sakoulakis Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Τα ελληνικα τα θελω για να χειριζομαι το garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Να ρωτησω κατι. Δεδομενου οτι ολες τις εγκαταστασεις τις κανω στην μνημη Ε των 32γιγα, η C τι αρχικη χωρητικοτητα εχει και τι διαθεσιμο υπολοιπο μενει προς εγκατασταση. Ειδα οτι μου μενουν 11.5 Mb και μου φανηκαν λιγα. Ειναι οντως φυσιολογικο ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Τα ελληνικα τα θελω για να χειριζομαι το garmin Αφού είπες ότι τα έβαλες τα ελληνικά.. :confused::confused: Να ρωτησω κατι. Δεδομενου οτι ολες τις εγκαταστασεις τις κανω στην μνημη Ε των 32γιγα, η C τι αρχικη χωρητικοτητα εχει και τι διαθεσιμο υπολοιπο μενει προς εγκατασταση. Ειδα οτι μου μενουν 11.5 Mb και μου φανηκαν λιγα. Ειναι οντως φυσιολογικο ? Εγώ, με όλες τις εφαρμογές στο Ε:\ έχω 43 ΜΒ ελεύθερα. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι μετά από κάθε εγκατάσταση, ακόμα κι αν δεν είναι στο C:\, ο χώρος εκεί μειώνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 ναι βρε με ρωτησες γιατι θελω τις αλλες γλωσσες .προτιμο το χειρισμο τηλ στα γερμανικα και τα ελληνικα για το garmin......................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Εγώ, με όλες τις εφαρμογές στο Ε:\ έχω 43 ΜΒ ελεύθερα. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι μετά από κάθε εγκατάσταση, ακόμα κι αν δεν είναι στο C:\, ο χώρος εκεί μειώνεται. Αν εχεις 43 τοτε δεν νομιζω οτι τα 11.5 μου ειναι φυσιολογικο. Και δεν εχω εγκαταστησει τις απειρες εφαρμογες :confused::confused: Μονο την αναβαθμιση του youtube επειδη ειδα οτι το αρχικο ηταν στο C, ετσι αφου το απεγκατεστησα την περασα και αυτη στο C. Δεν αισθανομαι παντως να επηρεαζεται σε ταχυτητα η κατι αλλο συσκευη. Τι να πω ....:confused: Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Απο 32 Giga μένουν 11 MEGA ελεύθερα???! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Απο 32 Giga μένουν 11 MEGA ελεύθερα???! Αναφέρονται στη βασική μνήμη του τηλεφώνου (δίσκος C) και όχι στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης που έχει 32GB (δίσκος E) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 ναι βρε με ρωτησες γιατι θελω τις αλλες γλωσσες .προτιμο το χειρισμο τηλ στα γερμανικα και τα ελληνικα για το garmin......................... Α, ΟΚ! Κατάλαβα! Δυστυχώς όμως δε νομίζω ότι μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ελληνικά και γερμανικά, καθώς δεν υπάρχει κάποιο product code που να περιλαμβάνει και τις 2 γλώσσες. Δεν ξέρω μήπως θα ήταν μια λύση να βάλεις το γερμανικό product code και να πας σε Nokia Shop να σου βάλουν τα ελληνικά. Βέβαια θα κοστίσει! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Α, ΟΚ! Κατάλαβα! Δεν ξέρω μήπως θα ήταν μια λύση να βάλεις το γερμανικό product code και να πας σε Nokia Shop να σου βάλουν τα ελληνικά. Βέβαια θα κοστίσει! :) Νομίζω ότι δεν γίνεται αυτό.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Οι υπενθυμίσεις γίνεται να φαίνονται όπως και στο Ν95 μπροστά στην αρχική επιφάνεια? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Οι υπενθυμίσεις γίνεται να φαίνονται όπως και στο Ν95 μπροστά στην αρχική επιφάνεια? Ναι, αν τις σημειώνεις στο ημερολόγιο και βάλεις το ανάλογο widget στη homescreen σου! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Έχω πολύ καλά νέα! Επιτέλους, έρχεται η φθηνή διαδικτυακή τηλεφωνία στο N97/N97 MINI. Σύμφωνα με αυτό: V2 firmware for N97/N97 Mini coming in October. N97/N97 mini will run exactly the same software New Api’s for online/offline. Kinetic scrolling across the board, where list goes below the screen. IN list view and in applications/grid view too. Available for developers too. SIP framework fully integrated with address book. Skype will be distributed as separate app since October. Only N97 N97/mini for now. Fully integrated with phone logs, call logs, address book. Δηλαδή από τον Οκτόβριο όχι μόνο Skype εφαμοργή, αλλά και "Internet Telephony"? Το θυμάστε στο N80 Internet Edition?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Έχω πολύ καλά νέα! Επιτέλους, έρχεται η φθηνή διαδικτυακή τηλεφωνία στο N97/N97 MINI. Δηλαδή από τον Οκτόβριο όχι μόνο Skype εφαμοργή, αλλά και "Internet Telephony"? Το θυμάστε στο N80 Internet Edition?:D Χμμ, αν θυμαμαι καλα τοτε πρεπει να ειχα βαλει το Truephone. Ακομη πρεπει να εχω καπου τους κωδικους του και τις ρυθμισεις. Παντως δεν μπορω να πω οτι τοτε ηταν οτι καλυτερο. Περισσοτερη ηταν η συγκινηση απο την εγκατασταση στο κινητο μιας εναλλακτικης τηλεφωνιας, παρα η ουσια του. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Αν εχεις 43 τοτε δεν νομιζω οτι τα 11.5 μου ειναι φυσιολογικο. Και δεν εχω εγκαταστησει τις απειρες εφαρμογες :confused::confused: Μονο την αναβαθμιση του youtube επειδη ειδα οτι το αρχικο ηταν στο C, ετσι αφου το απεγκατεστησα την περασα και αυτη στο C. Δεν αισθανομαι παντως να επηρεαζεται σε ταχυτητα η κατι αλλο συσκευη. Τι να πω ....:confused: Το «φυσιολογικό» είναι σχετικό. Αν αποθηκεύεις τα πάντα στο C, τότε είναι φυσιολογικότατο να έχεις τόσο χώρο ελεύθερο. Δες τις ρυθμίσεις της κάμερας και των μηνυμάτων. Και κάνε και ένα καθάρισμα στην cache του browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Nokia N97 2.0 Firmware: Video and Information Here’s another video preview of the Nokia N97 2.0 firmware that’s gonna bring more free memory, kinetic scrolling and much more to the N97 http://dailymobile.se/2009/09/06/nokia-n97-20-firmware-preview/ http://symbianworld.org/1782-nokia-n97-20-firmware-all-the-info-you-need/ http://farm3.static.flickr.com/2547/3886378461_996a403163.jpg Usability Improvement * Kinetic Scrolling: Allowing kinetic scrolling in the menu, contacts, and other applications with long lists * More Space: The new memory allocation brings around 20-30MB more space for applications and themes * Visually enhanced Music Player and Photo Menu * Improved accessibility to Symbols and Numbers: Holding a key for 3 seconds will activate the alternative character, no need to press the blue key first New Experiences * New Homescreen Widgets: CNN, MySpace, ESPN, Elle and more have now been added * Newer Version of Ovi Maps: More features and a new service menu * Voice UI Improvements: Support for Voice over IP [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tks_cG01fFg]YouTube - Nokia N97 2.0 - New Firmware bringing more memory, kinetic scrolling and more[/ame] Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Το «φυσιολογικό» είναι σχετικό. Αν αποθηκεύεις τα πάντα στο C, τότε είναι φυσιολογικότατο να έχεις τόσο χώρο ελεύθερο. Δες τις ρυθμίσεις της κάμερας και των μηνυμάτων. Και κάνε και ένα καθάρισμα στην cache του browser. Δεν εχω εγκαταστησει τιποτα εκτος απο την αναβαθμιση του youtube αφου πρωτα απεγκατεστησα την πρωτη εκδοση. Ολα ειναι εγκατεστημενα στην Ε. Εσυ ποσο διαθεσιμο χωρο εχεις στο C ? Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Δεν εχω εγκαταστησει τιποτα εκτος απο την αναβαθμιση του youtube αφου πρωτα απεγκατεστησα την πρωτη εκδοση. Ολα ειναι εγκατεστημενα στην Ε. Εσυ ποσο διαθεσιμο χωρο εχεις στο C ? Αν δεν έχεις αλλάξει τίποτα, τότε τα μηνύματά σου, όπως και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάς αποθηκεύονται στο C. Επίσης η cache του browser είναι στο C και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορείς όμως να την αδειάζεις κάθε τόσο (5 ολόκληρα MB κέρδισα στο προηγούμενο καθάρισμα). Έχε υπόψη σου πάντως, πως οτιδήποτε εγκαθιστάς στο E ή στο F, θα μειώνει λίγο το διαθέσιμο χώρο στο C, γιατί εκεί βρίσκεται το μητρώο του συστήματος (κάτι σαν το registry των Windows), οπότε κάθε εφαρμογή εγκαθιστά και εκεί 1-2 αρχεία. Κοίταξε και τις ρυθμίσεις των χαρτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εχω 22.1 στο c: θεωρειται οκ? στα ποσα θα εχω προβλημα? ολα τα προγγραματα install στο e: μαζι με τα maps. μηπως να κανω ενα hard reset να γινει ενα καθαρο update διοτι το ειχα με το firmware 10? ειμαι στην τελευταια την 12.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εχω 22.1 στο c: θεωρειται οκ? στα ποσα θα εχω προβλημα? ολα τα προγγραματα install στο e: μαζι με τα maps. μηπως να κανω ενα hard reset να γινει ενα καθαρο update διοτι το ειχα με το firmware 10? ειμαι στην τελευταια την 12.2. Μια χαρά είσαι, μη μιλάς καθόλου. Πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν φτάσεις στο 1MB, οπότε αρχίζουν και τα σχετικά μηνύματα. Hard reset δε χρειάζεται, όχι μόνο δε θα κερδίσεις τίποτα αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσεις και να ρυθμίσεις όλα τα προγράμματα από την αρχή. Hard reset κάνουμε μόνο όταν έχουμε σοβαρό πρόβλημα και κάθε άλλη λύση έχει αποτύχει. Ακόμη πάντως και όταν μειωθεί πολύ ο ελεύθερος χώρος στο C, είναι δυνατόν να ανακτηθεί με απεγκατάσταση προγραμμάτων (το άχρηστο Ovi Contacts μόνο πιάνει 3 ολόκληρα MB), καθαρισμό της cache του browser, και προσεκτική ρύθμιση όλων των προγραμμάτων (μηνύματα, κάμερα, χάρτες κλπ) να αποθηκεύουν τα αρχεία τους στο Ε και όχι στο C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Αν δεν έχεις αλλάξει τίποτα, τότε τα μηνύματά σου, όπως και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάς αποθηκεύονται στο C. Επίσης η cache του browser είναι στο C και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορείς όμως να την αδειάζεις κάθε τόσο (5 ολόκληρα MB κέρδισα στο προηγούμενο καθάρισμα). Έχε υπόψη σου πάντως, πως οτιδήποτε εγκαθιστάς στο E ή στο F, θα μειώνει λίγο το διαθέσιμο χώρο στο C, γιατί εκεί βρίσκεται το μητρώο του συστήματος (κάτι σαν το registry των Windows), οπότε κάθε εφαρμογή εγκαθιστά και εκεί 1-2 αρχεία. Κοίταξε και τις ρυθμίσεις των χαρτών. Δεν ειπα οτι δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις αποθηκευσεις της συσκευης. Τις εχω αλλαξει οπου ειχα αυτο το δικαιωμα και το ρυθμισα να αποθηκευονται στην Ε. Και το youtube παροτι ηταν εγκατεστημενο στην C, αφου ειδα οτι λειτουργει και απο την Ε θα το εγκαταστησω εκει. Τωρα για την cache τι να πω:confused: Αφου δε σερφαρω μεσω συσκευης. Εχω χρησιμοποιησει τον browser μονο για να επιβεβαιωσω οτι λειτουργει σωστα σαν εφαρμογη. Θυμησε μου αν θες πως γινεται το αδειασμα. Το εχω ξανακουσει οτι με καθε εγκατασταση γραφονται καποια πραγματα και στο C, αλλα δεν νομιζω οτι εχω εγκαταστησει τοσο πολλα πραγματα :X Τελικα την αρχικη χωρητικοτητα της C την γνωριζουμε ? Σε οτι τεχνικες πληροφοριες διαβασα δεν αναφεροταν πουθενα :( Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καλημερα σε ολους.... δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει,αλλα εχω εντοπισει ενα πιθανο "bug".... οταν βαζω το ξυπνητηρι,πχ στις 10,θα χτυπησει στις 10:04 ή 10:05.... και εχω δοκιμασει να μην εχω αυτοματη αλλαγη ωρας κλπ κλπ.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καλημερα σε ολους.... δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει,αλλα εχω εντοπισει ενα πιθανο "bug".... οταν βαζω το ξυπνητηρι,πχ στις 10,θα χτυπησει στις 10:04 ή 10:05.... και εχω δοκιμασει να μην εχω αυτοματη αλλαγη ωρας κλπ κλπ.... Και σε μένα το ίδιο κάνει. Μπορεί στη Nokia να μην το θεωρούν bug αλλά feature αφού σε αφήνει να κοιμάσαι 3-4 λεπτά παραπάνω!!!!!:X:cry: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Δεν ειπα οτι δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις αποθηκευσεις της συσκευης. Τις εχω αλλαξει οπου ειχα αυτο το δικαιωμα και το ρυθμισα να αποθηκευονται στην Ε. Και το youtube παροτι ηταν εγκατεστημενο στην C, αφου ειδα οτι λειτουργει και απο την Ε θα το εγκαταστησω εκει. Τωρα για την cache τι να πω:confused: Αφου δε σερφαρω μεσω συσκευης. Εχω χρησιμοποιησει τον browser μονο για να επιβεβαιωσω οτι λειτουργει σωστα σαν εφαρμογη. Θυμησε μου αν θες πως γινεται το αδειασμα. Το εχω ξανακουσει οτι με καθε εγκατασταση γραφονται καποια πραγματα και στο C, αλλα δεν νομιζω οτι εχω εγκαταστησει τοσο πολλα πραγματα :X Τελικα την αρχικη χωρητικοτητα της C την γνωριζουμε ? Σε οτι τεχνικες πληροφοριες διαβασα δεν αναφεροταν πουθενα :( Σβήσ. δεδομ. εμπιστευτ./Προσωρινή μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καλημερα σε ολους.... δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει,αλλα εχω εντοπισει ενα πιθανο "bug".... οταν βαζω το ξυπνητηρι,πχ στις 10,θα χτυπησει στις 10:04 ή 10:05.... και εχω δοκιμασει να μην εχω αυτοματη αλλαγη ωρας κλπ κλπ.... Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου είναι ότι όταν έχω ρυθμίσει μόνο 1 ξυπνητήρι (δηλαδή μέσα στις επόμενες 24 ώρες), χτυπάει στην ώρα του. Όταν όμως επιλέγω ημέρες και το κάνω επαναλαμβανόμενο, τότε καθυστερεί 4 λεπτά! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 να ρωτησω τωρα εγω κατι........ η μνημη στο c ειναι 21,1 mb οταν ανοιγω την διαχειρηση αρχειων, οταν ομως ανοιγω το handytaskman μου λεει οτι ειναι 43,51 mb τι απο τα δυο ειναι πραγματικο κ τι πλασματικο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts