alderman Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Επειδή είχα αντιμετωπίσει κι εγώ ένα ανάλογο πρόβλημα με εταιρικό email στο παρελθόν , μετά απο αλλαγές στο σέρβερ της εταιρίας, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να το σετάρεις σε ΙΜΑΡ αλλά αφού σου δώσουν οι ΙΤ τα smtp kai imap settings που θα πρέπει να ρησιμοποιήσεις. Επίσης δεν ξέρω αν θα ήταν προτιμότερο να σετάρεις το email μέσα απο τη σελίδα του παρόχου σου, π.χ. η wind είχε σελίδα για πελάτερς της με ΒΒ απ οπου λογκάριζες και έκανες οτι αλλαγές ήθελες σαν να τις έκανες απο το κινητό σου. Τωρα όμως εχω φυγει απο wind και δεν ξερω αν οι αλλοι παροχοι εχουν κάτι αντίστοιχο. ίσως δλδ 1η φορά να φανώ τυχερός που έχω ακόμα wind! παρεμπιπτόντως από Δευτέρα λογικά θα έχω το passport, θέλω να δω αν θα υπάρχει και εκεί το ίδιο ζήτημα. Αλλιώς imap! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Pearl 8110 - Bold 9000 - Bold 9700 - Playbook - Z10 - Q10 - Passport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ψάχνοντας κάπου που να αναφέρονται αναλυτικά τα sar των συσκευών blackberry, βρήκα το παρακάτω link. Εκεί μπορεί να δει κάποιος το sar κάθε συσκευής και ανάλογα με τον κωδικό (ας γράφει το url z10). Το περίεργο ήταν που, ενώ πήγαινα straight forward, απ' το site blackberry, δεν το έβρισκα.. http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/subcategories/?userType=1&category=BlackBerry%20Smartphones&subCategory=BlackBerry%20Z10&url=%2Fsmartphone_users%2Fsubcategories%2F&Z10_versionId=1209#model_Z10 P.S.: Κάποιος moderator να το κάνει pin στο αρχικό post. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά πως μπορείς να κάνεις wifi access την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satel Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά πως μπορείς να κάνεις wifi access την συσκευή? Settings - Network connections - Mobile hotspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 καλησπέρα στο φορουμ ξέρει κανένας εάν το sim reader του Ζ10 ειναι το ίδιο πάρτ με το Ζ30 διότι μόνο για ζ10 βρήκα ανταλλακτικό γ@μω το καπιταλ κοντρολ μεσα δεν μπορείς να παραγγείλεις τίποτα από το ebay ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 φιλε μου εχεις pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους, Είδα ένα Blacblerry Q10, που το μόνο που εμφάνιζε μόλις το άνοιγα το IMEI και Emergency calls. έχει συμβεί κάτι κακό με αυτό το κινήτό; δεν ξέρω αν είναι από Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα γιατί δεν είναι δικό μου και δεν το έχω στα χέρια μου, αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν μπορούσα να μπω σε κανένα μενου. Για την ακρίβεια λέει ¨Device pin blocked" απο κάτω ακριβως το IMEI και ποιο κάτω "unable to contact Blackbery Service" Edited July 13, 2015 by kracken_74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Το κινητό αυτό είναι δηλωμένο ως κλεμμένο ή χαμένο. Δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί το μπλοκάρουν οι πάροχοι κινητής. Εάν σου ανήκει, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο για να δεις εάν μπορείς να κάνεις κάτι, δεν υπάρχει άλλη λύση. Περαιτέρω συζήτηση δεν υπάρχει λόγος να γίνει, οπότε κλειδώνεται το θέμα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Που πηγε το ερωτημα που ειχα δημοσιευσει κυριοι moderators? To "εκοψε" η επιτροπή λογοκρισίας; και αν ναι για ποιό λόγο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnon3737 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλημέρα έχω το z10 έχω μια ερώτηση εάν γνωρίζετε μπορώ να βάλω την εφαρμογή ote go? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nk321 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αν η συσκευή σου φοράει OS7 και κάτω τοτε ναι θες BIS Αν η συσκευή σου φοράει OS10 τότε οχι, δεν χρειάαζεσαι BIS. *H παραπάνω απάντηση (γνωστή για τους χρήστες blackberry) είναι αδύνατο να γίνει κατανοητή από τους πωλητές στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και συνήθως απαντάνε ακόμα λάθος στους πελάτες τους.* Καλημέρα. Για αυτούς που ενδιαφέρονται για BB αλλά δε γνωρίζουν ακόμα αρκετα, BIS είναι η υπηρεσία που πληρώνεις για να έχεις ιντερνετ και μέηλ? Ποια κινητά έχουν OS10 και πάνω? με ενδιαφέρουν το Ζ10 ή το classic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπέρα, όλα τα ΒΒ εδώ και περίπου 2,5 χρόνια (μαζί και Ζ10, classic βέβαια) έχουν OS10. Δεν χρειάζονται BIS, μην σε ανησυχεί. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nk321 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Συνέδεσα μια κάρτα MC με το blackberry για αγορές εφαρμογών, και η 1η που δοκίμασα να πάρω είναι το upgrade του fasttube. Έβαλα την κάρτα, και όταν έγινε η χρέωση, είδα 2 ξεχωριστές εγγραφές, μία που αντιστοιχεί σε 1,79€ και είναι το κόστος της εφαρμογής(αντιστοιχεί και στο invoice), και μια 2η χρέωση στην BB 1,37€ που δεν έχω ιδέα που αντιστοιχεί! Μετά έκανα άλλη μια αγορά αξίας 0,89€ και δεν υπήρξε κανένα θέμα. Παίζει η BB να χρέωσε ξεχωριστά για το verification της κάρτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Μια ερώτηση ρε παιδιά. Συνέδεσα μια κάρτα MC με το blackberry για αγορές εφαρμογών, και η 1η που δοκίμασα να πάρω είναι το upgrade του fasttube. Έβαλα την κάρτα, και όταν έγινε η χρέωση, είδα 2 ξεχωριστές εγγραφές, μία που αντιστοιχεί σε 1,79€ και είναι το κόστος της εφαρμογής(αντιστοιχεί και στο invoice), και μια 2η χρέωση στην BB 1,37€ που δεν έχω ιδέα που αντιστοιχεί! Μετά έκανα άλλη μια αγορά αξίας 0,89€ και δεν υπήρξε κανένα θέμα. Παίζει η BB να χρέωσε ξεχωριστά για το verification της κάρτας? Παλιότερα είχα προσπαθήσει να κάνω αγορά εφαρμογής και θυμάμαι, αφού πάτησα το buy, για να συνεχίσει η χρέωση, ότι εμφανίστηκε μήνυμα με μια εταιρεία, που διασφαλίζει τις αγορές των εφαρμογών και για να το κάνει αυτό έχει κάποια επιπλέον χρέωση. Δεν εμφανίστηκε στην περίπτωσή σου; Είχα δοκιμάσει με χρέωση του λογαριασμού κινητής. Δεν ξέρω αν διαφέρει κάτι, λόγω πιστωτικής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Δεν είδα κάτι τέτοιο. Και το ποσό αυτό δεν αντιστοιχεί σε τίποτα. Μπορούμε κάπου να δούμε τις paid εφαρμογές μας και τα ποσά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Δεν είδα κάτι τέτοιο. Και το ποσό αυτό δεν αντιστοιχεί σε τίποτα. Μπορούμε κάπου να δούμε τις paid εφαρμογές μας και τα ποσά? Θα ξανακάνω αγορά και θα βγάλω screenshot το μήνυμα. Mail επιβεβαίωσης της χρέωσης δε σου ήρθε; Όλες οι εφαρμογές φαίνονται αν πας BlackBerry World -> swipe προς τα δεξιά -> My World -> My Apps & Games -> Installed. Φαντάζομαι εκεί δε θα φαίνονται οι χρεώσεις.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Μειλ επιβεβαίωσης μου ήρθε μόνο για την αγορά πού έκανα. Επειδή ακριβώς πριν την αγορά συνεδεσα την κάρτα μάλλον εκεί αναφέρεται η χρέωση. Ορίστε και ss. Στο my world δείχνει μόνο την τρέχουσα τιμή κάθε εφαρμογής https://cloud.mail.ru/public/4rbmtFJE3oy7/IMG_20150904_095351.png Edited September 4, 2015 by stratos_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μειλ επιβεβαίωσης μου ήρθε μόνο για την αγορά πού έκανα. Επειδή ακριβώς πριν την αγορά συνεδεσα την κάρτα μάλλον εκεί αναφέρεται η χρέωση. Ορίστε και ss. Στο my world δείχνει μόνο την τρέχουσα τιμή κάθε εφαρμογής https://cloud.mail.ru/public/4rbmtFJE3oy7/IMG_20150904_095351.png http://1drv.ms/1M08UHU Αυτό ακριβώς μου βγάζει, αφού πατήσω buy και πριν επιβεβαιώσω την αγορά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Τελικά fyi το ποσό 1,37€ αντιλογίστηκε στην κάρτα, χωρίς να επικοινωνήσω με blackberry https://mega.nz/#!CkIwDSaB!MQ5v1_N9m0I4c7vjNY7HWZ_19lw2Jx09NdsIl49Ld6A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Καλημέρα σας παιδιά. Μαζί με το Passport, απέκτησα και ενα μικρό 9790, το οποίο φυσικά έχει ΟS 7.1 και θα το χρησιμοποιώ σα δεύτερο. Υπάρχει καποιος τρόπος για να σετάρω -λογαριασμό email? (ειναι CU, δεν εχω BIS). -ΒΒΜ? Ευχαριστώ Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Αν θυμαμαι καλα χωρις BIS μπορεις να εχεις email και bbm μονο με wifi.Δυστυχως με internet απο καρτα δεν ανοιγουν το BIS στην ελλαδα.παρε και ενα τηλ στο cc του cu μηπως και εχει αλλαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Αν θυμαμαι καλα χωρις BIS μπορεις να εχεις email και bbm μονο με wifi.Δυστυχως με internet απο καρτα δεν ανοιγουν το BIS στην ελλαδα.παρε και ενα τηλ στο cc του cu μηπως και εχει αλλαξει κατι. Δυστυχως, με cu και wifi δεν μπορω να τα σετάρω. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ευχαριστώ. το 9720 που έχει ios 7 τί ισχύει; μπορώ να έχω όλες τις λειτουργίες χωρις bis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 το 9720 που έχει ios 7 τί ισχύει; μπορώ να έχω όλες τις λειτουργίες χωρις bis; με το 9720 χρειαζεσαι BIS.παλαιοτερα που ημουν vodafone και ειχα os7 στο εδινε η εταιρια χωρις εξτα χρεωση και μπορουσες να καταναλωσεις τα mb σου κανονικα με το bis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts