DonJuan Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Είχε αστείες σκηνές το τελευταίο επεισόδιο, αλλά ο Σέλντον δεν μου άρεσε καθόλου. Μου θύμισε τον πιλότο που δεν βγήκε ποτέ στην τηλεόραση. Πληροφοριακά, στον πιλότο αυτό ο Σέλντον είχε κάνει σεξ με μία συνάδελφό του (!) και ήταν ένα από τα πολλά που έκαναν τη σειρά που βλέπουμε τώρα να μην έχει καμμία σχέση με το έκτρωμα που παραλίγο να δούμε. ΥΓ.: Όμορφη η Πέννυ, αλλά την έχουν κάνει τόσο χαζή που καταντάει σπαστική !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πάντως πέρα από την πλάκα, και πέρα από την γενικά χλιαρή εικόνα που έχω για το συγκεκριμένο σήριαλ, το σωστό να λέγεται: Ο ηθοποιός που παίζει το Σέλντον πρέπει να είναι μεγάλη ταλεντάρα για να παίζει συνεχώς έναν τόσο μισόχαζο και συνέχεια σοβαρό και μουντρούχο άτομο, σαν αυτό που απαιτεί ο ρόλος του. Αυτό οφείλω να το παραδεχτώ. :bow: Επίσης να τονίσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι όντως η Penny είναι καρακούκλαρος, για να μην εκφραστώ καταλλήλως και φάω κανένα ban. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 από όποια μερια και να τη δεις τη πέννυ είναι τούμπανο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 από όποια μερια και να τη δεις τη πέννυ είναι τούμπανο! Την έχουνε κάνει όμως να φαίνεται τόσο χαζή που ώρες ώρες καταντάει εκνευριστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το αντίθετο! Δες την πρώτη σεζόν (ειδικά τα δυο πρώτα) να θυμηθείς. Είναι ΕΝΤΕΛΏΣ καθυστερημένη η Πένυ! Σιγά σιγά με τον καιρό στροφαρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 με τον καιρο μαθαινει πραγματα, λιγο τουβλο παραμενει :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 ξέρουμε κανα άλλο σήριαλ ή εργο που παίζει και αξίζει να το δούμε?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το αντίθετο! Δες την πρώτη σεζόν (ειδικά τα δυο πρώτα) να θυμηθείς. Είναι ΕΝΤΕΛΏΣ καθυστερημένη η Πένυ! Σιγά σιγά με τον καιρό στροφαρει! Έχω ξεκινήσει όλες τις σεζόν από την αρχή για 2435353η φορά (τώρα είμαι δύο επεισόδια πριν το τέλος της 2ης) και σ'αυτά, η Πέννυ φαίνεται χαζή μόνο στα πράγματα της φυσικής, ξέρει δηλαδή όσα και ο περιπτεράς της γειτονιάς π.χ, ενώ ειδικά σ'αυτό τον κύκλο το παίζει πιο χαζή και από παιδάκι του νηπιαγωγείου (π.χ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κόλλα, έλεος!). ξέρουμε κανα άλλο σήριαλ ή εργο που παίζει και αξίζει να το δούμε?:rolleyes: imdb is your friend. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δεν θα το έλεγα αλλά οκ :) κι εγώ το έχω δει καμια δεκαριά φορές :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3fteriz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 από όποια μερια και να τη δεις τη πέννυ είναι τούμπανο! Σε κάποια επισόδεια βέβαια τα έπαιρνε τα κιλάκια της, (ειδικά στα χέρια, πολύ μπράτσο ρε παιδί μου), αλλά γενικά είναι κόλαση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://www.zougla.gr/lifestyle/article/pantreftike-i-protagonistria-tou-big-bang-theory Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Σημερα τελειωνει η Χριστουγεννιατικη διακοπη της σειρας και τα ξημερωματα βγαινει το πρωτο νεο επεισοδιο του 2014 Edited January 2, 2014 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) http://www.zougla.gr/lifestyle/article/pantreftike-i-protagonistria-tou-big-bang-theory άλλαξε και το όνομά της στο Twitter, θα δούμε αν το αλλάξουν και στους τίτλους αρχής της σειράς. :p Να ζήσουν (αν και φαίνεται ποιος θα χει το πάνω χέρι).. :cool: Σημερα τελειωνει η Χριστουγεννιατικη διακοπη της σειρας και τα ξημερωματα βγαινει το πρωτο νεο επεισοδιο του 2014 επιτέλους! ας ελπίσουμε σε καλύτερα επεισόδια αυτή τη χρονιά. :rolleyes: edit: επειδή πολλοί ιστότοποι με υπότιτλος είναι "εκτός", πατήστε εδώ για να "κατεβάσετε" τους ελληνικούς για το 7x12. Τους έχω φτιάξει εγώ οπότε, αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, στείλ'τε μου PM. Είναι συγχρονισμένοι για τις εκδόσεις HDTV LOL και mSD. Edited January 3, 2014 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Προχτες γιατι δεν βγηκε καινουριο επεισοδιο?Και στην wikipedia δεν γραφει ποτε θα προβληθει το επομενο καινουριο επεισοδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 έχει break έως τις 30/1. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Τεράστιο το κενό τοσες μέρες, μεχρι και οι ξενοι αντιδρουν στις επαναλήψεις του cbs. Ας ελπισουμε να μας ανταμείψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γνωρίζει κανείς ποια σεζόν προβάλλεται στην τηλεόραση αυτόν τον καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Γνωρίζει κανείς ποια σεζόν προβάλλεται στην τηλεόραση αυτόν τον καιρό; στο star δείχνει τον 5ο κύκλο .. αρκετά καλά σε σχέση με το εξωτερικό .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 http://www.sportdog.gr/article/206992/i-kayti-ksanthia-toy-big-bang-skandalizei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 http://www.sportdog.gr/hot-dog/gynaikes/article/224728/gia-ayto-ksantho-bgazei-papas-ta-rasa-foto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 http://www.sportdog.gr/hot-dog/gynaikes/article/224728/gia-ayto-ksantho-bgazei-papas-ta-rasa-foto Superwoman εντελώς. :O:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 http://www.sportdog.gr/hot-dog/gynaikes/article/224728/gia-ayto-ksantho-bgazei-papas-ta-rasa-foto από την πρώτη σεζόν είναι οι φωτογραφίες? :p πάντως, σεζόν με σεζόν υπάρχε μια αύξηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Λιγο αργα θυμηθηκαν την κοντρα μεταξυ ps4 και xbox one στο tbbt.Στο South park ειχε βγει απο τον Νοεμβριο τριλογια επεισοδιων με αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 από την πρώτη σεζόν είναι οι φωτογραφίες? :p πάντως, σεζόν με σεζόν υπάρχε μια αύξηση τον πριν και το μετα. δεν εχω καμια τετοια φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Αντε να αποκασταθει και ο Ραζ για να τελειωνει το πραγμα.... ποσο πια να το τραβηξουν? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts