steliosnikaia Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ego 8a to skefto na se pros8eso:p ton logo ton ksereis...kai mh skefteis pos 8a th glitoseis mono me to pm pou esteiles :mad: Νομίζω ότι τον ξέρω,αλλά δεν πειράζει FREAKάκι, μην με προσθέσεις. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι. Εγώ πάντως θα σε έχω στην λίστα μου... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Eσύ είσαι στους παλιούς που έγραψα πιο πάνω :D Ευχαριστώ ! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Eγώ τους συμπαθω όλους:lol: χαχα:lol: τους: freak of nature ,garfield,knorcedger,ALR,mcd,άντε ας πω και τον denior :lol: :) :rolleyes: kai allous pollous poy den moy erxontai tora.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Αφού έχει κίνηση πάλι το θέμα, ας συμπληρώσω και γω τη λίστα μου! FREAK θα βάλω εσένα πρώτα γιατί πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο νούμερο, επίσης τον Kostas_pav, τον kostakiss (να ξέρεις όμως Κώστα αν με ξαναρωτήσεις αν πρέπει να μου μιλάς στον πληθυντικό λόγω ηλικίας θα με πιάσει υστερία) και last but not least, τον TakeOverNet που γνώρισα μόλις χτες από κοντά και θα πάμε και απόψε αργότερα να τα πιούμε ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Eγώ τους συμπαθω όλους:lol: χαχα:lol: τους: freak of nature ,garfield,knorcedger,ALR,mcd,άντε ας πω και τον denior an kai moy tin spaei kamia fora:lol: :) :rolleyes: kai allous pollous poy den moy erxontai tora.. GEORGEGX20VF και γω σε συμπαθώ, ειδικά για την επιμονή σου να βρεις το τραγούδι της vodafon. Μ' αρέσει που δεν πτοείσαι με τίποτα! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Εγω εννοειται πως δεν συμπαθω κανεναν μην το ξεχνατε αυτο...:lol: :p :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Αφού έχει κίνηση πάλι το θέμα, ας συμπληρώσω και γω τη λίστα μου! FREAK θα βάλω εσένα πρώτα γιατί πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο νούμερο, ;)agaphte mou apo opoia pleura kai an to pareis noumero megalo den eimai kat arxhn eimai noumero ena ..to ena den einai megalo san noumero e? ustera ta rouxa mou den einai megalo noumero...opote kai pali astoxos o xarakthrismos.. tora an uponoeis kati gia thn hlikia mou(pou de to nomizo giati eisia pio megalos apo mena) tote kai pali kaneis la8os... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Freak freak freak...Relax... Εμενα ισα ισα μαρεσουν τα ρουχα σου...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 kostakiss, Freak, hydro, Kormos, GloBy, minovg και....αρκετούς άλλους, τους οποίους δεν θυμάμαι τώρα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 kostakiss , kormos , mcde , Βασιλης και καποιους αλλους:) Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Eσύ είσαι στους παλιούς που έγραψα πιο πάνω :D Πολύ πέραση η Garfield!!:X :X Αντε με το καλό και Mod!!:lol: :lol: Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Garfield ακούω ακούω μην ανησυχείς! :D Stalitsa μου σε ευχαριστώ! Ομοίως κι εγώ. :) Οι υπόλοιποι το έχω ξαναπεί, ξέρετε ποιοι είστε... ;) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Aμέ, μεγάλη πέραση! Οι μισοί σχεδόν μου τη λένε, οι υπολοιποι μου δινουν συμβουλες του τύπου "κάνε την αυτοκριτική σου, τη χρειάζεσαι", άλλοι με παρεξηγούν και υπάρχουνε και κάποιοι που με συμπαθούν (ευτυχώς :p ). Αχχ πάλι θύμα είμαι η γυναίκα ..:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Όλες οι μεγάλες προσωπικότητες έχουν φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς οπότε μη μασάς :happy: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ...Τον Desert επίσης γιατί με την επιμονή του με έπεισε για τον τοπο του εγκλήματος κι έτσι τώρα δεν το χάνω ποτέ.:D... Αναφέρεσαι σε εμένα ή υπάρχει και άλλος Desert στο myphone :ninja: :ninja: ?? Αν ναι θα ζητήσω πάραυτα την αποπομπή του. Ένας είναι υπεραρκετός (και κάπου εδώ τελειώνει το λογίδριο που ήθελα να βγάλω!) :lol: :lol: Αν αναφέρεσαι σε εμένα thanks garfield!! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Εμένα δεν με παίζει κανείς?!... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Γιαννη εγω εγω σε παω γιατι εισαι και σωστη ομαδα!:p http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Αναφέρεσαι σε εμένα ή υπάρχει και άλλος Desert στο myphone :ninja: :ninja: ?? Αν ναι θα ζητήσω πάραυτα την αποπομπή του. Ένας είναι υπεραρκετός (και κάπου εδώ τελειώνει το λογίδριο που ήθελα να βγάλω!) :lol: :lol: Αν αναφέρεσαι σε εμένα thanks garfield!! To Desert είναι το χαιδευτικό σου βρε!:) Και εκτός τούτου, ποιος άλλος έχει τετοια τρέλα με τον τοπο του εγκλήματος? (δεν θυμαμαι τον ακριβή τίτλο, αρκέσου στη μετάφραση :D ) ifrit :love: σε υιοθετώ ευχαρίστως :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Οκ garfield θα χαρεί και η μάνα μου :lol: :rotfl: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 To Desert είναι το χαιδευτικό σου βρε!:) Και εκτός τούτου, ποιος άλλος έχει τετοια τρέλα με τον τοπο του εγκλήματος? (δεν θυμαμαι τον ακριβή τίτλο, αρκέσου στη μετάφραση :D ) ifrit :love: σε υιοθετώ ευχαρίστως :D Α ναι το παραδέχομαι... τέτοια τρέλα με τον τόπο του Εγκλήματος μόνο έγω την έχω ...:lol: :lol: Thanks για το χαϊδευτικό, garfield!!:p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Α!Ξέχασα να αναφέρω την FREAK_OF_NATURE και την angelina_22!:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Γιαννη εγω εγω σε παω γιατι εισαι και σωστη ομαδα!:p Επιτέλους βρήκα και εγώ κάποιον να με συμπαθεί!!!:O THANX!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Τι γινεται εδω γλυφουμε?Ωραια,να προσθεσω (ειχα ηδη πει καποιους παλια) τη γιαγιουλα,τη deb284,τον Χουρχου και τον DessertSMisSRaIN :up: Ιδιαιτερη μνεια στον συμπεθερο CarpeNoctrum...(το κινητο μου δονιιιιειται πολυ σημερα,το δικο σου φταιει):lol: :lol: :lol: Επισης.Σταλιτσα,nelly,ΗellasVaga(κατι) και DENIOR για την υπογραφη-κραξιμο στον Ιταλο!:lol: :lol: :lol: http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ιδιαιτερη μνεια στον συμπεθερο CarpeNoctrum...(το κινητο μου δονιιιιειται πολυ σημερα,το δικο σου φταιει):lol: :lol: :lol: Άμα θέλει και τπτ πιο συγκερκιμένο πες του να σου πει!! Ανταποδίδω μετά καρδίας! Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 πολύ συχνά συμφωνώ με την nelly, τον charmed powers, τον xourxoulitso και τον faithless... thanx:) ανταποδιδω;) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts