Jump to content

Ειδήσεις / Φήμες από την "Jailbreaκ σκηνή"

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορω να εγκαταστησω την 4.0 μεσω του iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw κ να κανω jb στην 4.0?

τι διαφορες εχει η 4.0 με την 4.0.1 ?

Edited by kostasgp

• Απαντήσεις 824
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.....

διαβασα για το jb απο το jb com...και σκεφτωμαι να το περασω....

λοιπον και συγνωμη για την ερωτηση

τα βηματα ειναι

συνδεση και συνχρονηsμο με itunes

μετα βγαζουμε το κινητο απο το pc και τρεχουμε το jb απο τον safari της συσκευης...

οταν ανοιξουμε το cydia παμε και παταμε εκει που λεει make my life easier.......σωστα????

μετα πρεπει να περασουμε παλι το hackoulo και instaler?????

μετα παλι συνχρονησμο και ολα οκ.....

σωστα???

ευχαριστω......................

η εκδοση OS που εχω στην συσκευη μου ειναι η 4.0.1

καλημερα....καποιος που εκανε το jb με αυτον τον τροπο να απαντησει οτι αυτα ειναι τα βηματα......

?????????????????????????????????????????

καλημερα....καποιος που εκανε το jb με αυτον τον τροπο να απαντησει οτι αυτα ειναι τα βηματα......

?????????????????????????????????????????

Ναι αυτα ειναι τα βηματα!Αλλα,αν θελεις βαζεις τα hackoulo και instaler και οποιο αλλο repos θελεις...Ο συγχρονισμος δεν ειναι απαραιτητος ;)

Apple iPhone 14 Pro Max

μπορω να εγκαταστησω την 4.0 μεσω του iPhone1,2_4.0_8A293_Restore.ipsw κ να κανω jb στην 4.0?

τι διαφορες εχει η 4.0 με την 4.0.1 ?

Δεν μπορείς πλέον να εγκαταστήσεις παλιότερη έκδοση εφόσον δεν έχεις κρατήσει αυτά τα αρχεία που σου είπα!

Αν φοράς τώρα την 4.0 ή την 4.0.1 προχώρα κανονικά σε jailbreak.

Ως πιο ριψοκίνδυνος (και επειδή μου αρέσουν οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα) έκανα το jb. Όλα ΟΚ ωστόσο τα mms όντως χάθηκαν σαν επιλογή. Η σύσκευή μου είναι 3gs - MC model - 4.01.

που βλεπουμε αν η συσκευη ειναι 3gs ή 3g?

εμενα στο μοντελο λεει MC 131GR αυτο τι ειναι? :blink:

επισης ηθελα να ρωτησω κατι ισως γελοιο για καποιους αλλα μετα απο αυτο

που επαθα το Πασχα φυσαω και το γιαουτι...:lol:

εχω το 3gs και το Πασχα το αναβαθμισα σε 3.1.3 με spirit.

(μαλιστα δεν ειχα παρει backup και ειχα χασει ολες τις επαφες κλπ) :blink:

Τωρα καθε φορα που συγχρονιζω τη συσκευη με το itunes στο pc,

μου βγαζει ειδοποιηση να κατεβασω την εκδοση ΟS4. :!:

Αν θελησω να προχωρησω σε αναβαθμιση συσκευης απο 3.1.3 σε 4.χχ

ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω ωστε να γινουν ολα με ασφαλεια

και να μην χασω σε καμια περιπτωση αρχεια? :cry:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

μονο εαν υπαρχει λογος σοβαρος θα κανω την αναβαθμιση σε OS4...

καπου ειδα οτι το τηλεφωνο γινεται πολυ αργότερο...ισχυει??? :worry:

μολισ περασα το jb απο την συσκευη...αλλα πουθεμνα δεν μπορω να βρω αυτο το make my life easier......

καμια βοηθεια??

ευχαριστω

στην σελιδα του cydia πανω γραφει με πρασινα γραμματα ;this device has SHSHs on file for iphone OS/iOS:3.1.3 4.0 4.0.1

και κατι ακομα.....

οταν ανοιγω το cydia μου βγαζει ενα παραθυρακι που γραφει:

Essential upgrade:one or more essential packages are currently out of date.if these upgrades are not performeed you are likely to encounter errors...και βγαζει 3 παραθυρα

upgrade essential

complete upgrade

ignore(temporary)

εδω τι κανω??

ευχαριστω

κανεις??????????????????????????????????

Edited by NTROPIC

Φίλε μου προσπάθησε να αποφεύγεις τις συνεχόμνες δημοσιεύσεις,και να χρησιμοποιείς την τροποποίηση,αντ'αυτών.:)

Επίσης οταν διατυπώνεις μια απορία,καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς απαιτητικό ύφος διότι συνήθως έτσι αποτρέπεις,τους χρήστες που θέλουν να βοηθήσουν ;)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Φίλε μου προσπάθησε να αποφεύγεις τις συνεχόμνες δημοσιεύσεις,και να χρησιμοποιείς την τροποποίηση,αντ'αυτών.:)

Επίσης οταν διατυπώνεις μια απορία,καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς απαιτητικό ύφος διότι συνήθως έτσι αποτρέπεις,τους χρήστες που θέλουν να βοηθήσουν ;)

εχεις δικιο για τις συνεχωμενες δημοσιευσεις,αλλα σε καθε κινηση μου εβγαινε και κατι αλλο,και δεν σκεφτωμουνα να τις βαλω ολες μαζι¨))) δεν το εκανα επιτηδες....

τωρα οσο για το απαιτητικο υφος που λες...πιο πολυ εννουσα μια γρηγορη απαντηση παρα ισως αυτο που περασε προς τα εξω.....

ισως εχεις δικιο........

και κατι αλλο.....

δεν θυμαμαι πως λεγετε το αρχειο που σου επιτρεπει να δεχεσε και να στελνεις μεσω bluetooth....

καποια βοηθεια????

και αν δεις σε ολα τα μηνυματα μου γραφω απο κατω ενα ευχαριστω.....

τωρα επειδη ετρεχα...και ειχα βγαινανε συναιχεια και κατι αλλο το ξεχασα....αλλα ποτε δεν χρισημοποιησα απαιτητικο υφος.....

λαθος εντυπωση μαλλον περασα........

το ibluenova ειναι αλλα δεν μπορωνα το βρω μεσα στο cydia....μηπως ξερει κανεις που θα το βρω???

ευχαριστω

Edited by jimlost

εχεις δικιο για τις συνεχωμενες δημοσιευσεις,αλλα σε καθε κινηση μου εβγαινε και κατι αλλο,και δεν σκεφτωμουνα να τις βαλω ολες μαζι¨))) δεν το εκανα επιτηδες....

τωρα οσο για το απαιτητικο υφος που λες...πιο πολυ εννουσα μια γρηγορη απαντηση παρα ισως αυτο που περασε προς τα εξω.....

ισως εχεις δικιο........

και κατι αλλο.....

δεν θυμαμαι πως λεγετε το αρχειο που σου επιτρεπει να δεχεσε και να στελνεις μεσω bluetooth....

καποια βοηθεια????

και αν δεις σε ολα τα μηνυματα μου γραφω απο κατω ενα ευχαριστω.....

τωρα επειδη ετρεχα...και ειχα βγαινανε συναιχεια και κατι αλλο το ξεχασα....αλλα ποτε δεν χρισημοποιησα απαιτητικο υφος.....

λαθος εντυπωση μαλλον περασα........

το ibluenova ειναι αλλα δεν μπορωνα το βρω μεσα στο cydia....μηπως ξερει κανεις που θα το βρω???

ευχαριστω

Το ibluenova δεν λειτουργει,προς το παρον(με την 4.0.0,4.0.1)!Ειναι σε καποιο repos,αλλα αφου δεν δουλευει...;)

Apple iPhone 14 Pro Max

και κατι αλλο....αν θελησω να βγαλω το jb αυτο γινετε με μια απλη συνδεση με το itunes και κανοντας restore????

ευχαριστω

και κατι αλλο....αν θελησω να βγαλω το jb αυτο γινετε με μια απλη συνδεση με το itunes και κανοντας restore????

ευχαριστω

Ναι. Αλλά άμα κάνεις restore (αναγκαστικά στην 4.0.2) μετά δεν θα μπορείς να ξανακάνεις jailbreak.

Ναι. Αλλά άμα κάνεις restore (αναγκαστικά στην 4.0.2) μετά δεν θα μπορείς να ξανακάνεις jailbreak.

ευχαριστω,δηλ δεν υπαρχει τροποσ να κανω restore και να μεινω στην 4.0.1??

και κατι αλλο......δεν μπορω να βρω στο cydia το 'make my life easier'

καποια βοηθεια???

ευχαριστω

ευχαριστω,δηλ δεν υπαρχει τροποσ να κανω restore και να μεινω στην 4.0.1??

και κατι αλλο......δεν μπορω να βρω στο cydia το 'make my life easier'

καποια βοηθεια???

ευχαριστω

ΑΝ έχεις κρατήσει το SHSH file για κάποιο παλαιότερο firmware που είχες κάνει jailbreak, τότε μπορείς να γυρίσεις σε παλιότερο firmware και να κάνεις Jailbreak Κανονικά.

TO make my life easier ήταν για να κρατάει αυτά τα ecid και τα shsh, νομίζω ότι πλέον γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.

Τώρα ποιο firmware έχεις;

Παιδιά καλησπέρα. Ενός φίλου του το έστειλαν απο το εξωτερικό (το 4)και θέλει να το ξεκλειδώσει και να το εξελληνίσει. Είναι εύκολο; Μπορώ να τον βοηθήσω με την δική σας φυσικά συμβουλή και βοήθεια;

Ευχαριστώ.

________ :) ________

Αν έχετε κάνει j/b σε παλιότερο FW, τότε αυτόματα το cydia το έχει κρατήσει, πχ εμένα χωρίς να κανω κάτι παραπάνω όταν το ανοίγω γράφει πάνω πάνω :

This device has SHSHs on file for iPhone OS / iOS : 3.0, 3.1, 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.01

Αν έχετε κάνει j/b σε παλιότερο FW, τότε αυτόματα το cydia το έχει κρατήσει, πχ εμένα χωρίς να κανω κάτι παραπάνω όταν το ανοίγω γράφει πάνω πάνω :

This device has SHSHs on file for iPhone OS / iOS : 3.0, 3.1, 3.1.2, 3.1.3, 4.0, 4.01

έχεις δίκαιο, με αποτέλεσμα να μπορείς να γυρίσεις αν φυσικά το επιθυμείς σε παλαιότερη εκδοση αν φυσικά έχεις κάνει jailbreak.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

ΑΝ έχεις κρατήσει το SHSH file για κάποιο παλαιότερο firmware που είχες κάνει jailbreak, τότε μπορείς να γυρίσεις σε παλιότερο firmware και να κάνεις Jailbreak Κανονικά.

TO make my life easier ήταν για να κρατάει αυτά τα ecid και τα shsh, νομίζω ότι πλέον γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.

Τώρα ποιο firmware έχεις;

καλησπερα......αυτη την στιγμη εχω το 4.0.1

αλλα αυτο το SHSHs φακελο δεν ξερω που θα το βρω....αυτο δεν εχω καταλαβει

αυτη την στιγμη εχω jb..... εμενα η δικια μου συσκευη γραφη:This device has SHSHs on file for iPhone OS /OSi 3.1.3, 4.0, 4.01.

και οταν ανοιξα το source στο cydia για να κανω add το hackulo μου εβγαλε:

Essential upgrade:one or more essential packages are currently out of date.if these upgrades are not performeed you are likely to encounter errors...και βγαζει 3 παραθυρα

upgrade essential

complete upgrade

ignore(temporary

και δεν ηξερα τι να πατησω.....το ειχα ξανακανει πιο παλια αλλα με καθοδηγηση απο ενα φιλο.....

αν καποιοσ ξερει παρακαλω να απαντησει.....

ευχαριστω

σκεφτωμαι να ξαναπερασω το jb απο πανω.......τι μου συνησταται????

απλα γιατι σε σχεση με το jb που ειχα στην 3.1.3 αυτη την φορα μου φανηκε πιο αργο.....σαν να κολαγε μερικεσ φορες....το εχει παρατηρησει αυτο κανεις???

Edited by jimlost

kane upgrade

εννοεις να περασω την 4.0.2????αν οπερασω αυτη δεν θα μπορω να κανω jb παλι και εγω θελω να εχω το jb στην συσκευη μου.....απλα θα ηθελα μια απαντηση σε αυτα τα ερωτηματα μου.......αν καποιος απαντησει τι πρεπει να πατησω στο τελευταιο ερωτημα ξερω μετα τι πρεπει να κανω

και κατι αλλο...που ειναι κρατημενα τα SHSHs αρχεια????

συγνωμη για τις πολλες και επαναλαμβανομενες ερωτησεις...αλλα απο χθες μου εχει σπασει τα νευρα.....ευχαριστω

Edited by jimlost

Φίλε μου επειδή διακρίνω οτι έχεις στοιχειώδεις απορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα "παρελκόμενα" του JB,θα πρότεινα πρώτα να εξαντλήσεις ο,τι πληροφορίες παρέχουν οι σχετικοί οδηγοι,που βρίσκονται στο iPhone Guides section.

Στη συνέχεια για ο,τι απορία υπάρχει μπορείς ν'απευθυνθείς στα σχετικά θέματα του Iphone Software

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Φίλε μου επειδή διακρίνω οτι έχεις στοιχειώδεις απορίες σχετικά με τη διαδικασία και τα "παρελκόμενα" του JB,θα πρότεινα πρώτα να εξαντλήσεις ο,τι πληροφορίες παρέχουν οι σχετικοί οδηγοι,που βρίσκονται στο iPhone Guides section.

Στη συνέχεια για ο,τι απορία υπάρχει μπορείς ν'απευθυνθείς στα σχετικά θέματα του Iphone Software

ευχαριστω για την απαντηση..........αλλα επειδη το εχω κανει και μεσω τις αναζητησης....και στις σελιδες που μου προτεινες,ειπα να ρωτησω και να εχω μια πιο αμεση απαντηση.....δεν ειναι οτι βαριεμαι να ψαξω....καθε αλλο...........απλα ρωτησα πιστευω 2 με 3 πολυ απλα πραγματα.......αν καποιος ηξερε και ηθελε να απαντησει θα το ειχε κανει πιο ευκολα.....και δεν ειναι η πρωτη φορα φορα που ασχολουμε με τηλεφωνα.......τα wm που εχω τα λιωσει στις rom......απλα επειδη με το iphone ειναι καπως η κατασταση και ακομα δεν το ξερω καλα γιαυτο μπορει να γινομαι κουραστικος.........οταν θα βρω τι πρεπει σε αυτες τισ 3 επιλογεςνα πατησω θα το γραψω....ωστε να διευκοληνω και καποιους αλλους μετα απο μενα.....γιατι κανεις δεν τα εμαθε ολα αμεσως.......σιγα σιγα με διαβασμα και με βοηθεια απο αλλα μελη,φιλε μου

Δημητρης

παιδια μια θερμη παρακληση. οποιος εχει κανει activate σε iphone 4 κλειδωμενο σε δικτυο με phonebook sim και μενει αθηνα ας μου στειλει ενα μηνυμα να βρεθουμε να ενεργοποιησω και εγω το τηλεφωνο μου. η δικη μου θα ερθει περιπου στις 23 αυγουστου και χρειαζομαι το iphone μου οπωσδηποτε...
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Παιδιά καλησπέρα. Ενός φίλου του το έστειλαν απο το εξωτερικό (το 4)και θέλει να το ξεκλειδώσει και να το εξελληνίσει. Είναι εύκολο; Μπορώ να τον βοηθήσω με την δική σας φυσικά συμβουλή και βοήθεια;

Ευχαριστώ.

_______

Ωραία.

Άλλος;:)

________ :) ________

_______

Ωραία.

Άλλος;:)

Αν είναι κλειδωμένο, θα χρειαστείς είτε την original sim που πήρε μαζί με το τηλέφωνο ο φίλος σου, ή μια phonebook sim (από ebay νομίζω). Αν όμως έχει πάρει ξεκλείδωτη συσκευή, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε.

Φιλικά, Θάκης