Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα κάτι μόλις τώρα...έχω εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης....ότνα συνδέω με usb το κινητό στη μεταφορά αρχείων οι εφαρμογές εξαφανίζονται απο το folder εφαρμογές...γιατί συμβαίνει αυτό;

Φυσιoλογικο ειναι να γινεται αυτο ,αφου χρησιμοποιειται η καρτα

απο το usb:rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:wacko: :wacko: ...όταν από το πρωί ασχολούμαι με το κινητό....καλά να πάθω κόλλησα......σωστά λες sorry.....

Καλησπέρα σας. 2 πράγματα ακόμα και τελειώσα με τις εκκρεμότητες του 5800:

1. Αγόρασα το κινητό πριν από δύο εβδομάδες από το e-shop και μέσα στο κουτί δεν υπήρχε το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση. Πήρα την αλφακοπυ και μου είπε πως το καλώδιο δεν διατίθεται. Ένας φίλος το αγόρασε τον Μάρτη-Απρίλη και το καλώδιο υπήρχε μέσα.. τι γίνεται και άλλαξε αυτό το πράμα.. Μήπως μου το "έφαγαν" ή άλλαξε τακτική η αντιπροσωπεία?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ρε παιδια? Ξεφτίλα... Στην Ελλάδα πωλείται αυτό το καλώδιο και πόσα ευρώ πάνω κάτω?

2. Ρε παιδιά κάποιο πρόγραμμα freeware ή και με πληρωμή για μετατροπή dvd σε video για το 5800 υπάρχει.?.?.? Μην βιαστείτε να απαντήσετε να ψάξω στις προηγούμενες σελίδες διότι το έκανα και τα προγράμματα που έχετε ανεβάσει πλέον δεν υπάρχουν στα λινκς και μερικά είναι και παλαιά σχετικά... Στείλτε μου pm καλύτερα αν θέλετε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα παρά να μου πείτε να ψάξω και τα σχετικά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αη - Phone

1) Ναι, έγινε αλλαγή των περιεχομένων της συσκευασίας κάποια στιγμή με αφαίρεση μερικών περιεχομένων καθώς και μείωση του μήκους του καλωδίου usb.

2) Θα ριπάρεις το dvd πρώτα (με κάποιο από τα γνωστά dvd-rippers) και μετά μέσω μετατροπέα (Super, Total Video Converter κλπ) θα το μετατρέψεις σε μορφή που υποστηρίζει το 5800.

Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα αυτά μέσω των οποίων μπορείς να ριπάρεις ταυτόχρονα και να μετατρέψεις το dvd σε μορφή αναγνωρίσιμη από το 5800.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδιά έχει 2 εβδομάδες που αγόρασα το κινητό και εδώ και 3 μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... Ενώ αρχικά τα εμφάνιζε κανονικά, πλέον η αρχική οθόνη δεν μου δείχνει το όνομα προφίλ και την ημερομηνία (Πάνω-πάνω στην οθόνη). Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παρακαλώ κάποιον που ξέρει να με βοηθήσει...

Καλημέρα

Κανενός το 5800 δεν φορτίζει από usb, δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Το Ν97 έχει αυτή την δυνατότητα, να φορτίζει μέσω usb.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία PCSuite και να μπορείς να εισέλθεις στην καρτα μνημης και από το pc σου (Ο υπολογιστης μου->NOkia phone browser) και απο το kινητο σου.

1) Ναι, έγινε αλλαγή των περιεχομένων της συσκευασίας κάποια στιγμή με αφαίρεση μερικών περιεχομένων καθώς και μείωση του μήκους του καλωδίου usb.

Πολύ ωραία μόλις ανακάλυψα ότι δεν πωλείται στην Ελλάδα γενικότερα το καλώδιο tv... την παλεύει η ΝΟΚΙΑ ρε παίδες? Τώρα που μπορώ να το βρω? Μεταχειρισμένο πόσο κάνει και πιο είναι τα ακριβή στοιχεία του σαν συσκευή να το ψάξω σε κανα ebay...

Αη - Phone

΄Πολύ ωραία μόλις ανακάλυψα ότι δεν πωλείται στην Ελλάδα γενικότερα το καλώδιο tv... την παλεύει η ΝΟΚΙΑ ρε παίδες? Τώρα που μπορώ να το βρω? Μεταχειρισμένο πόσο κάνει και πιο είναι τα ακριβή στοιχεία του σαν συσκευή να το ψάξω σε κανα ebay...

internet file intenet:)

Παιδιά,εχώ μια μεγάλη απορία αυτές τις μέρες..

Υπάρχει τρόπος να συνδέσεις bluetooth keyboard ή gamepad στο 5800 και να κάνεις map όλα τα κουμπιά?

Και το καλώδιο για tv-out που το βρίσκουμε?(έχω ένα από 3.5 σε video+sound από την φορητο dvd-tv μου,λέτε να κάνει?)

EDIT

Nevermind, βρήκα αυτό.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13760

Το έχει κανένας?(ψίνομαι να το πάρω για να παίζω ngage στο 5800 :p)

Αν κάνει,και ενδιαφέρονται και άλλοι μπορούμε να κάνουμε και καμιά ομαδική.

1. Αγόρασα το κινητό πριν από δύο εβδομάδες από το e-shop και μέσα στο κουτί δεν υπήρχε το καλώδιο σύνδεσης με την τηλεόραση. Πήρα την αλφακοπυ και μου είπε πως το καλώδιο δεν διατίθεται. Ένας φίλος το αγόρασε τον Μάρτη-Απρίλη και το καλώδιο υπήρχε μέσα.. τι γίνεται και άλλαξε αυτό το πράμα.. Μήπως μου το "έφαγαν" ή άλλαξε τακτική η αντιπροσωπεία?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ρε παιδια? Ξεφτίλα... Στην Ελλάδα πωλείται αυτό το καλώδιο και πόσα ευρώ πάνω κάτω?

1. Εγώ το αγόρασα την Παρασκευή και το καλώδιο ήταν μέσα στη συσκευασία

2. Ρε παιδιά κάποιο πρόγραμμα freeware ή και με πληρωμή για μετατροπή dvd σε video για το 5800 υπάρχει.?.?.? Μην βιαστείτε να απαντήσετε να ψάξω στις προηγούμενες σελίδες διότι το έκανα και τα προγράμματα που έχετε ανεβάσει πλέον δεν υπάρχουν στα λινκς και μερικά είναι και παλαιά σχετικά... Στείλτε μου pm καλύτερα αν θέλετε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα παρά να μου πείτε να ψάξω και τα σχετικά...

2. Πρόγραμμα απο avi σε mp4 έχω ήδη εγκατεστημένο ......θέλεις πληροφορίες;

Παιδιά,εχώ μια μεγάλη απορία αυτές τις μέρες..

Υπάρχει τρόπος να συνδέσεις bluetooth keyboard ή gamepad στο 5800 και να κάνεις map όλα τα κουμπιά?

Και το καλώδιο για tv-out που το βρίσκουμε?(έχω ένα από 3.5 σε video+sound από την φορητο dvd-tv μου,λέτε να κάνει?)

Gamepad φυσικά και όχι.

Πληκτρολόγιο, ίσως ναι. Κυκλοφορεί από την ίδια τη Nokia το Wireless Keyboard SU-8W, αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι συμβατό με το 5800.

Το καλώδιο είναι το Nokia Video-Out Cable CA-75U.

Είναι διαθέσιμο sε όλα τα Nokia Shops.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

2 Μπορείς να δεις αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252806

Χθες έβαλα όλες τις φωτο και τα βιντεο που ειχα απο το παλιό μου κινητο και με λύπη μου ειδα οτι τα βιντεο mp4 δεν τα παίζει...Ακουγεται μόνο ο ήχος ενω εικόνα τιποτε.

Firmware το τελευταιο μεσω FOTA...

Καμμιά ιδέα?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Χθες έβαλα όλες τις φωτο και τα βιντεο που ειχα απο το παλιό μου κινητο και με λύπη μου ειδα οτι τα βιντεο mp4 δεν τα παίζει...Ακουγεται μόνο ο ήχος ενω εικόνα τιποτε.

Καμμιά ιδέα?

Αυτό το παρατήρησα και εγώ χθες το βράδυ,προσπαθόντας να δω ένα anime...

Μπορεί να είναι λόγο codec(πχ.h.264)...

Καμμιά ιδέα?

Δεν μας ξεκαθαρίζεις ποιό είναι το παλιό σου κινητό και ποιό το καινούργιο.. το avatar με μπερδεύει... Τέλοσπαντων, έχω να δηλώσω πως τα βίντεο του Ν70 (παλιού κινητού) μια χαρά παίζουν στο 5800...το θέμα είναι να δεις το φορμα mp4 και αν θες μπορείς να κατεβάσεις κάποιο πρόγρμμα μετατροπής... σαν δεύτερη επιλογή είναι να βάλεις στο κινητό σου κάποιον player που θα υποστηρίζει πολλά και διάφορα αρχεία και φορμα τους...

Αη - Phone

Ν96 ειναι το παλιό μου κινητό.Παλιότερα ειχα το Ν82 και το Ν78 και μεχρι στιγμης δεν υπήρχε καμμιά ασυμβατότητα.Ολα έπαιζαν τα πάντα...

