Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να ξαναπεράσεις το ος σύντομα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. πάντως αν θές να βάλεις την 148 (με ελληνικά) υπάρχει τρόπος.

Με Hybrid ε? Το εχω δεί..Το σκεφτομαι....

εμένα μου λειτουργεί κανονικά! αν δεν θες Hybrid της 5.0.0.100 μπορείς απλά να κατεβάσεις την 148 και να προσθέσεις τα αρχεία της 141 που γράφω στο πόστ. έτσι απλά θα έχεις την 148 με τα ελληνικα (modules ελληνικών) από την 141. το είχα ξαναπροσπαθήσει αλλά δεν είχα επιλέξει στην αρχή το 3ο αρχείο και το μόνο που έγινε ήταν να μου βγάλει ένα μήνυμα στο Loader (εκεί που διαλέγεις τι θες να περάσεις στο τηλέφωνο) οτι το input για τα ελληνικά δεν υπάρχει.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με Hybrid ε? Το εχω δεί..Το σκεφτομαι....

εμένα μου λειτουργεί κανονικά! αν δεν θες Hybrid της 5.0.0.100 μπορείς απλά να κατεβάσεις την 148 και να προσθέσεις τα αρχεία της 141 που γράφω στο πόστ. έτσι απλά θα έχεις την 148 με τα ελληνικα (modules ελληνικών) από την 141. το είχα ξαναπροσπαθήσει αλλά δεν είχα επιλέξει στην αρχή το 3ο αρχείο και το μόνο που έγινε ήταν να μου βγάλει ένα μήνυμα στο Loader (εκεί που διαλέγεις τι θες να περάσεις στο τηλέφωνο) οτι το input για τα ελληνικά δεν υπάρχει.

Αν είμασταν γείτονες, θα στο εδινα να το φτιαξεις :lol: Αλλα στην παρούσα φαση εχω λίγο χρόνο και πιθανόν να περιμένω να βγεί όπως οι προηγούμενες....

Εχω το εξης προβλημα αν μπορει κανεις να βοηθησει:

σε ενα sms, με ελληνικα γραφει 160 χαρακτηρες κανονικα, αν το αλλαξω σε english (US η UK) το παει κατευθειαν στους 70. Επισης τα εμαιλ που στελνω στα ελληνικα φτανουν στον παραληπτη ως ????????. εχω ucs2 στις ρυθμισεις για sms και την .141. Επισης εστειλα τα servicebooks για τα εμαιλ εκανα κ bat pull αλλα τιποτα.

edit: το ιδιο μου το εκανε και με την .148 με ελληνικα modules, αρα μαλλον ειναι καποια ρυθμιση που μου διαφευγει.

Εχω το εξης προβλημα αν μπορει κανεις να βοηθησει:

σε ενα sms, με ελληνικα γραφει 160 χαρακτηρες κανονικα, αν το αλλαξω σε english (US η UK) το παει κατευθειαν στους 70. Επισης τα εμαιλ που στελνω στα ελληνικα φτανουν στον παραληπτη ως ????????. εχω ucs2 στις ρυθμισεις για sms και την .141. Επισης εστειλα τα servicebooks για τα εμαιλ εκανα κ bat pull αλλα τιποτα.

edit: το ιδιο μου το εκανε και με την .148 με ελληνικα modules, αρα μαλλον ειναι καποια ρυθμιση που μου διαφευγει.

ΣΕ λατινικά γράφει όντως 70 χαρακτήρες. Το 9500. Δοκίμασε να βγάλεις τη sim για λίγο.

Sim pull= baterry pull plus :lol::lol:

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Μετά από το update πρέπει να κάνεις battery pull. Κάνε και ένα Sim pull όπως λέει και ο moment_v και θα είσαι οκ

Μετά από το update πρέπει να κάνεις battery pull. Κάνε και ένα Sim pull όπως λέει και ο moment_v και θα είσαι οκ

Ισχύει γενικότερα αυτό; Μετά από κάθε update θέλει SIM pullout; Ρωτάω γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολλές φορές από ?????

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο 9500 με την κωδικοποίηση, διορθώθηκαν με sim pull.

Ακόμα και προβλήματα με το κέντρο μηνυμάτων.

Γενικά ενδείκνυται να κάνεις reset. Στρώνει καλύτερα μετά από αναβάθμιση.

δυστυχως το θεμα με τα ???? στα εμαιλ συνεχιζει...μαλλον θα πρεπει να γραφω μονο αγγλικα :cool:

edit: θα δοκιμασω και ενα wipe.ευχαριστω παιδια

δυστυχως το θεμα με τα ???? στα εμαιλ συνεχιζει...μαλλον θα πρεπει να γραφω μονο αγγλικα :cool:

Κάνε πρώτα backup τις εφαρμογές. Δες στο FAQ! Αν θες πέρασε πάλι το ος. Βρήκα, με την πολυτιμη βοήθεια σου, ποια αρχεία λείπουν. Πέρασε την με αυτά και θα είσαι κομπλέ.

Κάνε πρώτα backup τις εφαρμογές. Δες στο FAQ! Αν θες πέρασε πάλι το ος. Βρήκα, με την πολυτιμη βοήθεια σου, ποια αρχεία λείπουν. Πέρασε την με αυτά και θα είσαι κομπλέ.

Μήπως απλά φταίει η υβριδική ρε παιδιά?:worry:

Μήπως απλά φταίει η υβριδική ρε παιδιά?:worry:

μαλλον οχι φιλε moment_v, γιατι μου το εκανε και με την .141. Εξαλλου η .148 ειναι η επισημη με τα 5αρχεια της .141 για τα ελληνικα.

(offtopic : παντως ωφειλω ενα δημοσιο :respect: στον φιλο hellsangel για το θεμα με τα hybrid κτλ)

μαλλον οχι φιλε moment_v, γιατι μου το εκανε και με την .141. Εξαλλου η .148 ειναι η επισημη με τα 5αρχεια της .141 για τα ελληνικα.

(offtopic : παντως ωφειλω ενα δημοσιο :respect: στον φιλο hellsangel για το θεμα με τα hybrid κτλ)

Ευχαριστώ φίλε μου παρά πολύ! Αν δεν ήσουν και εσύ δεν θα ήταν ολοκληρωμένο. Χαίρομαι πολύ που λειτουργεί.

Καλημέρα, εδώ και 2 μέρες έχει εμφανιστεί εικονίδιο στο κέντρο της οθόνης, κάτω απο την ώρα & ημερ. που είναι σαν -υδρόγειος με ενα 1 στο πλάι- γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω?ευχαριστώ

Καλημέρα, εδώ και 2 μέρες έχει εμφανιστεί εικονίδιο στο κέντρο της οθόνης, κάτω απο την ώρα & ημερ. που είναι σαν -υδρόγειος με ενα 1 στο πλάι- γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω?ευχαριστώ

Καλημέρα. Είναι κάποιο spam email ή mms. Κίτρινο χρώμα δεν έχει? Λογικά θα στο έχει ώς τελευταίο στα μηνύματα. Αλλιώς κάνε view folder-inbox-spam

Καλημέρα. Είναι κάποιο spam email ή mms. Κίτρινο χρώμα δεν έχει? Λογικά θα στο έχει ώς τελευταίο στα μηνύματα. Αλλιώς κάνε view folder-inbox-spam

σωστός!!!ευχαριστώ πολύ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο ότι καταλαβαίνω το τήλ μου ένα Blackberry strorm έγινε ένα nuked storm..lol..Στο πρόβλημα τώρα δεν είχα κάνει ποτέ back του.Υπάρχει περίπτωση να βρώ τα δεδομένα μου...πρίν το αναστήσω?

Ευχαριστω πολύ

Alex

Απο ότι καταλαβαίνω το τήλ μου ένα Blackberry strorm έγινε ένα nuked storm..lol..Στο πρόβλημα τώρα δεν είχα κάνει ποτέ back του.Υπάρχει περίπτωση να βρώ τα δεδομένα μου...πρίν το αναστήσω?

Ευχαριστω πολύ

Alex

είχες εγκαταστήσει τελευταία κάποιο ος? όταν κάνεις κάποιο upgrade σου κάνει ένα back up το Loader (εκτός αν άλλαξες την επιλογή)

Παίδες σήμερα ξαφνικά το Storm μου πέθανε. το είχα στον usb φορτιστή και όταν ξύνησα το είδα κλειστό. κάνω battery pull + sim pull και δεν ανταποκρίνεται. Καμιά ιδέα?

Για κάποιο λόγο είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Εκανα ξανα update το firmware κιόλας.

Σύνδεσε το στον υπολογιστή (χωρίς μπαταρία) και τρέξε το αρχείο bootloader exe. Πας local disk - program files - common files - rim - app loader.

Δες το post 18, στη διαδικασία nuked που περιγράφει o hellsangel.

Σύνδεσε το στον υπολογιστή (χωρίς μπαταρία) και τρέξε το αρχείο bootloader exe. Πας local disk - program files - common files - rim - app loader.

δές πρώτα αν το Loader αναγνωρίζει την συσκευή σου, σου βγάζει δηλαδή το pin. αν αναγνωρίζετε απλά πέρασε ένα λογισμικό. αλλιώς πέρασε με την διαδικασία για τα Nuked το ίδιο λογισμικό που τρέχει τώρα η συσκευή σου.

Το επαθα και εγω πριν καμια βδομαδα...αλα στο FAQ ειχε τη λυση ευκολα και ανωδυνα.Το περιεργο ομως με μενα ειναι οτι το λογισμικο το περασα με τον Desktop manager το φορτωσε κανονικα και τωρα δουλευει μια χαρα.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

γίνεται και αυτό. την διαδικασία αυτή την ακολουθείς όταν το dm δεν αναγνωρίζει την συσκευή (συνήθως λόγο τών συνεχόμενων προσπαθειών για boot που κάνει η συσκεύη). αν στο αναγνωρίσει το περνάς κανονικά σαν να κάνεις upgrade.

Παίδες σήμερα ξαφνικά το Storm μου πέθανε. το είχα στον usb φορτιστή και όταν ξύνησα το είδα κλειστό. κάνω battery pull + sim pull και δεν ανταποκρίνεται. Καμιά ιδέα?

Για κάποιο λόγο είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Εκανα ξανα update το firmware κιόλας.

μηπως πρεπει να ΜΗΝ το βαζουμε πολλη ωρα στo usb ?

smartphone madness:)