stendor Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Από πού αλλάζει αυτός ο κωδικός και είναι ο ίδιος για όλα τα NOKIA 5800 XpressMusic; Κατά τ' άλλα τίποτα δεν άλλαξε στο κινηό. Πάλι η μπάρα δεν εμφανίζετε... Να κάνω Hard Format? Τι είναι αυτό, πώς το κάνω και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει; Ααα, και συνεχίζω να μη μπορώ να καλέσω ( ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σήμα έχει το κινητό σου? Το μήνυμα για επείγουσες κλήσεις τότε εμφανίζεται. Ναι ο κωδικός ασφαλείας είναι ίδιος για όλα τα 5800 και γενικά για όλα τα Nokia. Είναι ο εργοστασιακός κωδικός ασφαλείας. Για το πως μπορείς να τον αλλάξεις διάβασε την σελίδα 120 στο βιβλίο με τις οδηγίες χρήσεως. Για το πως κάνεις format διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ ->Πως κάνω format στο κινητό, στην μαζική μνήμη και στη κάρτα μνήμης; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Σήμα έχει το κινητό σου? Το μήνυμα για επείγουσες κλήσεις τότε εμφανίζεται. Ναι ο κωδικός ασφαλείας είναι ίδιος για όλα τα 5800 και γενικά για όλα τα Nokia. Είναι ο εργοστασιακός κωδικός ασφαλείας. Για το πως μπορείς να τον αλλάξεις διάβασε την σελίδα 120 στο βιβλίο με τις οδηγίες χρήσεως. Για το πως κάνεις format διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ ->Πως κάνω format στο κινητό, στην μαζική μνήμη και στη κάρτα μνήμης; Σήμα έχει, ναι. Το χαρντ φορματ γίνετε σ'ολο το κινητό ή μόνο στη κάρτα; Και επίσης πώς μπορεί να βοηθήσει; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 γινεται σε ολο το κινιτο απο οτι ξερω .... Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Υπάρχει ξεχωριστή διαδικασία format για την συσκευή και ξεχωριστή για την κάρτα μνήμης. Μόλις κάνεις hard format θα σβηστούν όλα από την συσκευή σου και θα είναι όπως όταν την είχες αγοράσει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Υπάρχει ξεχωριστή διαδικασία format για την συσκευή και ξεχωριστή για την κάρτα μνήμης. Μόλις κάνεις hard format θα σβηστούν όλα από την συσκευή σου και θα είναι όπως όταν την είχες αγοράσει. Δηλαδή ακόμα και οι ανανεώσεις λογισμικού θα "πάνε στράφι" ; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Φυσικά και όχι.Η διαδικασία του format στα symbian δεν έχει σχέση με το format που γίνεται στους υπολογιστές.Το λειτουργικό παραμένει ως έχει. Όλα αυτά που ρωτάς και που σου λέμε αναφέρονται αναλυτικά και στο S60 5th Edition Platform FAQ. Διάβασε το και θα σε βοηθήσει αρκετά :) Edited May 12, 2010 by stendor Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει με το map loader εδω και 3 μερες δεν μπορω να κατεβασω τους χαρτες γιατι εκανα φορματ σε κινητο και καρτα μνημης και οταν ανοιγω το map loader μου βγαζει συνεχως error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 καλησπερα παιδια μηπως ξερει κανεις τι συμβαινει με το map loader εδω και 3 μερες δεν μπορω να κατεβασω τους χαρτες γιατι εκανα φορματ σε κινητο και καρτα μνημης και οταν ανοιγω το map loader μου βγαζει συνεχως error. Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το Ovi maps στο κινητό, να το τρέξεις 1 φορά το πρόγραμμα στο κινητό (έστω και χωρίς χάρτες) και μετά να τρέξεις το maploader. Αυτό γίνεται γιατί με το τρέξιμο του Ovi maps δημιουργούνται οι απαραίτητοι φάκελοι για τους χάρτες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Το κινητο που ειχε προεγκατεστημενους τους χαρτες υπαρχει τροπος να σβησω ολους τους χαρτες εκτος της ελλαδας (ποιανουν πολυ χωρο ...) Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Το κινητο που ειχε προεγκατεστημενους τους χαρτες υπαρχει τροπος να σβησω ολους τους χαρτες εκτος της ελλαδας (ποιανουν πολυ χωρο ...) Ναι μπορείς να το κάνεις μέσω του map loader. Συνδέεις το κινητό σου, τρέχεις το map loader από το pc σου και αφαιρείς τους χάρτες που θες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 το map loader ειναι στο ovi suite η στο pc suite ?? ή ειναι ενα ξεχωριστο προγραμμα Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavata Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Όπως μπορείτε να δείτε, είμαι καινούριο μέλος, οπότε καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 5800 που έχω. Δεν είχα κάνει καμία αναβάθμιση μέχρι σήμερα, είχα το firmware v21, και με την αλλαγή το ξεκλείδωμα με το scrolling, δούλεψε μόνο την πρώτη φορά μετά το update. Ξαναέκανα install το firmware, και πάλι δουλεύει την πρώτη φορά και μετά επανέρχεται στην παλιά οθόνη απάντησης της κλήσης με τα τετράγωνα κουμπιά. Επίσης αν και έψαξα, δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται αν έχει εξαφανιστεί το qwerty πλήρους οθόνης. Γιατί σε εμένα μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει σαν επιλογή. Η αναβάθμιση έγινε από το Nokia Ovi Suite. Sorry αν γίνομαι κουραστικός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις το Ovi maps στο κινητό, να το τρέξεις 1 φορά το πρόγραμμα στο κινητό (έστω και χωρίς χάρτες) και μετά να τρέξεις το maploader. Αυτό γίνεται γιατί με το τρέξιμο του Ovi maps δημιουργούνται οι απαραίτητοι φάκελοι για τους χάρτες. Το εχω κανει ηδη αυτο που λες junglist αλλα δεν ανοιγει καν το maploader βγαζει error και εχθες που πηρα τηλ. στην κατεχακη μου ειπαν οτι εχει προβλημα ο server της nokia και για αυτο δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 (edited) το map loader ειναι στο ovi suite η στο pc suite ?? ή ειναι ενα ξεχωριστο προγραμμα Είναι και ξεχωριστό πρόγραμμα αλλά αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ως επιλογή μέσα στο ovi suite. Την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα το ovi suite είχα δει την επιλογή για update στο ovi maps. Όπως μπορείτε να δείτε, είμαι καινούριο μέλος, οπότε καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 5800 που έχω. Δεν είχα κάνει καμία αναβάθμιση μέχρι σήμερα, είχα το firmware v21, και με την αλλαγή το ξεκλείδωμα με το scrolling, δούλεψε μόνο την πρώτη φορά μετά το update. Ξαναέκανα install το firmware, και πάλι δουλεύει την πρώτη φορά και μετά επανέρχεται στην παλιά οθόνη απάντησης της κλήσης με τα τετράγωνα κουμπιά. Επίσης αν και έψαξα, δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται αν έχει εξαφανιστεί το qwerty πλήρους οθόνης. Γιατί σε εμένα μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει σαν επιλογή. Η αναβάθμιση έγινε από το Nokia Ovi Suite. Sorry αν γίνομαι κουραστικός.. To qwerty πλήρους οθόνης δεν έχει εξαφανιστεί απλά με την νέα αναβάθμιση εμφανίζεται αυτόματα όταν περιστρέψεις το κινητό σε οριζόντια θέση. Καλημέρα σας και καλώς ήρθες @stavata Για ότι άλλο έχει σχέση με το Ovi Maps μπορείτε να χρησιμοποιείτε το θέμα Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) Edited May 14, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Όπως μπορείτε να δείτε, είμαι καινούριο μέλος, οπότε καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 5800 που έχω. Δεν είχα κάνει καμία αναβάθμιση μέχρι σήμερα, είχα το firmware v21, και με την αλλαγή το ξεκλείδωμα με το scrolling, δούλεψε μόνο την πρώτη φορά μετά το update. Ξαναέκανα install το firmware, και πάλι δουλεύει την πρώτη φορά και μετά επανέρχεται στην παλιά οθόνη απάντησης της κλήσης με τα τετράγωνα κουμπιά. Επίσης αν και έψαξα, δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται αν έχει εξαφανιστεί το qwerty πλήρους οθόνης. Γιατί σε εμένα μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει σαν επιλογή. Η αναβάθμιση έγινε από το Nokia Ovi Suite. Sorry αν γίνομαι κουραστικός.. Όπως προείπε και ο stendor το qwerty πληκτρολόγιο εμφανίζεται αυτόματα όταν γυρίσεις το τηλέφωνο. H Slide απάντηση των κλήσεων λειτουργεί αν είναι η συσκευή έχει την οθόνη κλειδωμένη.. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaha Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Εντάξει το πρόβλημα με την οθόνη.Έκανα firmware update στην έκδοση 50.0.005 και το πρόβλημα διορθώθηκε.Ελπίζω για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos147 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 (edited) Εμένα που είναι vodafone το κινητό πως μπορώ να κάνω την αναβάθμιση του firmware ...? Τώρα έχω την έκδοση 31.0.101 αλλά όταν πάνω να κάνω αναβάθμιση είτε μέσω FOTA είτε μέσω nokia software updater μου λέει πως δεν υπάρχει νέα ενημερωμένη έκδοση... :wacko: Τώρα είδα πως το product code της συσκευής μου είναι 0582903 Edited May 15, 2010 by Manos147 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ειναι το Vodafone GR BLUE μπορεις να το αλλαξεις και να κανεις την αναβαθμιση! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos147 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ειναι το Vodafone GR BLUE μπορεις να το αλλαξεις και να κανεις την αναβαθμιση! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Την έκανα την αναβάθμιση, μόνο που τώρα το αρχείο download στο κεντρικό μενού εξαφανίστηκε, δεν το χρειάζομαι σε κάτι, αλλά σκέφτομαι μήπως δεν έγινε καλά το update... μέχρι τώρα πάντως όλα τα υπόλοιπα μου λειτουργούν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Την έκανα την αναβάθμιση, μόνο που τώρα το αρχείο download στο κεντρικό μενού εξαφανίστηκε, δεν το χρειάζομαι σε κάτι, αλλά σκέφτομαι μήπως δεν έγινε καλά το update... μέχρι τώρα πάντως όλα τα υπόλοιπα μου λειτουργούν μια χαρά. Μην ανησυχείς.. Μια χαρά είναι! Από τη v.40 και μέτα, η Λήψη (ή αλλιώς το Download) χάνεται και παίρνει τη θέση του το Ovi Store. Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους!!!!! Γνωρίζει κάποιος αν το τηλέφωνο πωλείται σε προσφορά στα Media Markt;;; Αν ισχύει για 199Ε, που διάβασα κάπου, πάω αύριο να το πάρω!!! Edited May 16, 2010 by johntsot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavata Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Αυτό με το qwerty το ανακάλυψα, αλλά αυτό με την κλειδωμένη οθόνη δεν το είχα σκεφτεί, και νόμιζα πως το κινητό τα είχε ''παίξει".. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty5 Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Καλησπέρα σε όλους!!!!! Γνωρίζει κάποιος αν το τηλέφωνο πωλείται σε προσφορά στα Media Markt;;; Αν ισχύει για 199Ε, που διάβασα κάπου, πάω αύριο να το πάρω!!! Ήταν προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας. Στη Θηβών είχε πολλά κομμάτια την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν χάνεις όμως τπτ να πας να δεις. Αλλιώς δες στο Skroutz καμιά άλλη προσφορά. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsot Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Ήταν προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας. Στη Θηβών είχε πολλά κομμάτια την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν χάνεις όμως τπτ να πας να δεις. Αλλιώς δες στο Skroutz καμιά άλλη προσφορά. Ευχαριστώ για την απάντηση!!! Πήγα το πρωί και είχε όντως αρκετά ακομα..... Το πήρα τελικά με 222Ε!!!! Καθόλου ασχημα μπορώ να πω!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 στην ηλεκτρονικη το εχει με 210 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts