Jump to content

panpo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panpo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

panpo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια καλησπερα. Μολισ κατεβασα και εγκατεστησα το νεο λογισμικο.. Παρατηρησα ομως κατι ( περα απο ολα τα αλλα τα οποια ειναι εξαιρετικα) οτι οταν συνδεομαι με ενα ρουτερ ( του σπιτιου μου) δεν μου εχει επιλογη για hotspot login... γιατι αυτο??
  2. να ακολουθησω την διαδικασια για nuked συσκευες?? να μην ακολουθησω την διαδικασια, delete vendor και τα σχετικα ?? το os που κατεβασα τωρα δεν ειναι ιδιο με αυτο που φορουσε το κινητο μου πριν παθει ζημια. γινεται με αλλο os να επαναφερεις το κινητο σου? δεν πρεπει να κατεβασω την εκδοση που ειχε το κινητο μου πριν χαλασει και να κανω τοτε την διαδικασια για nuked κινητα??
  3. βασικα οταν το πηρα το κινητο ειχε την τελευταια εκδοση του os. εγω θελωντας να περασω τις επαφες μου απο το 8310 στο 8900 εκανα συγχρονισμο με το desktop manager και περα απο τις επαφες μου αλλαξε τα παντα. και το λειτουργικο και καποιες εφαρμογες και καποια παιχνιδια.ετσι εχασα και τα ελληνικα(για να γραφω). οποτε αποφασισα να βαλω το καινουργιο λειτουργικο. και εγινε η ζημια. αν το παω στην wind θα μπορεσουν να κανουν κατι?
  4. εισαι σιγουρος?? αργει τοσο πολυ?? το θεμα ειναι οτι δεν κολλαει απλα οπως σου ειπα μενει σε εκεινο σημειο.. οποτε δειχνει οτι λειτουργει.. ομως σε εκεινο το σημειο που ανεφερα, κατω η μπαρα δεν γεμιζει καθολου.ενω και στα προηγουμενα βηματα εμενε λιγο η εγκατασταση, η μπαρα γεμιζε(ας γεμιζε και αργα..).τωρα ομως σε αυτο το βημα δεν "περπαταει" καθολου η μπαρα....τι να κανω??
  5. μενει παραπανω απο μια ωρα!! στο συγκεκριμενο σημειο που ειπα..προσπαθω να περασω το τελευταιο os (myltilanguage) 4.κατι..
  6. τα καταφερα και πατησα next αλλα "μενει" το pc στο πρωτο βημα απο το upgrade(load JVM and system software) ...και αν δεν κανω λαθος ειναι το ιδιο βημα που εμεινε το pc και την προηγουμενη φορα και αναγκαστικα να το αποσυνδεσω και φτασαμε εδω...γιατι??
  7. τιποτα τιποτα τιποτα......... με τις οδηγιες για bricked blackberries δεν μπορω να βγαλω ακρη...κατι αλλο παιζει?? θα τρελαθω..
  8. παλι τιποτα...τρεχω το loader και εκει που συνδεω το κινητο με το pc και πρεπει να πατησω αμεσως next κολλαει... γραφει: connecting to the device(ARM)... τι κανω??
  9. help!!!παιδια θελω βοηθεια!!!!σωστε με!!!πηγα να περασω την τελευταια εκδοση του os στο κινητο μου και στο 5ο βημα η εγκατασταση "εμεινε" εκει για 15 λεπτα περιπου.. νομιζωντας οτι κολλησε εβγαλα το κινητο απο το λαπτοπ.. τωρα το κινητο μου δεν ανοιγει!!! τι να κανω??
  10. παιδες, μηπως μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ για να κατεβασω μια εκδοση με ελληνικη γραφη για το 8900?? τωρα εχω την εκδοση, v4.6.1.250(platform 4.2.0.113) αλλα δεν μπορω να γραψω ελληνικα... ευχαριστω πολυ
  11. το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ουτε ελληνικα για να γραφω...
  12. καλησπερα παιδια. σημερα λοιπον, αγορασα και εγω το 8900..και εχω πολλες ερωτησεις.πρωτα απ ολα να σας πω οτι δεν εχω καθολου ελληνικα στο κινητο μου. επισης θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω με τις εφαρμογες. μπορω να εγκαταστησω εφαρμογες μεσω desktop manager? και αν ναι, οι εφαρμογες αυτες τι καταληξη πρεπει να εχουν? internet στο κινητο δεν εχω, ομως μπαινω μεσω wifi. οταν συνδεομαι παω στην εφαρμογη maps και οταν παταω να ανοιξει μου γραφει: a network error was encountered.check your server settings. αυτα παιδια ηθελα να ρωτησω.σας ευχαριστω..
  13. μια τετοια απαντηση ηθελα... σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα με κατατοπισες. +100 απο εμενα.. λοιπον.. εκανα οτι μου ειπες, κατεβασα τον desktop manager, κατεβασα και καποιες εφαρμογες και πατησα browse οπως μου ειπες βρηκα το προγραμμα πατησα οκ αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα: this application is not compatible with your device and cannot be loaded τι κανω????
  14. τεσπα, δεν εβγαλα ακρη.. ευχαριστω παντως.. αν καποιος αλλος εχει καμια ιδεα και μπορει να μου πει πως να εγκαταστησω εφαρμογες χωρις να εχω ιντερνετ στο κινητο τοτε καλοδεχουμενος ειναι...
  15. σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο αλλα κατι σε ελληνικα δεν παιζει?εσυ δεν ξερεις τι πρεπει να κανω?? κανενας?? δηλαδη ολοι σας στο myphone περνατε εφαρμογες μεσω ιντερνετ?? :wacko::wacko: μια βοηθεια ρε παληκαρια... ευχαριστω
×
×
  • Create New...