Jump to content

manoloride

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manoloride

  1. καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει στο iphone προγραμμα για να εντοπιζεις που βρισκετε ενα κινητο. το εχω ακουσει αλλα δεν το εχω βρει. μπορει να βοηθησει καποιος? δεν μιλαω για εντοπισμο του δικου μου κινητου. εχω εγκαταστησει ηδη το iGotYa. ευχαριστω προκαταβολικά Μανωλης
  2. thanks areian0s για ολα. το καταφερα και ειναι ολα καλα!!!!!:up::up::up::thanks::thanks:
  3. ευχαριστω για ολα. αρχιζω την διαδικασια αμεσως.
  4. καλημερα και καλη σαρακοστη να εχουμε. εχω ενα iphone 4 και το εκανα αναβαθμιση στιν 4.2.1. προσπαθησα να βρω το greenpois0n αλλα το εχουν εξαφανισει και το εκανα jailbreak με redsn0w_win_0.9.6rc8 και οταν τελειωσε το cydia ηταν ασπρο. το ξαναεκανα με redsn0w_win_0.9.6rc8 αλλα να εχω τσεκαρει just boot tethered right now και το cydia ανοιξε αλλα θελει να ξανακανεις το ιδιο καθε φορα που θελει reboot το cydia. κατεβασα ενα cydia patch αλλα δεν καταφερα να κανω την διαδικασια γιατι καπου χαθηκα. μπορει να βοηθησει καποιος αν εχει κανει την διαδικασια η καποια αλλη?
  5. καλημερα. μπορεις να γινεις ποιο αναλυτικος για το που περνας τα .deb αρχεια? σε ποια ακριβως διαδρομη φτιαχνεις το φακελο? περνας μονο τα 4 αρχεια? το packages που ειναι σε αλλο φακελο το περνας? το βαζεις και αυτο μαζι με τα 4 αρχεια? thanks προκαταβολικα
  6. καλησπερα. εχω ενα 3gs 3.1.3. jailbreak με spirit. εβαλα απο το install0us το whatsapp και δεν μου δειχνει τα καινουργια μηνηματα στην οθονη οταν ερχονται. απο τα settings πηγα και εκανα enable τα notifications και εβαλα σε airplane mode για 30sec το iphone, αλλα δεν εκανε τιποτα. απο το cydia εχω βάλει το push fix αλλα και πάλι δεν έχει κάνει κατι. μπορει να βοηθήσει κάποιος να δω τι δεν κάνω σωστά ?
  7. καλησπερα εχω ενα iphone 3gs 3.1.2 jailbreak και ξαφνικα ενω ολα ηταν μια χαρα, δεν μου βλεπει κανενα wifi. ενοειται οτι εχω ανοιχτο wifi και τα υπολοιπα. καπου ειχα διαβασει οτι και ενα αλλο παιδι ειχε το ιδιο προβλημα και δεν το βρησκω με τιποτα το post να δω τι εκανε. μπορει να βοηθησει κανεις??
  8. δεν αναφερθηκα γιατι εχω γραψει το προβλημα λιγο πιο πισω. μου εκλεισε και δεν μπορεσα να το επαναφερω στην 3.1.2 και δεν ειχα κανει απο το cydia to shsh με συνεπεια να το κανω restore στην 3.1.3 και να το εχω "μαμα" τωρα. οπως ειναι τωρα υπαρχει τροπος να συνδεθω μεσω ssh? thanks.
  9. καλησπέρα μετα απο το σφολι που φαγαμε με την εκδοση 3.1.3 και δεν μπορω να το κανω jailbreak μπορει να βοηθησει καποιος?? θελω να μπω στο τηλεφωνο μεσω winscp και δεν ξερω που μπορω να ανοιξω το ssh απο το τηλέφωνο. υπαρχει καποιος τροπος??? thanks
  10. αν σκεφτεις οτι το κανω 2 χρονια τωρα και ειχα κανα 3μηνο να ασχοληθω αλλα εχω τους φιλους μου που με πρηζουν!!!!!! το θεμα ειναι οτι δεν εχω τηλ και θελω βοηθεια!!!!! :help::help::help: αυτο κανω καθε φορα οταν χρειαζεται επανεκινηση το τηλεφωνο. αλλα μετα απο αυτο που εκανα δεν ανοιγει με το blackra1n. κανει συνεχεια επανεκινηση το blackra1n και δεν ανοιγει το τηλεγωνο!!!!!!!
  11. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ εκανα reset network settings και οταν εκανε reboot δεν ξανανοιξε ποτε!!!!. το blackra1n κανει συνεχεια restart αλλα δεν ανοιγει ποτε το τηλεφωνο. εχω το 3gs στην 3.1.2. το itunes μου λεει "itunes has detected an iphone in recovery mode. you must restore this iphone before it can be used with itunes" SOS ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!!:help::help::help::help::help:
  12. μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το προγραμμα μεσω cydia για την 3.1.2 ? (iphone 3gs, 3.1.2)
  13. Καλημερα μετα απο το ζορι που τραβηξα με το ssh (με αισιο τελος!!!!) κατι εκανα και δεν βλεπει κανενα wifi, ενω υπαρχουν στο χωρο. μηπως μπορει να βοηθησει κανεις να μου πει τη λαλακια εκανα??:oops::oops:
  14. μετα απο πολλες κουβεντες και ταλαιπωρια δουλεψε το ssh. εκανα uninstall το orenssh (για 3 φορα) και εκανα εγκατασταση ξανα το openssh και το automatic ssh. και εγινε το θαυμα!!!!!!!! τωρα αν με ρωτησετε τι εφταιγε δεν ξερω να σας πω!!!! thanks ολους για την βοηθεια:thanks:
  15. ναι το εβαλα αλλα δεν εκανε τιποτα εκανα και remove to ssh και το εκανα ξανα εγκαταστασι αλλα παλι τιποτα το περιεργο ειναι οτι μου το κανει και σε μερικα τηλεφωνα που τα κανω jailbreak απο τιν αρχη!!
  16. το κατεβασα το iphone explorer αλλα δεν μπορω να βρω τα directory's (root, var, mobile, κλπ) υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο οπως φαινεται στο ssh ? κατεβασα και το iphone browser αλλα δεν μου τρεχει, κρασαρει. thanks και για το χρονο σου :thanks::thanks:
  17. δεν βρισκει το host απο το winscp και καταλαβαινω οτι κατι συμβαινει γιατι σε αλλα τηλεφωνα εχει το σηματακι του ssh και σε αλλα δεν το εχει το σηματακι στο sbsettings. σε οσα εχει το σηματακι, ανοιγουν μεσω winscp, οσα δεν το εχει δεν βρησκει τον host. με παραξενευει γιατι το κανει και σε τηλεφωνα που τα εχω κανει jailbreak απο την αρχη. το ιδιο προβλημα ειχα πριν κανα χρονο σε παλιοτερες εκδοσεις αλλα δεν θυμαμαι τι λυση ειχα βρει. δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να ανοιγει το ssh απο το τηλεφωνο(οχι sbsettings)
  18. ναι εχει internet εχω iphone απο το 2g εδω και 2 χρονια και εχω κανει jailbreak σε παρα πολλα τηλεφωνα και παρατηρω ενω τα κανω ολα με το ιδιο τροπο (blackra1n) άλλα τηλεφωνα οταν βαζω το sbsettings ενφανιζεται το ssh και σε άλλα δεν το εμφανιζει και δεν μπαινει με το winscp. (4 τηλεφωνα μεσα στην βδομαδα 3gs , τα 2 το ειχαν και τα 2 οχι)
  19. ναι βαζω την σωστη ip και το πρωτοκολλο ειναι το SFTP (απο επιλογη) και δεν εχω πειραξει τον κωδικο απο το terminal. συγκεκριμενα σημερα εκανα ενα jailbreak ενα καινουριο iphone 3gs και μου παρουσιασε το ιδιο προβλημα ( το εκανα μεσω blackra1n). δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζει το εικονιδιο στο sbsettings σαν να μην υπαρχει καν στο iphone και ας το εχω κανει install μεσω cydia.
  20. το περασα και εκανα reboot αλλα δεν ειδα διαφορα. ειναι σαν να μην εχει ανοιξει το ssh απο το iphone. δεν μου το εμφανιζει ουτε στο sbsettings το εικονιδιο του ssh (το εχω ανοιξει απο τις ρυθμισεις).
  21. καλησπερα προσπαθω να συνδεσω το iphone μεσω winscp και δεν μπορω. εχω iphone 3gs και εχω ανοιξει το ssh μεσω sbsettings. βαζω στην κεντρικη του σελιδα την wifi address και username (root) password (alpine). και δεν συνδεεται με τιποτα. ανοιγει το ssh απο το iphone απο καπου? μπορει να βοηθησει καποιος?
  22. thanks kkalog!!!!! ηταν αυτο που ηθελα και τωρα δουλευει μια χαρα!!
  23. καλημερα. εχω ενα iphone 3gs 3.1.2 jailbreak και δεν παιζει το you tube ενω ειμαι σε wifi. υπαρχει κατι που δεν εχω βαλει στο τηλέφωνο και δεν παιζει? αν θυμαμαι καλα υπηρχει κατι στο cydia για τις παλιωτερες εκδοσεις που επαιζε το you tube.
  24. καλησπερα. ψαχνω να βρω ενα προγραμμα για να μπορω να βλεπω ποση ωρα μιλαω, ποσα sms εχω στειλει και τιογκο δεδομενων στο internet εχω καθε μήνα. (εκτος απο το setting- general- urage) thanks εκ των προτερων
  25. καλησπερα εχω και εγω ενα iphone 3g (2.2.1.) και θελω να κανω αναβαθμιση στιν 3.0. εχω διαβασει τον τροπο και καταλάβαινω οτι δεν πρεπει να κανουμε μετα το restore απο back up, αλλα σαν καινουργιο τηλ. και θελω να μου πειτε αν δεν χρισιμοποιησω το backup, πως θα βρω τα μηνηματα και τα notes που εχω? υπαρχει τροπος??? thanks
×
×
  • Create New...