socratis100 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Μπορεις να μου πεις πως το βαζω?Το κινητο ειναι At&t,και στο blackbeerry downloads της at&t εχει μονο os 4,και εχει μονο greek input.Θελω ελληνικο μενου ,γινεται?Εχω κατεβασει κατι os 5 multilanguage ,αλλα οταν τις βαζω μου δειχνει το μυνημα αυτο the blackberry desktop software does not have blackberry device software for the device that you have connected to the computer.Contact your wireless sevice provider or system administrator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Καλησπέρα μετά απο αρκετό καιρό προσπάθησα να αναβαθμίσω το λειτουργικό του BOLD. Κατέβασα την έκδοση V.5.0.0 771 (package) στον υπολογιστή και ακολούθως την έτρεξα. Στη συνέχεια μέσω του desktop manager στο μενού Application Loader/ Software update δεν υπάρχει εκεί η έκδοση που κατέβασα :( υπάρχει μόνο Η current και μου δίνει δυνατότητα μόνο για downgrade! Θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοηθεία σας. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246981 Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246981 Το έχω δει φυσικά πριν ανοίξω καινούργιο..Ήθελα απλά να τονίσω οτί ακουλουθώντας τις οδηγίες του λινκ δεν φαίνεται να λειτουργεί ή καλύτερα μέσω του Desktop Manager BB να έχει διαθέσιμη καμία ενημέρωση λειτουργικού. Εχω κατεβάσει την έκδοση της Cosmote που έιμαι χρήστης ήδη...όποτε δεν προχώρησα να σβήσω το Vendor. Ευχαριστώ και συγγνώμη εαν αναφέρομαι σε θέματα που μπορέι να έχουν ειπωθεί σε άλλες ένότητες απο αυτήν. τρέχω την έκδοση 4.6.0.303 Ευχαριστώ ΒΒ Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Αφού το είδες όπως λες, γιατί δε ρωτάς στο υπάρχον θέμα αλλά ανοίγεις καινούριο; Για να κάνεις την αναβάθμιση, τρέξε το loader.exe που βρίσκεται στα program files/common files/Research in Motion/AppLoader. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Φιλικά ότι σου γράψω παρακάτω... Πως γίνετε να το διάβασες και να μην είδες πρώτο πρώτο το Πώς κάνω καθαρή εγκατάσταση os στην συσκευή μου; (recommended) που αν το πατήσεις σε πάει στο http://www.blackberry-experts.net/articles/how-perform-clean-os-install . Εκεί θα βρεις έναν οδηγό που σε καμία περίπτωση δεν περιγράφει την προσπάθεια που έγραψες ότι έκανες... Τώρα πιστεύω ότι θα σου είναι πολύ ποιο εύκολο... Τα λέμε... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση. Τέλος καλά όλα καλά με την εγκατάσταση της νέας για κοσμοτε. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα, έχω προβλήματα νομίζω με το σήμα τώρα κατά τη διάρκεια των συνομιλιών..πάρα πολές διακοπές (μου φαίνεται οτι δημιουργέιται λόγω εναλλαγής 3Γ σε 2 , EDGE κλπ.) Ευχαριστώ και πάλι... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά! έχει βάλει κανείς στο 9000 κάποια από τις εκδόσεις 5.0.0.1036 ή 1049; Αν ναι μπορεί να πει εντυπώσεις και δίκτυο που χρησιμοποιεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 παιδια εγω εχω την 5.0.0.411 αν κανω update θα δω διαφορα η οχι? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Κάποια μεγάλη διαφορά, όχι, δε θα δεις. Αν δεν έχεις κάποιο θέμα με τη συσκευή σου, μην ασχολείσαι. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Την έβαλα. Δεν είδα καμμία διαφορά ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts