Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλύτερα δοκίμασε να κάνεις restore σε 3.1.2 κανονική και μετά σε jaibreaked. Αν βάλεις 3.1.3 θα παιδευτείς πολύ!

μα αυτο προσπαθω αλλα το itunes μου βγαζει τα ποιο πανω αποτελεσματα

δεν μπορω να κανω τιποτα λεσ και εχει κολιση και δεν δεχεται τιποτα ουτε το ρεστορε τισ 3.1.2

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα αυτο προσπαθω αλλα το itunes μου βγαζει τα ποιο πανω αποτελεσματα

δεν μπορω να κανω τιποτα λεσ και εχει κολιση και δεν δεχεται τιποτα ουτε το ρεστορε τισ 3.1.2

Φίλε καλησπέρα. Δυστυχώς η apple έχει σταματήσει το signing της 3.1.2 και επομένως restore πλέον μπορείς να κανείς μόνο στην 3.1.3. Εάν έχεις κρατήσει από το cydia το shsh file της 3.1.2 μπορείς να στην συνεχεία να ξανά περάσεις την 3.1.2 με μια συγκεκριμένη διαδικασία. Να έχεις υπόψη σου όμως πως πλέον δεν θα έχεις την δυνατότητα για unlock της συσκευής σου εάν είναι κλειδωμενη με καποιο πάροχο. Αλλιώς δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Προχώρα άφοβα. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Φίλε καλησπέρα. Δυστυχώς η apple έχει σταματήσει το signing της 3.1.2 και επομένως restore πλέον μπορείς να κανείς μόνο στην 3.1.3. Εάν έχεις κρατήσει από το cydia το shsh file της 3.1.2 μπορείς να στην συνεχεία να ξανά περάσεις την 3.1.2 με μια συγκεκριμένη διαδικασία. Να έχεις υπόψη σου όμως πως πλέον δεν θα έχεις την δυνατότητα για unlock της συσκευής σου εάν είναι κλειδωμενη με καποιο πάροχο. Αλλιώς δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Προχώρα άφοβα. ;)

ευχ.. φιλε μου τωρα την συσκευη την πηρα απο κοσμοτε τον σεπτεμβριο αν περασω την 3.1.3 (επειδη εχω κρατηση απο cydia τα αρχεια) πως γινε ται η επαναφορα στην 3.1.2 μπορεισ να με βοηθησεις?????

ευχ.. φιλε μου τωρα την συσκευη την πηρα απο κοσμοτε τον σεπτεμβριο αν περασω την 3.1.3 (επειδη εχω κρατηση απο cydia τα αρχεια) πως γινε ται η επαναφορα στην 3.1.2 μπορεισ να με βοηθησεις?????

[Οδηγός] Πώς κάνουμε Downgrade το iPhone 3GS σε παλαιότερο OS (PC/Mac)

[Οδηγός] Αντιμετωπίζοντας το error 1015 κατά τη διάρκεια του Downgrade

ευχαριστω ....την κατεβαζω και την προσπαθω......:)

Γιατί όμως φίλε μου θέλεις να κάνεις downgrade στην 3.1.2? Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος? :confused:

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Γιατί όμως φίλε μου θέλεις να κάνεις downgrade στην 3.1.2? Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος? :confused:

μισο ........λεπτο την 3.1.3 μπορω να την κανω Jailbreak??????

μισο ........λεπτο την 3.1.3 μπορω να την κανω Jailbreak??????

Όχι. Εξού και όλη αυτή η διαδικασία που σου παρέθεσε παραπάνω ο DjArte. ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Όχι. Εξού και όλη αυτή η διαδικασία που σου παρέθεσε παραπάνω ο DjArte. ;)

αρα παμε πισω στην παλια συνταγη.....:lol:

αρα παμε πισω στην παλια συνταγη.....:lol:

Παιδιά μην μπερδεύουμε τα πράματα. Η 3.1.3 μπορεί να γίνει jailbreak. Unlock δεν μπορεί να γίνει. Ορίστε και ο αντίστοιχος οδηγός : http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5432

Παιδιά μην μπερδεύουμε τα πράματα. Η 3.1.3 μπορεί να γίνει jailbreak. Unlock δεν μπορεί να γίνει. Ορίστε και ο αντίστοιχος οδηγός : http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5432

Σύμφωνοι αλλά το jb γίνεται μόνο σε Mac.

Πώς μπορούμε να διαπιστώσουμε αν είναι κλειδωμένο το κινητό;

Πάντως εγώ το πήρα από την COSMOTE και έχω μέσα κάρτα VODAFONE CU.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

δηλαδη εγω ποθ εχω windows δεν μπορω να κανω jailbreak ?????

Αρτέμη από το blog της devteam:

If you have an iPhone 3GS: PwnageTool works if you’re currently at version 3.1.2 or below (down to 3.0) and if you know you have a old bootrom. You don’t need to be already jailbroken — PwnageTool will ask you if you’re jailbroken after you’ve created the IPSW. Don’t use PwnageTool unless you know for sure you have an old bootrom (if you’re not sure, assume the worst and don’t use it). Don’t use PwnageTool on the iPhone 3GS if you’re at 3.1.3, it just won’t work. Downgrade to 3.1.2 using the methods described here. If you can’t downgrade because you don’t have your 3GS 3.1.2 hashes on file with Cydia, you’ll need to sit out the 3.1.3 jailbreak.

Πάλι πρέπει να κατέβεις στην 3.1.2. Στην 3.1.3 δε δουλεύει τίποτα.

δηλαδη εγω ποθ εχω windows δεν μπορω να κανω jailbreak ?????

Όσο για τους χρήστες windows θα μπορούσαν να κατεβάσουν ένα έτοιμο custom ipsw να δοκιμάσουν αλλά προσωπικά το θεωρώ κουταμάρα. Από τη στιγμή που γυρίζεις στην 3.1.2 ούτως ή άλλως, κάνεις JB με το blackra1n και τέλος. Η 3.1.3 δεν προσφέρει τίποτα ώστε να θες ντε και καλά να είσαι με JB σε αυτή συγκεκριμένα.

Αρτέμη από το blog της devteam:

Πάλι πρέπει να κατέβεις στην 3.1.2. Στην 3.1.3 δε δουλεύει τίποτα.

Όσο για τους χρήστες windows θα μπορούσαν να κατεβάσουν ένα έτοιμο custom ipsw να δοκιμάσουν αλλά προσωπικά το θεωρώ κουταμάρα. Από τη στιγμή που γυρίζεις στην 3.1.2 ούτως ή άλλως, κάνεις JB με το blackra1n και τέλος. Η 3.1.3 δεν προσφέρει τίποτα ώστε να θες ντε και καλά να είσαι με JB σε αυτή συγκεκριμένα.

ΟΚ ευχαριστώ

Edited by nervous
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms!

προσπαθω με τον οδηγο να περασω την 3.1.2 και μου βγαζει το σφαλμα 1015

κανω τα βηματα που λεει οδηγοσ του παναω σαιτ και το αποτελεσμα ειναι να κολαει ο υπολογιστης . να μην βλεπει το ποντικι κ.λπ.

2φορεσ που το εκανα παλι τα ιδια αλλοσ τροπος υπαρχει??????

προσπαθω με τον οδηγο να περασω την 3.1.2 και μου βγαζει το σφαλμα 1015

κανω τα βηματα που λεει οδηγοσ του παναω σαιτ και το αποτελεσμα ειναι να κολαει ο υπολογιστης . να μην βλεπει το ποντικι κ.λπ.

2φορεσ που το εκανα παλι τα ιδια αλλοσ τροπος υπαρχει??????

Δοκίμασε τη λύση που προτείνεται εδώ στο ποστ 22.

Αναφορικά με το λάθος .. σου κολλάνε τα πάντα γιατί μάλλον δεν τρέχεις το libusb.exe ως administrator και σε compatibility mode με win xp sp2

Δοκίμασε τη λύση που προτείνεται εδώ στο ποστ 22.

Αναφορικά με το λάθος .. σου κολλάνε τα πάντα γιατί μάλλον δεν τρέχεις το libusb.exe ως administrator και σε compatibility mode με win xp sp2

να το προσπαθησω και ετσι να το δουμε

ενταξη παιδια τα καταφερα επανηλθα στην 3.1.2 ..

ευχαριστω ολους για την βοηθεια 2 ημερες το προσπαθουσα:D:D

Edited by nervous
συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

καλησπερα

εχω ενα iphone 3gs 3.1.2 jailbreak και ξαφνικα ενω ολα ηταν μια χαρα, δεν μου βλεπει κανενα wifi.

ενοειται οτι εχω ανοιχτο wifi και τα υπολοιπα.

καπου ειχα διαβασει οτι και ενα αλλο παιδι ειχε το ιδιο προβλημα και δεν το βρησκω με τιποτα το post να δω τι εκανε.

μπορει να βοηθησει κανεις??

μισο λεπτο για να καταλαβω,εχω mac,εχω και iphone 3gs 3.1.3 με την νεα boot room <<δε θυμαμαι και πως το λενε>>,μπορω να κανω jb χωρις να χρειαζεται να ξανακανω jb με καθε επανεκκινηση?η τελος παντως τροπος για να χω jb στο iphone μου υπαρχει χωρις κινδυνο οτι αν κλεισω το iphone δεν θα ξανανοιξει?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λοιπόν, να τα ξεκαθαρίσουμε..

1. Αν έχεις περάσει ΗΔΗ στην 3.1.3 δε μπορείς από εκεί να κάνεις Jailbreak

2. Αν είχες JB στην 3.1.2 και το cydia σου είχε κρατήσει τα SHSHs αρχεία, μπορείς να κάνεις downgrade στην 3.1.2 και μετά από κει έχεις 2 επιλογές:

• Ή κάνεις JB με το Blackra1n στην 3.1.2 και θα έχεις το γνωστό θέμα με το boot-άρισμά σου εφόσον απ' όσο λες φοράς νέα bootrom (αυτή είναι και η καλύτερη λύση)
  • Ή κάνεις JB με το PwnageTool για Mac για να πας στην 3.1.3 με JB (φτιάχνοντας custom ipsw) - Εδώ όμως δεν ξέρει κανείς τι γίνεται με εσάς με τη νεα bootrom. Λογικά πάλι θα κολλάς στην επανεκκίνηση, αλλά το ερώτημα είναι αν θα μπορείς να boot-άρεις με το blacra1n και αν δε μπορείς έτσι τότε πώς.

Λοιπόν, να τα ξεκαθαρίσουμε..

1. Αν έχεις περάσει ΗΔΗ στην 3.1.3 δε μπορείς από εκεί να κάνεις Jailbreak

2. Αν είχες JB στην 3.1.2 και το cydia σου είχε κρατήσει τα SHSHs αρχεία, μπορείς να κάνεις downgrade στην 3.1.2 και μετά από κει έχεις 2 επιλογές:

• Ή κάνεις JB με το Blackra1n στην 3.1.2 και θα έχεις το γνωστό θέμα με το boot-άρισμά σου εφόσον απ' όσο λες φοράς νέα bootrom (αυτή είναι και η καλύτερη λύση)
  • Ή κάνεις JB με το PwnageTool για Mac για να πας στην 3.1.3 με JB (φτιάχνοντας custom ipsw) - Εδώ όμως δεν ξέρει κανείς τι γίνεται με εσάς με τη νεα bootrom. Λογικά πάλι θα κολλάς στην επανεκκίνηση, αλλά το ερώτημα είναι αν θα μπορείς να boot-άρεις με το blacra1n και αν δε μπορείς έτσι τότε πώς.

Σε ένα από τα links ή τα ποστ σου η DevTeam είπε ότι κάτοχοι με την νέα bootrom να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε απόπειρα JB εφόσον είναι στην 3.1.3. Δηλαδή το pwnage tool για την 3.1.3 που υπάρχει να μην το χρησιμοποιήσουν..:wacko: Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται..

Καλύτερα ταξιδιώτη να μην κάνεις τίποτα.;)

Ενδεχομένως όσοι είναι με καινούρια bootrom και έχουν κάνει jailbreak την 3.1.3 με custom ipsw μέσω pwnage μπορούν να πραγματοποιούν εκ νέου jailbreak μετά από κάθε reboot επιλεγωντας την επιλογή που δίνει το εργαλείο του pwnage. Δεν θυμάμαι τωρα πως λέγεται ακριβώς γιατί δεν είμαι στο pc. Το blackra1n δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατα το boot στην 3.1.3.

καλησπερα

εχω ενα iphone 3gs 3.1.2 jailbreak και ξαφνικα ενω ολα ηταν μια χαρα, δεν μου βλεπει κανενα wifi. ενοειται οτι εχω ανοιχτο wifi και τα υπολοιπα.

καπου ειχα διαβασει οτι και ενα αλλο παιδι ειχε το ιδιο προβλημα και δεν το βρησκω με τιποτα το post να δω τι εκανε. μπορει να βοηθησει κανεις??

Καλημέρα

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο με εσένα - αδυναμία ανεύρεσης wifi δικτύων - χρειάστηκα και εγώ να κάνω restore, ενώ είχα jailbroken 3.1.2. Και έτσι, βρέθηκα με ένα υπέροχο αλλά κλειδωμένο 3GS με 3.1.3. Το άσχημο είναι ότι διαβάζω καθημερινά όλες τις πιθανές πηγές και βλέπω ότι εν τέλει, όλοι εμείς οι κάτοχοι αυτών των συγκεκριμένων συσκευών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ επί της παρούσης να κάνουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ :(

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλημέρα

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο με εσένα - αδυναμία ανεύρεσης wifi δικτύων - χρειάστηκα και εγώ να κάνω restore, ενώ είχα jailbroken 3.1.2. Και έτσι, βρέθηκα με ένα υπέροχο αλλά κλειδωμένο 3GS με 3.1.3. Το άσχημο είναι ότι διαβάζω καθημερινά όλες τις πιθανές πηγές και βλέπω ότι εν τέλει, όλοι εμείς οι κάτοχοι αυτών των συγκεκριμένων συσκευών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ επί της παρούσης να κάνουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ :(

Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από την στιγμή που βρέθηκες με την original 3.1.3 και δεν έχεις κρατήσει το SHSH από CYDIa σε συνδυασμό με το ότι θα πρέπει να έχεις την παλιά bootrom.

Τι να κάνουμε φίλε Αρτέμη :-( C' est la vie... Θα περιμένω/ουμε μέχρι να βγει η 4.0. Το λέω αυτό (με το κουτό μου το μυαλό) γιατί πιστεύω ότι όλοι οι jaibreakers (πχ. βλέπε GeoHot κλπ.) θα περιμένουν να βγει το καινούργιο fw, αλλιώς η Apple θα δει τι κενά άφησε στο 3.1.3 και το έσπασαν και θα πάει να τα κλειδώσει ακόμα χειρότερα στην 4.0. Don't know if I make sense, αλλά κάπως έτσι το βλέπω...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB