Jump to content

Τα πάντα για τους φορτιστές

Herakles
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αστο 2-3 μερες (καλυτερα παραπανω)

Εχεις να κάνεις με πριζα/ρευμα!

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

να το βαλω λες κανα 10 λεπτο στον ηλιο ή δεν χρειάζεται?

θενκς για την απαντηση

Ε βαλτο!

Ομως με προσοχη οταν το συνδέσεις στο ρευμα (προτιμότερο να μην ασχοληθεις)

Ε βαλτο!

Ομως με προσοχη οταν το συνδέσεις στο ρευμα (προτιμότερο να μην ασχοληθεις)

εννοεις να μην τον χρησιμοποιησω ξανα?

Για την ασφαλεια σου ναι!

Δεν ειναι τηλέφωνο που βραχηκε και απλα κουμπωεις τη μπαταρια ;)

Για την ασφαλεια σου ναι!

Δεν ειναι τηλέφωνο που βραχηκε και απλα κουμπωεις τη μπαταρια ;)

Θα τον αφήσω 2 3 μερες στο ρύζι και βλέπουμε

• 1 month later...

exv κινητο lg optimus 2100 ma μπαταρια.ο φορτιστης συσκευης ηταν στο 1,2 και τωρα σκεφτομαι να αγορασω φορτιστη lg στα 0,850 ma.Δε θα υπαρξει καποιο προβλημα σωστα;

LG micro USB Cable & Wall Adapter Μαύρο (MCS-02ED) για την ακριβεια

Edited by bartsa

exv κινητο lg optimus 2100 ma μπαταρια.ο φορτιστης συσκευης ηταν στο 1,2 και τωρα σκεφτομαι να αγορασω φορτιστη lg στα 0,850 ma.Δε θα υπαρξει καποιο προβλημα σωστα;

LG micro USB Cable & Wall Adapter Μαύρο (MCS-02ED) για την ακριβεια

Δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι μικρός, θ αργεί να φορτίσει, πάρε έναν μεγαλύτερο

• 2 weeks later...

Ποια θεωρείτε πιο ποιοτική φίρμα σε φορτιστές; Έχω πάρει ήδη από το Banggood έναν φορτιστή Quick Charge 3.0 της Blitzwolf μαζί με δύο ποιοτικά USB-microUSB καλώδια κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Θα ήθελα όμως να αναβαθμίσω και τον ταχυφορτιστή του αυτοκινήτου, και μάλλον θα αγοράσω από Amazon αυτή τη φορά, ώστε να μου έρθουν πιο γρήγορα. Αναρωτιέμαι αν θα διαλέξω Anker ή Aukey. Συγκεκριμένα είμαι μεταξύ αυτών των δύο ταχυφορτιστών με δύο θύρες:

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01K9MQ8WW/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1503223527&sr=8-1-spons&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=anker+quick+charge+car+charger&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01B5X35FM/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1503223541&sr=8-1-spons&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Aukey+quick+charge+car+charger&psc=1

Με ενδιαφέρει κυρίως το να είναι αξιόπιστος και ασφαλής, να έχει κυκλώματα προστασίας κλπ, μιας και μιλάμε για χρήση στο αυτοκίνητο.

Τι προτείνετε;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάρε ένα τέτοιο και άστα τα άλλα

8719429a1daabf1de26e11c56582fed7.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Λες να πάρω πάλι Blitzwolf;

Δεν αντιλέγω, είναι καταπληκτικά τα προϊόντα της, έχω πάρει ήδη φορτιστή πρίζας και καλώδια, και έχω πάθει την πλάκα μου, αλλά με φρενάρει λίγο ο χρόνος αναμονής από Κίνα ρε συ...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Λες να πάρω πάλι Blitzwolf;

Δεν αντιλέγω, είναι καταπληκτικά τα προϊόντα της, έχω πάρει ήδη φορτιστή πρίζας και καλώδια, και έχω πάθει την πλάκα μου, αλλά με φρενάρει λίγο ο χρόνος αναμονής από Κίνα ρε συ...

Αν βάλεις priority direct mail θα σου έρθει αρκετά γρήγορα με ελάχιστα χρήματα παραπάνω

e329d087ee68e4d9c99535a85cc53e3e.jpg

Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση. Μισή και κάτω τιμή με 4usb και παραπλήσια ποιότητα.

Εδω ένα μέλος που του ήρθε σε 9 μέρες με priority direct

b99461dd68b730b1ad508de95152ef5d.jpg

@King το direct mail έχει τελωνείο ;

Λένε ότι δεν έχει όσοι έχουν παραγγείλει έτσι. Εγώ συνήθως περνω Untracked και μια φορά μπήκε τελωνειο δέμα μου από τα 200 δέματα που έχω πάρει τα τελευταία 2 χρόνια.

• 3 weeks later...
Πάρε ένα τέτοιο και άστα τα άλλα

8719429a1daabf1de26e11c56582fed7.jpg

Φίλε king έγραψες. Αυτόν πήρα τελικά, και όντως είχες απόλυτο δίκιο. Θηρίο λέμε, τον έχω εδώ και λίγες μέρες και πραγματικά είναι άψογος. Τελικώς αγαπάμε Blitzwolf. :up:

Να μπορούσαμε να φέρουμε και κανένα power bank της ίδιας εταιρίας, καλά θα ήταν αλλά μάλλον το έκοψαν δια παντός, για τελωνειακούς λόγους... (επικοινώνησα με Banggood και μου το επιβεβαίωσαν) :(

• 1 month later...
Αν χρησιμοποιησω σε κινητό με ταχεία φόρτιση ενα απλό φορτιστή θα υπάρξει κάποιο θέμα με τη μπαταρία ή απλά θα αργήσει να φορτίσει?

Αν χρησιμοποιησω σε κινητό με ταχεία φόρτιση ενα απλό φορτιστή θα υπάρξει κάποιο θέμα με τη μπαταρία ή απλά θα αργήσει να φορτίσει?
Κανένα θέμα απλά όπως είπες θα φορτίσει ποιό αργά.

Εχω ενα cubot cheetah 2 το οποίο έχει fast charge.

Με τον φορτιστή της συσκευασίας (usb type c) δεν φορτίζει γρήγορα, και δοκίμασα

να το φορτίσω με τον φορτιστή του meizu m5 note (που είναι γρήγορος), αλλά και πάλι τίποτα.

Να πάρω άλλο φορτιστή fast charge;

Να πάρω άλλο καλώδιο μήπως φταίει αυτό ;

Η cubot γραφεί ότι το μοντέλο αυτό δέχεται γρήγορη φόρτιση!

Καλησπέρα σε όλους !

Έχει δοκιμάσει κανεις τα Magnetic cable που η θυρα μενει μες στο κινητο και ετσι δεν μπαινοβγαζεις το καλώδιο ;

εχει κανεις να μου προτείνει απο ελλάδα κάποιο type-c να αγοράσω ;

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

• 2 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους !

Έχει δοκιμάσει κανεις τα Magnetic cable που η θυρα μενει μες στο κινητο και ετσι δεν μπαινοβγαζεις το καλώδιο ;

Κάνεις δεν τα έχει δοκιμάσει;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλησπέρα σε όλους !

Κάνεις δεν τα έχει δοκιμάσει;

Για δες εδώ:

https://www.skroutz.gr/c/2652/kalodia-usb-type-c/f/623231/USB-C-male.html?keyphrase=magnetic+cable

Έχει και για microUSB.

Καλησπέρα σε όλους !

Noμίζω η χαμηλότερη τιμή https://drfix.gr/magnetic-usb-cables. Και πολύ καλή ποιότητα

Ήθελα να καταθέσω το εξής:

Έχω Lenovo A2010.

Πριν μία εβδομάδα άρχιζε να μη κάνει φορτίσεις.

Εννοώντας ότι η ένδειξη της μπάρας ήταν ενεργή αλλά δεν αυξανόταν το ποσοστό φόρτισης. Αυτό εννοώ και παρακάτω όταν γράφω ότι δεν φορτίζει.

Για την ακρίβεια αυτό που συνέβαινε είναι να φόρτιζει μετά από πολλές δοκιμές με φορτιστή πρίζας λίγο ή στον υπολογιστή αλλά απο καμία φορά, ακανόνιστα.

Δηλαδή έχω δύο φορτιστές και καλώδια αλλά δεν ήταν πάντα ένας συγκεκριμένος συνδυασμός που δούλευε όταν εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Μία μέρα όμως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και κάποια στιγμή μετα από δοκιμές σε πολλούς φορτιστές και καλώδια θεώρησα ότι φταίει η μπαταρία(2 χρόνια) και παρήγγειλα καινούργια.

Τις πρώτες δύο μέρες όλα καλά.

Χθές πάλι δεν φόρτιζε παρά μόνο στο pc.

Σήμερα δοκιμάζοντας με πολλούς φορτιστές στη δουλειά αλλά και δύο στο σπίτι(ο ένας ο...μητρικός) και με διάφορους συνδυασμούς δεν φόρτιζε.

Έτσι το άφησα να φορτίσει στον υπολογιστή και όταν γύρισα από 1% είχε πάει στο 40% σε δύομιση ώρες περίπου.

Είπα όμως να δοκιμάσω και με φορτιστές.

Έβαλα τον δικό του, τίποτα.

Δοκίμασα έναν παλιό Turbo-x και φορτίζει.

Δεν μπορώ να καταλάβω το ακανόνιστο του πράγματος.

Το να μη φορτίζει σημαίνει ότι φταίει η μπαταρία ή το καλώδιο ή ο φορτιστής ή κάποιο μέρος της συσκευής.

Δεν γίνεται όμως να φορτίζει με τις...ώρες του.

Αν ευθυνόταν κάτι εντός της συσκευής νομίζω ότι δεν θα φόρτιζε καθόλου και με τίποτα ή κάνω λάθος?

Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι ανάλογο?

Edited by grosp12

Μπορεί να φταίει η θύρα φίλε μου, να μην κάνει καλή επαφή το καλώδιο λόγω μεγάλης χρήσης του φορτιστή η μέσα να έχει κουνήσει και να μην κάνει καλή επαφή. Συχνό φαινόμενο χρήσης του τηλεφώνου. Γι αυτό όσοι έχετε καινούργιο τηλέφωνο σας προτείνω μαγνητικό καλώδιο ώστε να μην φθείρεται η θύρα φόρτισης