Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην ασχολείστε με τη μνήμη του c άλλο... Το gps είναι απαράδεκτο και πριν και μετά την αναβάθμιση. Το λέω αυτό μετά από 1 μήνα τεσταρίσματος της νέας αναβάθμισης με το gps και διάφορα προγράμματα. Είμαι οριακά να το αφήσω μια εβδομάδα στους άλφα άχρηστους για να κάνουν ότι είναι να κάνουν μήπως και διορθωθεί, αλλά δε σηκώνουν το τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών..

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

cbpiaa said:
Ποιος θα μας πει τι ειναι η "αναδιοργανωση μνημης" (52kb) που μου εβγαλε σαν αναβαθμιση μεσω FOTA (wifi)??? Γιατι τωρα μου εριξε λιγο ακομα τη μνημη στο c....

Αν επέλεγες την «προβολή στοιχείων» πριν το εγκαταστήσεις θα έβλεπες τι κάνει. Μεταφέρει κάποια αρχεία του συστήματος από το C στο E, ώστε να αυξήσει το διαθέσιμο χώρο. Σου έριξε λίγο τον ελεύθερο χώρο στο C γιατί εγκαταστάθηκε εκεί. Αυτό που έχεις να κάνεις τώρα είναι να το τρέξεις από το εικονίδιο που έφτιαξε στο μενού, κι αυτό θα κάνει τη δουλειά του και μετά θα απεγκατασταθεί μόνο του. Ας μας πει κάποιος που έχει το Nokia Messaging αν μεταξύ των άλλων μεταφέρει και το inbox στο E.

Moralas said:
Μην ασχολείστε με τη μνήμη του c άλλο... Το gps είναι απαράδεκτο και πριν και μετά την αναβάθμιση. Το λέω αυτό μετά από 1 μήνα τεσταρίσματος της νέας αναβάθμισης με το gps και διάφορα προγράμματα. Είμαι οριακά να το αφήσω μια εβδομάδα στους άλφα άχρηστους για να κάνουν ότι είναι να κάνουν μήπως και διορθωθεί, αλλά δε σηκώνουν το τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών..

Υπάρχει οδηγία της Nokia για αλλαγή ενός εξαρτήματος που βελτιώνει πολύ τη λήψη του GPS. Τώρα κατά πόσον είναι διατεθειμένοι ή έστω γνωρίζουν να το κάνουν αυτό οι άλφα άχρηστοι :lol: θα σε γελάσω. Δε χάνεις τίποτα να περάσεις μια βόλτα. Αν σου κάνουν τους δύσκολους, δειξ' τους ότι γνωρίζεις για την οδηγία της Nokia.

Μολις τωρα ειδα που λετε οτι τα Ν97 εχουν προβλημα με το σημα gps και δεν το ειχα δοκιμασει μεχρι τωρα. μολισ βγηκα στο μπαλκονι του σπιτιου μου κατευθειαν δουλεψε με το garmin και το ndrive. χαρτες δεν εχω περασμενους στο nokia maps γιατι δεν το δουλευα ουτε με το 5800 που ειχα. υπαρχει καμια διαφορα με τα προγραμματα για το προβλημα που εχετε αναφερει?

Εγω με την σειρα μου θα σε πληροφορησω οτι για το προβλημα στο GPS το στελνουν εξωτερικο... Οποτε υπολογιζε μηνα ++++.. Εμενα ως τωρα μου το εχουν κρατησει 3 μηνες και κατι μερες, μου δωσανε αντικατασταση, η οποια αντικατασταση ναι μεν διορθωνε το προβλημα της δονησης που εκανε σαν κουδουνιστρα αλλα το GPS δεν δουλευε ΚΑΘΟΛΟΥ.. Το πηγα την πεμπτη απο βδομαδα θα δω τη θα μου πουν...

xatou said:
Μολις τωρα ειδα που λετε οτι τα Ν97 εχουν προβλημα με το σημα gps και δεν το ειχα δοκιμασει μεχρι τωρα. μολισ βγηκα στο μπαλκονι του σπιτιου μου κατευθειαν δουλεψε με το garmin και το ndrive. χαρτες δεν εχω περασμενους στο nokia maps γιατι δεν το δουλευα ουτε με το 5800 που ειχα. υπαρχει καμια διαφορα με τα προγραμματα για το προβλημα που εχετε αναφερει?

Το πρόβλημα το έχουν οι παλιές συσκευές. Στις καινούριες έχει διορθωθεί. Όπως και το πρόβλημα με το κάλυμμα της κάμερας που γρατσουνάει το τζαμάκι του φακού.

Επεισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν κουναω την συσκευη με κλειστο το πληκτρολογιο ακουγετε κατι σαν να κουνιετε απο μεσα αλλο οταν εχω ανοιχτο το πληκτρολογιο δεν ακουγετε τιποτα. Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει?

xatou said:
Επεισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν κουναω την συσκευη με κλειστο το πληκτρολογιο ακουγετε κατι σαν να κουνιετε απο μεσα αλλο οταν εχω ανοιχτο το πληκτρολογιο δεν ακουγετε τιποτα. Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει?

Το έχουν μερικές συσκευές αυτό, πρέπει κάτι να είναι στο μηχανισμό του πληκτρολογίου (όπως ανακάλυψες και μόνος σου). Στο δικό μου πάντως το μόνο που κουνιέται είναι η μπαταρία.

terrestial said:
Το έχουν μερικές συσκευές αυτό, πρέπει κάτι να είναι στο μηχανισμό του πληκτρολογίου (όπως ανακάλυψες και μόνος σου). Στο δικό μου πάντως το μόνο που κουνιέται είναι η μπαταρία.

Να επιχειρησω να το ανοιξω? Θα βγει ακρη?

xatou said:
Να επιχειρησω να το ανοιξω? Θα βγει ακρη?

Αν δε σε ενοχλεί ή αν δεν υπάρχει δυσλειτουργία στη συσκεύη που να την υποδεικνύει αυτός ο ήχος, θα σου έλεγα να μην το ανοίξεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις την εγγύηση. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Αναφέρεται στη πρώτη σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση.Ενώ κανω αναζήτηση wi-fi και συνδέομαι σε ένα.Μετα απο μερικα δευτερόλεπτα αποσυνδεέται αυτόματα απο αυτό.Πριν δεν το έκανε αυτό το τηλέφωνο.Γνωρίζει κανείς αν είναι η λύση κάποια ρύθμιση;Με τις προτεραιότητες στα σημεία πρόσβασης ή κάτι άλλο;Αυτο το έκανε αφού μπήκα msn με το κινητό και αυτο αποθήκευσε τις επαφές του msn στο τηλέφωνο και έπειτα πάτησα συγχρονισμός επαφών κατα λάθος και μετά τον ακύρωσα σβήνοντας το κινητό επειδή φόρτωνε για ώρα.Τις επαφές τις έσβησα

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Καλημερα αν έχω μια κάρτα 16GB + 32GB του τηλεφώνου σχεδόν γεμάτα το τηλέφωνο πως συμπεριφέρεται κολλάει ή ειναι μια χαρά;

Το σημαντικό είναι να μην είναι πολύ δεσμευμένη η μνήμη του τηλεφώνου(C:).Απο κεί και πέρα προφανώς,όσο πιο γεμάτες είναι και οι άλλες μνήμες το τηλέφωνο να αργεί να εκτελέσει τις λειτουργίες περίσσοτερο απο πρίν.Έτσι πιστεύω εγώ.Τώρα αν ισχύει κάτι άλλο θα σου το πούν οι πιο έμπειροι εδω πέρα

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδια αυριο θα μου φερουν ενα ν97 απο ρουμανια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν παιζει να ειναι κλειδωμένο ετσι.....???

πως μπορω να το σιγουρεψω ρε παιδια.....????

helppppppp

freddaras said:
Παιδια αυριο θα μου φερουν ενα ν97 απο ρουμανια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν παιζει να ειναι κλειδωμένο ετσι.....???

Δεν είναι απίθανο να είναι κλειδωμένο... :confused:

freddaras said:
πως μπορω να το σιγουρεψω ρε παιδια.....????

helppppppp

Ξέρω ότι στη Ρουμανία υπάρχουν κάποια δίκτυα που δίνουν κλειδωμένες συσκεύες σε πολύ χαμηλότερες τιμές, με συμβόλαια ή και καρτοκινητά.

Όταν λες ότι θα έρθει από Ρουμανία, εννοείς ότι θα στο φέρει κάποιος γνωστός σου; Αν ναι, ζήτησέ του να ρωτήσει ο ίδιος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

White_butter_fly said:
Ξέρω ότι στη Ρουμανία υπάρχουν κάποια δίκτυα που δίνουν κλειδωμένες συσκεύες σε πολύ χαμηλότερες τιμές, με συμβόλαια ή και καρτοκινητά.

Όταν λες ότι θα έρθει από Ρουμανία, εννοείς ότι θα στο φέρει κάποιος γνωστός σου; Αν ναι, ζήτησέ του να ρωτήσει ο ίδιος.

καποιος γνωστος φιλου μου...αλλα τιποτα 100%...

παιδια κλειδωμένες συσκευές σημαινει οτι σε ελληνικο δίκτυο δεν θα παιζει η καρτα καθολου...?

αυτο πριν παρω το κινητο......πως μπορω να τα καταλαβω...?

αν βαλω μονο την καρτα σιμ μεσα κτλ.....???

freddaras said:
καποιος γνωστος φιλου μου...αλλα τιποτα 100%...

παιδια κλειδωμένες συσκευές σημαινει οτι σε ελληνικο δίκτυο δεν θα παιζει η καρτα καθολου...?

αυτο πριν παρω το κινητο......πως μπορω να τα καταλαβω...?

αν βαλω μονο την καρτα σιμ μεσα κτλ.....???

μονο με καρτα σιμ. αν ειναι κλειδωμενο θα ειναι σε συγκεκριμενο δικτυο. πες στον φιλο σου να το δοκιμασει με καρτες σιμ διαφορετικων δικτυων της ρουμανιας

[sIGPIC][/sIGPIC]

freddaras said:

Ναι, δε θα συνδεθεί ποτέ σε ελληνικό δίκτυο.

pexths said:
μονο με καρτα σιμ. αν ειναι κλειδωμενο θα ειναι σε συγκεκριμενο δικτυο. πες στον φιλο σου να το δοκιμασει με καρτες σιμ διαφορετικων δικτυων της ρουμανιας

Σωστός! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, μια ερωτηση :

Στην "επιφανεια εργασιας" του κινητου, μπορουμε να εχουμε μονο δυο ομαδες απο 4 εφαρμογες? (συντομευση 1 και συντομευση 2?)

Οταν πας να κανεις επεξεργασια και προσθηκη περιεχομενου, αν εχεις βαλει ηδη τις 2 παραπανω, δε σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις αλλη...

Υπαρχει μηπως τροπος να δημιουργησουμε συντομευση 3?

Και οσο αφορα την επεξεργασια ετικετας στις επαφες, γνωριζει κανεις αν επιτελους θα το φτιαξουν?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Δυστυχώς δε γίνεται να βάλουμε 3η γραμμή συντομεύσεων στη homescreen! :(

Τώρα, αν θέλεις οπωσδήποτε, υπάρχουν κάποιες λύσεις για άλλες homescreen εντελώς, όπως είναι το GDesk και το Handy Shell αλλά θα χάσεις κάποια από τα πλεονεκτήματα της default και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω καν αν είναι πλήρως λειτουργικές.

Οπότε, προς το παρόν, προσπάθησε να μειώσεις τις συντομεύσεις σου σε 8.

Εγώ αυτό που κάνω είναι να τις αλλάζω συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες.

Αν το παρατηρήσεις, θα δεις ότι δε χρησιμοποιείς συνέχεια πάνω από 4-5 προγράμματα.

Όσο για την επεξεργασία ετικέτας, άγνωστο το αν και πότε θα διορθωθεί με κάποιο update. Αναμένουμε... :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

White_butter_fly said:
Δυστυχώς δε γίνεται να βάλουμε 3η γραμμή συντομεύσεων στη homescreen! :(

Τώρα, αν θέλεις οπωσδήποτε, υπάρχουν κάποιες λύσεις για άλλες homescreen εντελώς, όπως είναι το GDesk και το Handy Shell αλλά θα χάσεις κάποια από τα πλεονεκτήματα της default και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω καν αν είναι πλήρως λειτουργικές.

Οπότε, προς το παρόν, προσπάθησε να μειώσεις τις συντομεύσεις σου σε 8.

Εγώ αυτό που κάνω είναι να τις αλλάζω συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες.

Αν το παρατηρήσεις, θα δεις ότι δε χρησιμοποιείς συνέχεια πάνω από 4-5 προγράμματα.

Όσο για την επεξεργασία ετικέτας, άγνωστο το αν και πότε θα διορθωθεί με κάποιο update. Αναμένουμε... :confused:

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το καταπληκτικό Jbak TaskMan, και να βάλεις όσες συντομεύσεις θέλεις στο launch menu, ακόμη και μέσα σε folders αν το επιθυμείς. ;)

Πεταλούδα, ξέρω ότι είσαι κι εσύ fan της εφαρμογής...

Φίλε terrestrial μην είσαι τόόόόσο βέβαιος για το θέμα του γρατζουνίσματος του κυρίως φακού από την καλύπτρα του. ΜΙΑΣ ημέρας κινητό και η μοναδική γρατζουνιά είναι εκεί! Παρά το μπλε soft-pad μεταξύ της καλύπτρας και του φακού. Τελικά η μόνη λύση είναι το ......μανικιούρ-πεντικιούρ.... Για να ανοίγει το κάλυμμα από την ελάχιστη σχισμή μεταξύ αυτού και του πλαισίου του, χωρίς να ασκείται πίεση σ' αυτό.

Για το gps ισχύουν τα γνωστά. Έχοντας bluetooth gps από προηγούμενη συσκευή δεν καταστρέφω πλέον άλλες συμαντικές συνάψεις του εγκεφάλου μου.

Φιλε xatou μην μπεις στον κόπο να λύσεις οτιδήποτε στο κινητό σου! Ο θόρυβος προέρχεται από τις συρταρωτές βάσεις ανάκλησης/αναδίπλωσης της οθόνης επάνω στο πληκτρολόγιο. Δεν είναι πρόβλημα.

Γιάννης-sv2gww

ΥΓ Ούτε μια νάϋλον κάλτσα για θήκη κινητού στο βασικό εξοπλισμό? Για το κορυφαίο Ν της σειράς αυτής? Οι γείτονες (ericsson) πίνουν άλλο νερό?

BadBoyz/

/BadToyz