DENIOR Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ποιος ειναι ο σκοπος αυτου του θεματος ξανα ? Να νιωσουν 20 ατομα ωραια και 500 χαλια που δεν αναφερθηκαν ? Προσωπικα δεν με νοιαζουν αυτα αλλα σκεφτειτε πως αλλους ισως να τους νοιαζουν. Oh well. O skopos toy thematos einai na ekfrastei h sympatheia toy kathe meloys toy FORUM pros kapoia alla melh. H sympatheia pros kapoio melos prokalei th dhmioyrgia synaisthhmaton mono sto sygkekrimeno atomo kai oxi sta ypoloipa melh toy MYPHONE. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Το να τιμας 5 απο τους 50 που θα εχεις γνωρισει θα ειναι σαν να τους λες δεν σας παω μια παιδακια. Τεσπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Το να τιμας 5 απο τους 50 που θα εχεις γνωρισει θα ειναι σαν να τους λες δεν σας παω μια παιδακια. Τεσπα. αν πεις τους 5 απο τους 50 που αποκλειεται να πεις απο τα 50 τα 5 θα πεις απο τα 50 τα 40 αλλα οι αλλοι 10 δεν θα σε παρεξηγησουν γιατι σε ξερουν ηδη ή θα πουνε αυτοι οτι σε συμπαθουν ;) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Δε νομιζω πως θιγω καποιον με το να δηλωνω οτι συμπαθω καποιον αφορα προσωπικα αυτον εφοσον τον ονομαζω!Μη δημιουργουνται παρεξηγησεις και γι' αυτο τωρα!Ειναι καποια ατομα που μιλαω και μου αρεσει και χαρη σε αυτο το site τους γνωρισα και εδω μεσα το δηλωνω!!!Το μονο κακο ειναι που μπορει τυχαια καποια στιγμη να ειμαστε διπλα διπλα και επειδη δεν γνωριζομαστε να μην πουμε ουτε γεια ενω εχουμε πει τοσα πολλα εδω μεσα! http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Το να τιμας 5 απο τους 50 που θα εχεις γνωρισει θα ειναι σαν να τους λες δεν σας παω μια παιδακια. Τεσπα. Η μη συμπάθεια δεν σημαίνει αντιπάθεια. Ούτε φυσικά η μη αντιπάθεια σημαίνει συμπάθεια. Τροποποίηση:Δεν έχεις δίκιο.Κάθε μέλος του MYPHONE έχει το δικαίωμα να εκφράζεται θετικά για κάποιο άλλο άτομο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Δικαιωμα ολων ειναι να γουσταρουμε καποιους περισσοτερο απο αλλους απλα εγω δεν το βλεπω πρεπον να το φωναζουμε αυτο ειναι ολο. Αν κατσετε και σκεφτειτε θα δειτε πως ΙΣΩΣ να εχω δικιο. TeamSpirit people.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Aν υπήρχε κάποιο λάθος σ' αυτό εδώ το thread, να είσαι σίγουρος πως θα 'χε ήδη κλειδωθεί και δεν θα υπήρχε ούτε μία απο τις 22 ήδη σελίδες του. Τόσοι mods κάτι ξερουν, πίστεψε με!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 garfield σε ευχαριστω.;) και οι υπολοιποι αν με γνωρισετε καλυτερα ειμαι σιγουρη πως θα με συμπαθησετε:p :p σας συμπαθω ολους ,αλλα πιο πολυ τις κοπελες (λεμε τα δικα μας και εχουμε ερθει πιο κοντα). «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Σαν θεμα δεν εχει κατι λαθος απλα πιστευω πως κατα καποιον τροπο θιγει οσα μελη δεν αναφερθηκαν. Ειπα πως ειναι δικαιωμα μας να συμπαθουμε καποιον περισσοτερο αλλα μην βαζουμε πινακιδες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 garfield σε ευχαριστω.;) και οι υπολοιποι αν με γνωρισετε καλυτερα ειμαι σιγουρη πως θα με συμπαθησετε:p :p σας συμπαθω ολους ,αλλα πιο πολυ τις κοπελες (λεμε τα δικα μας και εχουμε ερθει πιο κοντα). Εγω δεν σε γνωριζω...αλλα αφου δουλευεις σε customer care ειμαι σιγουρος οτι θα τα παμε πολυ καλα! :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ξέχασα τη Jane πεταλούδα, τη ladybird, το κακιασμένο, και τη Ναταλία :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Εγω δεν σε γνωριζω...αλλα αφου δουλευεις σε customer care ειμαι σιγουρος οτι θα τα παμε πολυ καλα! :) βρε καλοστο μου....και εγω σε συμπαθω! «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magic_Spell Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ποιος ειναι ο σκοπος αυτου του θεματος ξανα ? Να νιωσουν 20 ατομα ωραια και 500 χαλια που δεν αναφερθηκαν ? Προσωπικα δεν με νοιαζουν αυτα αλλα σκεφτειτε πως αλλους ισως να τους νοιαζουν. Oh well. Είμαι καινούρια γι'αυτό και δεν ξέρω καλά τα άτομα που γράφουν σε αυτό το φόρουμ:O :) ....Αλλά αν τα παιδά θέλουν να κάνουν ένα θέμα που ούτε προσβάλλει κανέναν αλλά ούτε και θίγει κάποιον τότε δεν βλέπω το γιατί να μην υπάρχει το συγκεκριμένο thread;) ...Εξάλλου αν δεν σε ενδιαφέρει όπως λες,τότε γιατί μπήκες;) ??? Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ,:) (off topic τελείως:O )καλώς σας βρήκα:O :happy: :happy: :happy: http://briefcase.pathfinder.gr/download/503977 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Αμεσως πεσατε να με φατε αμαν ! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Δεν υπάρχει κάποιος λόγος προσωπικής ανησυχίας, όταν κάποιο μέλος του φόρουμ θέλει να εκφράσει την συμπάθειά του για κάποιον-α εδώ :) Το θέμα δεν έγινε για να δούμε ποιοί είναι οι καλοί και ποιοί οι κακοί του MyPhone, αλλά γιατί είναι ανθρώπινο να θέλει κάποια στιγμή να πει κάποιος ένα "ευχαριστώ" σε κάποιον άλλον ή απλά ότι του αρέσει η όλη του "εικόνα" μέσα στο φόρουμ, οπότε έχει την ευκαιρία να το κάνει από εδώ. :wink: 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ισως να ειμαι λαθος απλα ειπα την αποψη μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ισως να ειμαι λαθος απλα ειπα την αποψη μου. Καλά έκανες, δεν υπάρχει πρόβλημα :) Απλά έκανα την παρέμβαση για να μην υπάρχουν απορίες γενικότερα ;) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 θα ηθελα να προσεθεσω και την yakinthi την οποια δεν την γνωριζω κιολας..αλλα την συμπαθω γιατι καποια στιγμη ειχαμε συμφωνησει σε ενα thread :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ισως να ειμαι λαθος απλα ειπα την αποψη μου. Καλα εκανες. Ουτε εμενα με ανεφερε κανεις. Εκλαψα, παρακαλεσα και τσουπ πεταχτηκαν δυο-τρια ατομα:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Καλα εκανες. Ουτε εμενα με ανεφερε κανεις. Εκλαψα, παρακαλεσα και τσουπ πεταχτηκαν δυο-τρια ατομα:lol: Και εγώ είμαι η τεταρτη που σε συμπαθώ αγαπητό μου πτηνό :D :p και καλωσορίζω και την Magic_Spell που μας ήρθε πρόσφατα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Και εγώ είμαι η τεταρτη που σε συμπαθώ αγαπητό μου πτηνό :D :p και καλωσορίζω και την Magic_Spell που μας ήρθε πρόσφατα.:) Δεν θυμαμαι να εχουμε "βρεθει" σε καποιο φορουμ και να μιλησουμε :O Αν και εχω δει post σου στο φορουμ που ειναι μονο για γυναικες :rolleyes: Χωρις να παρεμβαινω φυσικα! Καραδωκει η Nelly:shifty: Α! και φυσικα καλως ηρθες Magic_Spell. Καλως μας βρηκες.:) edit :garfield , κορυφαια η γατουλα σου:w00t: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Μπορεί να μην έχουμε μιλήσει, αλλά σε διαβάζω και συμφωνώ με αρκετά απο αυτά που γράφεις. Εξ ου και η συμπάθεια.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Μπορεί να μην έχουμε μιλήσει, αλλά σε διαβάζω και συμφωνώ με αρκετά απο αυτά που γράφεις. Εξ ου και η συμπάθεια.:) Thanx:O Αν και σπανια μιλαω σε chat n' fan φορουμ. 1000+ Post μου ειναι για το nokia 3230:p Και γιατι αρκετα? Με ολα πρεπει να συμφωνεις:lol: Αντε καλο βραδυ σε ολους. Θα αφησω το Pc να κατεβαζει drivers και πεφτω για νανι. Δουλεια το πρωι...:yawn: [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Thanx:O Αν και σπανια μιλαω σε chat n' fan φορουμ. 1000+ Post μου ειναι για το nokia 3230:p Και γιατι αρκετα? Με ολα πρεπει να συμφωνεις:lol: Αντε καλο βραδυ σε ολους. Θα αφησω το Pc να κατεβαζει drivers και πεφτω για νανι. Δουλεια το πρωι...:yawn: Εντελως off topic αλλά συμφωνώ μ αυτά που έγραφες για τα internet cafe και τους πιτσιρικάδες (τους διώχνατε και ξαναερχόντουσαν, α ρε μνήμη που την εχω), στα thread της μουσικής επισης όπως και στον Αρχοντα. Ειπαμε, διαβάζουμε πολλά ασχέτως αν δεν συμμετέχουμε σε όλα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ο σκοπος ειναι μαλλον.........λεω εγω με το αγαθο μου μυαλο...να τιμησουμε καποιους νεους φιλους που εχουμε κανει απο αυτο εδω το site. οποτε και εγω κατα τυχαια σειρα θα αναφερω ανανεωμενη λιστα φιλων που γνωρισα...οπως angelina22,garfield,Freak,freckles,ioanna io,Hey now,ladybird,nrg,fanish,petros the great,alr,mixtri,mythoss,rigasnic,nervous Θα σε παρακαλούσα το όνομά μου από δω και στο εξής με bold γράμματα και φυσικά κεφαλαία P και G :lol: :lol: :lol: :p :p :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts