Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλη μια βοηθεια ξεκιναμε τον οδηγο που μου εστειλε ο φιλος ποιο πανω αλλα απο itunes δεν μπορουμε να κανουμε restore και με το RedSn0w δεν βρισκει το iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw (δεν αναγνςριζει το αρχειο) δοκιμαστηκε κ σε χρ και windows 7 χρειζετε καποιο προγραμμα ο υπολογιστης(τα χρ εχουν το νετ framwork)

καμια ιδεα κανεις?

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει βάλει κανείς σας μήπως το iPhone OS Version: 4.0 8A230m?

Σκέφτομαι να το εγκαταστήσω στο 3GS μου Αλλα σκέφτομαι ότι δεν θα γίνεται jailbreak αλλά και σαν εμπειρία θα είναι το κάτι άλλο.Το πρόβλημα μου είναι πως θα ξαναπαώ στην έκδοση 3.1.2 με shift +restore????

να σου πω θα ηθελα και εγω να το δοκιμασω. ομως το udid activation πως θα το κανεις?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

να σου πω θα ηθελα και εγω να το δοκιμασω. ομως το udid activation πως θα το κανεις?

Νομίζω ότι είναι όλα στο πακέτο.,/.,/.,./

Σκέφτομαι να το εγκαταστήσω στο 3GS μου Αλλα σκέφτομαι ότι δεν θα γίνεται jailbreak αλλά και σαν εμπειρία θα είναι το κάτι άλλο.Το πρόβλημα μου είναι πως θα ξαναπαώ στην έκδοση 3.1.2 με shift +restore????

εδω εχει οδηγιες για υποβαθμιση...

ρε παιδες μια ερωτηση.με τις καινουριες bootrom τι παιζει;θα γινουν ποτε μονιμα τα j/b;επισης κατι που δεν εχω καταλαβει...αντε πες οτι σου κλεισει.οταν το κανεις ξανα j/b με blackra1n το στηνεις ξανα απο την αρχη με τις σπασμενες εφαρμογες;λογικα αυτες απο applestore δε θα χουν προβλημα ετσι;ειχα ο βλαξ 3gs 16gb j/broken με παλια bootrom k το πουλησα για να παρω hd2.τωρα που το μετανοιωσα θα παρω με νεα bootrom κ 3.1.2 j/broken.

Το εχω περάσει εγώ!

Προς το παρόν τα παντα γίνονται μεσα απο MacOsx!

Τα Windows τα ξεχνάς!

Και θέλει να έχεις κάνει τη συσκευή σου registered σε developer!

Θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα ακόμα!

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα βγάλουν Custom Firmware της 4.0 Jailbroken που θα γίνονται εγκατάσταση και απο Windows!

Οπότε υπομονή!

ρε παιδες μια ερωτηση.με τις καινουριες bootrom τι παιζει;θα γινουν ποτε μονιμα τα j/b;επισης κατι που δεν εχω καταλαβει...αντε πες οτι σου κλεισει.οταν το κανεις ξανα j/b με blackra1n το στηνεις ξανα απο την αρχη με τις σπασμενες εφαρμογες;λογικα αυτες απο applestore δε θα χουν προβλημα ετσι;ειχα ο βλαξ 3gs 16gb j/broken με παλια bootrom k το πουλησα για να παρω hd2.τωρα που το μετανοιωσα θα παρω με νεα bootrom κ 3.1.2 j/broken.

Οι νεες BootRom εχουν γίνει ήδη tethered Jailbroken αλλα δεν εχει βγεί ακομα το εργαλείο που τις ξεκλειδώνει γιατι περιμένουν να κυκλοφορήσει το OS4 για να μη καλύχει η Apple το κενό Ασφαλείας!

Αν πάρεις τώρα ενα 3GS με νεα ΒοotRom θα πρεπει καθε φορά που το κλείνεις ή σου κολάει να τρέχεις το Blackrain!Οι εφαρμογές δε χανονται ουτε θα θέλουν εγκατάσταση παλι!Απλα να τρέξει το Blackrain οταν το ανοίγεις!

Edited by koukoulakis

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Το εχω περάσει εγώ!

Προς το παρόν τα παντα γίνονται μεσα απο MacOsx!

Τα Windows τα ξεχνάς!

Και θέλει να έχεις κάνει τη συσκευή σου registered σε developer!

Θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτα ακόμα!

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα βγάλουν Custom Firmware της 4.0 Jailbroken που θα γίνονται εγκατάσταση και απο Windows!

Οπότε υπομονή!

Οι νεες BootRom εχουν γίνει ήδη tethered Jailbroken αλλα δεν εχει βγεί ακομα το εργαλείο που τις ξεκλειδώνει γιατι περιμένουν να κυκλοφορήσει το OS4 για να μη καλύχει η Apple το κενό Ασφαλείας!

Αν πάρεις τώρα ενα 3GS με νεα ΒοotRom θα πρεπει καθε φορά που το κλείνεις ή σου κολάει να τρέχεις το Blackrain!Οι εφαρμογές δε χανονται ουτε θα θέλουν εγκατάσταση παλι!Απλα να τρέξει το Blackrain οταν το ανοίγεις!

ευχαριστω, με καλυψες πληρως. και τα νεα που γραφεις ειναι πολυ καλα και ευχαριστα...:)

πτεραρχε σ ευχαριστω για αλλη μια φορα.μεχρι στιγμης με εχεις ξελασπωσει 3 φορες.... Edited by drmdtsap

Το'χω ρωτήσει κι αλλού στο forum (αλλά δεν θυμάμαι αν πήρα απάντηση τελικά) ..

ας πούμε ότι αγοράζω ένα iPhone 3G, από εξωτερικό (Αγγλία) - μιας κι έχω τη δυνατότητα να το κάνω - ποιες είναι οι πιθανότητες να μπορώ να το σπάσω ώστε να χρησιμοποιηθεί Ελλάδα,κτλ;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

αλλη μια βοηθεια ξεκιναμε τον οδηγο που μου εστειλε ο φιλος ποιο πανω αλλα απο itunes δεν μπορουμε να κανουμε restore και με το RedSn0w δεν βρισκει το iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw (δεν αναγνςριζει το αρχειο) δοκιμαστηκε κ σε χρ και windows 7 χρειζετε καποιο προγραμμα ο υπολογιστης(τα χρ εχουν το νετ framwork)

καμια ιδεα κανεις?

Αφου του βαλεις την 3.1.3 με Shift+Restore μεσα απο το itunes, μετα τρεχεις to Redsnow κ εκει που ζηταει το software εσυ του δείχνεις την 3.1.2 και η δουλεια γινεται κανονικοτατα! Ελπίζω να βοηθησα:D

Έκανα και γω αναβάθμιση το 2G μου και είμαστε στην 3.1.2 νομίζω αν και γράφει 3.1.3... :/

Έχει βγει επιλογή για tethering στο cellular data...μπορεί να γίνει αυτό?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

ρε παιδια σορρυ αν εχει ξαναερωτηθει,εχω καιρο ν ασχοληθω με το iphone μου και ειδα πως εκλεισε το appulous,υπαρχει καποιο αλλο σαιτ τοσο ενημερωμενο και για ελληνικα apps?
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

νομιζω σε 3g 3.1.3 j/b γινεται,χωρις ομως να μαι και 100% σιγουρος.ψαξε το λιγο καλυτερα.

παιδια σε ενα καινουριο 3G με την 3.1.2 , ποιος ειναι ο ποιο ευκολος τροπος να κανω JB? με redsnow? δεν χρειαζεται να κανω restore πριν αφου ειναι καινουριο σωστα?

μαυρη βροχη ειναι η καλυτερη λυση και η πιο γρηγορη.οχι δεν χρειαζεται αφου ειναι καινουριο.

Edited by mcde

ρε παιδια σορρυ αν εχει ξαναερωτηθει,εχω καιρο ν ασχοληθω με το iphone μου και ειδα πως εκλεισε το appulous,υπαρχει καποιο αλλο σαιτ τοσο ενημερωμενο και για ελληνικα apps?

Apptrackr και το κατεβαζεις από το cydia. Αν δεν κάνω λάθος είναι cydia.hackulo.us

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

ευχαριστω πολυ
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Γεια σας παιδια μια ερωτηση , εχω 1 iphone 3gs me 3.1.2 (παλια bootrom)....θελω να κανω 1 restore στο κινητο μου και να γυρισω στην 3.1.2 (εχω κρατησει στο cydia ssid )

Yπαρχει καποιος οδηγος για mac που δεν τον βρισκω??/ sorry αν επαναλαμβανομαι:wacko:

I AM A MAC

Γεια σας παιδια μια ερωτηση , εχω 1 iphone 3gs me 3.1.2 (παλια bootrom)....θελω να κανω 1 restore στο κινητο μου και να γυρισω στην 3.1.2 (εχω κρατησει στο cydia ssid )

Yπαρχει καποιος οδηγος για mac που δεν τον βρισκω??/ sorry αν επαναλαμβανομαι:wacko:

[Οδηγός] Πώς κάνουμε Downgrade το iPhone 3GS σε παλαιότερο OS (PC/Mac)

Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία.

Να κανω αλλη μια ερωτηση,μου τυχαινει να περναω 4-5 apps στο itunes να μου λεει οτι τα κανει install στο κινητο και οταν ψαχνω να τα βρω να υπαρχουν μονο 1-2 απο αυτα apps μεσα,εψαξα και μηπως εχουν μπει αυτοματα στη λιστα με τα εικονιδια που ειναι κρυμενα απο το poof!και δε υπαρχουν πουθενα!

Να κανω αλλη μια ερωτηση,μου τυχαινει να περναω 4-5 apps στο itunes να μου λεει οτι τα κανει install στο κινητο και οταν ψαχνω να τα βρω να υπαρχουν μονο 1-2 απο αυτα apps μεσα,εψαξα και μηπως εχουν μπει αυτοματα στη λιστα με τα εικονιδια που ειναι κρυμενα απο το poof!και δε υπαρχουν πουθενα!

Μήπως έχεις γεμίσει όλες τις σελίδες με apps και games και δεν υπάρχει κενό?

11 σελίδες είναι το μέγιστο να εμφανίζονται (χωρίς κόλπα )

Δες το παρακάτω για περισσότερες :

http://www.appleiphoneschool.com/2010/01/28/how-to-get-more-than-11-pages-of-apps-no-jailbreak/

Μπορείς να τις βρεις πάντως με το spotlight.

Edited by nervous

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα αγορασα ενα 3GS και εχει 3.1.3 - μπορω να το κανω Jailbreak? και αν ναι με ποια μεθοδο? με blackrain? παντα μιλαω για windows. ευχαριστω
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Καλησπερα αγορασα ενα 3GS και εχει 3.1.3 - μπορω να το κανω Jailbreak? και αν ναι με ποια μεθοδο? με blackrain? παντα μιλαω για windows. ευχαριστω

Δεν γίνεται με τίποτα jailbreak.

Αναμονή για όλους μέχρι να λανσαριστεί η OS 4.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

11 σελιδες δεν εχω φτασει σιγουρα,ειμαι στην 7 η νομιζω,δεν ξερω ομως αν υπαρχει συγκεκριμενο νουμερο απο apps που αφηνει,γιατι ειμαι στις 7 σελιδες αλλα με 5 apps σε καθε στηλη,αν και δεν ειναι ολα apps πολλα ειναι απλα αδεια κουτακια για να βγει το θεμα που εχω βαλει,στο σποτλαιτ δεν βρισκει τιποτα θα δοκιμασω να αδειασω μερικα μπας και γινει τιποτα Edited by Pasalimani

To ίδιο ισχυει και για τα 3G με την 3.1.3;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W