Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο κανω αλλα οταν παει να κανει συνδεση με την apple μου πεταει αυτο το μην:mad::mad:

δοκιμεσε να κανεις αυτο πρωτα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269026

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχε ειπωθεί παλαιότερα ότι για να δεις ένα περιεχόμενο που λειτουργεί με Flash Player, πρέπει να πατήσεις επάνω του για να αρχίζει να παίζει.

Ναι .βέβαια πατάς πάνω στην λέξη flash και ανοίγει.... αλλά ανοίγουν μόνο τα μπανερ διαφημίσεων. Καλά μόνο έγώ το πέρασα και γκρίνιαζαν τόσοι πολλοί για την απουσία flash..

Ναι .βέβαια πατάς πάνω στην λέξη flash και ανοίγει.... αλλά ανοίγουν μόνο τα μπανερ διαφημίσεων. Καλά μόνο έγώ το πέρασα και γκρίνιαζαν τόσοι πολλοί για την απουσία flash..

Αυτοί που δεν το πέρασαν -μαζί με αυτούς κι εγώ- είναι επειδή το βρίσκω ανούσιο κατ' εμέ να κάθομαι να πατάω πάνω στο συγκεκριμένο σημείο του Flash player για να δω τι περιέχει. Αν γινόταν να άνοιγε αυτόματα μαζί με τη σελίδα τότε είχε καλώς. Στην παρούσα φάση, το βρίσκω άχρηστο. Άποψη μου πάντα χωρίς να αντιπροσωπεύω όλους τους υπόλοιπους που δεν έχουν περάσει την εφαρμογή.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

και κατι ακομα.....

οταν ανοιγω το cydia μου βγαζει ενα παραθυρακι που γραφει:

Essential upgrade:one or more essential packages are currently out of date.if these upgrades are not performeed you are likely to encounter errors...και βγαζει 3 παραθυρα

upgrade essential

complete upgrade

ignore(temporary)

εδω τι κανω??

ευχαριστω

κανεις??????????????????????????????????

καλησπερα .......θα απαντησω τελικα εγω στο παραπανω ερωτημα μου.......

οταν ανοιγουμε το cydia για πρωτη φορα και βγαλει το παραπανω παραθυρο παταμε 'complete upgrade'.....

Δημητρης

Edited by NTROPIC

Κατεβάζεις την έκδοση 4.0.1 από iPhone | Where To Download iPhone Firmware Files From, συνδέεσαι στο iTunes, πατάς Shift + Restore(Windows) ή Alt + Restore(MAC) και κάνεις browse την έκδοση 4.0.1 ipsw από εκεί που την αποθήκευσες και είσαι έτοιμος.

Μετά το Restore, Set up as new device ή Restore from Backup;)

βοήθεια...εχω κάνει jailbreak σε 3gs στην 4.0.1 και μου δημιουργεί συνέχεια προβλήματα.Προσπαθώ να κάνω restore,κατεβασα την 4.0.1, πατάω shift και restore αλλά δεν μπορώ να βρω καποιο αρχείο ipsw στην 4.0.1 (3GS): iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore...

τι κάνω λάθος???

βοήθεια...εχω κάνει jailbreak σε 3gs στην 4.0.1 και μου δημιουργεί συνέχεια προβλήματα.Προσπαθώ να κάνω restore,κατεβασα την 4.0.1, πατάω shift και restore αλλά δεν μπορώ να βρω καποιο αρχείο ipsw στην 4.0.1 (3GS): iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore...

τι κάνω λάθος???

Η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική. Ακολούθησε τις οδηγίες του post που έγραψα #2023 του παρόντος θέματος.

Στο τέλος της διαδικασίας, απλά δεν κάνεις jailbreak και είσαι με εργοστασιακή 4.0.1;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική. Ακολούθησε τις οδηγίες του post που έγραψα #2023 του παρόντος θέματος.

Στο τέλος της διαδικασίας, απλά δεν κάνεις jailbreak και είσαι με εργοστασιακή 4.0.1;)

This device has a pendind TSS request μου γράφει... Πρέπει να περιμένω;

This device has a pendind TSS request μου γράφει... Πρέπει να περιμένω;

Απ' όσο κοίταξα και στο Google σχετικά με το ερώτημα σου, ίσως σου πάρει και μια εβδομάδα για να "ολοκληρωθεί" το request σου:rolleyes:

Απ' όσο κοίταξα και στο Google σχετικά με το ερώτημα σου, ίσως σου πάρει και μια εβδομάδα για να "ολοκληρωθεί" το request σου:rolleyes:

´Αρα περιμένω και μετά ακολουθώ τη διαδικασία που έχεις γράψει. Τουλάχιστον τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω:)

Ευχαριστώ πααααρα πολυ

σ ευχαριστω πολυ!!! για το 3gs το ξερω οτι παει καλυτερα αλλα στο 3g ειναι για κλαμματα !!! μου εχουν πειραχτει τα νευρα τοσο ποου κολλαει...!!!

Αν πας ρυθμισεις-γενικα- κουμπι αφετηριας-αναζητηση με spotlight και τα απενεργοποιησεις ολα θα πηγαινει πολυ πολυ καλυτερα.

http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Παιδιά, γεια σας. Έχω iphone 3Gs Αμερικής με παλιό bootrom. Όταν το πήρα ήταν jailbroken and unlocked στο iOS 3.1 Κατόπιν δικής μου ανοησίας, το iTunes πήγε να το κάνει legitimate update σε iOS 4.3 και κατά την διαδικασία κόλλησε. Κατάφερα με recovery mode να του περάσω το iOS 4.1 και εν συνεχεία του πέρασα το iOS 4.0.2 Δυστηχώς δεν έχω βρει τρόπο να του κάνω jailbrake/unlock/activate και επίσης δεν έχω ιδέα πλέον τι baseband μπορεί να έχει μετά την πατάτα που τούκανα αρχικά με το iTunes.

To iOS 4.0 ipsw Δεν το δέχεται με recovery, και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το κάνω downgrade σε παλιότερο firmware, πράγμα που απ'ό,τι διαβάζω είναι εφικτό, αρκεί να έχω τα shsh blobs αποθηκευμένα στους servers της Cydia. Επειδή όμως εγώ το είχα αγοράσει ήδη jailbroken and unlocked (έγινε με το blackrain), δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτά τα blobs αποθηκευμένα. Είναι κάτι που θα έγινε ούτως ή άλλως δεδομένου οτι ήταν jailbroken?

Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για όλα αυτά, ας μου πει παρακαλώ γιατί έχω τρελαθεί στο διάβασμα και ακόμα άκρη δεν βρήκα για να αναστήσω το iphoνάκι μου... :O

Ευχαριστώ πολύ...

Edited by psyhunterson
ορθογραφικά

Παιδιά, γεια σας. Έχω iphone 3Gs Αμερικής με παλιό bootrom. Όταν το πήρα ήταν jailbroken and unlocked στο iOS 3.1 Κατόπιν δικής μου ανοησίας, το iTunes πήγε να το κάνει legitimate update σε iOS 4.3 και κατά την διαδικασία κόλλησε. Κατάφερα με recovery mode να του περάσω το iOS 4.1 και εν συνεχεία του πέρασα το iOS 4.0.2 Δυστηχώς δεν έχω βρει τρόπο να του κάνω jailbrake/unlock/activate και επίσης δεν έχω ιδέα πλέον τι baseband μπορεί να έχει μετά την πατάτα που τούκανα αρχικά με το iTunes.

To iOS 4.0 ipsw Δεν το δέχεται με recovery, και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να το κάνω downgrade σε παλιότερο firmware, πράγμα που απ'ό,τι διαβάζω είναι εφικτό, αρκεί να έχω τα shsh blobs αποθηκευμένα στους servers της Cydia. Επειδή όμως εγώ το είχα αγοράσει ήδη jailbroken and unlocked (έγινε με το blackrain), δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτά τα blobs αποθηκευμένα. Είναι κάτι που θα έγινε ούτως ή άλλως δεδομένου οτι ήταν jailbroken?

Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για όλα αυτά, ας μου πει παρακαλώ γιατί έχω τρελαθεί στο διάβασμα και ακόμα άκρη δεν βρήκα για να αναστήσω το iphoνάκι μου... :O

Ευχαριστώ πολύ...

Αν έχεις την IOS 4.02 JAILBREAK δεν γίνεται θα πρέπει να περιμένεις Aν μπορείς να περάσεις στην iOS 4.1 τότε γίνονται όλα

Ευχαριστώ πολύ...

Αφού ήταν jailbroken, έχεις μια ελπίδα να γυρίσεις στην 4.0.1 ή και παλιότερη έκδοση.

Ανάτρεξε στο post #2023 για περισσότερες πληροφορίες.

Παιδιά καλσπέρα ,ειλικρινά δεν ξερω αν επαναλαμβάνομαι αλλά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας!