Αβαταρ δεν αλλάζω προς το παρόν γιατι το 5800 ειναι σε long term test ώστε να αποφασίσω αν θα το εχω για πρώτο ή για ρεζέρβα...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Η φωτεινοτητα ξοδευει πολυ ενεργεια απο την μπαταρια.... Την εβαλα και εγω στο μηδεν εδω και ενα μηνα και η αυτονομια της μπαταριας εκτοξευθηκε... :)

Οι xρονοι που δινει η νοκια ομως ειναι με 0 φωτεινοτητα?εγω που το εχω στο φουλ πλην 1 φωτεινοτητα μου κραταει 1μισι-1 μερα...καλα ειναι?

:w00t:

1) Πριν κάνα μήνα το αγόρασα με το καλώδιο ΤV και το usb (το κοντό) να περιέχονται στην συσκευασία

2) Από τα καλύτερα προγράμματα είναι το Xvid4PSP. Μην σε ξεγελάει ο τίτλος μετατρέπει από ότι format έχεις σε ότι format θες και μπορείς να αλλάξεις σχεδόν όλες τις παραμέτρους. Και είναι και free!!!Μπορείς να το βρεις εδώ

1) Πριν κάνα μήνα το αγόρασα με το καλώδιο ΤV και το usb (το κοντό) να περιέχονται στην συσκευασία

2) Από τα καλύτερα προγράμματα είναι το Xvid4PSP. Μην σε ξεγελάει ο τίτλος μετατρέπει από ότι format έχεις σε ότι format θες και μπορείς να αλλάξεις σχεδόν όλες τις παραμέτρους. Και είναι και free!!!Μπορείς να το βρεις εδώ

Πολύ καλό το πρόγραμμα!!! και εγώ στο προτείνω!!! Και δουλεύει και μια χαρά και για PSP...:)

Κατέβασε και απο εδώ αν σου βγάλει πρόβλημα στο download: http://www.videohelp.com/tools/XviD4PSP

Ν96 ειναι το παλιό μου κινητό.Παλιότερα ειχα το Ν82 και το Ν78 και μεχρι στιγμης δεν υπήρχε καμμιά ασυμβατότητα.Ολα έπαιζαν τα πάντα...

Αβαταρ δεν αλλάζω προς το παρόν γιατι το 5800 ειναι σε long term test ώστε να αποφασίσω αν θα το εχω για πρώτο ή για ρεζέρβα...

Κατέβασε το Format Factory (free) και βαλε το βίντεο στον υπολογιστή. Βαλ' το στο F.C. "ολα mp4" και βαλε τα εξης χαρ/κα για έξοδο: 640*400 VGA, 30 fps.

Εμένα με αυτά δουλεύουν όλα τα βίντεο σε άριστη ποιότητα

:rtfm:

Κάτι κουλό που παρατήρησα. Το ξυπνητήρι αρχίζει να χτυπάει 5 λεπτα μετά την ώρα στην οποία το έχω ρυθμίσει να χτυπήσει.

Π.χ. το βάζω 15:30 και αρχίζει να χτυπαέι 15:35 :confused:

Να του κάνω κανα hard format να νιώσει;

Θα δοκιμάσω τα προγράμματα που μου προτείνετε,ωστόσο το πρόβλημα μάλλον ειναι βαθύτερο...

Ακόμη και βιντεο που τραβάω μέσω 5800 ΧΜ δεν παίζονται!!!"Αδυναμία αναπαραγωγής" λέει και τελικά παίζει με μαύρη οθόνη και ακουγεται μόνο ο ήχος...

Για bug μου μυρίζει...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Κάτι κουλο που παρατήρησα. Το ξυπνητήρι αρχίζει να χτυπάει 5 λεπτα μετά την ώρα στην οποία το έχω ρθυμίσει να χτυπήσει.

Π.χ. το βάζω 15:30 και αρχίζει να χτυπαέι 15:35 :confused:

Να του κάνω κανα hard format να νιώσει;

Οχι.Ειναι bug του λειτουργικού.Από την V30 νομίζω ξεκίνησε.

Κατέβασε το Format Factory (free) και βαλε το βίντεο στον υπολογιστή. Βαλ' το στο F.C. "ολα mp4" και βαλε τα εξης χαρ/κα για έξοδο: 640*400 VGA, 30 fps.

Εμένα με αυτά δουλεύουν όλα τα βίντεο σε άριστη ποιότητα

Κατεβασα το FC μετέτρεψα το MP4 σε ΜΡ4 VGA,30fps το ξαναφόρτωσα στο κινητό πάω να ανοίξω το αρχείο βίντεο και συνεχίζει τα ίδια.Κάνει μερική αναπαραγωγή του αρχείου,παίζοντας μόνο ήχο.

Εβαλα την έκδοση 31.0.008 μεσω FOTA...αμέσως μόλις αγόρασα το κινητό και μάλλον αυτο ειναι bug της έκδοσης αυτής...

Αλήθεια,μπορώ να κάνω downgrade σε προηγούμενη?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556