσεις?ή έστω φωτογραφίες του? Εγώ έχω πάρει από Αγγλία 2 μεταχείρα 5800 και τα 2 βγήκαν αστέρι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 (edited) Όταν λες την ποιότητα τι εννοείς? Από χτυπήματα κλπ?Μπορείς να το δεις πριν το αγοράσεις?ή έστω φωτογραφίες του? Εγώ έχω πάρει από Αγγλία 2 μεταχείρα 5800 και τα 2 βγήκαν αστέρι. ακριβώς αυτό χτυπήματα γρατζουνιεσ και τέτοια και γενικά όσο ανοφορα το εσωτερικό του κινητού που αυτό δεν μπορώ να το δω Για την ακρίβεια το ένα έχει την S60 έκδοση 5.0 και το άλλο την 5.0.1. οποτε το c6 είναι σαφώς καλύτερο απο το 5800....? Edited November 29, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ναι, είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Για την ακρίβεια το ένα έχει την S60 έκδοση 5.0 και το άλλο την 5.0.1. Αχα... ομολογω δεν το γνωριζα αυτο! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 ακριβώς αυτό χτυπήματα γρατζουνιεσ και τέτοια και γενικά όσο ανοφορα το εσωτερικό του κινητού που αυτό δεν μπορώ να το δω Εσωτερικά τι να δεις δηλαδή?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethenelos Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Καλημέρα σας. Θα ήθελα μια βοήθεια. Έκανα update νοκια 5800 της μητέρας μου και ήταν παρεισαγωγής με αποτέλεσμα να χαθούν τα ελληνικά.. γίνεται να αλλάξω τον κωδικό και να το κάνω ελληνικό, και αν ναι που ακριβός να πάω σε ποια σελίδα για να διαβάσω, έτσι ώστε να ξαναβάλω τα ελληνικά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Καλημέρα σας. Θα ήθελα μια βοήθεια. Έκανα update νοκια 5800 της μητέρας μου και ήταν παρεισαγωγής με αποτέλεσμα να χαθούν τα ελληνικά.. γίνεται να αλλάξω τον κωδικό και να το κάνω ελληνικό, και αν ναι που ακριβός να πάω σε ποια σελίδα για να διαβάσω, έτσι ώστε να ξαναβάλω τα ελληνικά? Ευχαριστώ Εδω εισαι: hhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 ακολουθησε τον 1ο τροπο. ειναι αρκετα απλο. Ο,τι αλλη απορια , εδω ειναι τα παιδια να βοηθησουνε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Απλά, θυμάμαι ότι όταν απενεργοποίησα το antivirus, η αλλαγή έγινε άμεσα. Μέχρι τότε κάτι κολλούσε και δεν έβρισκε τη συσκευή το πρόγραμμα για να αλλάξει το product code. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό: Music Player is updated to version 15.2, and brings an important development for our Nokia 5800, 5230 or X6. Now we can view the embedded lyrics of the song playing on our device. Εγώ πάντος στην ενημέρωση λογισμικού δεν βρίσκω τίποτα. Για ρίξτε καμία ματιά και εσείς ! ! !:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 και σε μενα δεν βγαζει καποια αναβαθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό: Music Player is updated to version 15.2, and brings an important development for our Nokia 5800, 5230 or X6. Now we can view the embedded lyrics of the song playing on our device. Εγώ πάντος στην ενημέρωση λογισμικού δεν βρίσκω τίποτα. Για ρίξτε καμία ματιά και εσείς ! ! !:wacko: Εμένα μου το έβγαλε στις ενημερώσεις μέσα από το Nokia Ovi Suite... Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ωραία η Nokia, το δοκιμάζω τώρα με στίχους μη συγχρονισμένους, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με συγχρονισμένους να δω πως παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 και σε μενα την εβγαλε την αναβαθμιση , αλλα μπορει καποιος να μου πει πως βαζω lyrics σε ενα τραγουδι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το MiniLyrics για να προσθέσεις στίχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) 52.0.007 (τζαμες βοντική ) 52.0.007.C01.01 Μου την έβγαλε μεσώ του κιν τώρα για την συζήτηση έναντι του 5800 Vs C6 το 5800 έναντι του C6 έχει video out βεβαία το C6 είναι ποιο καινούρια συσκευή μεταλικη εναντι του 5800 που είναι πλαστικό αλλά και ποιο ελαφρύ . Edited December 3, 2010 by KarlBarks Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παρατηρησα οτι μολις εγκατεστησα το καινουριο λογισμικο,αρχισε να τα "παιζει" η μπαταρια...εχει μειωθει νομιζω λιγο και η διαρκεια,αλλα γενικα η ενδειξη δειχνει λιγο οτι ναναι...εχει συμβει σε καναν αλλο ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παρατηρησα οτι μολις εγκατεστησα το καινουριο λογισμικο,αρχισε να τα "παιζει" η μπαταρια...εχει μειωθει νομιζω λιγο και η διαρκεια,αλλα γενικα η ενδειξη δειχνει λιγο οτι ναναι...εχει συμβει σε καναν αλλο ? και εγω εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο. χαιρομαι που το παρατηρησε και αλλος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδιά μπορώ να ρυθμίσω τα φωτάκια των πλήκτρων που αναβοσβήνουν όταν εχεις π.χ. μια αναπάντητη κλήση. Μπορώ λ.χ. να επιλέξω να αναβοσβήνει κάποιο άλλο φωτάκι ... κλπ... ; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδιά μπορώ να ρυθμίσω τα φωτάκια των πλήκτρων που αναβοσβήνουν όταν εχεις π.χ. μια αναπάντητη κλήση. Μπορώ λ.χ. να επιλέξω να αναβοσβήνει κάποιο άλλο φωτάκι ... κλπ... ; Ευχαριστώ καποιο αλλο φωτακι οχι. η θα αναβοσβηνουν η δεν θα αναβοσβηνουν. αυτη την επιλογη εχεις μονο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παρατηρησα οτι μολις εγκατεστησα το καινουριο λογισμικο,αρχισε να τα "παιζει" η μπαταρια...εχει μειωθει νομιζω λιγο και η διαρκεια,αλλα γενικα η ενδειξη δειχνει λιγο οτι ναναι...εχει συμβει σε καναν αλλο ? Όχι σε μένα ! όχι για την ώρα δλδ έκανα εγκατάσταση κτλ μίλησα χθες και σήμερα και είναι ακόμα φουλ ! Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 καποιο αλλο φωτακι οχι. η θα αναβοσβηνουν η δεν θα αναβοσβηνουν. αυτη την επιλογη εχεις μονο Ευχαριστώ. Μία ακόμη ερώτηση. Με συμβουλεύετε να εγκαταστήσω την ενημέρωση ή όχι; :p Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts