GhostRideRSpeeD Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 δεν υπαρχει αυτο που λες... n95 n95 8g n82 και n86 ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στις εφαρμογες και δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα.......οταν λεμε ποτε ποτε.... και στο n97 που εχω τωρα εχω βαλει της παναγιας τα ματια και δεν εχω ουτε ενα restart....... και ενα αλλο παιδι απο δω μεσα το ειχε στο n97 mini.... για βοηθα με λιγο ρε φιλε.... με τι σύνδεση το ειδες....? με wind cosmote.....vodafone....? δεν νομιζω οτι επεσα σε ενα απλα προβληματικο κινητο αφου ολα δειχνουν οτι παρα πολλα ν97 εχουν παρομοιο προβλημα...(δεν υπαρχει φορουμ στο ιντερνετ που να μην αναφερει το προβλημα...) εδω μιλαμε για παρτίδες..... και πολυ φοβαμαι οτι ακομη και αν μου το αλλαξουν στην αλφα κοπυ θα μου βγει προβλημα αλλου... (gps καπακια κτλ....:worry:) Cosmote καρτοκινητό.... μου έτυχε εκεί μου μηλάω να κοπεί η συνδεση. (να προσθέσω οτι δεν μένω σε πόλη για να έχω σήμα καμπάνα δεν ξέρω αν παιζει ρόλο) ίσως να φταιει οτι δεν έχει και πολύ καλό σήμα στην περιοχή αν το παρατηρήσω και εντος πόλης θα το κοιτάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 GhostRideRSpeeD δεν ειναι καλο σημαδι και μενα ετσι ξεκινησε το κακο.... συμβαινει σε περιοχες που το σημα δεν ειναι καλο ετσι και αλλιως....... εκει που οι αλλοι εχουν μετριο σημα...εσυ ψαχνεις να βρεις το σημα σου...:lol: μεσα στην πολη η σε περιοχες με φουλ σημα φουλ θα εισαι και εσυ.... τεσπα ελπιζω απλα να σου ετυχε και να μην ειναι προβλημα οπως ειναι σε μενα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostRideRSpeeD Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 GhostRideRSpeeD δεν ειναι καλο σημαδι και μενα ετσι ξεκινησε το κακο.... συμβαινει σε περιοχες που το σημα δεν ειναι καλο ετσι και αλλιως....... εκει που οι αλλοι εχουν μετριο σημα...εσυ ψαχνεις να βρεις το σημα σου...:lol: μεσα στην πολη η σε περιοχες με φουλ σημα φουλ θα εισαι και εσυ.... τεσπα ελπιζω απλα να σου ετυχε και να μην ειναι προβλημα οπως ειναι σε μενα..... επειδή ακόμα δεν έχω βάλει τιποτα το κινητό, υπάρχει καμία αναβάθμηση που πρέπει να κάνω ή να περιμένω για αυτήν που μηλάτε στα προηγούμενα Post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 ποια εκδοση λογισμικου εχεις.....? αν δεν ξερεις πως να την δεις κανε αυτο πλήκτρολογησε στην οθόνη αναμονής *#0000# και πες μας τι σε βγαζει......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostRideRSpeeD Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 αυτήν έχει όπως το πήρα 12.0.26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 κανε ενα φορματ στα παντα...και στις 2 μνημες και στο κινητο και βαλε την 20...... σε λιγες μερες βγαινει και η 21...αν θες περιμενε αλλα για μενα δεν υπαρχει λογος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostRideRSpeeD Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 με το Nokia software udater μου λεει οτι το λογισμικό της συσκευής σας ειναι είδη ενημερομένο.... αν θέλετε μπορείτε να το επανεγκαταστήσετε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 με το Nokia software udater μου λεει οτι το λογισμικό της συσκευής σας ειναι είδη ενημερομένο.... αν θέλετε μπορείτε να το επανεγκαταστήσετε :( αρα εχεις την 20...... μηπως εχεις κανει καποιο λαθος....και την 20 την διαβασες 20....? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostRideRSpeeD Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 αρα εχεις την 20...... μηπως εχεις κανει καποιο λαθος....και την 20 την διαβασες 20....? :lol: όχι... κοίτα http://img13.imageshack.us/img13/8173/35968506.jpg υπάρχει κάτι διαφορετικό η κάπως αλιώς να το κάνω ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 αρα εχεις την 20...... μηπως εχεις κανει καποιο λαθος....και την 20 την διαβασες 20....? :lol: Φυσικά και δεν έχει κάνει λάθος. Προφανώς για το product code της συσκεύης του δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη η ανάβαθμιση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GhostRideRSpeeD Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Φυσικά και δεν έχει κάνει λάθος. Προφανώς για το product code της συσκεύης του δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη η ανάβαθμιση! Και τί μπορώ να κάνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Και τί μπορώ να κάνω..... Να κοιτάξεις αν το product code σου ταιριάζει με τα Ελληνικά που αναφέρονται στο Product Codes και αν είναι διαφορετικό από αυτό που έχει το κινητό σου μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) και να αλλάξεις μόνο σου το product code και μετά να κάνεις αναβάθμιση στην ν20. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καπου διαβασα οτι βγαινει καινουργια αναβαθμηση μεσα στην βδομαδα ισχυει πραγματι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 αμα διαβασες μερικα ποστ πριν θα δεις οτι βγαινει στις 28 του μηνος σε λιγες μερες δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 το πηγα σημερα τελικα το δικο μου αλφα κοπυ..... μου ειπαν θα το δουν αυριο τελικα γιατι ο τεχνικος λειπει...(τετραήμερο....:lol::lol:) τι να δουν δηλαδη αφου ειμαι σιγουρος 90%οτι θα το στειλουν για σερβις..... καλο πασχα τωρα....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 το πηγα σημερα τελικα το δικο μου αλφα κοπυ..... μου ειπαν θα το δουν αυριο τελικα γιατι ο τεχνικος λειπει...(τετραήμερο....:lol::lol:) τι να δουν δηλαδη αφου ειμαι σιγουρος 90%οτι θα το στειλουν για σερβις..... καλο πασχα τωρα....:( Χαχαχα!4ήμερο έγινε τώρα το 3ήμερο.Καλός αυτός πάντως.Βγάζει τα ρεπό ο ίδιος! :D Μην στεναχωριέσαι feedara.Και το δικό μου ταξίδι το βλέπω να φεύγει Φιλανδία :lol: Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ρε παιδιά.Πώς γίνεται ενώ έχω το κινητό 2.5 μήνες να ξεχαρβαλώθηκε το χρώμα από το κουμπί της κάμερας γύρω-γύρω;!Δεν χρησιμοποιώ την κάμερα συχνά.Αλλά σπάνια.Το έχω πάντα μέσα στην θήκη το κινητό.Και εννοώ την θήκη της Nokia.Πήγα να ρωτήσω για αλλαγή του κουμπιού και τι μου είπαν.Ότι επειδή βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού δεν αλλάζει μόνο του το κουμπί αλλά πρέπει όλος ο μηχανισμός slide.Και αυτό κοστίζει 135 €.Έλεος;!Δεν υπάρχει λύση η μου λένε ανοησίες; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ρε παιδιά.Πώς γίνεται ενώ έχω το κινητό 2.5 μήνες να ξεχαρβαλώθηκε το χρώμα από το κουμπί της κάμερας γύρω-γύρω;!Δεν χρησιμοποιώ την κάμερα συχνά.Αλλά σπάνια.Το έχω πάντα μέσα στην θήκη το κινητό.Και εννοώ την θήκη της Nokia.Πήγα να ρωτήσω για αλλαγή του κουμπιού και τι μου είπαν.Ότι επειδή βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού δεν αλλάζει μόνο του το κουμπί αλλά πρέπει όλος ο μηχανισμός slide.Και αυτό κοστίζει 135 €.Έλεος;!Δεν υπάρχει λύση η μου λένε ανοησίες; Δεν ξέρω πώς μπορεί να συνέβη αυτό, εφόσον δεν παρα-χρησιμοποιείς την κάμερα και το έχεις σε θήκη. :worry: Πάντως αν το έχεις σε αυτή θήκη της Nokia και το κουμπί της κάμερας είναι από την "εκτεθειμένη" πλευρά, μπορεί να συνέβη αυτό από κάποια τσέπη τζιν. Το έχω πάθει με παλαιότερο κινητό μου. Τώρα για το αν μπορεί να αλλαχτεί μόνο του, κοιτώντας λίγο στο internet βρήκα ότι πράγματι είναι κομμάτι αυτού του μέρους οπότε είναι ακριβό ανταλλακτικό γιατί περιέχει το hinge. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, ίσως μια φασαρία να στο αλλάξουν δωρεάν λόγω του ότι είναι στην εγγύση. Δε χάνεις ποτέ κάτι να βάλεις τις φωνές σε ένα Nokia Shop! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ρε παιδιά.Πώς γίνεται ενώ έχω το κινητό 2.5 μήνες να ξεχαρβαλώθηκε το χρώμα από το κουμπί της κάμερας γύρω-γύρω;!Δεν χρησιμοποιώ την κάμερα συχνά.Αλλά σπάνια.Το έχω πάντα μέσα στην θήκη το κινητό.Και εννοώ την θήκη της Nokia.Πήγα να ρωτήσω για αλλαγή του κουμπιού και τι μου είπαν.Ότι επειδή βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού δεν αλλάζει μόνο του το κουμπί αλλά πρέπει όλος ο μηχανισμός slide.Και αυτό κοστίζει 135 €.Έλεος;!Δεν υπάρχει λύση η μου λένε ανοησίες; Μάλλον αλήθεια σου λένε. Είναι συγκεκριμένα τα κομμάτια που μπορείς να αλλάξεις. Πάντως δύσκολο να γδαρθεί το κουμπί αν δεν έχει φάει πτώσεις ή αν δεν τρίβεται εκεί που το βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Και μένα φαγωμένο είναι το χρώμα, και στο κουμπί της κάμερας και στο κουμπί που αλλάζει την ένταση του ήχου. (Το κινητό το έχω χύμα στην τσέπη - περίπου 6 μήνες) Αλλά δεν δίνω σημασία, αφού δουλεύει κανονικά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbpiaa Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Και σε εμενα ξεβαψανε τα πληκτρα.... και ειναι παντα στη θηκη..!!!! Παράθεση ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Δεν ξέρω πώς μπορεί να συνέβη αυτό, εφόσον δεν παρα-χρησιμοποιείς την κάμερα και το έχεις σε θήκη. :worry: Πάντως αν το έχεις σε αυτή θήκη της Nokia και το κουμπί της κάμερας είναι από την "εκτεθειμένη" πλευρά, μπορεί να συνέβη αυτό από κάποια τσέπη τζιν. Το έχω πάθει με παλαιότερο κινητό μου. Τώρα για το αν μπορεί να αλλαχτεί μόνο του, κοιτώντας λίγο στο internet βρήκα ότι πράγματι είναι κομμάτι αυτού του μέρους οπότε είναι ακριβό ανταλλακτικό γιατί περιέχει το hinge. Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, ίσως μια φασαρία να στο αλλάξουν δωρεάν λόγω του ότι είναι στην εγγύση. Δε χάνεις ποτέ κάτι να βάλεις τις φωνές σε ένα Nokia Shop! :lol: Μάλιστα.Ναι σε αυτήν την θήκη το έχω Άλβα και το κουμπί της κάμερας κοιτάει προς τα έξω.Το μόνο που σκέφτηκα κι εγώ είναι απο το τζίν αν γάργθηκε.Οπότε πάπαλα.Και δεν το έριξα καμιά φορά κάτω.Επειδή το ανέφερες φίλε terrestial.Τέλος πάντων.Δεν πιστεύω πάντως να μου το αλλάξουν με τιν εγγύηση γιατί θα μου πούν προφανώς ότι εγώ το προκάλεσα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Χαχαχα!4ήμερο έγινε τώρα το 3ήμερο.Καλός αυτός πάντως.Βγάζει τα ρεπό ο ίδιος! :D Μην στεναχωριέσαι feedara.Και το δικό μου ταξίδι το βλέπω να φεύγει Φιλανδία :lol: φιλε σημερα το μεσημερι μου ειπαν οτι θα το στειλουν στα κεντρικά γιατι βρηκαν προβλημα με το σημα...(περιμενα 4 μερες για να μου πουν κατι που ηδη ηξερα:rolleyes:) θα το παρω πισω στην καλύτερη περιπτωση σε ενα μήνα....:rolleyes::wacko: πο πο πο καλο πασχα δηλαδη οτι ακριβως μου λεγατε.... εχω τοσο πολυ ξενερωσει με το θεμα που δεν θελω το κινητο να το ξαναδω μπροστα μου...σοβαρα μιλαω.... καλο κουραγιο και σε σενα,,, τελικα το ν97 ειναι για γερα νευρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ρε παιδιά.Πώς γίνεται ενώ έχω το κινητό 2.5 μήνες να ξεχαρβαλώθηκε το χρώμα από το κουμπί της κάμερας γύρω-γύρω;!Δεν χρησιμοποιώ την κάμερα συχνά.Αλλά σπάνια.Το έχω πάντα μέσα στην θήκη το κινητό.Και εννοώ την θήκη της Nokia.Πήγα να ρωτήσω για αλλαγή του κουμπιού και τι μου είπαν.Ότι επειδή βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού δεν αλλάζει μόνο του το κουμπί αλλά πρέπει όλος ο μηχανισμός slide.Και αυτό κοστίζει 135 €.Έλεος;!Δεν υπάρχει λύση η μου λένε ανοησίες; Κι εγώ το ίδιο έπαθα ακριβώς:mad:,και πήρα λιγο βαμβάκι με οινόπνευμα(γιατι μου την έδινε να το βλέπω έτσι)και το ξέβαψα τελέιως.Τουλάχιστον τώρα είναι καλύτερο:) Λύση δεν υπάρχει,εκτός και δώσεις τα 135!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 φιλε σημερα το μεσημερι μου ειπαν οτι θα το στειλουν στα κεντρικά γιατι βρηκαν προβλημα με το σημα...(περιμενα 4 μερες για να μου πουν κατι που ηδη ηξερα:rolleyes:) θα το παρω πισω στην καλύτερη περιπτωση σε ενα μήνα....:rolleyes::wacko: πο πο πο καλο πασχα δηλαδη οτι ακριβως μου λεγατε.... εχω τοσο πολυ ξενερωσει με το θεμα που δεν θελω το κινητο να το ξαναδω μπροστα μου...σοβαρα μιλαω.... καλο κουραγιο και σε σενα,,, τελικα το ν97 ειναι για γερα νευρα..... Να 'σαι καλά φίλε.Τι να κάνουμε.Τόσα λεφτά δώσαμε ας περιμένουμε να τα πάρουμε πίσω,να γίνει το νεο update μπάς και δούμε άσπρη μέρα και επι΄τελους να χαρούμε αυτή την συσκευή γιατί λέει πολλά αν λειτουργίσει σωστά Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts