Jump to content

Device OS 4.6.1 & 5.0.0.xx (89xx)

hellsangel81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 157
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Ύστερα απο την τελευταία αναβάθμιση ενός Curve 8900 σε OS5.0 χάθηκε εντελώς η επιλογή κλειδώματος του πληκτρολογίου. Γνωρίζει κανείς κάτι γιαυτό.

Το firmware κατέβηκε μέσο του site της Cosmote. H cosmote δεν γνωρίζει τίποτα γιαυτο.

Ύστερα απο την τελευταία αναβάθμιση ενός Curve 8900 σε OS5.0 χάθηκε εντελώς η επιλογή κλειδώματος του πληκτρολογίου. Γνωρίζει κανείς κάτι γιαυτό.

Το firmware κατέβηκε μέσο του site της Cosmote. H cosmote δεν γνωρίζει τίποτα γιαυτο.

Όντως ισχύει :) Αλλά χρησιμοποιείς το stand by;)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Είναι multilang (ελληνικοι χαρακτήρες)..?

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Μπορώ να το ρυθμίσω κάπως να ανάβει η οθόνη μόνο όταν το ξεκλειδώνω? Γιατι πατιέται συνέχεια το πλήκτρο της κάμερας και ανάβει η οθόνη και με εκνευρίζει.. :O

παιδιά γειά σας. μόλις εκανα εγγραφη στο φορουμ και δεν ξερω ακομη καλα τα κατατοπια. για αυτο, συγνωμη αν ανεβασα ποστ σε λαθος σημειο κτλ.

εκανα αναβαθμιση και εχω πλεον την εκδοση 5.0 στο λογισμικο. αναφερομαι στο 8900. δυο μερες μετα την εγκατασταση αρχισε να εμφανιζει καθυστερησεις το κινητο. ανταποκρινεται πιο αργα στις εντολες και βγαζει το ρολογακι της αναμονης πολυ συχνα. εβγαλα μπαταρια και σιμ αρκετες φορες. εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταίει? οποια καινουργια προγραμματα εβαλα εξτρ,ά για καιρο κτλ, τα εβγαλα για καλυτερα αλλα μάταια

Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ και την επιλογή clean OS. Κι εγώ είχα πρόβλημα αλλά με wipe λύθηκε :)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Καλησπέρα,

Ύστερα απο την αναβάθμιση του curve 8900 σε OS5.0 (cosmote) εξαφανίστηκε εντελώς η λειτουργία κλειδώματος του πληκτρολογίου. Γνωρίζει κάποιος κάτι γιαυτό?

Το ίδιο συμβαίνει και στο 9000 με τις τελευταίες εκδόσεις του OS5... Βάλε κάποια προηγούμενη έκδοση, αλλιώς... συνήθισε το :P

Εγώ προσωπικά που χρησιμοποιώ τη θήκη, ποτέ δεν το κλείδωνα..

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Καλησπέρα

Τελικά για το 8900 επίσημη 5 θα βγεί?οι leaked πως είναι?

εγώ έχω την εργοστασιακή 4,6 (voda)σε ποιά να το αναβαθμίσω λέτε?

Καλησπέρα

Φιλε μου μετα απο μερικες "περιπλανησεις" εγω κατεληξα στην 5.0.0.411 .

Για μενα αρκετα σταθερη , δουλευουν ολες οι εφαρμογες πολυ καλα ( facebook ,Twitter , app world , gmail και αλλες πολλες) , μπαταρια 2-3 μερες με αρκετη χρηση.

Αυτα απο μενα και παντα προσωπικη μου εμπειρια και αποψη, μπορει καποιος αλλος να σου προτεινει κατι διαφορετικο.

:cool:

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Καλησπέρα

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν βγει επίσημες. Η τελευταία είναι εδώ.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Ναι ενννούσα επίσημη της voda...έκανα αυτή που μ 'εδωσες όλα οκ αλλά χάθηκαν οι εφαρμογές που είχε για να διαβάζει αρχεία word excel (μάλλον δεν έκανα σωστό restore)ξέρει κανείς πού μπορώ να τα ξανακατεβάσω?

υπάρχει εφαρμογη και για αρχεία pdf?

Και η vodafone έχει εδώ και καιρό.

Οι εφαρμογές που θες λογικά υπάρχουν κατά την εγκατάσταση του λογισμικού για να τις περάσεις, μάλλον δεν τις επέλεξες. Υπάρχει και για pdf αλλά μόνο επί πληρωμή, πάντως αν είναι attachments σε email τα διαβάζει κανονικά.

Th|eF

• 4 weeks later...

ρε παιδιά ποια έκδοση να εγκαταστήσω για το 8900 μου;

έχω διαβάσει ότι μερικές έχουν πρόβλημα με το κλείδωμα με το κουμπί πάνω αριστερά

Το καλύτερο είναι να βάλεις την τελευταία έκδοση που είναι της σειράς 5, αλλά θα έχεις το "πρόβλημα" που αναφέρεις (στην ουσία αλλαγή είναι). Δε θα κλειδώνει πλέον με το κουμπί πάνω αριστερά. Το οφέλη όμως είναι πολλά και δεν υπάρχει λόγος να βάζεις παλαιότερες εκδόσεις.

Th|eF

• 2 weeks later...

παιδιά sos καλησπέρα καταρχήν...έχω εδώ και 2 μέρες το bb 8900 σήμερα έβαλα το bis και θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει με τις απαραίτητες ρυθμίσεις για mail από hot mail για facebook και αν είναι δυνατόν και το messenger του facbook και του msn...επίσης μου έκαναν update για την ελληνική γλώσσα και παρατηρώ ότι δεν μπορώ να κλειδώσω το πληκτρολόγιο τι μπορώ να κάνω με αυτό το θέμα είναι πολύ σημαντικό το κλείδωμα του πληκτρολογίου...να ενημερώσω ότι το λογισμικό του είναι το v5.0.0.461...είναι πολλά αυτά που ρωτάω αλλα έχω σκάσει αν μπορέσει κανένας ας με βοηθήσει...plzzzzzzzzzzzz...!!!!!!!!!

thnx προκαταβολικά..!!!!

Edited by autopatra86
greeklish....sorry..!!!!

1. Ρυθμίσεις για το mail θα βρεις στους οδηγούς εδώ στο φόρουμ

2. Chat για Facebook δεν υπάρχει

3. MSN Messenger θα κατεβάσεις στο κινητό από το http://www.blackberry.com/messenger

4. Με τις νέες εκδόσεις δεν κλειδώνει το πληκτρολόγιο, παρά μόνο μπαίνει σε standby όπου πάλι τα πλήκτρα είναι απενεργοποιημένα.

Επειδή δε βρήκα κάτι αντίστοιχο, ξέρει κανείς ποιά είναι η τελευταία έκδοση για το 8220 flip? :rolleyes:
"There's a story still unread"

egoeimai, νομίζω είναι αυτή.

autopatra86, για facebook chat μπορείς να χρησιμοποιείς το ΙΜ+ (το lite είναι τσάμπα).

Th|eF