Έχω ένα 3g 16 αρι από vodafone. Καταλάθος έγινε update os 4 και τώρα που θέλω να ξαναβάλω την 3.1.2 έκδοση.......ενώ ξεκινάει να κάνει το restore λίγο πριν το τέλος μου βγάζει το μην an error occured and the restore stoped!

Tι ίδιο μην μου εμφανίζει και για την έκδοση 3.1.2 & 3.1.3.

Πρέπει μήπως να βάλω την 4 ξανά και με κάποιο άλλο τρόπο να κάνω downgrade σε άλλη εκδοση?? Δεν με απασχολεί και πολύ το jailbreak αλλά μου φαινόταν πως με τισ παλιές ελδόσεισ ήταν πιο γρήγορο.....

Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Παιδιά καλσπέρα ,ειλικρινά δεν ξερω αν επαναλαμβάνομαι αλλά θα ήθελα λίγο τα φώτα σας!

Έχω ένα 3g 16 αρι από vodafone. Καταλάθος έγινε update os 4 και τώρα που θέλω να ξαναβάλω την 3.1.2 έκδοση.......ενώ ξεκινάει να κάνει το restore λίγο πριν το τέλος μου βγάζει το μην an error occured and the restore stoped!

Πρέπει μήπως να βάλω την 4 ξανά και με κάποιο άλλο τρόπο να κάνω downgrade σε άλλη εκδοση?? Δεν με απασχολεί και πολύ το jailbreak αλλά μου φαινόταν πως με τισ παλιές ελδόσεισ ήταν πιο γρήγορο.....

Αν δεν είχες κάνει j/b τότε δεν γίνεται να κάνεις downgrade.

καλημερα, το βαζεις το κινητο σε recovery mode ? ξεκιναει καθολου βρισκει την συσκευη δειχνει οτι κανει loading το firmware ? η αμεσω σου βγαζει το μηνυμα κ τι μηνυμα βγαζει ακριβως ?

Η dev-team έβγαλε statement οτι ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ JB για την 4.0.2.

http://blog.iphone-dev.org/post/1013332740/winning-moves

γεια σας. σημερα πηρα και εγω ενα μηλο . :lol:

μια απλη ερωτηση, αμα το κανω jailbreak χανω εγγυηση?

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

γεια σας. σημερα πηρα και εγω ενα μηλο . :lol:

μια απλη ερωτηση, αμα το κανω jailbreak χανω εγγυηση?

Κανονικα ναι, αλλα αμα παθει κατι - μπορεις να το επανεφερεισ στην κανονικη του κατασταση και να το πας για service.

Το προβλημα ειναι αμα δεν αναβει ας πουμε... εκει μαλλον την πατησες!

Είχε ειπωθεί παλαιότερα ότι για να δεις ένα περιεχόμενο που λειτουργεί με Flash Player, πρέπει να πατήσεις επάνω του για να αρχίζει να παίζει.

Αν όμως προσπαθήσεις να ανοίξεις κάποιο βίντεο να ξέρεις πως ο comex έχει δηλώσει αυτό το plugin προς το παρόν δεν μπορεί να ανοίξει flash videos. Έχει επίσης πει πως θα είναι πολύ δύσκολο να επαναπρογραμματιστει ολο το framework της apple για να παίζει μέσα από το frash. Αλλά έχει πει πως να φτιάξει ένα interface για να παίζεις flash games είναι αρκετά εύκολο. Και μην ξεχνάμε πως το plugin είναι σε ανάπτυξη ακόμα.

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ναι το έχω στα χέρια μου Iphone 4 32gb

Το θέμα είναι οτι η sim δεν χωρά τι γίνεται εχει πιο μικρή είσοδο....

Ναι το έχω στα χέρια μου Iphone 4 32gb

Το θέμα είναι οτι η sim δεν χωρά τι γίνεται εχει πιο μικρή είσοδο....

Πηρες micro-sim?

Πρώτη φορά το ακουω ή το διαβάζω για micro sim αντε πάλι στη vodafone

Μαλλον δεν εισαι και πολυ "φαν" του αθλήματος ε?

Απο την πρωτη στιγμη ξεραμε οτι θελει διαφορετικες καρτες sim...

που ζεις...???:lol::lol::lol:

Μαλλον δεν εισαι και πολυ "φαν" του αθλήματος ε?

Απο την πρωτη στιγμη ξεραμε οτι θελει διαφορετικες καρτες sim...

που ζεις...???:lol::lol::lol:

Τι να πω η ηλικία,,,, μαλλον μου διέφεγε