dermitzos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Firefox φυσικά, λόγω ταχύτητας, ασφάλειας και λόγω extension και addons.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 εδω και χρονια... μονο FireFox (Mozilla) Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Εγώ εγκατέλειψα τον firefox επειδή πλέον είναι πολύ βαρύς, και δοκίμασα τον chrome. Είναι πιο γρήγορος αλλα αυτό το bug με το back button είναι εκνευριστικό. Οπόδε αποφάσισα να δοκιμάσω τον opera 10.10. Είναι πιο γρήγορος και απο τον chrome, και αρκετά ελαφρύς. Μέχρι να φτιαχτεί το bug στον chrome, θα χρησιμοποιώ opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 firefox 3.0.17 εδω και λιγες μερες. κανενα κολλημα μεχρι στιγμης σε αντιθεση με καποια 3.5.Χ που ειχα. γενικα ειναι φαν του μοζιλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w_b Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Κατα την γνώμη μου firefox, εκτός και και υπάρχει η κοινή περιέργεια...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_ser Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ τον firefox, με βολεύει πάρα πολύ, αλλα τώρα τελευταία κολάει πότε-πότε και χρησιμοποιώ και τον Opera που είναι εξίσου καλός και γρήγορος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Κυρίως και λόγω συνήθειας Internet Explorer.Αρκετές φορές όμως και τον Firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Λείπει η επιλογή: «Άλλον» Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 firefox συνεχεια, με βολευουν τα πολλά tags που ανοιγουν γρηγορα, και η οργανωση/μεταφερσιμότητα των σελιδοδεικτών. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Ιντερνετ Explorer εχω τον καινουργιο αλλα θα ηθελα το downloadhelper που νομιζω ομως οτι εχει χρηση μονο στο mozilla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Apoρω πως δεν σου/σας σπαει τα νευρα ο ie ... mozilla βαλε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Εχω βολευτει μια χαρα με τον οπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εγω χρησιμοποιω Google chrome και Firefox.:) Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 firefox... the one & only... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest kvargiam Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Firefox & OPERA !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Firefox τα τελευταία 5 χρόνια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Για το Speed Dial,για τις ευκολιες και τα add on του και γιατι ειναι ο καλυτερος στο συνολο χρησιμοποιω μονο firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 firefox δαγκωτο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Χρησιμοποιώ Mozilla Firefox και Google Chrome. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Από χθες chrome. Ελπίζω να ξαναγυρίσω στο firefox όταν βγάλει τον 4.0 Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 opera. πολυ καλό! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soubaskiouliwths Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 τον internet explorer χρησιμοποιώ,αν και τα "παίζει" που και που. έχω χρησιμοποιήσει και τον firefox,καλός αλλά μερικές φορές είναι όπως μάθει κανείς κι εγώ έμαθα με i.e. Τους άλλους 3 τους έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα οπότε δεν έχω δική μου γνώμη.Για τον google chrome απλά έχω ακούσει πως τελικά δεν προσφέρει αυτά που αναμενόταν. Παράθεση Προστατέψτε το περιβάλλον. Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Οpera δαγκωτό , τον χρησιμοποιώ από εποχής windows 2000 και δούλευε΄πάνα πιο γρήγορα απο τις άλλες λύσεις. ειδικά η τελευταία έκδοση πετάει και είναι και ομορφότερη από όλες τις λοιπές λύσεις. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 firefox λογω συνηθειας πλεον και add ons, αλλα αρχιζω να γλυκοκοιταω και τον chrome :) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Mόλις έβαλα στον παλιό υπολογιστή(P4 1.6GHz) τον Chrome και απλα φυσάει έναντι του Firefox ο οποίος απλά σερνόταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts