ageliki Δημοσιεύτηκε July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 11, 2009 http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=28_59&products_id=506 εχει καποιος δοκιμασει αυτη τη λυση ? εδω εχει video http://www.pestaola.gr/converts-your-mobile-phone-to-dual-sim-phone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ειναι ταυτοχρονα ενεργες και οι 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ''Built-in STK menu creates an extra menu in your cell phone for switching between the two SIM numbers on the fly'' μάλλον όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 και ας μην είναι ενεργές και οι 2....δουλεύει σε όλα τα κινητά γιατί ενδιαφέρομαι για sony ericsson w910i και για samsung u700..μην το πάρω και μου μείνει στο ράφι.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraforos Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμος αυτός ο ανταπτορας για όσους θέλουν μια επιπλέον sim για το κινητό τους. Εχω και εγω όμως την απόρία; Είναι συμβατος με όλα τα κινητά; Είναι επικυνδυνο για το κινητο ή θα πάθουμε κανένα βραχυκυκλωμα; Το έχει κανένας δοκιμάσει; Παιδιά τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 παλιοτερα χρησιμοποιουσα ενα ανταπτορα για 2 σιμ (ειναι σε μεγεθος σιμ και πρεπει να κοψεις τα 2 τσιπακια απο τις 2 κανονικες σιμ και να τα βαλεις σε αυτον....ετσι δεν προεξειχε και τιποτα), σε ενα κ750 που ειχα (εχω ακομα)....μια χαρα δουλευε. και οχι, δεν ειναι ενεργες και οι δυο, κανεις εναλλαγη ειτε απο το μενου ειτε με συνδυασμο κουμπιων. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=NEWEST+dual+twin+SIM+card+adapter+adaptor+holder Ίδιο με τη δεύτερη λύση του αρχικού post, με τη διαφορά πως στοιχίζει περίπου 2€, μαζί με τα μεταφορικά!!! Το έχω εδώ κ λίγες ημέρες κ λειτουργεί άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Άμα έχω ενεργό τον έναν αριθμό και τύχει κάποιος και με πάρει στον άλλον, ο καλών θα ακούει ότι το κινητό μου είναι κλειστό? :worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Άμα έχω ενεργό τον έναν αριθμό και τύχει κάποιος και με πάρει στον άλλον, ο καλών θα ακούει ότι το κινητό μου είναι κλειστό? :worry: με τους adaptors αυτους μια απο τις 2 sim ειναι απενεργοποιημενη οποτε οταν σε καλουν σαυτην την sim το τηλεφωνο φαινεται κλειστο! απλα μππορεις να εναλλασεις τις sim online χωρις να κλεινεις τ κινητο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Γενικότερα, υπάρχει τρόπος να έχω δύο SIM ενεργοποιημένες ταυτόχρονα σε μία συσκευή? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Γενικότερα, υπάρχει τρόπος να έχω δύο SIM ενεργοποιημένες ταυτόχρονα σε μία συσκευή? Οχι δυστυχως. Αυτο ειναι θεμα hardware κινητου... Πχ θελει να εχει 2 κεραιες... κτλ κτλ...δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση με ενα τσιπακι που ενωνεις 2 σιμ να γινει ολο αυτο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Γενικότερα, υπάρχει τρόπος να έχω δύο SIM ενεργοποιημένες ταυτόχρονα σε μία συσκευή? Μόνο με την υπηρεσία dual sim που έχουν οι εταιρίες, βγάζοντας νέα sim (με ένα μικρό κόστος) που φιλοξενεί τα 2 νούμερα. Σε αυτή τη περίπτωση "φαίνεται" πως λειτουργούν ταυτόχρονα κ τα 2, αφού στην πραγματικότητα έχει γίνει εκτροπή των κλήσεων από τη μία στην άλλη, δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στα site των παρόχων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Μόνο σε κινητά που έρχονται εκ Κίνας λειτουργούν οι 2 sim ταυτόχρονα.. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ταυτόχρονα λειτουργούν οι 2 κάρτες και σε 2 κινητά που έχει βγάλει η Samsung.Το ένα το είχα και λειτουργούσε άψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Ναι όντως ο φίλος έχει δίκιο παραπάνω, είναι τα: Samsung D880 και Samsung D980 και επίσης το LG KS660 αλλά δεν ήξερα κατά πόσον λειτουργούν ταυτόχρονα και γι' αυτό δε τα ανέφερα.. :) Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν δουλεύει σωστά το παρακάτω και αν πωλείται στην Ελλάδα. http://ultraxs.com/image-A5B8_4B22053B.jpg Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο παρακάτω site DuoSIM – how to convert a standard cell phone to dual SIM in 3 minutes Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 το θέμα είναι μπορεί να έχεις On και τις 2 γραμμές με το παραπάνω αντάπτορα? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 το θέμα είναι μπορεί να έχεις On και τις 2 γραμμές με το παραπάνω αντάπτορα? Αν διαβάσεις την πηγή από όπου πάρθηκε το εν λόγω gadget, θα δεις ότι λέει μεν ότι ειναι Dual Sim αλλά αλλάζεις από τον έναν αριθμό στον άλλον με το πάτημα ενός κουμπιού. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Αν διαβάσεις την πηγή από όπου πάρθηκε το εν λόγω gadget, θα δεις ότι λέει μεν ότι ειναι Dual Sim αλλά αλλάζεις από τον έναν αριθμό στον άλλον με το πάτημα ενός κουμπιού. ;) έχεις δίκιο:cool:άρα δεν λέει ...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, αν δουλεύει σωστά το παρακάτω και αν πωλείται στην Ελλάδα. http://ultraxs.com/image-A5B8_4B22053B.jpg Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε στο παρακάτω site DuoSIM – how to convert a standard cell phone to dual SIM in 3 minutes Ευχαριστώ. :) Πωλείται από ελληνικό eshop, αλλά με τιμή εξωφρενικά πάνω από από αυτή στο ebay. Για παράδειγμα εγώ την αγόρασα (σε euro) 2.1 από ebay κ τη βρήκα Ελλάδα 17! Όσο για ταυτόχρονη χρήση των 2 sim, αυτό γίνεται μόνο με συγκεκριμένα κινητά (ξεκινούν από 40€ στο ebay) ή με υπηρεσία dual sim των εταιριών, όπως έχει ήδη ειπωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 κινητό με 40 €? :wacko: αμα ειναι ταυτοχρονη λειτουργια των 2 αριθμων απο το δικτυο κινητης τηλεφωνιας με χρηση dual sim τοτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης αυτου του gadget αφου το κανουν με 1 μονο sim. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torm Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Σε επικοινωνία που είχα με την cosmote σχετικά με την dual sim μου ανέφεραν οτι ναι μεν λειτουργούν και τα 2 κινητά ταυτόχρονα (οι εξερχόμενες κλήσεις γίνονται από τον πρωτεύον αριθμό, αλλά μπορείς να λάβεις κλήσεις και από τις 2 sim), αλλά δε μπορείς να λάβεις μηνύματα από τη δεύτερη sim. Αυτό είναι νομίζω ενα σοβαρό μειονέκτημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 στην ουσια γινεται εκτροπη κλησης απο το δευτερο στον πρωτευων αριθμο. αλλα αφου γινεται εκτροπη γιατι να μη λαμβανεις και τα μηνυματα απο τη δευτερη SIM? :worry::blink: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 μόλις τώρα διάβασα ότι σε γνωστό μαγαζί ηλεκτρονικών στον Πειραιά σε μία κάρτα sim σου βάζουν μέχρι και 10 διαφορετικά νούμερα, αλλά δεν είναι open όλα παρά μόνο 1 ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 αυτο ειναι το λεγομενο sim cloning. μπορεις να το κανεις και μονος σου αυτο. 12 € κοστιζει ο εξοπλισμος απο ebay. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts