Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε νομίζω ότι δεν γίνεται.Κι εγώ όταν το πρωτοπήρα προσπάθησα να κάνω κάτι γι'αυτό αλλά μάταια.Γι'αυτό και έχω βάλει φόντο μια σκούρα φωτογραφία για να μην ξεχωρίζουν αυτές οι γραμμές.Εγώ σαν θέμα έχω βάλει αυτό το σκούρο μωβ-γκρι κάπως, νομίζω είναι το καλύτερο.Δεν θυμάμαι τώρα πώς λέγεται.Πάντως μη σκας.Ξέρω, μερικές φορές κάτι λεπτομέρειες σε τρελαίνουν, αλλά τι να κάνουμε!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι πράγαμτι είναι μια λεπτομέρεια(ίσως και χαζή) αλλά είναι εκνευριστικό να μη μπορείς να βάλεις εξ'ολοκλήρου το φόντο που επιθυμείς, όπως μπορείς ακόμα και στο πιο απλό κινητό.

Δε μπορεί κάποιο τρόπος θα υπάρχει. Ίσως κάποιο θέμα.

Τα symbian anna look από το ΜΜΜ000 (rays, glows, colors, high five) δεν έχουν την πάνω γραμμή, αλλά είναι βαριά. Εγώ έχω το nokia evolve (έχει και τις δύο γραμμές)
nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7

Και εγώ το Nokia Evolve έχω.

Ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά με εκνευρίζει είναι η αλήθεια. Βλέπω πιο φθηνά κινητά με τόσο ωραία φόντα και ωραία γραφικά στη κεντρική οθόνη και ζηλεύω. :ninja:

Έχω σβήσει του χάρτες ΟVΙ από τη κάρτα μνήμης(από τη διαχείριση αρχείων :confused: ) γιατί έπιανα πάρα πολύ χώρο(είχε αποθηκευμένους σχεδόν όλους τους χάρτες της Ευρώπης).

Πως μπορώ να φορτώσω ΜΟΝΟ αυτούς της Ελλάδας? ξέρει κανείς? :cry:

Edited by Itchrist86

Έχω σβήσει του χάρτες ΟVΙ από τη κάρτα μνήμης(από τη διαχείριση αρχείων :confused: ) γιατί έπιανα πάρα πολύ χώρο(είχε αποθηκευμένους σχεδόν όλους τους χάρτες της Ευρώπης).

Πως μπορώ να φορτώσω ΜΟΝΟ αυτούς της Ελλάδας? ξέρει κανείς? :cry:

Νομίζω ότι στη σελίδα της ΝΟΚΙΑ στο OVI έχει μόνο της Ελλάδας αν θέλεις.Εγώ αυτό εκανα γιατί κι εμένα μου έπιανε πολύ χώρο όλοι αυτοί οι χάρτες, άσχετο αν δεεν θεωρώ καλή την πλοήγηση στο συγκεκριμένο τηλέφωνο.Είναι λίγο αργή νομίζω.έως πολύ.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα,

Σε περίπτωση όπου μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λογισμικού παρουσιάστηκε πρόβλημα με την εφαρμογή mail , αδυναμία δημιουργίας λογαριασμών, όπως σε εμένα στο παρακάτω link θα βρείτε την λύση.

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/12940_How_to_sidestep_Nokia_Messagin.php

Καλησπέρα,

Σε περίπτωση όπου μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λογισμικού παρουσιάστηκε πρόβλημα με την εφαρμογή mail , αδυναμία δημιουργίας λογαριασμών, όπως σε εμένα στο παρακάτω link θα βρείτε την λύση.

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/12940_How_to_sidestep_Nokia_Messagin.php

Εμένα στο hotmail που έμπαινα, μερικές φορές δεν αποσυνδεόταν και δεν μπορούσα να μπω στα απεσταλμένα.Μόνο τα εισερχόμενα με άφηνε να δω.Νομίζω ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση, το κινητό σαν να κολλάει μία στο τόσο.Ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη.

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν και πώς μπορούμε να προσθέσουμε εικονίδια στην αρχική οθόνη ώστε να 'χουμε εύκαιρες παραπάνω εφαρμογές? Ευχαριστώ

Εμένα στο hotmail που έμπαινα, μερικές φορές δεν αποσυνδεόταν και δεν μπορούσα να μπω στα απεσταλμένα.Μόνο τα εισερχόμενα με άφηνε να δω.Νομίζω ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση, το κινητό σαν να κολλάει μία στο τόσο.Ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη.

όντως το hotmail έχει πρόβλημα με την αποστολή μην. μόνο εισερχόμενα φέρνει. Το ψάχνω αλλά δεν έχω βρεί κάπου λύση. Gmail, εταιρικό και ένα οτενετ λογαριασμό που έχω παίζουν μια χαρά.

Ελπίζω η nokia να βγάλει ακόμη μια αναβάθμιση για την συσκευή αν και το βλέπω λίγο δύσκολο.

• 2 weeks later...

Το έχω το κινητό κάποιο καιρό.

Πρόσφατα είπα να το δοκιμάσω σα GPS να δω πόση ώρα κάνει να βρεί στίγμα και να με καθοδηγήσει κάπου.

Εννοείται με ρύθμιση ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ.

Θέλω να πιστεύω οτί έτσι δεν χρεώνομαι, ΣΩΣΤΑ? :confused:

Εντυπωσιάστηκα. Σχεδόν κανονικό GPS. Άργησε λίγο να βρεί στίγμα αλλά μόλις βρήκε ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. :p

Και σκεφτόμουν να αγοράσω GPS. :D

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα ΝΟΚΙΑ?

Είναι σίγουρο οτί δεν χρεωνόμαστε κάπως ρε παιδιά?

Πως βρίσκει σήμα, από το σήμα της εταιρείας?

Ρίξε μια ματιά εδώ:GPS, A-GPS, OVI Maps και η πρώτη χρήση

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• 3 weeks later...

πρόβλημα με τη μπαταρία παίδες...

κρατάει μια μέρα με το ζόρι :(

με την ίδια χρήση κρατούσε 3-4-5 μέρες ΑΝΕΤΑ ;)

από προχθές αδιάζει πολύ γρηγορα η μπαταρία. ούτε μέρα...

τι να έπαθε; :(

Μάγκες, έχω WIND και μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα μέσω OPERA BROWSER στο γνωστό δωρεάν 0.facebook.com(zero facebook), ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

Το πρόβλημα είναι οτί ήρθε ο λογαριασμός και έχω μια πολύ ωραία χρέωση 50 ευρώ επιπλέον για ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. :cry:

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν οτί δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν σε ποιες σελίδες μπήκα και παρατηρώντας το λογαριασμό βλέπω οτι καθημερινά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έμπαινα στο zero fb(δεν υπάρχει περίπτωση να έμπαινα κατα λάθως αλλού αφού πάντα στο πάνω μέρος της οθόνης έγγραφε FREE ACCESS BY WIND INTERNET και είχα βάλει ως προεπιλεγμένη διεύθυνση προσεκτικά το 0.facebook.com χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογώ το link.

Aπό την εξυπηρέτηση μου είπαν οτί το πρόβλημα είναι της ΝΟΚΙΑ καθώς πιθανόν κάθε φορά που μπαίνετε μέσω του OPERΑ κάνει ίσως ενημερώσεις ή κάτι αντίστοιχο.

Θα δοκιμάσω να μπαίνω κανονικά και από τον BROWSER του Ε72, αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Έχω βάλει σε όλες ρυθμίσεις του κινητού να με ρωτάει ΠΑΝΤΑ για οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση στο διαδίκτυο, απόρω μήπως μου έχει διαφύγει κάποια ρύθμιση παρόμοια.

-ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ρε παιδιά, μπορεί να σκεφτεί κανείς? :mad:

-Χρησιμοποιεί κανείς το zerofb, xωρίς πρόβλημα? :confused:

(ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ-ίδιο κινητό-ίδια περίπτωση)

καλημερα! προσφατα απεκτησα σαν δευτερη συσκευη ενα νοκια ε72. ψαχνοτας για καποια αναβαθμιση μιας κ το κινητο ηταν απειραχτο βρικα στο ιντερνετ την 071.004. παρολαυτα το οβι μου λεει οτι εγω φοραω την πιο προσφατη´(054005) τι παει λαθος? να προσθεσω οτι το κινητο πρεπει να εχει καποια παρεμβαση κοσμοτε.. μιας και στο ξεκινημα αλλα και στο κλεισιμο βγαινει το πρασινο φοντο. σαν χρηστης μαεμο ποτε δ ειχα τετοια θεματα αλλα εχω πελαγωσει σημερα. παρακαλω τα φωτα σας!

καλημερα! προσφατα απεκτησα σαν δευτερη συσκευη ενα νοκια ε72. ψαχνοτας για καποια αναβαθμιση μιας κ το κινητο ηταν απειραχτο βρικα στο ιντερνετ την 071.004. παρολαυτα το οβι μου λεει οτι εγω φοραω την πιο προσφατη´(054005) τι παει λαθος? να προσθεσω οτι το κινητο πρεπει να εχει καποια παρεμβαση κοσμοτε.. μιας και στο ξεκινημα αλλα και στο κλεισιμο βγαινει το πρασινο φοντο. σαν χρηστης μαεμο ποτε δ ειχα τετοια θεματα αλλα εχω πελαγωσει σημερα. παρακαλω τα φωτα σας!

Καλημέρα.

Σου βγάζει την 054.005 γιατί αυτή είναι η τελευταία διαθέσιμη για το product code της συσκευής σου (προφανώς είναι της Cosmote). Για να περάσεις την 071.004 θα πρέπει να αλλάξεις product code, να περάσεις το Ελληνικό product code και μετά να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση. Οδηγίες θα βρεις στο [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά, όλες νομίζω οι εφαρμογές έχουν επιλογή για αλλαγή ρυθμίσεων.Connection settings, κάπως έτσι θα το γράφει.Ρυθμίστε το έτσι ώστε να σας ρωτάει καλύτερα πριν ανοίξει κάθε εφαρμογή για το πώς θα συνδεθεί.

πρόβλημα με τη μπαταρία παίδες...

κρατάει μια μέρα με το ζόρι :(

με την ίδια χρήση κρατούσε 3-4-5 μέρες ΑΝΕΤΑ ;)

από προχθές αδιάζει πολύ γρηγορα η μπαταρία. ούτε μέρα...

τι να έπαθε; :(

φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα:)

Μάγκες, έχω WIND και μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα μέσω OPERA BROWSER στο γνωστό δωρεάν 0.facebook.com(zero facebook), ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

Το πρόβλημα είναι οτί ήρθε ο λογαριασμός και έχω μια πολύ ωραία χρέωση 50 ευρώ επιπλέον για ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. :cry:

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν οτί δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν σε ποιες σελίδες μπήκα και παρατηρώντας το λογαριασμό βλέπω οτι καθημερινά ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έμπαινα στο zero fb(δεν υπάρχει περίπτωση να έμπαινα κατα λάθως αλλού αφού πάντα στο πάνω μέρος της οθόνης έγγραφε FREE ACCESS BY WIND INTERNET και είχα βάλει ως προεπιλεγμένη διεύθυνση προσεκτικά το 0.facebook.com χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογώ το link.

Aπό την εξυπηρέτηση μου είπαν οτί το πρόβλημα είναι της ΝΟΚΙΑ καθώς πιθανόν κάθε φορά που μπαίνετε μέσω του OPERΑ κάνει ίσως ενημερώσεις ή κάτι αντίστοιχο.

Θα δοκιμάσω να μπαίνω κανονικά και από τον BROWSER του Ε72, αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Έχω βάλει σε όλες ρυθμίσεις του κινητού να με ρωτάει ΠΑΝΤΑ για οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση στο διαδίκτυο, απόρω μήπως μου έχει διαφύγει κάποια ρύθμιση παρόμοια.

Στο λογαριασμό αυτού του μήνα μπήκα και με τον κανονικό browser του κινητού άλλα ΚΑΙ με τον OPERA στο zerofacebook.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ και με τους δύο τρόπους. :mad:

Βέβαια οι χρέωσεις είναι μικρές αλλά πολλές, δηλαδή κάθε φορά που μπαίνω, οπότε ουσιαστικά μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ το zerofb.

Oι χρεώσεις, αναφέρουν οτί αριθμός κλήσης είναι ο gint.b-online.gr και όχι zerofacebook όπως κανονικά έπρεπε να γράφει.

Άρα δεν είναι θέμα browser, ούτε θέμα wind, είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ θέμα συσκευής, αφου παρόλο που μπαίνω στο δωρεάν zerofb με χρεώνει, ανεξαρτήτως browser.

Έχω ρυθμίσει ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις να υπάρχει ερώτηση ΠΑΝΤΑ πριν από κάθε σύνδεση για οπουδήποτε.

Τί είναι τότε, γιατί με χρεώνει δε μπορώ να καταλάβω και δε ξέρω που να απευθυνθώ. :(:(:(

Χρησιμοποιεί κανείς το zerofb, π.χ. με άλλη εταιρεία από την WIND, να δω μήπως είναι θέμα της WIND.

Bέβαια από την wind με διαβεβαιώνουν οτί δεν έχουν ευθύνη αυτή αλλά η συσκευή.

Φαντάζεται κανείς κάτι ρε παιδιά; :blink:

σίγουρα συνδέεσαι δωρεαν στο 0.facebook με wind;

για δοκίμασε και σε άλλη συσκευή

Φίλε μου, σίγουρα είναι δωρεάν. Και στη παλιά μου συσκευή έμπαινα μια χαρά. Και μπαίνουν και αρκετοί γνωστοί μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είναι δωρεάν για την WIND(δε ξέρω για τις άλλες) και όταν συνδέεσαι πάνω πάνω στην οθόνη λέει πάντα FREE ACCESS WITH WIND INTERNET. :confused:

Αφού επιβεβαιώσεις ότι οι ρυθμίσεις στις εφαρμογές που μπαίνεις είναι επιλεγμένες έτσι ώστε το σημείο πρόσβασης να είναι αυτό που θες, για τσέκαρε και στο μενού---->πίν.ελέγχου--->ρυθμίσεις--->σύνδεση--->προορισμοί--->διαδίκτυο ότι έχεις το σημείο πρόσβασης που θες. Δεν μπορώ πέρα από αυτά να σκεφτώ κάτι άλλο! Εγώ πάντως (cosmote) δεν έχω χρεωθεί ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που κάνω. (έχω στο πρόγραμμα 50 mb ιντερνετ). Επίσης αφού μπεις στο ιντερνετ, μπορείς πηγαίνοντας στο μητρώο να δεις πού μπήκες και αν κατέβασες όγκο δεδομένων.αυτά...

Αφού επιβεβαιώσεις ότι οι ρυθμίσεις στις εφαρμογές που μπαίνεις είναι επιλεγμένες έτσι ώστε το σημείο πρόσβασης να είναι αυτό που θες, για τσέκαρε και στο μενού---->πίν.ελέγχου--->ρυθμίσεις--->σύνδεση--->προορισμοί--->διαδίκτυο ότι έχεις το σημείο πρόσβασης που θες. Δεν μπορώ πέρα από αυτά να σκεφτώ κάτι άλλο! Εγώ πάντως (cosmote) δεν έχω χρεωθεί ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που κάνω. (έχω στο πρόγραμμα 50 mb ιντερνετ). Επίσης αφού μπεις στο ιντερνετ, μπορείς πηγαίνοντας στο μητρώο να δεις πού μπήκες και αν κατέβασες όγκο δεδομένων.αυτά...

Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Πήγα εκεί που λες στους προορισμούς και έχει το WIND INTERNET με προτεραιότητα 23. Φαντάζομαι, οτί δεν παίζει κάποιο σπουδαίο ρόλο αυτό, η προτεραιότητα δηλαδή. Αν πατήσω επιλογή στο WIND INTERNET και επεξεργασία στο όνομα σημείου πρόσβασης αναφέρει gint.b-online.gr. Aν δοκιμάσω να το αλλάξω τότε ΔΕΝ συνδέεται στο ίντερνετ.

Η μόνη σελίδα που χρησιμοποιώ είναι το 0.facebook.com και πάντα προσέχω το σημείο πρόσβασης να είναι WIND INTERNET, και πάντα όταν συνδέομαι αναφέρει στο πάνω μέρος της οθόνης FREE ACCESS BY WIND INTERNET, και αυτό με κάνει να απορώ πραγματικά αφού ενώ γράφει FREE ACCESS με χρεώνει κάθε φορά και δεν μπορώ να καταλάβω πως και από που με χρεώνει. :(:(:(

Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Πήγα εκεί που λες στους προορισμούς και έχει το WIND INTERNET με προτεραιότητα 23. Φαντάζομαι, οτί δεν παίζει κάποιο σπουδαίο ρόλο αυτό, η προτεραιότητα δηλαδή. Αν πατήσω επιλογή στο WIND INTERNET και επεξεργασία στο όνομα σημείου πρόσβασης αναφέρει gint.b-online.gr. Aν δοκιμάσω να το αλλάξω τότε ΔΕΝ συνδέεται στο ίντερνετ.

Η μόνη σελίδα που χρησιμοποιώ είναι το 0.facebook.com και πάντα προσέχω το σημείο πρόσβασης να είναι WIND INTERNET, και πάντα όταν συνδέομαι αναφέρει στο πάνω μέρος της οθόνης FREE ACCESS BY WIND INTERNET, και αυτό με κάνει να απορώ πραγματικά αφού ενώ γράφει FREE ACCESS με χρεώνει κάθε φορά και δεν μπορώ να καταλάβω πως και από που με χρεώνει. :(:(:(

"προτεραιότητα 23??" Και βέβαια παίζει ρόλο. Αν μπεις στο ιντερνετ έστω και καταλάθος θα μπει από το σημείο πρόσβασης που είναι στην 1η θέση. Βασικά πρέπει να είναι στην 1η προτεραιότητα! Αν τα άλλα σημεία πρόσβασης δεν σε ενδιαφέρουν και δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσεις, καλύτερα σβήσε τα.Αλλά για να μου λες ότι παρόλο που γράφει free access by wind internet σε χρεώνει, κατι άλλο συμβαίνει. Μήπως καταλάθος τα email σου συγχρονίζονται από μόνα τους κάθε τόσο και όχι όταν θες εσύ? Το έχεις τσεκάρει αυτό? Πατάς μητρώο να δεις πού μπήκε το κινητό σου? Βάλε τα emails να ελέγχονται μόνο όταν θες εσύ.'Η μήπως κάποια άλλη εφαρμογή κάνει update από μόνη της? Για να καταλάβω, είσαι με κάρτα ή σύνδεση? Έχεις καθόλου διαθέσιμα mb δωρεάν? Δεν μπαίνω σε facebook και τέτοια,και δεν τα ξέρω καλά, αλλά αυτό που μπαίνεις είναι άλλο από αυτό που έχει ήδη μέσα στις εφαρμογές? Γιατί δεν κατεβάζεις την κανονική εφαρμογή facebook αν δεν την έχει, από το site του OVI NOKIA?

Μπήκα λίγο στη σελίδα της wind να δω τι λέει:

Δωρεάν Facebook στο κινητό σου!

Με το 0.facebook.com, η WIND σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι όλη μέρα στο Facebook από το κινητό σου, χωρίς καμία χρέωση δεδομένων*!

Η υπηρεσία 0.facebook.com είναι μια νέα, γρηγορότερη, “ελαφριά” και βελτιωμένη ως προς την ταχύτητα έκδοση της υπηρεσίας του Facebook μέσω κινητού, βασισμένη σε κείμενο, χωρίς φωτογραφίες.

Μάθε περισσότερα:

Η χρέωση είναι ανάλογη με το πρόγραμμα χρήσης δεδομένων που έχεις, όταν επιλέξεις φωτογραφίες ή εξωτερικούς συνδέσμους.

Μήπως φταίει αυτό και βλέπεις και φωτός?! Πήρες καθόλου τη wind να ρωτήσεις μήπως ξέρουν? Πάντως αν σβήσεις το μητρώωο, δεν μπεις πουθενά ηθελημένα για κάποιες ώρες, και μετά το ελέγξεις και δεν θα έχει τίποτα, τότε κάτι γίνεται με την εφαρμογή αυτή...

Τώρα πρόσεξα ότι μπαίνεις μέσω opera.Αυτό είναι διαφορετικό από το "Διαδίκτυο" που έχει το μενού της συσκευής.Έχεις μπει στον οπερα, εκεί που λέει "για προχωρημένους" να ελέγξεις πώς συνδέεται? εγώ το εχω βάλει "ερώτηση πάντα"

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.

"προτεραιότητα 23??" Και βέβαια παίζει ρόλο. Αν μπεις στο ιντερνετ έστω και καταλάθος θα μπει από το σημείο πρόσβασης που είναι στην 1η θέση. Βασικά πρέπει να είναι στην 1η προτεραιότητα! Αν τα άλλα σημεία πρόσβασης δεν σε ενδιαφέρουν και δεν θα τα ξαναχρησιμοποιήσεις, καλύτερα σβήσε τα.Αλλά για να μου λες ότι παρόλο που γράφει free access by wind internet σε χρεώνει, κατι άλλο συμβαίνει. Μήπως καταλάθος τα email σου συγχρονίζονται από μόνα τους κάθε τόσο και όχι όταν θες εσύ? Το έχεις τσεκάρει αυτό? Πατάς μητρώο να δεις πού μπήκε το κινητό σου? Βάλε τα emails να ελέγχονται μόνο όταν θες εσύ.'Η μήπως κάποια άλλη εφαρμογή κάνει update από μόνη της? Για να καταλάβω, είσαι με κάρτα ή σύνδεση? Έχεις καθόλου διαθέσιμα mb δωρεάν? Δεν μπαίνω σε facebook και τέτοια,και δεν τα ξέρω καλά, αλλά αυτό που μπαίνεις είναι άλλο από αυτό που έχει ήδη μέσα στις εφαρμογές? Γιατί δεν κατεβάζεις την κανονική εφαρμογή facebook αν δεν την έχει, από το site του OVI NOKIA?

Kαταρχήν ρε φίλε ειλικρινά ευχαριστώ που ψάχνεις τόσο για ένα θέμα δικό μου, το εκτιμώ. :)

Είναι τρελό αλλά ΟΛΑ αυτά που λες τα έχω σκεφτεί ένα-ένα.

Λοιπόν, είναι σε προτεραιότητα 23 αλλά όλες οι παραπάνω προτεραιότητες είναι ασύρματα δίκτυα-WLAN που έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει, οπότε και να θέλει ΔΕΝ μπορεί να συνδεθεί από εκεί. Εκτός αυτού ΠΑΝΤΑ με ρωτάει πως να συδεθεί και επιλέγω WIND INTERNET. Παρ'ολαυτά θα το βάλω προτεραιότητα 1 και θα διαγράψω τις άλλες.

Επίσης, το mail το έχω ρυθμισμένο να μπαίνει μόνο απο δωρεάν WLAN του σπιτιού μου και πάντα το έχω αποσυνδεμένο, οπότε ΔΕΝ είναι από εκεί. Το σκέφτηκα και αυτό.

Έχω την εφαρμογή FACEBOOK από το OVI, αλλά αυτή θα με χρεώσει αν μπω από WIND INTERNET, είναι το κανονικό mobile fb.

ΔΩΡΕΑΝ είναι μόνο το 0.facebook.com. ;)

Μπήκα λίγο στη σελίδα της wind να δω τι λέει:

Δωρεάν Facebook στο κινητό σου!

Με το 0.facebook.com, η WIND σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι όλη μέρα στο Facebook από το κινητό σου, χωρίς καμία χρέωση δεδομένων*!

Η υπηρεσία 0.facebook.com είναι μια νέα, γρηγορότερη, “ελαφριά” και βελτιωμένη ως προς την ταχύτητα έκδοση της υπηρεσίας του Facebook μέσω κινητού, βασισμένη σε κείμενο, χωρίς φωτογραφίες.

Μάθε περισσότερα:

Η χρέωση είναι ανάλογη με το πρόγραμμα χρήσης δεδομένων που έχεις, όταν επιλέξεις φωτογραφίες ή εξωτερικούς συνδέσμους.

Μήπως φταίει αυτό και βλέπεις και φωτός?! Πήρες καθόλου τη wind να ρωτήσεις μήπως ξέρουν? Πάντως αν σβήσεις το μητρώωο, δεν μπεις πουθενά ηθελημένα για κάποιες ώρες, και μετά το ελέγξεις και δεν θα έχει τίποτα, τότε κάτι γίνεται με την εφαρμογή αυτή...

Το ξέρω φίλε, οτί αν πατήσεις να ανοίξει φώτο ή σύνδεσμο εκτός fb σε χρεώνει, το ήξερα από την αρχή και ΠΟΤΕ δεν ανοίγω φώτο ή ανοίγω άλλο link. ΠΑΝΤΑ στο 0.facebook.com και τίποτα άλλο.

Την WIND την πήρα και την ξαναπήρα και μου λένε οτί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ. Απλά βλέπουν δεδομένα να κατεβαίνουν και τα χρεώνουν, και μου λένε οτί σίγουρα φταίει το κινητό, γιατί ίσως κάνει ανανεώσεις μόνο του.

Το έχω κάνει ΚΑΙ αυτό. Έχω σβήσει το μητρώο εδώ και πόσες μέρες και αφού δεν μπαίνω στο zerofb ο όγκος δεδομένων παραμένει 0. Άρα το πρόγραμμα φταίει.

Τώρα πρόσεξα ότι μπαίνεις μέσω opera.Αυτό είναι διαφορετικό από το "Διαδίκτυο" που έχει το μενού της συσκευής.Έχεις μπει στον οπερα, εκεί που λέει "για προχωρημένους" να ελέγξεις πώς συνδέεται? εγώ το εχω βάλει "ερώτηση πάντα"

Φίλε έχω απηυδήσει αλλά ΚΑΙ αυτό το έλαβα υπόψιν.

ΚΑΙ στις ρυθμίσεις του OPERA αλλά

ΚΑΙ στις ρυθμίσεις του BROWSER της συσκευής έχω επιλέξει ΕΡΩΤΗΣΗ Π-Α-Ν-Τ-Α.

Είναι τρελό, αλλά οτί μου είπες τα είχα κοιτάξει ένα προς ένα, ίσως και με τη σειρά που μού είπες.

Έχω καταλήξει οτί:

-Δεν έχει να κάνει με τον Browser

-Δεν έχει να κάνει με την σφάλμα της WIND(το ίδιο κάνει και στη κοπελιά μου με το ίδιο κινητό, στο αδερφό μου με samsung είναι κανονικά δωρεάν).

Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι και γιατί με χρεώνει. :mad:

Τα έχω παίξει, αλήθεια. :O