axibde Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 thanks το κύριο εικονίδιο σβήστηκε αλλα έχουν μείνει 3 φάκελοι στο έναρξη, ο ένας λέει content ο άλλος save και ο 3 custom ξέρεις πως μπορούνε να φύγουνε και αυτή? Θα πας στα αρχεια μου-windows-start menu-προγραμματα και απο εκει τα βρισκεις και τα σβηνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/293492/secanys-i8000-wm65-rom/ Νεα ROM XXJA1(10/1/2010) διαθέσιμη στο link:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Που μπορω να διαβασω τι ειναι το csc phone radio και τι αλλαζω, κερδιζω με την αλλαγη του καθε ενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Θα πας στα αρχεια μου-windows-start menu-προγραμματα και απο εκει τα βρισκεις και τα σβηνεις. thanks επιτελους τα 3 αχρηστα εικονιδια εφυγαν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Κατεβαζω αυτο http://www.freewarepocketpc.net/serve.php (pocket rar) απευθειας στο κινητο το αποθηκευω και μολις παω να το τρεξω βγqζει μηνυμα σφαλματος οτι το αρχειο δεν ειναι για pocket pc..τι κανω λαθος??? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ για να κατεβασω ενα winrar(η παρομοιο) προγραμμα για τα windows mobile ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Που μπορω να διαβασω τι ειναι το csc phone radio και τι αλλαζω, κερδιζω με την αλλαγη του καθε ενος? Ρυθμίσεις>Συστημα>Εκδοση>Συσκευή. Πάντα κερδίζεις αφού μια νέα ROM συνήθως διορθώνει διάφορα ζητήματα,εγώ πάντως που την πέρασα είδα διαφορά σε ταχύτητα κ.α. σε σχέση με την XXIL5 (20/12/2009). Υπόψην όταν περνάς νέα ROM τα πάντα σβήνονται,το να πάρεις backup δεν σημαίνει ότι θα περαστούν και τα όποια εγκατεστημένα προγράμματα όπως ήταν πριν(θα έλεγα ότι μετά το ξαναστήνεις εξαρχής όπως θες εσύ αφού του κάνεις και hard reset αμέσως μετά την αναβάθμιση);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Κατεβαζω αυτο http://www.freewarepocketpc.net/serve.php (pocket rar) απευθειας στο κινητο το αποθηκευω και μολις παω να το τρεξω βγqζει μηνυμα σφαλματος οτι το αρχειο δεν ειναι για pocket pc..τι κανω λαθος??? μπορειτε να μου δωσετε ενα λινκ για να κατεβασω ενα winrar(η παρομοιο) προγραμμα για τα windows mobile ? http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php?soft=820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php?soft=820 κα παλι βγαζει μηνυμα σφαλματος X "το αρχεο δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη για pockrt pc"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 κα παλι βγαζει μηνυμα σφαλματος X "το αρχεο δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη για pockrt pc"... Μέσα στο zip είναι το cab,στείλτο με BT και κάνε εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Μέσα στο zip είναι το cab,στείλτο με BT και κάνε εγκατάσταση. δηλαδη να ανοιξω το αρχειο zip που παραθετεις απο το pc μου και να στειλω το αρχειο cap στο κινητο?αυτο ενοεις?Σορυ αλλα αν δεν εχεις το pc ευκαιρο δεν κανεις δουλεια?και οποιος δεν εχει pc καθολου ακομα χειροτερα..windows mobile και pocket pc σου λεει μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 δηλαδη να ανοιξω το αρχειο zip που παραθετεις απο το pc μου και να στειλω το αρχειο cap στο κινητο?αυτο ενοεις?Σορυ αλλα αν δεν εχεις το pc ευκαιρο δεν κανεις δουλεια?και οποιος δεν εχει pc καθολου ακομα χειροτερα..windows mobile και pocket pc σου λεει μετα.. Αν δεν έχεις εύκαιρο το pc σου, συνδέσου στο internet με το i8000, μπες στην συγκεκριμένη σελίδα και κατέβασε το αρχείο απευθείας στο κινητό. Τί σόι pocket pc έχουμε :wink: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αν δεν έχεις εύκαιρο το pc σου, συνδέσου στο internet με το i8000, μπες στην συγκεκριμένη σελίδα και κατέβασε το αρχείο απευθείας στο κινητό. Τί σόι pocket pc έχουμε :wink: ε μα αυτο κανω κ εγω και μου βγαζει συνεχως μηνυματα σφαλματος οταν παω να τρεξω το αρχειο που κατεβασα.anyway δε βγαζω ακρη καθοτι κ ασχετος με ολα αυτα.μολις εχω το pc θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω να δω τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ε μα αυτο κανω κ εγω και μου βγαζει συνεχως μηνυματα σφαλματος οταν παω να τρεξω το αρχειο που κατεβασα.anyway δε βγαζω ακρη καθοτι κ ασχετος με ολα αυτα.μολις εχω το pc θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω να δω τι παιζει. Εγώ το δoκίμασα και κατέβηκε στο omnia χωρίς πρόβλημα :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 ε μα αυτο κανω κ εγω και μου βγαζει συνεχως μηνυματα σφαλματος οταν παω να τρεξω το αρχειο που κατεβασα.anyway δε βγαζω ακρη καθοτι κ ασχετος με ολα αυτα.μολις εχω το pc θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω να δω τι παιζει. Πως πας να το τρέξεις; Εάν το βρεις με τον file manager της συσκευής σου δεν σου το δείχνει σαν συμπιεσμένο αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Πως πας να το τρέξεις; Εάν το βρεις με τον file manager της συσκευής σου δεν σου το δείχνει σαν συμπιεσμένο αρχείο; απο τη διαχειριση αρχειων το βρισκω και κανω κλικ επανω του για να τρεξει.το δειχνει με ενα γαλαζιο τετραγωνακι διπλα στο ονομα του αρχειου και πανω στο τετραγωνακι εχει μια σταμπα που γραφει "exe" . εχω κατεβασει 4-5 αρχεια ειτε winrar με τα λινκ που μου δωσατε εσεις ειτε pockrtrar απο τοποθεσιες που βρηκα πιο πριν εγω.δοκιμασα να τα αποθηκευσω κ να τα τρεξω ειτε στην αποθηκη μου ειτε στην κυρια μνημη και δυο μηνυματα σφαλματος μου βγαζει παντα.το πρωτο και πιο συνηθες λεει επι λεξη:"το αρχειο δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη του pocket pc". το δευτερο μηνυμα σφαλματος που μου εμφανιζει πιο σπανια κ ειδικα σε αρχεια που σποθηκευσα στην αποθηκη μου λεει επι λεξη:"Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου.Δεν ειναι υπογεγραμενο με αξιοπιστο πιστοποιητικο η καποιο απο τα στοιχεια του δεν μπορει να βρεθει.Εαν το προβλημα δεν λυθει δοκιμαστε να επαναλαβετε την εγκατασταση του αρχειου η να το επαναφερετε". τι διαολο μπορει να συμβqινει???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Το .exe που κατέβασες θέλει εγκατάσταση από το PC, γιαυτό και σου βγάζει λάθος. Εάν κατεβάσεις αυτό που δίνει ο φίλος εδώ, είναι ένα zip το οποίο περιέχει το .cab αρχείο που θα χρειαστείς να εγκαταστήσεις. Και σε αυτό έχεις πρόβλημα; Είναι δοκιμασμένο από πολλούς χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfc Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) υπαρχει τροπος να κανουμε κληση απο το ακουστικο μλπε δοντι πατοντας το κουμπι και μετα με ομιλια να καλεσουμε μια επαφη οπως εκανα με το ν70.ειαναι δυνατον να μην εχει voice call? Bρές και εγκατέστησε τα: CyberionVoiceSD_for_WM6_v1.2_build_61226_1_fixed.cab JetBTHFExt-PPC-1.31.178.1.cab On the Hands-free Config application you will find Advanced Options page. From that page you can choose to have the JETware Extension handle Caller ID. Edited January 13, 2010 by kfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looser17 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Ειναι αδυνατον να δω βιντεακια απο το youtube γιατι μου βγαζει το μυνημα χρονικο οριο διακομιστη η δεδομενων.Απο που μπορω να αλλαξω την ρυθμιση?(αρχιζω και τα ψιλοπαιρνω με την συσκευη...:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Το .exe που κατέβασες θέλει εγκατάσταση από το PC, γιαυτό και σου βγάζει λάθος. Εάν κατεβάσεις αυτό που δίνει ο φίλος εδώ, είναι ένα zip το οποίο περιέχει το .cab αρχείο που θα χρειαστείς να εγκαταστήσεις. Και σε αυτό έχεις πρόβλημα; Είναι δοκιμασμένο από πολλούς χωρίς πρόβλημα. πως ακριβως κανω την εγκατασταση του exe απο το pc στο κινητο??μεσω του ιδιου προγραμματος που μεταφερω και τα τραγουδι (pc studio νομιζω λεγεται) η με καποιον αλλο τροπο?πρεπει παντα να χρησιμοποιουμε ενα cap αρχειο για να γινει η εγκατασταση απο pc στο κινητο?σορυ για τις noob ερωτησεις μου.αυτες τις μερες δεν εχω κ προσβαση στο pc μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Bρές και εγκατέστησε τα: CyberionVoiceSD_for_WM6_v1.2_build_61226_1_fixed.cab JetBTHFExt-PPC-1.31.178.1.cab On the Hands-free Config application you will find Advanced Options page. From that page you can choose to have the JETware Extension handle Caller ID. Ορίστε και τα link... http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=51557&d=1190417579 http://rapidshare.com/files/142936047/JetBTHFExt-PPC-1.31.178.1.cab πως ακριβως κανω την εγκατασταση του exe απο το pc στο κινητο??μεσω του ιδιου προγραμματος που μεταφερω και τα τραγουδι (pc studio νομιζω λεγεται) η με καποιον αλλο τροπο?πρεπει παντα να χρησιμοποιουμε ενα cap αρχειο για να γινει η εγκατασταση απο pc στο κινητο?σορυ για τις noob ερωτησεις μου.αυτες τις μερες δεν εχω κ προσβαση στο pc μου. Εάν δεν έχεις πρόσβαση στο PC σου μην σε απασχολεί προς το παρόν. Κατέβασε την έκδοση σε .cab (μέσα στο .zip που δίνεται στο παραπάνω link) και εγκατέστησε εκείνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Ορίστε και τα link... http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=51557&d=1190417579 http://rapidshare.com/files/142936047/JetBTHFExt-PPC-1.31.178.1.cab Εάν δεν έχεις πρόσβαση στο PC σου μην σε απασχολεί προς το παρόν. Κατέβασε την έκδοση σε .cab (μέσα στο .zip που δίνεται στο παραπάνω link) και εγκατέστησε εκείνη. αδερφε εισαι ωραιος σε ευχαριστω θερμα.θα το δοκιμασω σε λιγο και θα σασ πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Μέσα στο zip είναι το cab,στείλτο με BT και κάνε εγκατάσταση. φιλε athanaso αν ενοεις αυτο το αρχειο,μολις το κστεβασα στο κινητο και οταν παω να το ανοιξω μου βγαζει το εξης μηνυμα σφαλματος:"Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα της αρχειοθηκης.Η αρχειοθηκη μπορει να ειναι κατεστραμενη,μη εγκυρη η να μην υποστηριζεται η μορφη της " και αυτο το βγαζει με την ενδειξη zip. μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για το προγραμμα winrar οπου θα κατεβασω μονο το cab αρχειο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 οταν παταω το κουμπι απο το μπλεδοντι μου ανοιγει το τηλεφωνο μιλαο στο δοντι αλλα δεν καλει.πως θα γινει να ανοιγει και το προγραμμμα μαζι με το κουμπι απο το δοντι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Παιδια ξαφνικα το wi-fi τα "κακακρωσαι!" δεν ενεργοποιριται καν! τπτ.........!!! και πριν κατι μερες ηταν ολα μια χαρα! πριν κατι μερες εβαλα ξαμα το Spb mobile shell, και γενικωσ οσες το εβαλα δεν ειχα wi-fi, και το ξανα εβγαλα! αλλα παλι τπτ! H E L P! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Εχω κατεβασει ενα προγραμμα και ειναι .exe, πως το εγκαθιστω στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts