Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα φωνάξω τον Uri Geller, δεν γίνεται αλλιώς.... ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ίσως να σκανάρει περιοδικά συσκευές και να κρατάει αρχεία.

και εμενα μονο 3.1.3 και εχω 3.1.2

Εσένα είναι ακόμα πιο περίεργο γιατί δε σου έχει της 3.1.2 :lol:

Εσένα είναι ακόμα πιο περίεργο γιατί δε σου έχει της 3.1.2 :lol:

Oχι δεν ειναι περιεργο απλα εκανε j/b αφοτου βγηκε η 3.1.3 και η apple ειχε σταματησει να "υπογραφει" την 3.1.2......οποτε μπορουσε να κρατησει μονο απο την καινουργια

Oχι δεν ειναι περιεργο απλα εκανε j/b αφοτου βγηκε η 3.1.3 και η apple ειχε σταματησει να "υπογραφει" την 3.1.2......οποτε μπορουσε να κρατησει μονο απο την καινουργια

A ok τότε. Έτσι ναι :)

παιδια ενας φιλος μου πηρε ενα iphone 3gs αλλα εχει την εκδοση 3.1.3 μεσα και θελει jailbreak .Yπαρχει τροπος να κανουμε downgrade σε 3.1.2 ?

παιδια ενας φιλος μου πηρε ενα iphone 3gs αλλα εχει την εκδοση 3.1.3 μεσα και θελει jailbreak .Yπαρχει τροπος να κανουμε downgrade σε 3.1.2 ?

Καινουργιο η μεταχειρισμενο???

Αν ειναι του κουτιου τοτε οχι δεν υπαρχει τροπος.......αν ειναι μεταχειρισμενο μονο αν ειναι τυχερος και ο προηγουμενος χρηστης ειχε το τηλεφωνο jailbroken στην 3.1.2

***Αργησα λιγο***

Πεδες να κανω μια ερωτηση γιατι δεν μπορω να καταλαβω αυτο που γινετε οφειλετε στο software του κινητου η στην cosmote...

Ενω εβαλα μια καρτα f2g για την καινουργια προσφορα με τα 3 gb .. πηγα εκανα κανονικα της ρυθμισεις στις ριθμισεις-γενικα-δυκτιο-ρυθμισεις κινιτου δικτυου δεδομενον οταν βαλω την Whats up sim... πηγαινοντας στις ριθμισεις-γενικα-δυκτιο- η επιλογη για να βαλεις ρυθμισεις στο καρτοκινητο whats up ρυθμισεις κινιτου δικτυου δεδομενον δν υπαρχει.

Δεν παρεχει internet η cosmote σε καρτοκινιτα για αυτο δν υπαρχει η επιλογη η μονο σε μενα γινετε αυτο ? :confused:

παιδια εχω ενα προβλημα με την φωτογραφικη μηχανη στο 3gs με 3.1.2

εκδοση

κολαη συνεχεια δεν αποθυκευη τισ φωτογραφιεσ και οταν παω να τραβιξω βιντεο κολαη μετα απο λιγο τραβαη το βιντεο αλλα δεν το αποθικευη .

υπαρχει καμια λυση πριν το κανω παλι ρεστορε????

Καινουργιο η μεταχειρισμενο???

Αν ειναι του κουτιου τοτε οχι δεν υπαρχει τροπος.......αν ειναι μεταχειρισμενο μονο αν ειναι τυχερος και ο προηγουμενος χρηστης ειχε το τηλεφωνο jailbroken στην 3.1.2

***Αργησα λιγο***

πως γινεται αυτο αν ητανε σπασμενο στην 3.1.2 να επανελθει απο 3.1.3???

(windows)

:X

πως γινεται αυτο αν ητανε σπασμενο στην 3.1.2 να επανελθει απο 3.1.3???

(windows)

Το cydia θα είχε κρατήσει τα αρχεία SHSHs της 3.1.2. Μετά χρειάζεται να γίνεται downgrade. Δες τον παρακάτω οδηγό και αν αποφασίσεις να το κάνεις δες την αναφορά στο τέλος για τις δύο διαθέσιμες λύσεις στο error 1015.

[Οδηγός] Πώς κάνουμε Downgrade το iPhone 3GS σε παλαιότερο OS (PC/Mac)

Καλημερα. Σκεφτομαι να κανω jailbreak και θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποιες αποριες. Διαβασα αρκετα αρθρα αλλα δυσκολευομαι να βγαλω ακρη.

Εχω το i-phone 3GS με τη νέα bootrom (7D11, iBoot-359.3.2) στην εκδοση 3.1.2

. Ποσα SHSH να κρατησω? Ενα απο Apple και ενα απο Cydia? Δυστυχως αργησα και μου υπογραφουν για την εκδοση 3.1.3, περαζει ?

. Χρειαζεται να κρατησω καποιες αλλες πληροφοριες ή αρχεια για προφυλαξη ή μελλοντικη χρηση πριν προχωρησω σε jailbreak (iBEC,iBSS;;) ?

. Ποιο προγραμμα μου προτεινετε για jailbreak ? (To i-phone ειναι unlocked απο Vodafone και εχω Windows) ?

Απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα μαλλον θα εχω προβλημα αν αναγκαστω να κανω restore γιατι θα με παει αναγκαστικα στην 3.1.3 ? Και μετα δεν μπορει να γινει εκ νεου jailbreak ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δεν γνωριζει κανενας ρε παιδια ? η αν ειναι ευκολο να ριξει μια ματια στο κινητο του να με πει...

Καλημερα. Σκεφτομαι να κανω jailbreak και θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποιες αποριες. Διαβασα αρκετα αρθρα αλλα δυσκολευομαι να βγαλω ακρη.

Εχω το i-phone 3GS με τη νέα bootrom (7D11, iBoot-359.3.2) στην εκδοση 3.1.2

. Ποσα SHSH να κρατησω? Ενα απο Apple και ενα απο Cydia? Δυστυχως αργησα και μου υπογραφουν για την εκδοση 3.1.3, περαζει ?

. Χρειαζεται να κρατησω καποιες αλλες πληροφοριες ή αρχεια για προφυλαξη ή μελλοντικη χρηση πριν προχωρησω σε jailbreak (iBEC,iBSS;;) ?

. Ποιο προγραμμα μου προτεινετε για jailbreak ? (To i-phone ειναι unlocked απο Vodafone και εχω Windows) ?

Απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα μαλλον θα εχω προβλημα αν αναγκαστω να κανω restore γιατι θα με παει αναγκαστικα στην 3.1.3 ? Και μετα δεν μπορει να γινει εκ νεου jailbreak ?

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

1.SHSH θα κρατηθει μονο για την 3.1.3 απο το cydia αλλα ειναι "αχρηστο" προς το παρον, για την 3.1.2 δεν μπορεις να κανεις τιποτα πλεον. Δεν πειραζει σε κατι απλα οπως λες και πιο κατω δεν μπορεις να ξαναγυρισεις στην 3.1.2 σε περιπτωση restore.

2.Οχι

3.Blackra1n ειναι η πιο ευκολη λυση αυτη τη στιγμη.

Για να μην αναγκαστεις να κανεις restore προσπαθησε να κρατησεις στο μινιμουμ τα πακετα που θα περασεις απο το cydia, μαζι με λιγο διαβασμα για το καθετι που θα θες να περασεις πριν το περασεις και θα εισαι μια χαρα.

Κι αν τελικά προχωρήσεις σε jailbreak μέσω blackra1n, να προσέχεις να μην σου κλείσει όταν είσαι εκτός οικίας-γραφείου γιατί όταν το ενεργοποιήσεις εκ νέου θα πρέπει να ξανατρέξεις την εφαρμογή του blackra1n.

Αυτό εξάλλου είναι το μόνο μειονέκτημα αυτή τη στιγμή για τους κατόχους 3GS με την 3.1.2 bootrom:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Πως μπορουμε να ξερουμε πριν το αγορασω ενα 3gs αν ειναι με παλια bootrom? βρηκα ενα καταστημα που επιμενει οτι ειναι με παλια bootrom 3GS 32GB Λευκο. Κατι θυμαμαι απο το serial number οτι πρεπει να κοιταξω, παιζει να ειναι βεβαιο αυτο? ο λογος που ρωταω ειναι επειδη αν δεν μπορω να του κανω κανονικα jailbreak (να μην φοβαμαι να το σβησω) δεν το παιρνω περιμενω...
Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος

Πως μπορουμε να ξερουμε πριν το αγορασω ενα 3gs αν ειναι με παλια bootrom? βρηκα ενα καταστημα που επιμενει οτι ειναι με παλια bootrom 3GS 32GB Λευκο. Κατι θυμαμαι απο το serial number οτι πρεπει να κοιταξω, παιζει να ειναι βεβαιο αυτο? ο λογος που ρωταω ειναι επειδη αν δεν μπορω να του κανω κανονικα jailbreak (να μην φοβαμαι να το σβησω) δεν το παιρνω περιμενω...

Μπορείς να τους ζητήσεις να το ελέγξεις, αν αυτό είναι δυνατόν. Όσο για αυτό που είπες το τελευταίο, υπάρχει μια πολύ μικ΄ρη πιθανότητα, εάν τελικά έχει την 3.1.2 και είναι κατασκευασμένο πριν την 49η εβδομάδα(αν δεν κάνω λάθος, αλλιώς διορθώστε με!) τότε γίνεται κανονικά jailbreak και είτε σβήσει είτε κολλήσει, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το επανεκκινήσεις κλπ.

Αν όμως επιμένουν όπως λες ότι το εν λόγω τεμάχιο έχει την τελευταία bootrom(σ.σ 3.1.3) τότε να ξέρεις ότι jailbreak ΔΕΝ μπορείς να το κάνεις.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Καλησπερα. Εχω ενα 3GS αγορασμενο τον περασμενο Αυγουστο. Μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχα στην 3.1.2 με jailbreak (χωρις ομως να εχω κρατησει τα SHSH αρχεια μεσω cydia. Λογω καποιου κολληματος που εφαγε καποια στιγμη (μαλλον εξατιας καποιου theme) και δεν bootαρε αναγκαστικα και το εκανα upgrade σε 3.1.3. H bootrom εχει παραμεινει η παλια φανταζομαι ε? ή οχι?

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι αν μπορω να το κανω jailbreak με καποιο τροπο (εχω και Mac και PC διαθεσιμα). Εχω μπερδευτει, τελικα υπαρχει τροπος ή οχι?

Ευχαριστω

Καλησπερα. Εχω ενα 3GS αγορασμενο τον περασμενο Αυγουστο. Μεχρι πριν λιγο καιρο το ειχα στην 3.1.2 με jailbreak (χωρις ομως να εχω κρατησει τα SHSH αρχεια μεσω cydia. Λογω καποιου κολληματος που εφαγε καποια στιγμη (μαλλον εξατιας καποιου theme) και δεν bootαρε αναγκαστικα και το εκανα upgrade σε 3.1.3. H bootrom εχει παραμεινει η παλια φανταζομαι ε? ή οχι?

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι αν μπορω να το κανω jailbreak με καποιο τροπο (εχω και Mac και PC διαθεσιμα). Εχω μπερδευτει, τελικα υπαρχει τροπος ή οχι?

Ευχαριστω

Jailbreak δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνεις.

Επίσης, σύμφωνα με αυτά που λες για τα αρχεία SHSH του Cydia, ούτε downgrade θα μπορέσεις να κάνεις για να επιστρέψεις στην 3.1.2. :(

Ευχαριστω

Γίνεται....

Δες Εδώ (Μac)

Kαι με το redsnow 0.9.4

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Γίνεται....

Δες Εδώ (Μac)

Kαι με το redsnow 0.9.4

Πάντως στο ίδιο ακριβώς site αναφέρει να μην προχωρήσουμε στο jailbreak υπό την 3.1.3

Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου.

Πάντως στο ίδιο ακριβώς site αναφέρει να μην προχωρήσουμε στο jailbreak υπό την 3.1.3

Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου.

Έκανα εχτές σε 3gs με την παλιά bootrom, και σε iPod Touch 2G, με επιτυχία..

Τώρα στον καθένα όπως λες, πάντα η ευθύνη είναι δική του..:)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Γίνεται....

Δες Εδώ (Μac)

Kαι με το redsnow 0.9.4

Ωραια θα το δοκιμασω σε λιγες μερες να δω αν τελικα θα γινει. Φανταζομαι οτι αν τελικα πετυχει δεν εχει θεμα αν κλεισει η συσκευη να πρεπει να το συνδεεις καθε φορα σε mac κτλ.