xolloth Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 κυκλοφορησε η δευτερη beta του opera mobile 10. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Το κακό με τον Opera είναι οτι αν τον βάλεις, δεν μπορείς μετά να τον βγάλεις. Βγάζοντάς τον, δεν λειτουργεί ο προηγούμενος. Και άντε βρες μετά την έκδοση που φοράει η συσκευή, για επανεγκατάσταση. Θυμάμαι οτι σε μια παλαιότερή μου συσκευή, κατέληξα σε hard reset γι' αυτό. Αν δεν τα λέω σωστά, ας με διορθώσει κάποιος, μπορεί να μην το έχω καταλάβει σωστά το θέμα.. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καμια σχεση,κανεις απεγκατασταση την προηγουμενη beta που εχεις και βαζεις την επομενη στην "αποθηκη μου". ο browser που υπαρχει στην rom δεν επηρρεαζεται,τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω σε αυτη τη συσκευη. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καμια σχεση,κανεις απεγκατασταση την προηγουμενη beta που εχεις και βαζεις την επομενη στην "αποθηκη μου". ο browser που υπαρχει στην rom δεν επηρρεαζεται,τουλαχιστον αυτο βλεπω εγω σε αυτη τη συσκευη. Εγώ δεν έκανα καθόλου απεγκατάσταση τον beta1. Όταν πήγα να εγκαταστήσω τον beta 2 μου είπε οτι υπάρχει προηγούμενη έκδοση και θα γίνει απεγκατάσταση. Απεγκαταστήθηκε λοιπόν η beta 1 (αυτόματα) και μπήκε η beta 2. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbasiros Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 κυκλοφορησε η δευτερη beta του opera mobile 10. Τον εγκατέστησα. Από μονός του επεγκατέστησε την προηγούμενη έκδοση OPERA 10.... To κακό με αυτόν σε σχέση με τον OPERA 9 και τον PIE είναι ότι δεν έχει επιλογή αν θα συμπεριφέρεται ως κινητή συσκευή ή ως επιτραπεζιος υπολογιστής με αποτέλεσμα σε κάποια site να προσπαθεί να τρέξει απευθείας τα flash και να μην μπορεί λόγω ασυμβατότητας... Παράθεση Huawei Mate 20 pro LG G2, G4, G6 Samsung Galaxy S2 Samsung OMNIA II WM 6.5 (firmware K5) Eten GloFiish X500+ WM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbasiros Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Προτου το σπασω, πειτε μου σας παρακαλω αν υπαρχει δυνατοτητα να προσδιοριζουμε ΕΜΕΙΣ καθε φορα αν θελουμε τον Opera να συnδεεται μεσω wap, internet ή wifi; Επισης, που βρισκονται καταχωνιασμενες οι ρυθμισεις δικτυου, αναλυτικα με τις παραμετρους; 'Οταν υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία σε Διαδίκτυο και δεν έχεις ενεργοποιημένη WiFi σύνδεση, τότε συνδέεται μέσω 3G. Για να το αποφύγεις αυτό θα πρέπει να εγκαταστήσεις το NoData.cab το οποίο έχει την δυνατότητα να απενεργοποιείς το 3G και να το ενεργοποιείς όποτε θέλεις..... Παράθεση Huawei Mate 20 pro LG G2, G4, G6 Samsung Galaxy S2 Samsung OMNIA II WM 6.5 (firmware K5) Eten GloFiish X500+ WM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Προτου το σπασω, πειτε μου σας παρακαλω αν υπαρχει δυνατοτητα να προσδιοριζουμε ΕΜΕΙΣ καθε φορα αν θελουμε τον Opera να συnδεεται μεσω wap, internet ή wifi; Επισης, που βρισκονται καταχωνιασμενες οι ρυθμισεις δικτυου, αναλυτικα με τις παραμετρους; δες τα link στην υπογραφή μου και διάβασε τον οδηγό με προσοχή! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsakonis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδια στον οπερα 10 μπουρουμε να βαλουμε flash εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Υπάρει widjet το οποίο να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να προσθέσουμε άμεση κλήση; Να υπάρχει ας πούμε η φωτογραφία στην επιφάνεια και όταν την πιέζουμε να γίνεται απευθείας κλήση... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Βρίσκει gps δεν βρίσκει δορυφόρους, έκανα τα πάντα, ξαναέκανα hard reset (ΠΑΛΙ), τίποτα (sygic, igo, destinator) Τι να πω, το πάω service πια, δεν πάει άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δυνατότητα να παιρνει ιντερνετ το omnia 2 απο το pc με bluetooth υπαρχει? Και αν ναι πως??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Νομίζω οτι μόνο να δίνει μπορεί και όχι να παίρνει. Παίρνει μόνο με σύνδεση USB. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καλησπέρα, Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς αλλιώς μαύρα θα ήταν τα χάλια μας με το τηλέφωνο. Διάβασα όλες τις σελίδες από την αρχή και ευτυχώς πήρα πολλές πληροφορίες. Ελπίζω να τα καταφέρω. Να φαντασθείτε δεν βρίσκω τα πρόχειρα μηνύματα. Βοήθεια Χριστιανοί! Που είναι τα άτιμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Βρίσκει gps δεν βρίσκει δορυφόρους, έκανα τα πάντα, ξαναέκανα hard reset (ΠΑΛΙ), τίποτα (sygic, igo, destinator) Τι να πω, το πάω service πια, δεν πάει άλλο To GPS Test δεν βρίσκει τίποτα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 17 - 25 ανάλογα την έκδοση!!! Παιδια πανω σε αυτο στο θεμα μνημης θα ηθελα να κανω μια προταση μπορει να ακουστει χαζη αλλα θα την κανω.:Oα)Θα μπορουσαμε μιας και ειναι πολυγλωσικο το ομνια2 για να ελευθερωσουμε πιο πολυ χωρο,με καποιο τροπο να σβησουμε τις γλωσσες που δεν μας χρειαζονται??? β)Χρησιμοποιησα ενα ομνια 2 σε γνωστο καταστημα και ειδα οτι με το προγραμμα smart reader σε ενα κειμενο που φωτογραφησα τα αγγλικα τα εκτυπωνε μια χαρα,τα ελληνικα δε εβγαζε κατι περιεργα συμβολα,μηπως δεν υποστηριζετε αυτη η λειτουργια στα ελληνικα??? Ευχαριστω και συγνωμη αν βγηκα off λιγο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδια πανω σε αυτο στο θεμα μνημης θα ηθελα να κανω μια προταση μπορει να ακουστει χαζη αλλα θα την κανω.:Oα)Θα μπορουσαμε μιας και ειναι πολυγλωσικο το ομνια2 για να ελευθερωσουμε πιο πολυ χωρο,με καποιο τροπο να σβησουμε τις γλωσσες που δεν μας χρειαζονται??? β)Χρησιμοποιησα ενα ομνια 2 σε γνωστο καταστημα και ειδα οτι με το προγραμμα smart reader σε ενα κειμενο που φωτογραφησα τα αγγλικα τα εκτυπωνε μια χαρα,τα ελληνικα δε εβγαζε κατι περιεργα συμβολα,μηπως δεν υποστηριζετε αυτη η λειτουργια στα ελληνικα??? Ευχαριστω και συγνωμη αν βγηκα off λιγο:O 1) Όχι διότι τα αρχεία της γλώσσας είναι αποθηκευμένα σε ένα κρυφό partition μέσα στην "Αποθήκη μου", μόνο το αρχείο που χρησιμοποιείς αντιγράφεται κατά την εγκατάσταση στην κύρια μνήμη της συσκευής! Επίσης άλλο ram και άλλο rom!!! 2) Το smart reader υποστηρίζει μόνο αγγλικά και γαλλικά!!! Φοβερή εφαρμογή αλλά άχρηστη! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 To GPS Test δεν βρίσκει τίποτα; :confused: Βλέπει μόνο το gps δορυφόροι...φύγανε, αστα να πάνε γίνετε της που..νας στο γραφεί οκαι γω ασχολούμαι με τη μαλ..κια, συγνώμη αδερφέ αλλά 4 χρόνια με winmo τέτοιο καψόνι δεν έχω ξαναφάει από κανένα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spontios Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 1) Όχι διότι τα αρχεία της γλώσσας είναι αποθηκευμένα σε ένα κρυφό partition μέσα στην "Αποθήκη μου", μόνο το αρχείο που χρησιμοποιείς αντιγράφεται κατά την εγκατάσταση στην κύρια μνήμη της συσκευής! Επίσης άλλο ram και άλλο rom!!! 2) Το smart reader υποστηρίζει μόνο αγγλικά και γαλλικά!!! Φοβερή εφαρμογή αλλά άχρηστη! :) Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!Ηταν κατι που το σκεφτομουν για μερες!Οσο για smart reader ειναι πολυ καλη αλλα και χρησιμη για μενα εφαρμογη και θα ηταν καλυτερα αν δουλευε και στα ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Τελικά τα βρήκα τα πρόχειρα μηνύματα… 1. Τη ζελατίνα της οθόνης να τη βγάλω; Σε προηγούμενες σελίδες κάποιος την κράτησε και ήταν ευχαριστημένος. Αν τη βγάλω θα βελτιωθεί η εικόνα πολύ; Πάντως να κάτσω να κολλήσω άλλη προστατευτική ζελατίνα δεν μπορώ, θα το κάνω χάλια! 2. Όταν θα ψάξω για το Garmin ή to IGO ποια είπαμε ότι πρέπει να είναι η ανάλυση; Με ποιο τρόπο γράφεται η έκδοση τους ειδικά για το WM; Μην ξαναπιάσω τις σελίδες θα σκάσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Βλέπει μόνο το gps δορυφόροι...φύγανε, αστα να πάνε γίνετε της που..νας στο γραφεί οκαι γω ασχολούμαι με τη μαλ..κια, συγνώμη αδερφέ αλλά 4 χρόνια με winmo τέτοιο καψόνι δεν έχω ξαναφάει από κανένα άλλο Πάτε στο XTRA και κατεβάστε τις θέσεις των δορυφόρων. Αυτό αρκεί 99%. Για το υπόλοιπο 1% μπορεί να χρεαστεί να ενεργοποιήσετε το υποβοθούμενο GPS. Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Πάτε στο XTRA και κατεβάστε τις θέσεις των δορυφόρων. Αυτό αρκεί 99%. Για το υπόλοιπο 1% μπορεί να χρεαστεί να ενεργοποιήσετε το υποβοθούμενο GPS. Σε ευχαριστώ, αυτά τα έχω κάνει 1345 φορές, υποβοηθούμενο GPS? τι εννοείς? Αστα να πάνε με έχει κάνει φαντάρο με τα καψόνια του :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εχω το εξης προβλημα.Οταν χτυπαει το κινητο ο ηχος στην αρχη παζει για 2-3 δευτερολεπτα ενα κλικ(για να μην πω δυο :) ) πιο κατω και ξαφνικα δυναμωνει και συνεχιζει κανονικα.Ειναι πολυ σπαστικο αλλα δεν βρισκω τροπο να το διορθωσω.Αν γνωριζει καποιος... Οι επιλογες κουδουνισματος μου ειναι "δονηση και κουδουνισμα".Επισης οποια αλλαγη κι αν εκανα παρεμεινε ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εχω το εξης προβλημα.Οταν χτυπαει το κινητο ο ηχος στην αρχη παζει για 2-3 δευτερολεπτα ενα κλικ(για να μην πω δυο :) ) πιο κατω και ξαφνικα δυναμωνει και συνεχιζει κανονικα.Ειναι πολυ σπαστικο αλλα δεν βρισκω τροπο να το διορθωσω.Αν γνωριζει καποιος... Οι επιλογες κουδουνισματος μου ειναι "δονηση και κουδουνισμα".Επισης οποια αλλαγη κι αν εκανα παρεμεινε ιδιο. Δέν γίνεται να το αλλάξεις..Είναι η νοοτροπία της samsung..Είναι σπαστικό, αλλά μέχρι στιγμής δέν υπάρχει λύση για τα wm 6.5 edit: Τελικά υπάρχει μετρητής δεδομένων για το internet? Μόνο των κλήσεων έχω βρει.. Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 edit: Τελικά υπάρχει μετρητής δεδομένων για το internet? Μόνο των κλήσεων έχω βρει.. Spb Wireless Monitor Τελικά τα βρήκα τα πρόχειρα μηνύματα… 1. Τη ζελατίνα της οθόνης να τη βγάλω; Σε προηγούμενες σελίδες κάποιος την κράτησε και ήταν ευχαριστημένος. Αν τη βγάλω θα βελτιωθεί η εικόνα πολύ; Πάντως να κάτσω να κολλήσω άλλη προστατευτική ζελατίνα δεν μπορώ, θα το κάνω χάλια! 2. Όταν θα ψάξω για το Garmin ή to IGO ποια είπαμε ότι πρέπει να είναι η ανάλυση; Με ποιο τρόπο γράφεται η έκδοση τους ειδικά για το WM; Μην ξαναπιάσω τις σελίδες θα σκάσω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1. Εάν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, συνιστώ μην τη βγάλεις τη ζελατίνα. 2. Σχετικά με το iGO δες εδώ. Η ανάλυση της οθόνης σου είναι 480x800. Για το υπόλοιπο 1% μπορεί να χρεαστεί να ενεργοποιήσετε το υποβοθούμενο GPS. Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 ο net front browser,τι ρολο παιζει; αξιζει; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts