pavlidisc Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Η Samsung στην Ελλάδα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τί θα πεί SERVICE - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ...! (τουλάχιστον μέχρι σήμερα!) Δυστυχώς... :( Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Παιδια εχουμε νεα για το touchFlo? πως τρεχει δηλαδη στο S200 και το ΟΜΝΙΑ ΙΙ δεν μπορει? και εχει και μεγαλυτερη υποστηριξη? μηπως αδυναμια hardware ? (drivers,cpu κλπ) τα windows ιδια ειναι... Εχει βγει, δες εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Εχει βγει, δες εδω. Καλή προσπάθεια φαίνεται, είναι μόλις beta 1 και βλέπω να έχει αρκετά προβλήματα... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλή προσπάθεια φαίνεται, είναι μόλις beta 1 και βλέπω να έχει αρκετά προβλήματα... Ναι πράγματι, έχει αρκετά προβληματάκια, την έχω δοκιμάσει. Καλύτερα να περιμένουμε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 το πηρα και εγω προχθες μετα απο 3 htc και μπορω να πω πως μου αρεσει παραπανω ,ειδικα η παραμετροποιηση που εχει γινει πανω στα mobile με στοχο να μην χρησιμοποιεις τοσο την γραφιδα .. τελος να μην ξεχασω οτι για αυτα που προσφερει εχει παρα πολυ προσιτη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο .! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να αυξήσω την ένταση του μικροφώνου για να ακούγομαι καλύτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 καλσπερα μετα απο 4 htc ειπα να το παρω αλλα ενω σε ολα με εχει βολεψει και το βλεπω πολυ καλο,εχω τρελαθει με το θεμα του gps,εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα και δεν λεει με τιποτα κλειδωσει σε δορυφορους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Εγω του εβαλα το destinator 7 και το gps αμέσως κλείδωσε και δουλεψε...απλά το ρύθμισα στην θυρα com 7 όπως έκαναv και άλλα παιδιά εδω μεσα!!Μήπως πρέπει να κάνεις κάποια τέτοια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzogeo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Υπάρχει τρόπος να ορίσεις ένα κουμπί να κάνει περιστροφή της οθόνης όποια στιγμή και σε όποιο πρόγραμμα θέλεις! Δες εδώ πως θα το κάνεις στο 8 tip!!! :) Νεος Κατοχος του καλυτερου κινητου της αγορας!!! Φιλε EchiDNA, στα Tips &Treaks στο βημα 8 γραφεις για την περιστροφη οθονης Ακολουθω την διαδικασια που περιγραφεις χρησιμοποιωντας το .cab αρχειο αλλα οταν παω στην αντιστοιχηση προγραμματος μου δινει 4 επιλογες:Κουμπι 1,1αναμονη,2,2αναμονη και οπου κι αν μπω δεν βρισκω πουθενα στην λιστα των προγραμματων την περιστροφη οθονης.Κανω κατι λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 καλσπερα μετα απο 4 htc ειπα να το παρω αλλα ενω σε ολα με εχει βολεψει και το βλεπω πολυ καλο,εχω τρελαθει με το θεμα του gps,εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα και δεν λεει με τιποτα κλειδωσει σε δορυφορους Βάλε το GPS Test, βγες σε ανοιχτό ουρανό και άστο μόνο του να βρει τη θύρα αυτόματα και περίμενε μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά δούλεψε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου. οπου κι αν μπω δεν βρισκω πουθενα στην λιστα των προγραμματων την περιστροφη οθονης.Κανω κατι λαθος?? Επανεκκίνηση έκανες μετά την εγκατάσταση του .cab; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 καλημερα.πως μπορω να περασω 6,5 απο 6,1 που εχω.? Παράθεση ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Περασα απο Γερμανο και η τιμη του απο την ερχομενη εβδομαδα πεφτει στα 493 Ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 καλημερα.πως μπορω να περασω 6,5 απο 6,1 που εχω.? Δες... εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchris Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Περασα απο Γερμανο και η τιμη του απο την ερχομενη εβδομαδα πεφτει στα 493 Ευρω. Μπορείς να το βρεις ήδη πολύ φθηνότερα. http://www.skroutz.gr/s/88886/Samsung-I8000-Omnia-II-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Βάλε το GPS Test, βγες σε ανοιχτό ουρανό και άστο μόνο του να βρει τη θύρα αυτόματα και περίμενε μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά δούλεψε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου. καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση σου,ποση ωρα μπορει να κανει για να κλειδωσει ? εχει βρει την θυρα αλλα ακομα στην οθονη του δεν διχνει καποιο σημα οτι εχει κλειδωσει σε καποιον δορυφορο ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση σου,ποση ωρα μπορει να κανει για να κλειδωσει ? εχει βρει την θυρα αλλα ακομα στην οθονη του δεν διχνει καποιο σημα οτι εχει κλειδωσει σε καποιον δορυφορο Όταν κλειδώσει δορυφόρους θα λέει με πράσινο χρώμα GPS Running. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Όταν κλειδώσει δορυφόρους θα λέει με πράσινο χρώμα GPS Running. με κιτρινο χρωμα γραφει gps strarting up αλλα μεχρι εκει και τιποτα αλλο τι ρομ εχεις στο τηλεφωνο σου ? και τι radio ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Έχεις βγει σε ανοιχτό ουρανό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας; (Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Σήμερα στον Γερμανό μου είπαν ότι για το διάστημα μέχρι τέλος του χρόνου στο κινητό δίνουν έξτρα 50 ευρώ επιδότηση για νέα σύνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Έχεις βγει σε ανοιχτό ουρανό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας; (Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή). στο παραθυρο μου το εχω βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Χρειάζεται να βρίσκεσαι σε ανοιχτό ουρανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Χρειάζεται να βρίσκεσαι σε ανοιχτό ουρανό. θα το δοκιμασω ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Καλημέρα σε όλους. Πως μπορώ να αλλάξω το χρώμα στο background στα menu όπως Contacts, Phonebook, calllog, messages, ouloook email. Αυτήν την στιγμή είναι μαύρο. Εχω δοκιμάσει όλα τα themes αλλά τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι τα email έχοντα μαύρο background και διαφορα χρώματα σαν font color δεν διαβάζονται:(:(:( Ευχαριστώ Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Όποιος σχεδίασε το messaging του Omnia II είναι σίγουρα σαδιστής! Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να επαναφέρω το Outlook των Windows Mobile ως default mail client: http://mobilesilence.blogspot.com/2009/08/omnia-ii-tip-3-revert-back-to-windows.html (χρειάζεσαι έναν registry editor) Επίσης με τη χρήση του SPB Mobile Shell απενεργοποιείς αρκετό από το άθλιο software της Samsung και πρακτικά είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις σοβαρό business use στη συσκευή. αντιμετωπίσατε πρόβλημα με το google maps? μου εμφανίζει ασυμβατότητα στις γραμματοσειρές. Τα ελληνικά μου τα εμφανίζει ως τετραγωνάκια κια αυτό μου το έκανε και σε μια άλλη εφαρμογή που έβαλα για το fb στο κινητό μου. Έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται αρκετά πιο σοβαρό! Σε πολλά emails που δέχομαι (δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο pattern - μου φαίνεται τελείως τυχαίο), ή σε entries στο calendar και στα tasks, ακόμα και σε ελληνικά powerpoints, αντί να εμφανίζει ελληνικές γραμματοσειρές εμφανίζει στη θέση τους κουτάκια! Το έχει συναντήσει κι άλλος αυτό? Τη συσκευή μου την έχω γυρίσει σε αγγλικό μενού, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτός ο λογος του προβλήματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά μου φαίνεται αρκετά πιο σοβαρό! Σε πολλά emails που δέχομαι (δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο pattern - μου φαίνεται τελείως τυχαίο), ή σε entries στο calendar και στα tasks, ακόμα και σε ελληνικά powerpoints, αντί να εμφανίζει ελληνικές γραμματοσειρές εμφανίζει στη θέση τους κουτάκια! Το έχει συναντήσει κι άλλος αυτό? Τη συσκευή μου την έχω γυρίσει σε αγγλικό μενού, αλλά δεν νομίζω να είναι αυτός ο λογος του προβλήματος... μου το κάνει και στο facebook application Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 μου το κάνει και στο facebook application Έχεις αγγλικό ή ελληνικό μενού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts