deadp Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Δεν βγάζει καμμιά αναβάθμιση, εξ' ου και η ερώτηση. Όχι ότι με πολυκαίει, Φοίνικα έχω, θα το συνδέσω να δω τι θα βγάλει. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 2 χρόνια που το 'χω πάντως, και αφού έχω περάσει ό,τι αναβάθμιση μου έβγαζε, αξιοσημείωτη διαφορά, δεν είδα ποτέ! Κατά τ'άλλα είναι ένα πολύ καλό κινητό με μόνη εξαίρεση τη μέτρια ποιότητα πλοήγησης στο ιντερνετ. Εννοείται, οτι κατεβάζεις τον mini opera για browsing, καθώς ο προεγκατεστημένος δεν είναι καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μετά από περιήγηση σε διάφορες άλλες συσκευές, μόλις το ξανάπιασα στα χέρια μου, κατάλαβα ότι βρήκα λιμάνι για αρκετό καιρό. Ούτε το Ε6 δε μου κάθησε καλά. Εννοείται ότι έχω και δεύτερη συσκευή, αλλά για το επαγγελματικό είναι η σωτηρία μου αυτό το αξιοπρεπές σε όλα του κινητό. Θα ρωτήσω σε Nokia care αν είναι δωρεάν η αναβάθμιση για αυτό που έχω (δεν ξέρω αν έληξε η εγγύησή του), αν όχι, θα το αναβαθμίσω μόνος και θα ξεφορτωθώ και τα logos της Vodafone. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μετά από περιήγηση σε διάφορες άλλες συσκευές, μόλις το ξανάπιασα στα χέρια μου, κατάλαβα ότι βρήκα λιμάνι για αρκετό καιρό. Ούτε το Ε6 δε μου κάθησε καλά. Εννοείται ότι έχω και δεύτερη συσκευή, αλλά για το επαγγελματικό είναι η σωτηρία μου αυτό το αξιοπρεπές σε όλα του κινητό. Θα ρωτήσω σε Nokia care αν είναι δωρεάν η αναβάθμιση για αυτό που έχω (δεν ξέρω αν έληξε η εγγύησή του), αν όχι, θα το αναβαθμίσω μόνος και θα ξεφορτωθώ και τα logos της Vodafone. Όντως είναι πολύ καλό τηλεφωνάκι.Το έχω ευχαριστηθεί πολύ.Είναι από τα πολύ καλά της ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alroi_gr Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπερα! Προσπαθω εδω και 2 μερες να εγκαταστησω το viber αλλα τιποτα.παντα κολλαει στο προετοιμασια εγκαταστασης.Καμια ιδεα?Πρωτη φορα δεν μπορω να εγκαταστησω προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Καλησπερα! Προσπαθω εδω και 2 μερες να εγκαταστησω το viber αλλα τιποτα.παντα κολλαει στο προετοιμασια εγκαταστασης.Καμια ιδεα?Πρωτη φορα δεν μπορω να εγκαταστησω προγραμμα Υπάρχει viber για το το τηλεφωνάκι μας?:confused: A...τώρα το είδα στο Nokia store αλλά στα σχόλια αρκετοί λένε ότι κολλάει στην εγκατάσταση. Θα δοκιμάσω κι εγώ...Κι εμένα κολλάει.Δημιουργείται ένα εικονίδιο στις εφαρμογές που λέει smart installation, το πατάς για να ολοκληρώσει και καλά την εγκατάσταση, προχωράει, αλλά μετά τίποτα... Edited November 27, 2012 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alroi_gr Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Οποτε ακυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πάντως, εκτός από την εμπειρία στο ιντερνετ που είναι όμως ικανοποιητική για τα δεδομένα του, το τηλέφωνο αυτό είναι το καλύτερο που είχα! Μακάρι η Νοκια να έβγαζε κάτι τέτοιο με μεγαλύτερη οθόνη και πιο γρήγορο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Μήπως τελικά κατάφερε κάποιος να κατεβάσει το viber στο κινητό μας?? Και πώς?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλησπερα. Τα επαιξε το παλιο μου e72 και εμεινα ξεκρεμμστος. Μηπως γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω ενα e72 σφραγισμενο? Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλησπερα. Τα επαιξε το παλιο μου e72 και εμεινα ξεκρεμμστος. Μηπως γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω ενα e72 σφραγισμενο? για ελλάδα δυστυχώς δεν γνωρίζω δες εδώ όμως http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_1?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nokia+e72 η επίσης μπορείς να δεις και το nokia e5 που υπάρχει ακόμη Ελλάδα και που έχω :p :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Όντως αν το βρεις, θα είναι πολύ καλή αγορά αν το βρεις και σε καλή τιμούλα.Κι εμένα αν πάθει τίποτα, θα κάνω το παν να το ξαναγοράσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Παιδιά η μπαταρία τάπαιξε και ενώ είναι φορτισμένη κλείνει το κινητό σαν να μένει από μπαταρία. Θα ψάξω βέβαια να βρω κάποια original σε nokia care αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος επαναφοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Μόλις τσίμπησα ένα Ε72 κυριολεκτικά σε κατάσταση βιτρίνας. Το έψαχνα καιρό αλλά τις περισσότερες φορές η τιμή ήταν απαγορευτική και όσες φορές ήταν προσιτή, το κινητό ήταν πολύ ταλαιπωρημένο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μόλις τσίμπησα ένα Ε72 κυριολεκτικά σε κατάσταση βιτρίνας. Το έψαχνα καιρό αλλά τις περισσότερες φορές η τιμή ήταν απαγορευτική και όσες φορές ήταν προσιτή, το κινητό ήταν πολύ ταλαιπωρημένο. Mε γεια.Εξαιρετικό και αγαπημένο τηλέφωνο! Geram, αν τα 'παιξε η μπαταρία, πάρε άλλη. Δε νομίζω ότι επαναφέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogti Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Παιδιά καλησπέρα...μετά απο μια απόπειρα σε android..σκέφτηκα να ξαναγυρισω σε κλασικό τηλέφωνο, με ενδιαφερει GPS,WIFI,αρκετες ωρες ομιλιας και σχετικα μικρο sar.επισης θελω να γράφω ευκολα μηνυμα..(να μην εχει μικρα κουμπια) μου αρεσει πολυ το nokia E72,αλλα δεν θα με χαλαγε ενα E5 ή ενα C5-00 με τα 5Mpxixel τελευταιας γενιας.εσεις τι μου προτείνεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 όλες οι συσκευες που ειδες εχουν υψηλό sar ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Παιδιά καλησπέρα...μετά απο μια απόπειρα σε android..σκέφτηκα να ξαναγυρισω σε κλασικό τηλέφωνο, με ενδιαφερει GPS,WIFI,αρκετες ωρες ομιλιας και σχετικα μικρο sar.επισης θελω να γράφω ευκολα μηνυμα..(να μην εχει μικρα κουμπια) μου αρεσει πολυ το nokia E72,αλλα δεν θα με χαλαγε ενα E5 ή ενα C5-00 με τα 5Mpxixel τελευταιας γενιας.εσεις τι μου προτείνεται???? Λιγο υπομονη για αυτο: http://www.gsmarena.com/nokia_515-pictures-5663.php Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ξερει κανεις να μου πει, ποια η διαφορα στο ε72 οταν δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο και εχει αγγλικο? Ρωτω επειδη βρηκα ενα να αγορασω αλλα εχει αγγλικο πληκτρολογιο και δεν ξερω τι γινεται με αναβαθμισεις κλπ Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ότι και να χει μη σε πειράζει. Μπορείς να περάσεις ελληνικό λογισμικό σε περιπτωση που δεν εχει ελληνικη γλωσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ότι και να χει μη σε πειράζει. Μπορείς να περάσεις ελληνικό λογισμικό σε περιπτωση που δεν εχει ελληνικη γλωσσα Σε ευχαριστω πολυ που απαντησες, για να πω την αληθεια, νομιζα οτι δεν θα διαβασει κανεις το μηνυμα μου, λογω που εχει περασει αρκετος καιρος απο το τελευταιο μηνυμα εδω στο φορουμ του Ε72. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι καλη επιλογη το ε72, το λεω αυτο επειδη αλλοι λενε οτι τριζει το καπακι της μπαταριας κλπ. Ή θα πρεπει να προβω σε αγορα του Ε5 Αν μπορεις να με βοηθησεις στο μπερδεμα αυτο. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Προτιμώ ε72. Όχι ότι το ε5 ειναι κακό, το όποιο έχει και διπλάσια μνήμη ραμ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μπορει να μου πει καποιος αν το ε72 εχει καλο ηχειο, δηλαδη το κουδουνισμα ακουγεται δυνατα ή στηνεις αυτι για να το καταλαβεις. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 μετρια κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τι λέτε θα μπορέσω να βρώ κανένα; Τι να προσέξω; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts