Jump to content

Samsung S5230 Tocco Lite / Star

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 593
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καινούριος χρήστης κι εγώ και τα δικά μου συγχαρητήριά μου για το site και το forum, καθώς και πολλά μπράβο για το επίπεδο, την κατανόηση, την τεχνογνωσία και την προσπάθεια όλων να μας βγάλουν από τα "μεσάνυχτά" μας...

Μια ερώτηση και από μένα, έψαξα για παιχνίδια για οθόνη αφής για το s5230 αλλά δε βρήκα κάτι. Επειδή μάλλον είναι σχετικά νωρίς...ξέρει κανείς τουλάχιστον ποια παιχνίδια είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μοντέλο; Ή κάποιες εφαρμογές που να βρήκε κανείς και να θέλει να μοιραστεί;

Επίσης πληροφοριακά επειδή είδα να αναφέρεται σαν απορία σχετικά με το s5230 wifi να σας πω πως το κινητό κυκλοφορεί στην Ινδία, Μαλαισία, και γενικά στην Ασία. Σε τηλεφωνική μου συνδιάλεξη με τη Euroelectronics, την εταιρία εισαγωγής των κινητών Samsung μου είπαν πως δε γνωρίζουν τίποτα σχετικά με τη συσκευή. Επίσης επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου η Samsung Hellas (εννοείται μια τηλεφωνήτρια και όχι ολόκληρη η εταιρία) και μου είπαν πως επίσης δε γνωρίζουν τίποτα σχετικά με τη συσκευή αλλά και πως υπάρχει και πιθανότητα να μην κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Ωστόσο να σας πω πως σε διάφορα forum που διάβασα στο διαδίκτυο, 7 στους 10 βρήκαν το wifi ελαττωματικό.. Αυτά, να μη σας κουράζω άλλο, και πάλι σθγχαρητήρια και αναμένω σχετικά με τα παιχνίδια και τις εφαρμογές.

Γειά χαρά!

Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το s5230, ξαφνικά τα εισερχόμενα μηνύματα βγαίνουν με τεράστια γράμματα! Δεν ξέρω αν πάτησα κάτι κατά λάθος αλλά δε μπορώ να το φτιάξω!

Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Ευχαριστώ

εγώ πάντως το βρήκα αδιάφορο, το έχω 2 μέρες και το πουλάω, αν ενδιαφέρεται κανείς ...
CARPE DIEM :)

ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτό δε γίνεται, είναι κι ένας λόγος που το πουλάω το κινητό, επίσης ο ήχος των μηνυμάτων πιτεύω ότι ακούγεται μόνο μία φορά, αν λοιπόν δεν τον ακούσεις την πρώτη φορά πάει... έχασες το μήνυμα

Ψαχτε το λιγο πριν το καταδικασετε. Αλλαζει κανονικα ο ηχος στο μηνυμα με οποιον θελει ο καθενας μεσα απο το προφιλ. Και μπορεις να βαλεις εναν μεγαλο σε διαρκεια ηχο για να το ακουσεις σιγουρα.

Το δικό μου πάντος παιδιά είναι ελατωματικό.

Μετά απο 2 service εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στην αναζήτηση επαφών με τον φακό που οταν τον σύρουμε προς τα κάτω θα πρέπει να σταματήση στο αρχικό γράμμα της επαφής που επέλεξα.Επίσης δεν παίζει τα βίντεο από youtube και μερικές φορές <<κολάει>>το μικρόφωνο.Έχω βαρεθεί να το πηγαίνω στο service.Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει για αντικατάσταση της συσκευής?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

σε απάντηση του μηνύματος παραπάνω, για τον φίλο/φίλη που λέει ότι θα γίνει χαμός αν το πάρει από το service κι έχει πρόβλημα, θα ήθελα να πω ότι λίγος σεβασμός προς τους υπαλλήλους του εκάστοτε καταστήματος δε βλάπτει.Κανείς δεν είναι μέσα στο κινητό για να ξέρει αν έχει πρόβλημα ή έχει βγει ελαττωματικό.Γι'αυτό εξάλλου υπάρχει η εγγύηση, αλλά και η άμεση αντικατάσταση (συνήθως 7 μέρες).Μην πηγαίνετε και τα βάζετε με τον κάθε υπάλληλο σαν γνήσιοι Ελληνάρες. Οι υπάλληλοι στα καταστήματα είναι άνθρωποι και όχι δούλοι του πελάτη. Επίσης μια απορία που μου δημιουργείται.Οι πιο πολλοι απο το forum, με το που αγοράζουν ένα κινητό, το τρελαίνουν στα φλασαρίσματα και στις αναβαθμίσεις από μόνοι τους, με αποτέλεσμα το κινητό μετά να τα παίζει εντελώς. Και μετά έχουν παράπονα από το κινητό.Η αντικατάσταση γίνεται από την εταιρία του κινητού συνήθως μετά από 3 επισκέψεις service.Για καλύτερη εξυπηρέτηση, να φυλάτε τη συσκευασία, το ΙΜΕΙ, και κυρίως την απόδειξη αγοράς.

conception , έχεις δίκιο, μπορεί κανείς να βάλει όποιον ήχο θέλει και μάλιστα συνεχή ειδοποίηση. Ευχαριστώ για την επισήμανση!

Προς καθε ενδιαφερομενο ο ήχος των μηνυματων αλλαζει απο ρυθμισεις-προφιλ τηλεφωνου-δεξια τα βελακια απ τον τυπο του προφιλ και πανω διπλα απ το ονομα του προφιλ αρχικα λεει εισερχομενες. Το παταμε και επιλεγουμε νεα μηνυματα!!

Το δικό μου πάντος παιδιά είναι ελατωματικό.

Μετά απο 2 service εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στην αναζήτηση επαφών με τον φακό που οταν τον σύρουμε προς τα κάτω θα πρέπει να σταματήση στο αρχικό γράμμα της επαφής που επέλεξα.Επίσης δεν παίζει τα βίντεο από youtube και μερικές φορές <<κολάει>>το μικρόφωνο.Έχω βαρεθεί να το πηγαίνω στο service.Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει για αντικατάσταση της συσκευής?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Φίλε μου δεν έχει η δική σου συσκευή προβλημα...όλες το ίδιο κάνουν με την αναζήτηση επαφών με τον φακό!!!Το εχω πάει 2 φορές για service και παλι τα ίδια!!!Με τηλεφ. επικοινωνία που είχα με την εταιρία μου είπαν οτι ετσι είναι γιατι δεν εχει βγει ακόμη η αναβάθμιση που θα το υποστηρίζει...!!!Σε μένα πάντως κολλάει το ηχείο και χάνω πολλές φορές κάποιες λεξεις απο αυτά που μου λένε...!!!Οσο για το bluetooth αστο καλύτερα!!!Και ολα αυτά δεν μου τα διορθώσαν με 2 φορές στο service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eμένα κάνει επανεκινησεις απο μονο του είτε οταν το χρησιμοποιώ ειτε ειναι σε αναμονη....στο service και εγω και περιμενω...πολλα προβληματα διαβαζω και δε μου αρεσει!

Με τις επαφες υπαρχει ενα θεματακι και ειναι οντως προβλημα του λογισμικου. Αν ομως εχεις λιγες επαφες και χρησιμοποιεις μεχρι 5 απο αυτες συχνα, το widgetακι με τις top 5 βοηθαει πολυ. Δοκιμαστε το(αν δεν το εχετε κανει ηδη)και θα σας λυσει τα χερια!

Προσωπικα εχω το κινητο πανω απο 2 μηνες και δεν αντιμετωπισα κανενα αλλο προβλημα μεχρι σημερα.. τοσο το ηχειο οσο και το bluetooth δουλευουν αψογα! Και επισης ποτε δεν εκανε επαννεκινηση. Αν εχω καποιο παραπονο ειναι οτι το καπακι απο πισω χαραζεται για πλακα! Μικρο το κακο βεβαια, σημασια εχει να μην σπαει ευκολα...

Εγώ παιδιά το πρόβλημα με τις γρατζουνιές το έλυσα με 3 μικρά αυτοκόλλητα τα οποία τα τοποθέτησα στο πίσω μέρος με πάχος μόλις 3mm.

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να δω βίντεο στο youtube; Πάτάω κανονικά ''watch video'' και στη συνέχεια μου βγάζει το εξής μήνυμα: '' Αποτυχία σύνδεσης.Επανάληψη;'' .. Μπάινω με internet της vodafone (cu).. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να δω βίντεο στο youtube; Πάτάω κανονικά ''watch video'' και στη συνέχεια μου βγάζει το εξής μήνυμα: '' Αποτυχία σύνδεσης.Επανάληψη;'' .. Μπάινω με internet της vodafone (cu).. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Δοκίμασα και με cosmote i-20 και με cu.Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης ή το ίδιο το κινητό δεν μπορεί να κατεβάσει τα βίντεο.

απ' ό,τι φαίνεται είναι μεγάλος κουβάς το κινητό. Εμένα μου κάνει επανεκκίνηση κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στα παιχνίδια. Την πάτησα άσχημα. Η samsung η ίδια δεν το υποστηρίζει ακόμα και η cosmote το δαιφημίζει στην τηλεόραση... Τέλεια

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγα και το ειδα...δεν εν8ουσιαστικα...

πολυ ψευτικο μου φανικε.... :( Μαλλον εχω κακομα8ει απο το iphone...

Τελικα δεν το πηρα...

Εγώ αυτό το κινητό το έχω πιάσει στα χέρια μου και δε μου φαίνεται καθόλου ψεύτικο :mad:

Παιδιά θέλω ένα απλό κινητό και είδα το συγκεκριμένο. Πως το βλέπετε καλό? Η τιμή του και το design του είναι πολύ ελκηστικό. :D

Ευχαριστώ

Εμένα μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογή.

Γιατί:

1) Μηδαμινό SAR (βαθμός απορρόφησης ακτινοβολίας) σε σχέση με τα Sony Ericsson

2) Ωραίο design, ωραία οθόνη

Ξενέρωσα (λίγο) με:

1) Απουσία flash στην κάμερα και θέματα

2) Το music player. Καμιά σχέση με Sony Ericsson... Ούτε visualizer, ούτε equalizer με δικές σου ρυθμίσεις, και επιπλεον (σε μένα) lagάρει πολύ όταν έχω ανοιχτή την μουσική.

3) Πολλά games δεν μου παίζουν

4) Δεν μπορούμε να πλοηγηθούμε στο menu όταν μιλάμε στο κινητό.

Αν μπορούσα να ξαναζούσα την στιγμή που έμπαινα στο κατάστημα, σίγουρα θα πήγαινα σε κάτι άλλο... Αλλά από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνει και αποφασίζει.

Πολλες πολλες οι αποριες μου!!!καλησπερα σε ολους!μολις χθες αγορασα το σταρακι μετα απο χρονια χρηση κινητου "παντοφλας"...οπως καταλαβαινετε οι αποριες μου πολλες κ προφανως αστειες για σας αλλα ελπιζω να με βοηθησετε...;)

1. το ξυπνητηρι ποιο ειναι?γιατι αν ειναι αυτο που λεει "ειδοποιηση" τοτε σε μενα δεν λειτουργει...

2.οι φωτο μου οταν τις βλεπω στα αρχεια ειναι τελειες, οταν ομως τις βαζω φοντο γινονται γιγαντιαιες!προσπαθησα να αλλαξω απο τον μετασχηματισμο το μεγεθος αλλα το μονο που καταφερνω ειναινα τις κανω μεσαιες η' παλι τεραστιες!ποιες ειναι οι σωστες αναλογιες?

αυτα προς το παρον για να μην σας τρομαξω...ευχαριστω εκ των προτερων!

Ναι η ειδοποίηση είναι. Φρόντισε να πατάς το κουμπί "Ενε..." για να δουλέψει. Α! Και μην ξεχνάς να το βάζεις να χτυπάει κάνοντας κλικ στο "Ορισμός λεπτομερειών".

Οσο για το φόντο, όταν πατάς να ορισθεί μια εικόνα θα σου βγάλει ένα άσπρο περίγραμμα. Φρόντισε να το έχεις όσο πιο μεγάλο γίνεται για να μην φαίνεται τεράστια η εικόνα σου.

δυστυχως τα εκανα ολα αυτα κ ενω εμφανιζεται το εικονιδιο με το ρολογακι συο πανω μερος της οθονης δεν κανει τιποτα!

καταρχην καλοριzικο. Επειδη θελω μεσα στις επομενες δυο μερες να το αγορασω θα ηθελα εαν ειναι ευκολο να μου απαντησεις σε δυο ερωτησεις μιας και δεν πολυ εμπιστευομαι τα τεχνικα χαρακτηριστικα που δινονται σε διαφορα sites α) εχει τοσο μεγαλη διαρκεια η μπαταρια; β) εχει αυτοματη απορριψη κλησεων στο μενου κλησεων. Αυτα ειναι δυο πολυ σημαντικα για εμενα σημεια για να το αγορασω.

απο που το πηρες γιατι δεν το βρισκω πουθενα :(

• The title was changed to Samsung S5230 Tocco Lite / Star