Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοώ ότι όταν βρίσκομαι στο κεντρικό μενού, έχω έντεκα εικονίδια και όχι δώδεκα όπως είχα πριν..το τελευταίο είναι το Εφαρμογες.

Okay, αλλά δεν μας λες ποιο εικονίδιο είναι αυτό που σου λείπει να ξέρουμε τι να απαντήσουμε.

Αν δεν ξέρεις και απλά διαπίστωσες πως λείπει διότι είναι λιγότερα σε αριθμό, τότε μάλλον με τη νέα έκδοση απλά να βρίσκεται αλλού κάποιο από τα εικονίδια.

Ψάξε το μενού και αν δεις κάτι το οποίο ουσιαστικά να λείπει, πες μας.

Ok

Αλλα παω να κανω την διαδικασια με τον πρωτο τροπο αλλα μου βγαζει error! κατω αριστερα μου βγαζει reading values...error!

Στη διαδικασία με το NSS, πάτα το Read πριν προλάβει το κινητό και βγάλει το μενού με τις διαθέσιμες επιλογές σύνδεσης, δηλαδή αυτό που βγάζει κάθε φορά που συνδέεις το καλώδιο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια και χαρά σε όλους!

Μετα την αναβάθμιση στην έκδοση 40 του λογισμικού αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα (σποραδικά):

κολλάει η οθόνη στις εισερχόμενες κλήσεις!:blink: Ενώ δηλαδή απαντάω την κλήση, είτε από την μπάρα σάρωσης είτε από το κουμπί,και μιλάω κανονικά, η οθόνη δείχνει ότι με καλούν ακόμα!Η συχνότητα ειναι περίπου 1 στις 10-15κλησεις και η οθόνη επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση.

Επίσης, αν κατά τη διάρκεια που είναι κολλημένη η οθόνη με καλέσει κάποιος του δείχνει ότι είναι κλειστό!

Να ξεκινήσω με φορματ κάρτας και βλέπουμε?:lol:

Θα πρότεινα να ξεκινήσεις με φορμάτ του κινητού και αν συνεχίσει, τότε πας και στην κάρτα.

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση μητρώου κλήσεων αρχικά και να αλλάξεις το μητρώο να αποθηκεύει τις ενέργειες για τις τελευταίες 10 ημέρες.

Η εκκαθάριση φαίνεται να δουλεύει προς το παρόν.Αν επιμείνει θα προχωρήσω και σε φορματ.

Ευχαριστώ πολύ και τους 2 :)

Στη διαδικασία με το NSS, πάτα το Read πριν προλάβει το κινητό και βγάλει το μενού με τις διαθέσιμες επιλογές σύνδεσης, δηλαδή αυτό που βγάζει κάθε φορά που συνδέεις το καλώδιο.

Ευχαριστω! Ολα τωρα εγιναν μια χαρα:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Okay, αλλά δεν μας λες ποιο εικονίδιο είναι αυτό που σου λείπει να ξέρουμε τι να απαντήσουμε.

Αν δεν ξέρεις και απλά διαπίστωσες πως λείπει διότι είναι λιγότερα σε αριθμό, τότε μάλλον με τη νέα έκδοση απλά να βρίσκεται αλλού κάποιο από τα εικονίδια.

Ψάξε το μενού και αν δεις κάτι το οποίο ουσιαστικά να λείπει, πες μας.

Με την 40 έχει φύγει ένα εικονίδιο απ' το μενου. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν. Τεσπα δεν είναι προβλημα πάντως κάπου αλλού θα είναι.

:rtfm:

Λοιπόν τα εικονιδια που έχω εγω μετα την αναβαθμιση στην 40, είναι Ημερολόγιο, Επαφές, Μητρώο, Διαδίκτυο, Μηνυματα, Έκθεση, Μουσική, Χάρτες, Ρυθμίσεις, Βοήθεια, Εφαρμογές.

Με την 40 έχει φύγει ένα εικονίδιο απ' το μενου. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν. Τεσπα δεν είναι προβλημα πάντως κάπου αλλού θα είναι.

Προφανώς κάποιο έχει φύγει..σε εσας δεν έχει μια κενή θέση;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by Itchrist86
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν κάνω λάθος, εχει φύγει το εικονίδιο download στην έκδοση 40.Εδώ είναι το παλιό μενού http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/20465/cat/3094

Επιπλέον σε εσένα πρέπει να λείπει το εικονίδιο Mfe (mail for exchange) για αυτό έχεις και μια κενή θέση.

θα συμφωνησω μαζι.το download εικονιδιο το εβγαλαν και μαλλον αντικαταστηθηκε απο την ενημερωση λογισμικου.

Καλημέρα παιδιά,

ισως να έχει αναφερ8εί, αλλα είναι πάρα πολλά τα posts και οι υποχρεώσεις τρέχουν αν μπορείτε να μου παραθέσετε πιο post να δω ή αν έχετε παρατηρήσει και εσεισ το ίδιο πρόβλημα με αυτό που παραθέτω παρακάτω:

έχω παρατηρήσει ένα μαύρο στίγμα που εμφανίζεται στην camera όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία.:wacko:...μετά από μερικές φωτογραφίες ή αναμονή του κινητού στην camera, για 3 λεπτά περίπου, εξαφανίζεται. Στην επιλογή του video δεν εμφανίζεται το μαύρο στιγμα.

Εννοείται ότι είναι καθαρή η camera του κινητού:p

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

"We don't inherit the land from our ancestors, we borrow it from our children"

Haida's saying

Παιιδιά καλησπέρα!! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετα το τελευταίο upgrade του nokia 5800 μου στην 40.0.005 έκδοση!! Το κίνητο ανταποκρίνεται καλύτερα πάει τέλεια αλλά μετά την τελευταία αναβάθμηση δεν έχω καθόλου ελληνικά και δεν μπορώ να χειριστώ το Garmin και γενικά να γράψω καθόλου ελληνικά.. Τι μπορώ να κάνω για αυτό μπορεί κανείς να με φωτίσει?

Την αναβάθμηση την έκανα μέσα από το official updater software της Nokia αφού σύνδεσα την συσκευή στο pc μου με το usb καλώδιο. Πριν στις προηγούμενες εκδόσεις είχα ελληνικό μενού και έγγραφα ελληνικά κανονικα...

Επίσης τις τελευταίες μέρες έιτε όταν πάω να μπώ στο ovi store είται όταν πάω να μπώ στο Sw update είται όταν πάων με *#0000#να δώ αν έχει βγεί κάποιο update μου λέει Unable to connect to server!! Ξέρετε μήπως πως μπόρω να το διορθώσω αυτό?

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για προσθήκη, διόρθωση του μηνύματος χρησιμοποοιούμε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
1+ Never Settle

Παιιδιά καλησπέρα!! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μετα το τελευταίο upgrade του nokia 5800 μου στην 40.0.005 έκδοση!! Το κίνητο ανταποκρίνεται καλύτερα πάει τέλεια αλλά μετά την τελευταία αναβάθμηση δεν έχω καθόλου ελληνικά και δεν μπορώ να χειριστώ το Garmin και γενικά να γράψω καθόλου ελληνικά.. Τι μπορώ να κάνω για αυτό μπορεί κανείς να με φωτίσει?

Την αναβάθμηση την έκανα μέσα από το official updater software της Nokia αφού σύνδεσα την συσκευή στο pc μου με το usb καλώδιο. Πριν στις προηγούμενες εκδόσεις είχα ελληνικό μενού και έγγραφα ελληνικά κανονικα...

Από αυτά που έχω διαβάσει, το κινητό σου πρέπει να είναι παραεισαγωγής. Δηλαδή προοριζόταν για άλλη χώρα αλλά κάποια καταστήματα το εισάγουν και στην Ελλάδα. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι το Nokia Software Update δεν κατεβάζει την Ελληνική γλώσσα στην περίπτωση αυτή. Και αυτό που αγόρασα εγώ από Media Markt παραεισαγωγής είναι (έχει κωδικό που δείχνει ότι προορίζεται για Αγγλία) αλλά κάνει update χωρίς να χάνει τα Ελληνικά. Μια λύση για να μην χάνεις τα Ελληνικά διάβασα ότι είναι να κάνεις την αναβάθμιση μέσα από την οθόνη του κινητού. Με τον τρόπο αυτό κρατάει τα εγκατεστημένα language packs.

Επίσης τις τελευταίες μέρες έιτε όταν πάω να μπώ στο ovi store είται όταν πάω να μπώ στο Sw update είται όταν πάων με *#0000#να δώ αν έχει βγεί κάποιο update μου λέει Unable to connect to server!! Ξέρετε μήπως πως μπόρω να το διορθώσω αυτό?

Από αυτά που έχω διαβάσει, το κινητό σου πρέπει να είναι παραεισαγωγής. Δηλαδή προοριζόταν για άλλη χώρα αλλά κάποια καταστήματα το εισάγουν και στην Ελλάδα. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι το Nokia Software Update δεν κατεβάζει την Ελληνική γλώσσα στην περίπτωση αυτή. Και αυτό που αγόρασα εγώ από Media Markt παραεισαγωγής είναι (έχει κωδικό που δείχνει ότι προορίζεται για Αγγλία) αλλά κάνει update χωρίς να χάνει τα Ελληνικά. Μια λύση για να μην χάνεις τα Ελληνικά διάβασα ότι είναι να κάνεις την αναβάθμιση μέσα από την οθόνη του κινητού. Με τον τρόπο αυτό κρατάει τα εγκατεστημένα language packs.

Καλημέρα.

Είναι όπως τα λέει ο vdanasto, η συσκευή σου είναι παρά-εισαγωγής.

Τώρα για να περάσεις ξανά Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής

(αλλαγή product code).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όταν θα ακολουθήσω αυτό τον οδηγό και βάλω ελληνικά μετά θα μπορώ να κάνω update?? θα πρέπει να κάνω update από την οθόνη του κινητού και πάλι??

όσο για το άλλο πρόβλημα που μου λέει τελευταία unable to connect to server ξέρετε τι μπορεί να φταίει??

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για προσθήκη, διόρθωση του μηνύματος χρησιμοποοιούμε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ!!
1+ Never Settle

Όχι δεν θα χάσεις ξανά τα ελληνικά με οποιοδίποτε τρόπο και αν προσπαθήσεις να κάνεις αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Και ως product key τι θα βάλω δεν λέει στις οδηγίες

Μάλλον εννοείς product code. Θα βάλεις ένα από τα παρακάτω 3 που είναι Ελληνικα,

0573762 (Black) / 0559395 (Blue) / 0559299 (Red).

ΥΓ: Οι οδηγίες είναι γενικές για όλες τις συσκευές.

Δεν γίνεται να αναφέρονται σε αυτές όλα τα product codes.

Ωστόσο υπάρχει link όπου σε παραπέμπει σε λεπτομερή λίστα.

Διαβάζεται σωστά τις οδηγίες...:rolleyes:

Edited by Itchrist86

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα, εχω 2 μερες που το πηρα και ενω την πρωτη μερα ηταν οκ μου βγαζει απο χτες κατω απο το σημα δικτυου πανω αριστερα, ενα περιεργο σημα με κατι διακεκομενες..Μηπως εχει κανεις ιδεα τι ειναι και πως βγαινει?συγγνωμη αν δεν εχω ποσταρει στο σωστο μερος αλλα δεν ηξερα καν πως να το κανω αναζητηση...

Επισης εχω περασει αρκετα πραγματα απο το Ovi , μουσικη εικονες κλπ αλλα στο κινητο δεν μπορω να τα βρω μεσα στην εκθεση αλλα ουτε κ στο music.Εμφανιζονται μονο τα τραγουδια αν παω απο Αναζητηση-> μουσικη ....και παλι δεν ειναι χωρισμενα σε φακελους οπως τα εβαλα αλλα όλα μαζι...

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλυσπέρα.:)

Για το πρώτο άνοιξε τις οδηγίες χρήσης.

Στις πρώτες σελίδες αναφέρονται όλα τα πιθανά εικονίδια που μπορεί να εμφανιστούν ως ένδειξη σήματος.

Για το δευτερο...

Οι εικόνες θα έπρεπε να εμφανίζονται κανονικά. Δεν απαιτούν κάτι το ιδιαίτερο...

Τα τραγούδια δεν θα τα δεις ποτέ σε φακέλους μέσα από τη μουσική βιβλιοθήκη.

Αν θέλεις να έχεις πρόσβαση βάσει των φακέλων, τότε μπες μέσω της Διαχείρισης αρχείων.

ΥΓ: Επειδή βλέπω πως είσαι καινούριο μέλος, θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις οπωσδήποτε το S60 5th Edition Platform FAQ ώστε να αποκτήσεις όλες τις βασικές και συνάμα απαραίτητες γνώσεις.

καλησπερα, θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τις σημαντικοτατες πληροφοριες που δινετε!!! εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες σας.

Σας ανακαλυψα οταν εκανα την τελευταια ενημερωση λογισμικου και μου δημιουργηθηκαν πολλαπλα προβληματα τα οποια ελυσα με τις οδηγιες σας.

Εχω ενα ερωτημα μπορω να μεταφερω τα μηνυματα απο το τηλ στην καρτα μνημης και πως?

Μπορείς να το κάνεις από τη σχετική επιλογή που υπάρχει στις ρυθμίσεις των Μηνυμάτων.

Λοιπόν, ανοίγεις την εφαρμογή Μηνύματα και πας Επιλογές > Ρυθμίσεις > Άλλο > Μνήμη σε χρήση και επιλέγεις Κάρτα μνήμης.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως τώρα που τα αλλάξεις αυτή την επιλογή για πρώτη φορά θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να αντιγράψεις τα μηνύματά σου στη κάρτα.

Αν στο μέλλον θελήσεις να τα μεταφέρεις και πάλι στην εσωτερική μνήμη δεν θα μπορέσεις, τουλάχιστον, όχι χωρίς να επέμβεις σε αρχεία συστήματος πρώτα.

Αυτο το εχω κανει ηδη αλλα δεν με ρωτησε για την αντιγραφη που μου λες.

Υπαρχει αλλος τροπος ? μονο που δεν εχω την δικη σας ικανοτητα απλα με πολυ ψαξιμο τα καταφερνω

Περίεργο...

Πάντα ρωτάει όταν αλλάζει κανείς για πρώτη φορά αυτή την επιλογή.

Λύση υπάρχει, αλλά θα πρέπει αναγκαστικά να θυσιάσεις τα μηνύματα που πρόλαβαν (αν πρόλαβαν) να αποθηκευτούν στη κάρτα μνήμης. Πρώτα απ' όλα άλλαξε και πάλι την εν λόγω ρύθμιση ώστε τα εισερχόμενα να αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη.

Σύνδεσε το κινητό σου με το καλώδιο στον υπολογιστή σε λειτουργία μεταφοράς δεδομένων, φρόντισε να έχεις ρυθμίσει τα Windows να εμφανίζουν τους κρυφούς φακέλους και αρχεία και διέγραψε το φάκελο E:\Private\1000484b\Mail2.

Αφού τον διαγράψεις αποσύνδεσε τη συσκευή από το καλώδιο και άλλαξε εκ νέου τη ρύθμιση ώστε να αποθηκεύονται και πάλι τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης. Αυτή τη φορά θα σε ρωτήσει.

Υπάρχει η δυνατότητα να διαγραφεί κατεστραμμένο αρχείο [φάκελος mp3] από τη μνήμη του κινητού μου; Έχω ψιλοχαθεί λίγο με αυτό το πρόβλημα.. :( Edited by teitzis
UPDATE: Λύθηκε το πρόβλημα με Hard Reset

ρε παιδια μετα την αναβαθμιση στη v.4 , οταν πας να βαλω αφυπνιση αφου βαλω την ωρα εμφανιζει την εντολη διαγραφη αντι για ενεργοποιηση κατα τα αλλα δουλευει κανονικα λαθως μεταφραση κανανε;

Γινεται με καποιο τροπο να μεταφερω τα μηνυματα απο τη μνημη του τηλεφωνου στη καρτα μνημης??
:w00t: