Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γίνεται να παίξει ταινία με srt υπότιτλους?Όχι ενσωματομένους δλδ
http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
  PaSxaLiS_OmniaII said:
Γίνεται να παίξει ταινία με srt υπότιτλους?Όχι ενσωματομένους δλδ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251&highlight=tcpmp

Modpic.gif

athanaso77 said:

Thanks!Θα το δοκιμάσω!:)

• Administrators
  jimmys said:
Ρε παιδια εχω το iGo 8.3.4 και σκεφτομαι τι διαφορα εχει με το iGo Primo ?

Ειναι οι διαφορες μονο αισθητικες (αν υπαρχουν) ?

Μηπως δεν μπαινει στο omnia 2 ?

Μπορω να εχω μια πληροφορηση για τις διαφορες τους κι αν το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο?

Ευχαριστω.

Μπες εδώ και ενημερώσου για τα δύο λειτουργικά... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

To primo είναι το τελευταίο iGO, πιο βαρύ αλλά μπαίνει στη συσκευή σου κανονικά.

Modpic.gif

rebelion said:
θελω να αλλαξω το e mail κ το password απο το windows live messenger του κινητου κ ενω το password μπορω να το επεξεργαστω δε μ αφηνει να γραψω αλλο e mail ουτε καν να σβησω το παλιο!!!

πως μπορω να σβησω το παλιο e mail για να βαλω το καινουριο?

μια απαντηση???

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει την διαφορά του hard reset που γίνεται με μια ακολουθία κουμπιών που πατάμε (να σας πω την αλήθεια δεν την θυμάμαι και αν κάποιος την ξέρει ας την πει και εδώ) από το κουμπί που πατάμε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και αφού γράψουμε το 1234?

Παιδια που στον αγυριστο υπαρχει ο ΙΕ για να τον κατεβασω?

Εψαξα στη σελιδα της Microsoft αλλα δεν εβγαλα ακρη. Η εκδοση του λειτουργικου ειναι η 6.5 κι αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει πουθενα καποια ενημερωση του ΙΕ γιατι δεν παιζει να αλλαξω κινητο (4 μηνων ειναι)...

Δεν υπαρχει νουμερο..Οσες θες.οπως στον υπολογιστη δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος format ετσι και στο κινητο.Hard reset = φορματ τα σβηνει ολα απο μνημη κινητου κ "αποθηκη" .
Υπογραφή....

stefanos_79 said:
Δεν υπαρχει νουμερο..Οσες θες.οπως στον υπολογιστη δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος format ετσι και στο κινητο.Hard reset = φορματ τα σβηνει ολα απο μνημη κινητου κ "αποθηκη" .

Σε αυτό το hard reset μπορώ να 'εχω "μέσα" την κάρτα η θα πρέπει να την βγάζω όταν κάνω hard reset μην σβηστούν και από αυτήν τα δεδομένα?

stefanos_79 said:

Δεν σβήνει την αποθήκη(κάρτα μνήμης)

Το κινητο εχει 3 μνημες.Μνημη κινητου, "Αποθηκη" 8 γιγα ,καρτα μνημης.....ξερω τι λεω κ γραφω.Με το hard reset δεν σβήνονται τα αρχεια στη καρτα μνημης.
Υπογραφή....

Συγνωμη αλλα μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιούμε τα threaded sms??Στο παλιο μου ομνια εβαζα το No threaded sms της Μοdaco και δεν ειχα κανενα προβλημα, στο Omnia II της κοπελας μου παρόλο που το εγκατέστησα δεν άλλαξε κατι..Μου προτεινε ο Athanaso77 το ThreadingSMS αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι... Edited by dimis_pj

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

• Administrators
  MrSeanKon said:
Παιδια που στον αγυριστο υπαρχει ο ΙΕ για να τον κατεβασω?

Εψαξα στη σελιδα της Microsoft αλλα δεν εβγαλα ακρη. Η εκδοση του λειτουργικου ειναι η 6.5 κι αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει πουθενα καποια ενημερωση του ΙΕ γιατι δεν παιζει να αλλαξω κινητο (4 μηνων ειναι)...

Τι να το κάνεις το IE; Όλοι Opera χρησιμοποιούμε.

Modpic.gif

dimis_pj said:
Συγνωμη αλλα μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιούμε τα threaded sms??Στο παλιο μου ομνια εβαζα το No threaded sms της Μοdaco και δεν ειχα κανενα προβλημα, στο Omnia II της κοπελας μου παρόλο που το εγκατέστησα δεν άλλαξε κατι..Μου προτεινε ο Athanaso77 το ThreadingSMS αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι...

Το Omnia από ότι θυμάμαι έχει δικό του messaging client και απενεργοποιείται από άλλο μέρος της registry το threading. Σίγουρα υπάρχει η λύση στο i8000 forum του modaco, πρέπει να έχουν ένα θέμα με όλα τα reg tweaks.

dimis_pj said:
Συγνωμη αλλα μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιούμε τα threaded sms??Στο παλιο μου ομνια εβαζα το No threaded sms της Μοdaco και δεν ειχα κανενα προβλημα, στο Omnia II της κοπελας μου παρόλο που το εγκατέστησα δεν άλλαξε κατι..Μου προτεινε ο Athanaso77 το ThreadingSMS αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι...

Δεν χρειάζεται πρόγραμμα...πήγαινε sms/mms>μενού>επιλογές>όλες οι κλήσεις και απενεργοποιείς τη νηματική προβολή sms

Αυτό για win6.5

Και στα win.6 γίνεται:http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=13088

Edited by PaSxaLiS_OmniaII

athanaso77 o IE ειναι ο μονος browser που μπορω να κατεβαζω αρχεια απο διαφορους files hosters οι δυο Οpera κολλανε. Οταν πετυχαινω καλο WiFi φορτωνω links και κατεβαζει ο ΙΕ, γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει καπου αναβαθμιση του. Στην πλοηγηση ειναι μεν σχετικα αργος αλλα οποτε τον εχω χρησιμοποιησει ουδεποτε μου κολλησε.

Καλημέρα. Μετά από αρκετούς μήνες με την D3 σήμερα αποφάσισα να βάλω την I8000NXXJH1 . Πολύ καλή Rom αλλά έχω ένα θεματάκι ... τους μήνες και τις μέρες στο ημερολόγιο μου τους βγάζει στα Ιταλικά ... ξέρει κανείς τίποτα επί του θέματος ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει πια room είναι γρήγορη χωρίς κολλήματα και να μην τραβά πολλά mb ευχαριστώ. Εχω την PDA : D3 CSC: D5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: D1 WM6.5

sakma said:
Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει πια room είναι γρήγορη χωρίς κολλήματα και να μην τραβά πολλά mb ευχαριστώ. Εχω την PDA : D3 CSC: D5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: D1 WM6.5

Vale i G4/G5/H1 για Windows 6.5 ή Η2 για Windows 6.5.3

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Καλησπέρα. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που έχει Service Samsung MObile στην Αθήνα ? Μου έπεσε το κινητό και δεν δουλεύει η μισή οθόνη ... Στο site Μου βγάζει μόνο ένα εξουσιοδοτημένο στην πατησίων ...