Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ό,τι αναφέρει η σελίδα του στο site της Nokia.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Φυσικά και ισχύει.

Έχει αναφερθεί ήδη πάρα πολλές φορές!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδια, μηπως ξερεται πως γινεται να εχεις ενα σελιδοδεικτη εξω, οπως πχ εχει το Facebook kai to myspace...??

Όταν λες έξω εννοείς το menu Διαδίκτυο που έχει μέσα το "Κοινό Online", "Ιστός", "Αναζήτηση", "ΜySpace", "Facebook"?

Αν ναι δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος τρόπος απλός.

Βέβαια σίγουρα γίνεται αλλά θα πρέπει να το δημιουργήσεις βλέποντας πως είναι φτιαγμένα τα άλλα..

Κάποτε κυκλοφορούσε στο forum ο σελιδοδείκτης του Facebook γιατί κάποιοι τον έχαναν αλλά δεν ξέρω αν το είχε ψάξει κανείς..

Όταν λες έξω εννοείς το menu Διαδίκτυο που έχει μέσα το "Κοινό Online", "Ιστός", "Αναζήτηση", "ΜySpace", "Facebook"?

Αν ναι δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος τρόπος απλός.

Βέβαια σίγουρα γίνεται αλλά θα πρέπει να το δημιουργήσεις βλέποντας πως είναι φτιαγμένα τα άλλα..

Κάποτε κυκλοφορούσε στο forum ο σελιδοδείκτης του Facebook γιατί κάποιοι τον έχαναν αλλά δεν ξέρω αν το είχε ψάξει κανείς..

Ναι, ακριβως αυτο λεω....τον σελιδοεικτη του facebook εχασα...

εχω ενα 5800 με product code 0578313 αγορασμενο απο το εσοπ.

στην σελιδα της νοκια που πατας τον κωδικο και σου λεει την τελευταια εκδοση λογισμικου, μου λεει οτι ειναι η 30.0.011

το κινητο μου εχει ομως την 31.0.008

πως γινεται αυτο?

ολες τις αναβαθμισεις που εχω κανει απο οταν το πηρα ειναι μεσω fota

εχω ενα 5800 με product code 0578313 αγορασμενο απο το εσοπ.

στην σελιδα της νοκια που πατας τον κωδικο και σου λεει την τελευταια εκδοση λογισμικου, μου λεει οτι ειναι η 30.0.011

το κινητο μου εχει ομως την 31.0.008

πως γινεται αυτο?

ολες τις αναβαθμισεις που εχω κανει απο οταν το πηρα ειναι μεσω fota

Το δικό σου product code αντιστοιχεί σε αυτό 0578313: 5800 RM-356 Germany CV R

(βλ.1η σελίδα) αλλά μπορεί να είναι αλλαγμένο εσωτερικά σε άλλο product code προορισμένο για την ελληνική αγορά,μπορείς να το τσεκάρεις μόνος σου απλά με την χρήση του Nemesis Service Suite(Google It...;)),συνεπώς αν είναι αλλαγμένο τότε η εκδ. λογισμικού που έχεις τώρα είναι σωστή.

(βλ.1η σελίδα) αλλά μπορεί να είναι αλλαγμένο εσωτερικά σε άλλο product code προορισμένο για την ελληνική αγορά,μπορείς να το τσεκάρεις μόνος σου απλά με την χρήση του Nemesis Service Suite(Google It...;)),συνεπώς αν είναι αλλαγμένο τότε η εκδ. λογισμικού που έχεις τώρα είναι σωστή.

εβαλα το Nemesis Service Suite και ειδα οτι εχω το 0559299

συμφωνα ομως με τη σελιδα της νοκια η τελευταια διαθεσημη εκδοση ειναι η 31.0.101

οταν παω να κανω αναβαθμιση μεσω fota απο την 31.0.008 μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερη.

εβαλα το Nemesis Service Suite και ειδα οτι εχω το 0559299

συμφωνα ομως με τη σελιδα της νοκια η τελευταια διαθεσημη εκδοση ειναι η 31.0.101

οταν παω να κανω αναβαθμιση μεσω fota απο την 31.0.008 μου λεει οτι δεν υπαρχει νεοτερη.

Αρα έχεις το κόκκινο ελληνικό,κάνε αναβάθμιση μέσω Nokia Software Updater και θα στην περάσει την 31.0.101.

Παιδιά πόσο βολικό είναι να γράφεις σε chat όπως MSN και FB??

Δεν είναι κουραστικό με το πενάκι?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά πόσο βολικό είναι να γράφεις σε chat όπως MSN και FB??

Δεν είναι κουραστικό με το πενάκι?

Δεν χρειάζεσαι πενάκι για να γράψεις. Αν συνηθίσεις να γράφεις με το εικονικό αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο τότε είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να γράφεις.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

(βλ.1η σελίδα) αλλά μπορεί να είναι αλλαγμένο εσωτερικά σε άλλο product code προορισμένο για την ελληνική αγορά.

Αυτήν την πρόταση ομολογώ πως δεν την καταλαβαίνω. Τι σημαίνει αλλαγμένο εσωτερικά? Δηλαδή στην ουσία τα μαγαζιά ανοίγουν το κινητό και αλλάζουν την γλώσσα οπως ακριβως κανει ο απλος χρηστης? Και απλα ετσι χανεται η εγγυηση απο Alpha Copy? Αυτην την αλλαγη product code πως την κανουν τελοσπαντωΝ?

Αη - Phone

Αυτήν την πρόταση ομολογώ πως δεν την καταλαβαίνω. Τι σημαίνει αλλαγμένο εσωτερικά? Δηλαδή στην ουσία τα μαγαζιά ανοίγουν το κινητό και αλλάζουν την γλώσσα οπως ακριβως κανει ο απλος χρηστης? Και απλα ετσι χανεται η εγγυηση απο Alpha Copy? Αυτην την αλλαγη product code πως την κανουν τελοσπαντωΝ?

Σημαίνει ότι βγαίνουν απο το ίδιο εργοστάσιο απλώς το firmware που περνάνε για κάθε χώρα είναι διαφορετικό..

Άλλο για Ελλάδα, άλλο για Γερμανία, άλλο για Σαουδική Αραβία, κτλ...

"Οποιοσδήποτε" μπορεί να επέμβει και να το αλλάξει σε όποια χώρα θέλει...

Καλημέρα σας,εδώ και 4 μέρες περήφανος κάτοχος του 5800:happy:Δεν είναι το πρώτο μου symvian κινητό,είχα το θρυλικό 6600 πριν μερικά χρόνια.Για να μην τα πολυλογώ το κινητάκι είναι το καλύτερο nokia που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής,άπειρες δυνατότητες για τα λεφτά του.Έχω διαβάσει σχεδόν όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ και με βοήθησαν πολύ στην επαφή μου με το 5800:)Να είναι καλά το myphone και όλοι εσείς που το κάνετε καλύτερο μέρα με τη μέρα:)

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

"Εσωτερικά",ξέχασα να βάλω τα " και τα ;);):X ......εννοώ το Nemesis Service Suite(Google It....;)) είναι ενα προγραμματάκι που αλλάζει μέσα από τον υπολογιστή μας τα product codes στα ΝΟΚΙΑ παράλληλης εισαγωγής,τώρα σε ότι αφορά την εγγύηση από Alpha Copy και ΝΟΚΙΑ Ελλάδας κατόπιν δεν χάνεται γιατί τα ευρωπαϊκά ΝΟΚΙΑ(Γερμανίας,Αγγλίας,Γαλλίας κλπ.) τα καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση-βέβαια αν επιδείξουμε απόδειξη αγοράς ελληνικού καταστήματος και το product code που αναγράφεται πίσω από την μπαταρία αντιστοιχεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και η έκδοση λογισμικού που είναι εγκατεστημένη αντιστοιχεί σε "ελληνικό" ΝΟΚΙΑ τότε το παίζουμε "δεν ξέρω τίποτα ΄γω,έτσι το πήρα....:confused:..." και μάλλον θα καλυφθεί,μάλλον-μπορεί βέβαια και να μας το αρνηθούν σε NOKIA Shop και να μας στείλουν στο κατάστημα που το αγοράσαμε για να το αναλάβουν εκείνοι(και αυτό καμμιά φορά ψιλοχλωμό είναι.....;):lol:).

τώρα σε ότι αφορά την εγγύηση από Alpha Copy και ΝΟΚΙΑ Ελλάδας κατόπιν δεν χάνεται γιατί τα ευρωπαϊκά ΝΟΚΙΑ(Γερμανίας,Αγγλίας,Γαλλίας κλπ.) τα καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση-βέβαια αν επιδείξουμε απόδειξη αγοράς ελληνικού καταστήματος και το product code που αναγράφεται πίσω από την μπαταρία αντιστοιχεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και η έκδοση λογισμικού που είναι εγκατεστημένη αντιστοιχεί σε "ελληνικό" ΝΟΚΙΑ τότε το παίζουμε "δεν ξέρω τίποτα ΄γω,έτσι το πήρα....:confused:..." και μάλλον θα καλυφθεί,μάλλον-μπορεί βέβαια και να μας το αρνηθούν σε NOKIA Shop και να μας στείλουν στο κατάστημα που το αγοράσαμε για να το αναλάβουν εκείνοι(και αυτό καμμιά φορά ψιλοχλωμό είναι.....;):lol:).

Το μπερδεμα το ιδιο! Αλλα οντως ετσι ειναι ή ετσι τουλαχιστο το εχω μεσα στο μυαλο μου. Τρομαζω στην σκεψη αν παθει κατι το κινητο μου. Δεν ξερω που να πρωτοαπευθυνθω... Ειδικα οταν τρωει κατι κολληματα το κινητο ή οταν κανει καμια επανεκιννηση απο μονο του (κλασσικο Symbian) με πιανει κρυος ιδρωτας. Γενικοτερα αυτη η τρομοκρατια που προκαλειται στον καταναλωτη ειναι ενα μειον της ΝΟΚΙΑ στην Ελλαδα... και πρεπει να το κοιταξει σοβαρα (ηδη δηλωνει ζημιες εναντι κερδων της Apple) για να μην χανει και τους πελατες της... Το κινητο μου συγκεκριμενα ή πολωνικό ή ουγγρικό πρέπει να είναι (ακόμα δεν ξερώ το product code μου σε ποια χώρα αντιστοιχεί) είχε μια photocoπια το manual και ο υπαλληλος στο eshop μου εγγυηθηκε πως ειναι παραλληλης εισαγωγης μεν... αλλα τα ελληνικα ηταν προεγκατεστημενα δε, και πως αν κανω αναβαθμιση λογισμικου μεσω PCSuite δεν θα πειραχτει η γλωσσα... βγαλτε ακρη τωρα... και σκεφτειτε ποσος κοσμακης δεν ξερει καν τι σημαινουν αυτες οι εννοιες (επειδη εμεις τα διαβασαμε εδω) και ποσοι θα ειναι οι ταλαιπωρημενοι...

Γενικότερα εχουμε πεσει πραγματικα θυματα της συγχρονης καταναλωτικης παγκοσμιοποιημενης κοινωνιας. Και η απορια ειναι η εξης: Οι εταιριες δεν εχουν προβλημα με το free market και το ανοιγμα των συνορων ακομα και στα προϊόντα (γιατι τα παιρνουν τα λεφτακια τους ουτως ή αλλως) αλλα free market στο service και στην εξυπηρετηση πελατων δεν βλεπω να υπαρχει αν το κινητο ερχεται εκτος Ελλάδος...(γιατι εκει χανουν λεφτα). :blink:

Αη - Phone

Εφόσον η Alpha Copy έχασε τη ΝΟΚΙΑ, ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα.

Αλλά και εγώ με το Ν95 που το είχα πάρει από Αγγλία, όποτε χρειάστηκα κάτι δεν τους πήγα ποτέ απόδειξη.Απλά τους έλεγα ότι είναι Ευρώπη και αν θέλετε δείτε το ΙΜΕΙ του.

Amazon Fire stick 4k max

Εφόσον η Alpha Copy έχασε τη ΝΟΚΙΑ, ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα.

Αλλά και εγώ με το Ν95 που το είχα πάρει από Αγγλία, όποτε χρειάστηκα κάτι δεν τους πήγα ποτέ απόδειξη.Απλά τους έλεγα ότι είναι Ευρώπη και αν θέλετε δείτε το ΙΜΕΙ του.

Τι εννοεις η Alpha Copy έχασε τη ΝΟΚΙΑ? Αλλαξε χερια η αντιπροσωπια και αν ναι, ποιος την ανελαβε? Παντως τα μαγαζια ΝΟΚΙΑ στην περιοχη μου εχουν κλεισει 1-2 φορες και εχουν ξανα-ανοιξει...

Αη - Phone

Έχει γίνει γνωστό ότι η Nokia θα σταματήσει την συνεργασία της με την Alpha Copy.

Για πιο πολλά στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia: Νέα και επικαιρότητα, γιατί ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα μας που είναι το 5800.

Ευχαριστώ.

Παιδιά αν βάλω screen protector, χάνεται η ανταποκρισιμότητα του touch screen?

Δε θέλω να βάλω την μεμβράνη και μετά να πατάω 2 φορές για να παίρνει την εντολή.

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά αν βάλω screen protector, χάνεται η ανταποκρισιμότητα του touch screen?

Δε θέλω να βάλω την μεμβράνη και μετά να πατάω 2 φορές για να παίρνει την εντολή.

Εγώ που είχα για κάποιους μήνες screen protector δεν είδα διαφορά στην ανταπόκριση της οθόνης.

Σήμερα που άνοιξα το κινητό, μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα πάνω να τρεμο παίζει ένα μήνυμα. Μηνύματα δεν έχω τόσα πολλά αποθηκευμένα, μνήμη έχω αλλά δεν ξέρω τι φταίει μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ?
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Σήμερα που άνοιξα το κινητό, μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα πάνω να τρεμο παίζει ένα μήνυμα. Μηνύματα δεν έχω τόσα πολλά αποθηκευμένα, μνήμη έχω αλλά δεν ξέρω τι φταίει μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ?

Πήγαινε Μηνύματα > Επιλογές > Μηνύματα κάρτας sim και σβήσε όσα υπάρχουν εκεί.