Jump to content

chrisbot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chrisbot

  1. Σχετικά με την καρτα μνήμης εγώ έβαλα 8GB MicroSDHC της SanDisc. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς γράφουμε μήνυμα με μικρά γράμματα,στο δικό μου εμφανίζει μόνο κεφαλαία.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω όσους έχουνε Forthnet στην περιοχή της Πετρούπολης,τί παίζει αν τελικά αξίζει ή όχι?Σκοπεύω να βάλω το ADSL economy. Ευχαριστώ προκαταβολικά....
  3. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Δοκίμασα και με cosmote i-20 και με cu.Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης ή το ίδιο το κινητό δεν μπορεί να κατεβάσει τα βίντεο.
  4. Το δικό μου πάντος παιδιά είναι ελατωματικό. Μετά απο 2 service εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στην αναζήτηση επαφών με τον φακό που οταν τον σύρουμε προς τα κάτω θα πρέπει να σταματήση στο αρχικό γράμμα της επαφής που επέλεξα.Επίσης δεν παίζει τα βίντεο από youtube και μερικές φορές <<κολάει>>το μικρόφωνο.Έχω βαρεθεί να το πηγαίνω στο service.Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει για αντικατάσταση της συσκευής? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  5. Φιλε μου αυριο παραλαμβανω & εγω την συσκευή από το service για 2η φορα.Ειχα & εγω αυτο το προβλημα με το ευρετήριο καθως επισης δεν κατεβαζε απο το youtube βιντεακια.Ελπιζω να το επιδιορθωσανε.Αλλιως δεν ξερω τι αλλο γινεται σ`αυτην την περιπτωση.
×
×
  • Create New...