arisxania85 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 καλησπερα. Εχω σοβαρω προβλημα με το κινητο. Σε οποιο σημειο της οθονης και να πατησω μου κλικαρεται οτι υπαρχει πιο δεξια. π.χ μπαινοντας στο μενου αν πατησω το εικονιδιο με το ημερολογιο θα μπει στο μητρωο των κλησεων...το ιδιο και στις παρακατω σειρες.οπως επισης την μπαρα που εχει χαμηλα για επιλογες και εξοδος παταω επιλογες και κλικαρει την εξοδο. Εκανα format και παλι τα ιδια. Αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε μερικες μερες μετα την τελευταια αναβαθμιση. Αν ξερει καποιος να μου απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 καλησπερα. Εχω σοβαρω προβλημα με το κινητο. Σε οποιο σημειο της οθονης και να πατησω μου κλικαρεται οτι υπαρχει πιο δεξια.. Mπορεί να μην είναι 100% η λύση αλλά δεν χάνεις και τίποτα να ξαναδοκιμάσεις τη βαθμονόμηση αφής Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Εισαγωγή αφής/Βαθμονόμιση οθόνης Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisxania85 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 θα το προσπαθησω...αν καταφερω να μπω. Ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) Νέα ενημέρωση λογισμικού για το Nokia 5800. Είναι εντυπωσιακό ότι η Nokia εξακολουθεί να υποστηρίζει το 5800?. Νομίζω ότι αυτό ανεβάζει το συνολικό αριθμό των firmware εκδόσεις σε 13 από την έναρξή.. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Edited October 27, 2010 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Νέα ενημέρωση λογισμικού για το Nokia 5800. Είναι εντυπωσιακό ότι η Nokia εξακολουθεί να υποστηρίζει το 5800?. Νομίζω ότι αυτό ανεβάζει το συνολικό αριθμό των firmware εκδόσεις σε 13 από την έναρξή.. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Αυτό δείχνει ότι είναι ίσως η μόνη εταιρία που υποστηρίζει τα προϊόντα της ακόμη και 2 χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία τους. Εύγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N3CR4 Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Κατά την γνώμη μου πολύ καλή κίνηση της Νokia για ένα 'σχετικά' παλιό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Κατά την γνώμη μου πολύ καλή κίνηση της Νokia για ένα 'σχετικά' παλιό τηλέφωνο. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό (βλέπε N82). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό (βλέπε N82). Και Ν73 (που πηρε αναβαθμιση φετος παρακαλω!) και Ν95 και Ν95-2 που πηραν την τελευταια τους 2.5 χρνια αφου κυκλοφορησαν Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Πάντως αναρωτιέμαι τι σόι αναβάθμιση ετοιμάζουν τα τσακάλια εκεί της Nokia, δεν έχει μείνει και τίποτα που να μην λειτουργεί σωστά! Βέβαια, το κακόμοιρο δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πολύ (στο 5800 αναφέρομαι) και το έχω να το τρώει η σκόνη, αλλά από την τελευταία αναβάθμιση που του είχα κάνει όλα έδειχναν να πηγαίνουν ρολόι. Κάπου είχα ακούσει για κάποιο θέμα με το RDS του ραδιοφώνου. Αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Σε μένα δεν έχει δείξει να κολλάει κάπου, γι' αυτό το ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 ναι το rds δεν την παλεύει με τίποτα, ελπίζω σε διόρθωση επιτέλους. Έχει κουράσει αυτό το θέμα Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 βρε σεις παιδια..... τι επαθε το τηλεφωνακι? δεν μπορει να παει στην καμερα με τιποτα... μολις προσπα8ησει να παει απλα κλεινει κ με παει στην αρχικη οθονη.... ουτε τα βιντεο που εχει βγαλει το ιδιο το τηλ δεν παιζουν.... μονο με μερικη αναπαραγωγη (μονο ο ηχος δηλαδη) Ξερετε τιποτα περι του θεματος ή το παω στην νοκια? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 βρε σεις παιδια..... τι επαθε το τηλεφωνακι? δεν μπορει να παει στην καμερα με τιποτα... μολις προσπα8ησει να παει απλα κλεινει κ με παει στην αρχικη οθονη.... ουτε τα βιντεο που εχει βγαλει το ιδιο το τηλ δεν παιζουν.... μονο με μερικη αναπαραγωγη (μονο ο ηχος δηλαδη) Ξερετε τιποτα περι του θεματος ή το παω στην νοκια? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... :) κλεισε και ανοιξε την συσκευη. αν δεν δουλεψει κανε ενα χαρντ φορματ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 κλεισε και ανοιξε την συσκευη. αν δεν δουλεψει κανε ενα χαρντ φορματ ναι ξεχασα να το αναφερω..... και χαρντ φορματ εκανα... και το λογισμικο ξαναπερασα...... και το προβλημα παραμενει.... :ninja: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Κλείστο, βγάλε την κάρτα μνήμης, άνοιξέ το και δοκίμασε να ανοίξεις την κάμερα. Το είχα πάθει και εγώ και τελικά κάτι μέσα στην κάρτα προκαλούσε το κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Κλείστο, βγάλε την κάρτα μνήμης, άνοιξέ το και δοκίμασε να ανοίξεις την κάμερα. Το είχα πάθει και εγώ και τελικά κάτι μέσα στην κάρτα προκαλούσε το κόλλημα. το εκανα και αυτο... τιποτα...... :( Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 το εκανα και αυτο... τιποτα...... :( Επειδή αναγκαστικά με δοκιμές θα βρεις τι φταίει, με βιντεοκλήση δοκίμασες να τη δουλέψεις; Υπάρχει κάποια εφαρμογή (πχ Screensnap) που δεσμεύει το πλήκτρο της κάμερας; Είναι όντως περίεργο που μετά απ' όλα αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, να εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 ναι ξεχασα να το αναφερω..... και χαρντ φορματ εκανα... και το λογισμικο ξαναπερασα...... και το προβλημα παραμενει.... :ninja: Με το που έκανες hard reset (με το *#7370# το έκανες; ), δοκίμασες να δουλέψεις την κάμερα ή πρώτα επανέφερες το backup και μετά δοκίμασες; Αν επανέφερες το backup, ξαναφόρμαρέ το, δοκίμασε με καθαρή συσκευή και αν δεν δουλέψει, πρέπει αναγκαστικά να το πας στο service. Επίσης, κατά την επαναφορά του backup, μην επαναφέρεις τις ρυθμίσεις παρά μόνο τα δεδομένα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) New FW in mid November. Check this out http://discussions.europe.nokia.com/t5/Connectivity/5800-memory-full-in-PC-Suite-mode/td-p/743651/page/2 από nokia support discussions Edited October 29, 2010 by harislg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 New FW in mid November. Check this out http://discussions.europe.nokia.com/t5/Connectivity/5800-memory-full-in-PC-Suite-mode/td-p/743651/page/2 από nokia support discussions εχει ξανααναφερθει στο παρελθον. για να βγαινει αυτη η πληροφορια απο διαφορετικες πηγες, μαλλον θα ειναι αληθεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 ναι ξεχασα να το αναφερω..... και χαρντ φορματ εκανα... και το λογισμικο ξαναπερασα...... και το προβλημα παραμενει.... :ninja: μηπως σου κόλλησε το πλήκτρο του κλείστρου..? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosg194 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Καλησπερα και απο μενα, ειμαι νεο μελος, θα ηθελα να αναφερω το προβλημα που εχω με το 5800 μου, ολα καλα, το τηλεφωνω παει τρενο με εξαιρεση την στιγμη που θα δωσω στο gps προορισμο, το δεχεται κανονικα, αλλα καθυστερηρει απιστευτα να πιασει δορυφορο, να πω οτι εχει την τελευται εκδοση λοφισμικου v51.0.006 με ημερομηνια εκδοσης 09-07-2010, εχω κανει update και στους χαρτες, η συσκευη ειναι απο γερμανο, και εγω τεχνικος σε καστημα γερμανος αλλα το service μασ ειναι καθε αλλο παρα gi-gi που λενε τα banner μας. ευχαριστω και αναμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 3, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Καλησπερα και απο μενα, ειμαι νεο μελος, θα ηθελα να αναφερω το προβλημα που εχω με το 5800 μου, ολα καλα, το τηλεφωνω παει τρενο με εξαιρεση την στιγμη που θα δωσω στο gps προορισμο, το δεχεται κανονικα, αλλα καθυστερηρει απιστευτα να πιασει δορυφορο, να πω οτι εχει την τελευται εκδοση λοφισμικου v51.0.006 με ημερομηνια εκδοσης 09-07-2010, εχω κανει update και στους χαρτες, η συσκευη ειναι απο γερμανο, και εγω τεχνικος σε καστημα γερμανος αλλα το service μασ ειναι καθε αλλο παρα gi-gi που λενε τα banner μας. ευχαριστω και αναμενω Δοκίμασε το παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3364628#post3364628 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Καλησπερα και απο μενα, ειμαι νεο μελος, θα ηθελα να αναφερω το προβλημα που εχω με το 5800 μου, ολα καλα, το τηλεφωνω παει τρενο με εξαιρεση την στιγμη που θα δωσω στο gps προορισμο, το δεχεται κανονικα, αλλα καθυστερηρει απιστευτα να πιασει δορυφορο, να πω οτι εχει την τελευται εκδοση λοφισμικου v51.0.006 με ημερομηνια εκδοσης 09-07-2010, εχω κανει update και στους χαρτες, η συσκευη ειναι απο γερμανο, και εγω τεχνικος σε καστημα γερμανος αλλα το service μασ ειναι καθε αλλο παρα gi-gi που λενε τα banner μας. ευχαριστω και αναμενω Δυστυχώς το 5800 κάνει αρκετή ώρα να πιάσει δορυφόρο, το αντιλήφθηκα όταν είδα πόσο ταχέα έπιασε ένα Ε5- κάτι και το Χ6 δύο φίλων. Είναι θέμα δέκτη καθαρά. Με το sygic μόνο έχω παρατηρήσει κάπως καλύτερη απόκριση και ίσως με το ovi... Αυτό που προτείνω είναι να το έχεις απ' ευθείας να "βλέπει" ουρανό και όχι να μεσολαβεί οροφή ή ταβάνι ή μπαλκόνι... και φυσικά να είσαι στάσιμος για να πιάσει και πιο γρήγορα. Αν έχεις δε και wi-fi στο σπίτι, ενεργοποίησε το Α-GPS να φορτώνει σε 2 δεύτερα όταν θα ξεκινάς κάτω από το σπίτι. Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Δυστυχώς το 5800 κάνει αρκετή ώρα να πιάσει δορυφόρο, το αντιλήφθηκα όταν είδα πόσο ταχέα έπιασε ένα Ε5- κάτι και το Χ6 δύο φίλων. Είναι θέμα δέκτη καθαρά. Με το sygic μόνο έχω παρατηρήσει κάπως καλύτερη απόκριση και ίσως με το ovi... Αυτό που προτείνω είναι να το έχεις απ' ευθείας να "βλέπει" ουρανό και όχι να μεσολαβεί οροφή ή ταβάνι ή μπαλκόνι... και φυσικά να είσαι στάσιμος για να πιάσει και πιο γρήγορα. Αν έχεις δε και wi-fi στο σπίτι, ενεργοποίησε το Α-GPS να φορτώνει σε 2 δεύτερα όταν θα ξεκινάς κάτω από το σπίτι. το δκο μου με garmin πανω κανει 20 δευτερα να πιασει σημα. πιο γρηγορο απο satio, i8910 samsung, innov i8510, n82 που ειχα και εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Ενεργοποιησε το Αgps. θα κλειδωνει σε δευτερολεπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts