Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν μπαίνεις στο http://0.facebook.com σου γράφει πάνω αριστερά "free access to wind network"?

Όταν μπαίνεις στο site αυτό, και πατήσεις "επιλογές" και μετά "ρυθμίσεις", κάπου έχει την επιλογή "Σελίδα". Εκεί κάπου λέει για φραγή σε αναδυόμενα παράθυρα.Είναι στο "ναι"?

Μήπως να δοκίμαζες να έβγαζες την κάρτα μνήμης που έχει το κινητό και να δοκίμαζες να έμπαινες να δεις αν σε χρεώνει πάλι? Μήπως και κάτι τρέχει απο κει...

Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω, φίλε.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βρε, μήπως έχεις ενεργοποιήσει να εμφανίζονται εικόνες;

Μόλις μου ήρθε πάλι ο λογαριασμός.

Είναι τρελλό αλλά ακόμα, με χρεώνει κανονικά.

Έχω απενεργοποιήσει ΕΝΤΕΛΩΣ τις εικόνες(από το φώρτωση εικόνων και στο ΟPERA και στο NOKIA BROWSER), έβγαλα την κάρτα την μνήμης, απέκλεισα τα αναδυόμενα, μπορώ να πω με σιγουριά πλέον οτί έχω δοκιμάσει τα πάντα(σαν την γνωστή διαφήμιση) αλλά ΤΖΙΦΟΣ.

Με χρεώνει κανονικά, μου φαίνεται, η μόνη λύση είναι η πώληση.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

η μονη λυση ειναι να πας στη wind με τη συσκευη να στη σεταρουν!

οι ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι οι σωστες?

η μονη λυση ειναι να πας στη wind με τη συσκευη να στη σεταρουν!

οι ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι οι σωστες?

Στην WIND φίλε πήγα, σαν κινέζο με κοιτούσαν.

Μου είπε ο υπάλληλος με ειλικρίνια, οτί ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.

Τις ρυθμίσεις ναι τις έχω όλες όπως πρέπει, τις έχω ελέγξει τόσες φορές, που πραγματικά δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτώ.

Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ, είναι οτί συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με την κοπελιά μου που έχει ΝΟΚΙΑ Ε72.

πανε σε αλλο καταστημα. ξερω γω, καπου αλλου :)

μηπως κατι παιζει ρολο με το wap;

για τσεκαρε το site

Eγώ για σημείο πρόσβασης έχω το gint.b-online.gr, όπως λέει.

Τωρά αυτό που λέει για το WAP, δε το ξέρω που μπορώ να το βρω.

Εγώ μπαίνω μέσω WIND INTERNET.

Μπορώ δηλαδή με κάποιο τρόπο να μπω μέσω WAP(WIND PLUS ή WIND GPRS)?

Δεν τη βρίσκω κάπου την επιλογή WAP.

Είναι σαφές ότι κάτι μπαίνει κάτι στο ιντερνετ από "μόνο" του, κάποιο update, κάτι.Σίγουρα κάτι φταίει στις ρυθμίσεις του ιντερνετ αλλά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τι.Αν σε χρεώνει όμως μόνο όταν μπαίνεις σ'αυτή τη σελίδα, τότε κάτι είναι ρυθμισμένο στραβά στη σελίδα αυτή στο κινητό σου.Δεν κατεβάζεις και τον uc browser που είναι αρκετά καλός κι ελαφρύς, να δοκιμάσεις να μπεις από εκεί, αν δεν εχεις βαρεθεί φυσικά? (από το ovi store) Άσχετο ίσως σαν σκέψη, αλλά μήπως έχει να κάνει που το κινητό είναι παραεισαγωγής και ίσως δεν βλέπει την Ελλάδα σαν βάση? Γιατί η εφαρμογή αυτή δεν είναι δωρεάν σε όλες τις χώρες απ'ότι νομίζω.Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο, έτσι το είπα...Όταν μπαίνεις,μετά στο μητρώο που δείχνει τις κλήσεις, τα sms,το ιντερνετ, τι λέει? Εγώ δηλαδή αν μπώ μέσω cosmote, λέει cosmote internet.Αν μπω μέσω wifi λέει το όνομα του δικτύου.Εσένα τι ακριβώς γράφει? Αν ήμουν Θεσσαλονίκη, θα βρισκόμασταν να το δοκιμάζαμε και στο δικό μου! Έτσι, από περιέργεια! Edited by camerakias
ετσι

Είναι σαφές ότι κάτι μπαίνει κάτι στο ιντερνετ από "μόνο" του, κάποιο update, κάτι.Σίγουρα κάτι φταίει στις ρυθμίσεις του ιντερνετ αλλά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τι.Αν σε χρεώνει όμως μόνο όταν μπαίνεις σ'αυτή τη σελίδα, τότε κάτι είναι ρυθμισμένο στραβά στη σελίδα αυτή στο κινητό σου.Δεν κατεβάζεις και τον uc browser που είναι αρκετά καλός κι ελαφρύς, να δοκιμάσεις να μπεις από εκεί, αν δεν εχεις βαρεθεί φυσικά? (από το ovi store) Άσχετο ίσως σαν σκέψη, αλλά μήπως έχει να κάνει που το κινητό είναι παραεισαγωγής και ίσως δεν βλέπει την Ελλάδα σαν βάση? Γιατί η εφαρμογή αυτή δεν είναι δωρεάν σε όλες τις χώρες απ'ότι νομίζω.Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο, έτσι το είπα...Όταν μπαίνεις,μετά στο μητρώο που δείχνει τις κλήσεις, τα sms,το ιντερνετ, τι λέει? Εγώ δηλαδή αν μπώ μέσω cosmote, λέει cosmote internet.Αν μπω μέσω wifi λέει το όνομα του δικτύου.Εσένα τι ακριβώς γράφει? Αν ήμουν Θεσσαλονίκη, θα βρισκόμασταν να το δοκιμάζαμε και στο δικό μου! Έτσι, από περιέργεια!

Aθήνα μένω. Αποκλείεται να ισχύει κάτι διαφορετικό αν κατεβάσω άλλο browser.

Δεν είναι θέμα browser αφού δοκιμάζω συνέχεια μεταξύ OPERA και ΝΟΚΙΑ BROWSER, και είναι το ίδιο.

Λες να είναι το παραεισαγωγής ρε φίλε; Δεν ξέρω, δε μπορώ να καταλάβω. Ελληνικό δίκτυο έχω, Ελλάδα είμαι, πώς να ευθύνεται αυτό δεν καταλαβαίνω.

Όταν μπαίνω λέει κανονικά WIND INTERNET.

Νομίζω εσύ μου είχες πει ότι είναι παραεισαγωγής...Αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον. Μπορεί να κάνω λάθος. Και έτσι να 'ναι, ναι είναι λίγο δύσκολο να φταίει αυτό για τις χρεώσεις αφού έχεις ελληνικό δίκτυο και είσαι στην Ελλάδα. Γιατί δεν κάνεις hard reset τότε? Το κινητό θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.Aλλά αν είναι πολωνικό, τότε ναι μπορεί τα Ελληνικά να πάνε βόλτα...Παρόλα αυτά αν νομίζεις ότι αν τσεκάραμε το δικό μου τηλ θα βοηθούσε πες μου.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να δεις αν χρεώνει παρά μόνο όταν σου ρθει ο λογαριασμός ε? Δύσκολο αυτό! Δηλαδή πώς μπορείς να ξέρεις ότι το ρύθμισες σωστά ή όχι?! Μίλησες καθόλου μες τη wind από το τηλέφωνο? Πάρε τους από ένα σταθερό και έχε το τηλ. στο άλλο χέρι να τους ζητήσεις να το ρυθμίσετε μαζί μπας και κάτι σου διαφεύγει.Ελπίζω να μπαίνεις στο 0.facebook.com και όχι στο m.facebook ε?

Και μία ερώτηση κι από μενα...Εχω βάλει μία εφαρμογή ώστε αν το κινητό μου κλαπεί και μπει άλλη sim να μου στειλει το νούμερο του "κλέφτη" σε κάποια τηλέφωνα.Find me νομίζω λέγεται η εφαρμογή.Αλλά κάθε φορά που ανοίγω το τηλ. θέλει να συνδεθεί στο ιντερνετ! Πώς το φτιάχνω αυτό? Ή αν ξέρετε εσείς κάποια πιο απλή εφαρμογή καλοδεχούμενη!

Eγώ για σημείο πρόσβασης έχω το gint.b-online.gr, όπως λέει.

Τωρά αυτό που λέει για το WAP, δε το ξέρω που μπορώ να το βρω.

Εγώ μπαίνω μέσω WIND INTERNET.

Μπορώ δηλαδή με κάποιο τρόπο να μπω μέσω WAP(WIND PLUS ή WIND GPRS)?

Δεν τη βρίσκω κάπου την επιλογή WAP.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΜΕΣΩ GPRS ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΕΩΣΗ...!! "Σωστά" μπαίνεις με wind intenet.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου, απ' όταν βγήκε η τελευταία ενημέρωση 81.003 για το Nokia E72, έχω πρόβλημα με την παραλαβή / αποστολή emails. Προσπάθησα 3-4 φορές με hard reset, το πήγα και σε κατάστημα Nokia για software reset, αλλά το πρόβλημα επιμένει.

Μετά από hard reset το πρόγραμμα με τα emails λειτουργεί, αλλά μόνο για 1-2 μέρες.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου, απ' όταν βγήκε η τελευταία ενημέρωση 81.003 για το Nokia E72, έχω πρόβλημα με την παραλαβή / αποστολή emails. Προσπάθησα 3-4 φορές με hard reset, το πήγα και σε κατάστημα Nokia για software reset, αλλά το πρόβλημα επιμένει.

Μετά από hard reset το πρόγραμμα με τα emails λειτουργεί, αλλά μόνο για 1-2 μέρες.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Ευχαριστώ

Εγώ που εχω hotmail είχα κι εγώ κάτι ψιλοθεματάκια, το απεγκατέστησα και το ξανάβαλα και όλα οκ.

Kαμμιά καλή εφαρμογή παιδιά ώστε αν σου πάρουν το κινητό και βάλουν άλλη sim,να έρθει μήνυμα με τον αριθμό της sim? Ευχαριστώ!

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Επεγκατάστησα 2 φορές όλους τους λογαριασμούς email, τόσο από τη συσκευή, όσο κι από την ιστοσελίδα My Nokia Messaging. Μετά τους ξαναπέρασα, δούλεψε για 1-2 μέρες και πάλι σταμάτησε να λαμβάνει emails.

To 'χεις ρυθμίσει να μπαίνει μόνο του και να ψάχνει για emails κάθε τόσο? Αν το κάνεις χειροκίνητα, το ίδιο γίνεται? Δηλαδή να τα βλέπεις μόνο όταν θες εσύ.

Ακριβώς. Το έχω ρυθμίσει να λαμβάνει αυτόματα τα emails (push), αλλά κι όταν προσπαθώ χειροκίνητα να συνδεθώ, πάλι δεν συγχρονίζει.

Να διευκρινήσω ότι με το διαδίκτυο (internet) συνδέεται κανονικά : είτε μέσω WIFI, είτε μέσω πάροχου (Vodafone).

Oταν μπαίνεις στο εμαιλ σου, για πάτα αποστολή και λήψη τώρα μήπως ξεμπλοκάρει.Ή το χεις ήδη κάνει να υποθέσω?

Μάλλον πρέπει να κάνω ένα hard reset... παίζει κάποιες μαλ**ίες εφαρμογές που είχα περάσει να μου προκάλεσαν προβλήματα... Όταν βρω χρόνο για το reset θα επανέλθω να ενημερώσω... :)

Έκανα hard reset και δεν βλέπω κάποια διαφορά.. :S Κάποιες εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει και τις είχα πληρώσει ή είχαν βγει ως προσφορά κάποια στιγμή δωρεάν.. τις έχασα. Παρ'όλο που τις είχα κάνει εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης. π.χ. JoikuSpot Premium. :S

Αναβάθμιση από το κινητό δεν μπορώ να κάνω.. Οι εφαρμογές που είχα πεις πως έχουν πρόβλημα συνενίζουν να το έχουν.. Έκανα backup τη μνήμη του κινητού στην κάρτα μνήμης... Δεν μπορώ να βρω το backup στην κάρτα μνήμης...

Απεγκατέστησα το iSync από τον mac μου.. Προσπαθώ να το εγκαταστήσω πάλι, αλλά δε γίνεται μου λέει ο υπολογιστής... Έχω εκνευριστεί... Καμιά ιδέα, τι να κάνω?

Edit: Problems Solved.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

οι εφαρμογες δε φαίνονται στον ovi λογαριασμο;

τι αναβάθμιση θέλεις να κάνεις από το κινητό;

ποιες εφαρμογες σου δημιουργούν πρόβλημα;

τι σου λεει ο υπολογιστης; δώσε Info

Ελληνικό Product Code:

0587344 (Black) / 0587283 (Brown) / 0584262 (Grey)

μόλις παρατήρησα ότι το product code είναι 0596918

είναι cosmote branded.

ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το συγκεκριμένο product code; μπορώ να το δω κάπου;

και αν κάνω αναβάθμιση(μου δειχνει διαθέσιμη, τώρα έχει 021.024(?)) από το pc θα χαθούν τα ελληνικά;:worry:

μόλις παρατήρησα ότι το product code είναι 0596918

είναι cosmote branded.

ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού για το συγκεκριμένο product code; μπορώ να το δω κάπου;

και αν κάνω αναβάθμιση(μου δειχνει διαθέσιμη, τώρα έχει 021.024(?)) από το pc θα χαθούν τα ελληνικά;:worry:

Νομίζω ότι η τελευταία έκδοση είναι η 081.003 που βγήκε τον Οκτώβριο.Αν είναι ελληνικό το τηλέφωνο φυσικά και δεν θα χάσεις τα ελληνικά.Τα nokia e72 της cosmote είναι ελληνικά φυσικά.Έχει ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα? Αν ναι, τότε σίγουρα είναι ελληνικό.

Ναι, εχει ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο.

Αλλα το product code δεν αντιστοιχει στο ελληνικο black...

Οποτε ποιο ειναι το τελευταιο firmwire για το product code της κοσμοτε?

Για το product code που αναφέρεις η τελευταία διαθέσιμη έκδοση είναι η 054.005.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

που το τσέκαρες;

και μπορώ φαντάζομαι να περάσω το ελληνικό unbranded code έτσι; ωστε να πάρω την τελευταία αναβάθμιση. ή δεν αξίζει η όλη διαδικασία;

και μια ακόμη ερώτηση...

μπορώ γρήγορα και απλά να κρατήσω back up των επαφών μου στο gmail; ακριβώς όπως γίνεται στα android δηλαδη

(δεν έχω κάθε μέρα όλη μέρα τη συσκευή στα χέρια μου, για αυτό σας ρωτάω. μαζεύω πληροφορίες ώστε με την πρώτη ευκαιρία να κάνω σωστά και γρήγορα τη δουλειά μου :D)

• 2 weeks later...
μετα το e72 αξιζει η μεταβαση σε e6? εχετε να προτεινετε καποιο αλλο καλυτερο στο στυλ του ε72?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

μετα το e72 αξιζει η μεταβαση σε e6? εχετε να προτεινετε καποιο αλλο καλυτερο στο στυλ του ε72?

Φαίνεται πολύ καλό τηλέφωνο, αν και λίγο τσουχτερό...δεν μου αρέσει που είναι touch screen και που είναι πιο λεπτό ακόμα, αλλά αν έπαιρνα κάτι τέτοιο πάλι, μάλλον αυτό θα έπαιρνα.Θα 'χει και τη σκυλίσια μπαταρία όπως του Ε72 ελπίζω!