Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ, το διάβασα.

Το κινητό είναι παραεισαγωγής σίγουρα.

Με νευρίασε πολύ αυτό.:blink:

Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο σημαντικό αρνητικό αλλά είναι άσχημο να σου κρύβουν κάτι.

Από αυτό το λίνκ το πήρα ακριβώς.

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8063/Nokia-E72-Smartphone-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-5-Megapixel-FM-radio-QWERTY-keyboard

Βλέπετε πουθενά να το αναφέρει οτί είναι ΠΟΛΩΝΙΚΟ το κινητό?

Έχω δικαίωμα να ζητήσω χρήματα πίσω ή να μου δώσουν ελληνικό κινητό ή θα μου πουν ''φίλε τώρα είναι αργά, το κινητό το πήρες, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται''?

:mad: :mad:

Κοίτα, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη ΝΟΚΙΑ και να ρωτήσεις απλά αν καλύπτεται από εγγύση εδώ.Αν ναι, τότε κράτα το, μη χαλιέσαι.Είνα καλό κινητό και δε νομίζω να σου βγάλει προβλήματα.Το χω εδώ και 1 χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αν όλα καλά με εγγύηση, κοίτα να το ευχαριστηθείς και ξέχνα την Πολωνία!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα, μπορείς να επικοινωνήσεις με τη ΝΟΚΙΑ και να ρωτήσεις απλά αν καλύπτεται από εγγύση εδώ

Mια κουβέντα είναι φίλε μου. :D

Ψάχνω παντού αλλά ένα τηλέφωνο της ΝΟΚΙΑ δεν έχω βρεί.

Μόνο ένα 00800..κτλ που δεν μπορώ να το πάρω από το κινητό μου.

Δηλαδή, ΟΛΟΙ οι άλλοι έχετε με Ε72 ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα?

Η αγγλικούς-λατινικούς όπως εγώ?

Το οτί θα χάσω την γλώσσα σε μια αναβάθμιση είναι σίγουρο?

Όσες συσκευές προορίζονται για την Ελληνική αγορά έχουν και Ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους.

Αν οι αναβαθμίσεις γίνονται μέσω υπολογιστή τότε είναι πολύ πιθανόν,αλλά όχι απόλυτο,ότι θα χαθούν τα Ελληνικά.Over The Air δεν χάνονται.Ρίξε μια ματιά και σε αυτόν τον οδηγό Αναβάθμιση λογισμικού και ενημέρωση εφαρμογών

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ΟΚ, ευχαριστώ πάρα πολύ.

Άρα εφόσον κάνω αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τη γλώσσα. :happy:

Το site που παρήγγειλα το κινητό αναφέρει οτί υπάρχει και 2ετής εγγύηση. :confused:

Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με την ΝΟΚΙΑ ωστέ να το επιβεβαιώσω.

Αν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα τότε πιστέυω οτί είναι εντάξει.

Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω και άλλα προβλήματα, όμως.

Αλλά με ελληνικά πλήκτρα δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ειναι το κινητό. Δηλ. και ελληνικά και αγγλικά ή μόνο ελληνικά.

Ευχαριστω.΄:cool:

Αυτό που γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις,όπως εδώ που πρόκειται για χώρα μέλους της Ευρώπης,είναι ότι ισχύει 2 χρόνια εγγύηση για το hardware.Αν θέλεις μπορείς να έχεις και για το software κάνοντας αναβάθμιση σε κάποιο nokia care με κόστος γύρω στα 15 ευρώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγα στο κατάστημα και τους είπα οτί το κινητό είναι από ΠΟΛΩΝΙΑ και δεν είναι ελληνικό και δεν με ενημέρωσαν γι'αυτό ως όφειλαν.

Μου είπε ο υπάλληλος:''Μα καλά, δεν σας ενημερώσαμε εδώ χθες μόλις το πήρατε;''

Του έιπα:''Όχι, δεν με ενημερώσατε αλλά οφείλετε να τα αναφέρετε στο site, γιατί από εκεί το αγόρασα, τί να το κάνω αν το παραγγείλω και μου το πείτε τελευταία στιγμή πριν το πάρω;''

Αυτός είπε οτί είχαν τελειώσει τα ελληνικά γι'αυτό μου έδωσαν πολωνικό και οτί ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ οτί θα έχω κανένα πρόβλημα με την γλώσσα ούτε με την εγγήυση. :ninja:

:blink:

Πήγα στο κατάστημα και τους είπα οτί το κινητό είναι από ΠΟΛΩΝΙΑ και δεν είναι ελληνικό και δεν με ενημέρωσαν γι'αυτό ως όφειλαν.

Μου είπε ο υπάλληλος:''Μα καλά, δεν σας ενημερώσαμε εδώ χθες μόλις το πήρατε;''

Του έιπα:''Όχι, δεν με ενημερώσατε αλλά οφείλετε να τα αναφέρετε στο site, γιατί από εκεί το αγόρασα, τί να το κάνω αν το παραγγείλω και μου το πείτε τελευταία στιγμή πριν το πάρω;''

Αυτός είπε οτί είχαν τελειώσει τα ελληνικά γι'αυτό μου έδωσαν πολωνικό και οτί ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ οτί θα έχω κανένα πρόβλημα με την γλώσσα ούτε με την εγγήυση. :ninja:

:blink:

NOKIA AΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : 2106748797

Κοίτα φίλε, αν γίνεται να σου το αντικαταστήσουν με ελληνικό, κάν'το έτσι απλά για να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.Όχι ότι δεν μπορεί να παρουσιαστεί και πρόβλημα σε ελληνική συσκευή.Απλά να είσαι καλυμμένος.Πάρε τηλ. και ρώτα για την εγγύηση.Αν σου πουν όλα οκ, και το κινητό σου έχει Ελληνικά μέσα κανονικά, τότε τι να πω, κράτα το.Εξάλλου δεν νομίζω όταν γράφει κανείς μήνυμα στο κινητό να προσέχει τους χαρακτήρες πάνω αν είναι Αγγλικά ή Ελληνικά. Είναι πολύ αξιόπιστο κινητό πάντως.Εγώ το προσέχω σαν τα μάτια μου γιατί δεν μου αρέσουν αυτά με αφής και φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκουμε με πλήκτρα, χωρίς οθόνη αφής! Πάντως, αυτό το "ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙ" εντελώς ανεύθυνο.

Πήρα τηλέφωνο, έδωσα ΙΜΕΙ και μου είπαν οτί για το κινητό υπάρχει κανονικά εγγύηση.

Από την έρευνα μου, μέχρι στιγμής, έχω συμπεράνει οτί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που το κινητό είναι παραεισαγωγής.

Επικοινώνηση ξανά με το κατάστημα και μου είπανε να μην ανησυχώ και οτί αν τυχόν χαθεί η γλώσσα μετά από αναβάθμιση θα τα αναλάβουν αυτοί οπότε όλα ΟΚ με αυτό το θέμα. :D

Καιρός λοιπόν να ΞΕΨΑΧΝΙΣΩ ήρεμος την συσκευή χωρίς να σκέφτομαι τα άλλα. :happy:

Μια άλλη απορία:

Η κάρτα μνήμης είναι 4gb και τα 3,5gb είναι ήδη πιασμένα από άλλα αρχεία! :confused:

Τι έιναι αυτά τα αρχεία? :cry:

Που μπορώ να τα δω όλα μαζί και όποιο δεν θέλω να διαγράψω?

Υπάρχει κάπου στο μενού Διαχείριση Αρχείων κάρτας μνήμης(αλλά και μνήμης τηλεφώνου)?

Ευχαριστώ, για τις καλές συμβουλές.

Το μήνυμα που παίρνεις είναι δωρεάν... Από κει και πέρα για να κατεβάσεις την εφαρμογή αν μπεις κανονικά (χωρίς WiFi) χρεώνεσαι κανονικά από τον πάροχό σου ( Cosmote Wind κτλ. ):)

Edit: στην δικιά μου κάρτα που είχε στο πακέτο (2GB) τα 1,3 ήταν οι χάρτες του Ovi... :)

μια βοηθεια ρε παιδια ,εχω αλλαξει το code με το ΝΝS για να φυγει το βονταφονε και ακομα μου δειχνει την 023 για τελευταια και εχει φυγει το σημα τις φονταφονε στο ανοιγμα του τηλεφωνου ,καμια βοηθεια για να το flashαρο με αλλο τροπο ? η να κανει γινει μεσω nokia?ευχαριστω

ποια silicon case να παρω? αξιζει καποια ή ολες ειναι παρομοιες?

Ειχα παρει απο ebay καποια και ηταν πολυ χοντρη και αντιαισθητικη, και τελικά πήρα της νοκια από εδώ.Την εχει και το πλαισιο νομιζω.6-7 ευρω νομιζω.αρκετα καλή.Ειναι λεπτή, σκούρα γκριζοκαφέ.

Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι;Τα συγκεκριμένα product code που γράφεις είναι για το N95.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάχνω αλλά ακόμα χωρίς αποτέλεσμα την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ.:mad:

Από τα 4gb της κάρτας μνήμης τα 3gb είναι το GPS, υποθέτω.:wacko:

Αξίζει να διαγράψω εντελώς τους χάρτες ή να βάλω κάποιο άλλο πιο ελαφρύ πρόγραμμα GPS;

Το έχει κάνει κάποιος;

Από ότι βλέπω έχει χάρτες όλης της Ευρώπης(ίσως εξ'αιτίας οτί είναι συσκευή παραεισαγωγής από Πολωνία) και νομίζω οτί πιάνουν τζάμπα χώρο.

Μόνο της Ελλάδας να είχα θα ήταν εντάξει, απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μπω στη διαχείριση αρχείων να διαγράψω όλους τους χάρτες(πλην Ελλάδας) ωστέ να γλιτώσω χώρο στην κάρτα μνήμης που ουσιαστικά αχρηστεύεται χρησιμοποιώντας κατά 80% χώρο για τους χάρτες του GPS.:worry::worry::worry:

Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι;Τα συγκεκριμένα product code που γράφεις είναι για το N95.

Φιλε με εσωσες ,δεν το ειχα δει οτι ηταν αλλο τηλεφωνο ,βρήκα το σωστό και ολα οκ,σε ευχαριστώ πολύ

Ψάχνω αλλά ακόμα χωρίς αποτέλεσμα την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ.:mad:

Από τα 4gb της κάρτας μνήμης τα 3gb είναι το GPS, υποθέτω.:wacko:

Αξίζει να διαγράψω εντελώς τους χάρτες ή να βάλω κάποιο άλλο πιο ελαφρύ πρόγραμμα GPS;

Το έχει κάνει κάποιος;

Από ότι βλέπω έχει χάρτες όλης της Ευρώπης(ίσως εξ'αιτίας οτί είναι συσκευή παραεισαγωγής από Πολωνία) και νομίζω οτί πιάνουν τζάμπα χώρο.

Μόνο της Ελλάδας να είχα θα ήταν εντάξει, απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να μπω στη διαχείριση αρχείων να διαγράψω όλους τους χάρτες(πλην Ελλάδας) ωστέ να γλιτώσω χώρο στην κάρτα μνήμης που ουσιαστικά αχρηστεύεται χρησιμοποιώντας κατά 80% χώρο για τους χάρτες του GPS.:worry::worry::worry:

Eγώ έσβησα τους χάρτες καθότι δεν με ενδιέφεραν καθόλου.Αν είναι να περιμένω από το ε72 να βρω το δρόμο...κάηκα! Νομίζω όμως ότι οι χάρτες διατίθενται και δωρεάν στο ovi store.

@tsou

Τους χάρτες που δεν θες μπορείς να τους αφαιρέσεις μέσα από το ovi suite ή αν έχεις το maploader. Ορίστε και οι οδηγίες, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1659842#post1659842.

Κανονικά η διαχείριση αρχείων είναι στον φάκελο Γραφείο (αν δεν έχεις αλλάξει θέση στο εικονίδιο).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Nαι εκεί είναι η διαχείρηση αρχείων. Ευχαριστώ. Μπήκα στη κάρτα μνήμης και μετά διέγραψα εντελώς τον φάκελο MAPS.:blink:

Έκανα βλακεία?:confused:

Πάντως ΟΚ, η κάρτα μνήμης πλέον έχει 3,5GB ελεύθερα από τα 4GB. :D

αν τον διεγραψες ολο το φακελο, πρεπει να διαγραφηκαν και οι ελληνικοι χαρτες. δε σε πειραζει ομως. μπορεις να τους κατεβασεις

Χαίρεται! Έχω μια απορία σχετικά με τις συνδέσεις δεδομένων. Όταν συγχρονίζεται με το mail, πάνω στο σήμα, αντί για την κλασσική κεραιούλα που εμφανίζει, φαίνεται κάτι σαν Ε πάνω από τα βελάκια... Τι σημαίνει αυτό? Τι διαφορετικό είναι? Ξέρει κανείς?

Και το Αναζ. μουσ. που έχει στα πολυμέσα... Τι είναι? Δεν μπορώ να το ανοίξω... Μου βγάζει συνεχώς ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να το ανοίξει...

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Το Αναζήτηση Μουσικής είναι για συγκεκριμένες χώρες αναζήτηση κομματιών.

Το Ε με τα βελάκια είναι σύνδεση EDGE και έχει να κάνει με την σύνδεση του παρόχο σου.

Για περισσότερα δες εδώ http://www.myphone.gr/library/article-27.html

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8