Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάτα πάνω στην αρχική οθόνη το ρολόι, θα ανοίξει η εφαρμογή του ξυπνητηριού και θα πατήσεις ρυθμίσεις.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μπορεί να είναι και λίγο άκυρη η ερώτηση ¨το nokia c6 έχει την ίδια εκδοσή λογισμικού με το 5800

Ναι εχουν την ιδια εκδοση (S60 v5 ή αλλιως S^1)

Απλα το C6 εχει ενα γενικοτερο facelift στο UI

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για την ακρίβεια το ένα έχει την S60 έκδοση 5.0 και το άλλο την 5.0.1.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

φιλε δεν ξέρω μεταχειρισμένα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι γιατί πολύ άπλα κανείς δεν μου εγκιαται την ποιότητα τούς

το navigation το βρηκα 197 και το αλλο 198

Όταν λες την ποιότητα τι εννοείς?

Από χτυπήματα κλπ?Μπορείς να το δεις πριν το αγοράσεις?ή έστω φωτογραφίες του?

Εγώ έχω πάρει από Αγγλία 2 μεταχείρα 5800 και τα 2 βγήκαν αστέρι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όταν λες την ποιότητα τι εννοείς?

Από χτυπήματα κλπ?Μπορείς να το δεις πριν το αγοράσεις?ή έστω φωτογραφίες του?

Εγώ έχω πάρει από Αγγλία 2 μεταχείρα 5800 και τα 2 βγήκαν αστέρι.

ακριβώς αυτό χτυπήματα γρατζουνιεσ και τέτοια και γενικά όσο ανοφορα το εσωτερικό του κινητού που αυτό δεν μπορώ να το δω

οποτε το c6 είναι σαφώς καλύτερο απο το 5800....?

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ναι, είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αχα... ομολογω δεν το γνωριζα αυτο!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ακριβώς αυτό χτυπήματα γρατζουνιεσ και τέτοια και γενικά όσο ανοφορα το εσωτερικό του κινητού που αυτό δεν μπορώ να το δω

Εσωτερικά τι να δεις δηλαδή??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα σας. Θα ήθελα μια βοήθεια. Έκανα update νοκια 5800 της μητέρας μου και ήταν παρεισαγωγής με αποτέλεσμα να χαθούν τα ελληνικά.. γίνεται να αλλάξω τον κωδικό και να το κάνω ελληνικό, και αν ναι που ακριβός να πάω σε ποια σελίδα για να διαβάσω, έτσι ώστε να ξαναβάλω τα ελληνικά? Ευχαριστώ

Καλημέρα σας. Θα ήθελα μια βοήθεια. Έκανα update νοκια 5800 της μητέρας μου και ήταν παρεισαγωγής με αποτέλεσμα να χαθούν τα ελληνικά.. γίνεται να αλλάξω τον κωδικό και να το κάνω ελληνικό, και αν ναι που ακριβός να πάω σε ποια σελίδα για να διαβάσω, έτσι ώστε να ξαναβάλω τα ελληνικά? Ευχαριστώ

Εδω εισαι:

hhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203

ακολουθησε τον 1ο τροπο. ειναι αρκετα απλο.

Ο,τι αλλη απορια , εδω ειναι τα παιδια να βοηθησουνε.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Απλά, θυμάμαι ότι όταν απενεργοποίησα το antivirus, η αλλαγή έγινε άμεσα. Μέχρι τότε κάτι κολλούσε και δεν έβρισκε τη συσκευή το πρόγραμμα για να αλλάξει το product code.
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό: Music Player is updated to version 15.2, and brings an important development for our Nokia 5800, 5230 or X6. Now we can view the embedded lyrics of the song playing on our device. Εγώ πάντος στην ενημέρωση λογισμικού δεν βρίσκω τίποτα. Για ρίξτε καμία ματιά και εσείς ! ! !:wacko:

Παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό: Music Player is updated to version 15.2, and brings an important development for our Nokia 5800, 5230 or X6. Now we can view the embedded lyrics of the song playing on our device. Εγώ πάντος στην ενημέρωση λογισμικού δεν βρίσκω τίποτα. Για ρίξτε καμία ματιά και εσείς ! ! !:wacko:

Εμένα μου το έβγαλε στις ενημερώσεις μέσα από το Nokia Ovi Suite...

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Ωραία η Nokia, το δοκιμάζω τώρα με στίχους μη συγχρονισμένους, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και με συγχρονισμένους να δω πως παίζει.

και σε μενα την εβγαλε την αναβαθμιση , αλλα μπορει καποιος να μου πει πως βαζω lyrics σε ενα τραγουδι ?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το MiniLyrics για να προσθέσεις στίχους

52.0.007 (τζαμες βοντική )

52.0.007.C01.01

Μου την έβγαλε μεσώ του κιν

τώρα για την συζήτηση έναντι του 5800 Vs C6

το 5800 έναντι του C6 έχει video out βεβαία το C6 είναι ποιο καινούρια συσκευή μεταλικη εναντι του 5800 που είναι πλαστικό αλλά και ποιο ελαφρύ .

Edited by KarlBarks

Παρατηρησα οτι μολις εγκατεστησα το καινουριο λογισμικο,αρχισε να τα "παιζει" η μπαταρια...εχει μειωθει νομιζω λιγο και η διαρκεια,αλλα γενικα η ενδειξη δειχνει λιγο οτι ναναι...εχει συμβει σε καναν αλλο ?
:w00t:

Παρατηρησα οτι μολις εγκατεστησα το καινουριο λογισμικο,αρχισε να τα "παιζει" η μπαταρια...εχει μειωθει νομιζω λιγο και η διαρκεια,αλλα γενικα η ενδειξη δειχνει λιγο οτι ναναι...εχει συμβει σε καναν αλλο ?

και εγω εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια κραταει λιγοτερο. χαιρομαι που το παρατηρησε και αλλος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μπορώ να ρυθμίσω τα φωτάκια των πλήκτρων που αναβοσβήνουν όταν εχεις π.χ. μια αναπάντητη κλήση. Μπορώ λ.χ. να επιλέξω να αναβοσβήνει κάποιο άλλο φωτάκι ... κλπ... ;

Ευχαριστώ

:dance:

Παιδιά μπορώ να ρυθμίσω τα φωτάκια των πλήκτρων που αναβοσβήνουν όταν εχεις π.χ. μια αναπάντητη κλήση. Μπορώ λ.χ. να επιλέξω να αναβοσβήνει κάποιο άλλο φωτάκι ... κλπ... ;

Ευχαριστώ

καποιο αλλο φωτακι οχι. η θα αναβοσβηνουν η δεν θα αναβοσβηνουν. αυτη την επιλογη εχεις μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι σε μένα !

όχι για την ώρα δλδ έκανα εγκατάσταση κτλ μίλησα χθες και σήμερα και είναι ακόμα φουλ !

καποιο αλλο φωτακι οχι. η θα αναβοσβηνουν η δεν θα αναβοσβηνουν. αυτη την επιλογη εχεις μονο

Ευχαριστώ.

Μία ακόμη ερώτηση. Με συμβουλεύετε να εγκαταστήσω την ενημέρωση ή όχι; :p

:dance: