Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρτο από εδώ , διότι η πλατφόρμα δεν με αφήνει να ανεβάσω .rar πάνω από 128kb ενώ το calc είναι 403 .

:thanks:

Να σαι καλά !!!!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάρτο από εδώ , διότι η πλατφόρμα δεν με αφήνει να ανεβάσω .rar πάνω από 128kb ενώ το calc είναι 403 .

Ευχαριστώ πολύ!

..δεν φαίνεται όμως να λειτουργεί όπως πρέπει..Μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με το επιστημονικό...

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Έψαχνα αρκετό καιρό, και επιτέλους βρήκα ένα ωραιότατο προγραμματάκι για το omnia II, που ενεργοποιεί το φλας και το κάνει φακό...!!! Το θέλει κανένας ;;; Πως μπορώ να το στείλω εδώ ;;;

• Administrators
Έψαχνα αρκετό καιρό, και επιτέλους βρήκα ένα ωραιότατο προγραμματάκι για το omnia II, που ενεργοποιεί το φλας και το κάνει φακό...!!! Το θέλει κανένας ;;; Πως μπορώ να το στείλω εδώ ;;;

Μιλάς για αυτό που έχει δοθεί εδώ στο forum εδώ καιρό; Δώσε απλώς το link από το original thread.

Modpic.gif

Μιλάς για αυτό που έχει δοθεί εδώ στο forum εδώ καιρό; Δώσε απλώς το link από το original thread.

Δεν ξέρω... γιατί η αλήθεια είναι πως δεν το βρήκα εδώ....

Αν θέλεις, στείλε το link γι αυτό που λες για να δω αν είναι το ίδιο....

• Administrators
Δεν ξέρω... γιατί η αλήθεια είναι πως δεν το βρήκα εδώ....

Αν θέλεις, στείλε το link γι αυτό που λες για να δω αν είναι το ίδιο....

Μα εγώ ζήτησα το link όχι από εδώ αλλά από εκεί που το βρήκες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3076194#post3076194

Modpic.gif

Μα εγώ ζήτησα το link όχι από εδώ αλλά από εκεί που το βρήκες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3076194#post3076194

Δε νομίζω πως είναι το ίδιο...! Στέλνω αυτό που βρήκα και πείτε μου...

ελπίζω να το έκανα σωστά....;)

• Administrators
Δε νομίζω πως είναι το ίδιο...! Στέλνω αυτό που βρήκα και πείτε μου...

ελπίζω να το έκανα σωστά....;)

Πως το εγκαθιστάς; Το άλλο που δίνω παραπάνω είναι ένα απλό .cab

Modpic.gif

Πως το εγκαθιστάς; Το άλλο που δίνω παραπάνω είναι ένα απλό .cab

Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο....

Το αντιγράφεις όπου θέλεις (εγώ το έβαλα στο "αποθήκη μου -> program files" ας πούμε) και κάνεις Shortcut στο windows -> start menu -> προγράμματα στην κεντρική μνήμη...!

μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν διαγραφω όλες τις κλήσεις απο το μητρώο παράλληλα μηδενίζεται και ο χρόνος από τον μετρητή κλησεων;.Απο που μπορώ να δω το συνολικό χρόνο έχω μιλήσει στο τηλεφωνο απ οταν το πηρα; ειναι εκνευριστικά σπαστικο
Υπογραφή....

Ρε παιδια οταν εχουμε συνδεδεμενο το κινητο με τον υπολογιστη και ειναι στο ιντερνετ ο υπολογιστης, τοτε αυτο περναει και στο κινητο. Το αντιστροφο γιατι δεν γινεται? Εχω ιντερνετ μεσω vodafone στο κινητο, το συνδεω με τον υπολογιστη και αυτος δεν παιρνει ιντερνετ. Θελει καμια ρυθμιση? Οταν εχω ενεργοποιημενη την προηγμενη λειτουργια δικτυου χανεται εντελως η συνδεση με τον υπολογιστη (οπως και σε πολλους αλλους οπως διαβαζω)

Οντως δεν βγάζει ποσοστό το %, αλλά δεν είναι λάθος, ούτε σφάλμα!!!

Βγάζει το υπόλοιπο της διαίρεσης του πρώτου με τον δεύτερο αριθμό που βάζετε.

Δηλ.

100%3 και ίσον θα βγάλει 1

100%50 ίσον 0

Μάλλον ο προγραμματιστής έφτιαξε πρώτα το επιστημονικό και πέρασε το mod (αυτή είναι η ονομασία της εύρεσης του υπολοίπου) στο % του αριθμητικού, ξεχνώντας ότι για τους περισσότερους καθημερινούς χρήστες είναι άχρηστο.

Η διαδικασία εύρεσης υπολοίπου συμβολίζεται συνήθως με mod δηλαδή

10mod3=1

αλλά και με %

10%2=0

Edited by OldNewbie

Το αντιστροφο γιατι δεν γινεται? Εχω ιντερνετ μεσω vodafone στο κινητο, το συνδεω με τον υπολογιστη και αυτος δεν παιρνει ιντερνετ. Θελει καμια ρυθμιση?

Έναρξη -> Κοινή Χρήση Internet

Σύνδεση ηλεκτρονικού υπολογιστή : USB

Σύνδεση δικτύου : (Εγώ βάζω Cosmote Internet)

992

Οντως δεν βγάζει ποσοστό το %, αλλά δεν είναι λάθος, ούτε σφάλμα!!!

Βγάζει το υπόλοιπο της διαίρεσης του πρώτου με τον δεύτερο αριθμό που βάζετε.

Δηλ.

100%3 και ίσον θα βγάλει 1

100%50 ίσον 0

Μάλλον ο προγραμματιστής έφτιαξε πρώτα το επιστημονικό και πέρασε το mod (αυτή είναι η ονομασία της εύρεσης του υπολοίπου) στο % του αριθμητικού, ξεχνώντας ότι για τους περισσότερους καθημερινούς χρήστες είναι άχρηστο.

Η διαδικασία εύρεσης υπολοίπου συμβολίζεται συνήθως με mod δηλαδή

10mod3=1

αλλά και με %

10%2=0

Τώρα είναι που μας κούφανε ο προγραμματιστής. Προφανώς η αναβάθμιση θα γίνει μέσω KIES. Και που μπορούμε να πουμε τα παράπονά μας?

Μας κούφανε δεν λες τίποτα...:blink:

Με την πρόσθεση ποσοστού όμως τι γίνεται??

Αυτό με το mod τα βγάζει στρογγυλοποιημένα όμως. Δοκιμάστε στο Omnia να κάνετε: 25%9. Το αποτέλεσμα θα είναι 7.

Τώρα κάντε το και στο calculator του pc σας: 9-25%. Το αποτέλεσμα είναι 6.75. Εδώ και αν σε τρελαίνει ο προγραμματιστής!!:lol:

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

SHOG_ST, το mod(ulo) δεν έχει να κάνει με ποσοστό. Το υπόλοιπο διαίρεσης είναι πάντα ακέραιος. Για δοκιμές τέσταρέ το στο google. Bάλε στην αναζήτηση του γκούγκλη 25%9 ας πούμε.

Οσο για τη πρόσθεση ή αφαίρεση ποσοστού, κάνε το εξής απλό:

Θες να προσθέσεις 23% στο 37...

37*1.23

Θες να αφαιρέσεις 18% από το 40...

40*0.82

SHOG_ST, το mod(ulo) δεν έχει να κάνει με ποσοστό. Το υπόλοιπο διαίρεσης είναι πάντα ακέραιος. Για δοκιμές τέσταρέ το στο google. Bάλε στην αναζήτηση του γκούγκλη 25%9 ας πούμε.

Ναι, έχεις δίκιο!! ;)

Οσο για τη πρόσθεση ή αφαίρεση ποσοστού, κάνε το εξής απλό:

Θες να προσθέσεις 23% στο 37...

37*1.23

Θες να αφαιρέσεις 18% από το 40...

40*0.82

Χμμμ...Αν σου πω ότι δεν τα πάω καθόλου καλά με τα μαθηματικά?? :wacko:

Ενώ αν δούλευε το άτιμο το κουμπάκι......:rolleyes:

Thanks πάντως!!

• Administrators
Ρε παιδια οταν εχουμε συνδεδεμενο το κινητο με τον υπολογιστη και ειναι στο ιντερνετ ο υπολογιστης, τοτε αυτο περναει και στο κινητο. Το αντιστροφο γιατι δεν γινεται? Εχω ιντερνετ μεσω vodafone στο κινητο, το συνδεω με τον υπολογιστη και αυτος δεν παιρνει ιντερνετ. Θελει καμια ρυθμιση? Οταν εχω ενεργοποιημενη την προηγμενη λειτουργια δικτυου χανεται εντελως η συνδεση με τον υπολογιστη (οπως και σε πολλους αλλους οπως διαβαζω)

Αν δεν απατώμαι, η συσκευή σου πρέπει να έχει μια internet sharing. Ψάξτο λίγο στα settings.

Modpic.gif

Παιδιά έχω εγκαταστήσει το callwaitingfix το οποίο σε ειδοποιεί όταν κάποιος σου παίρνει τηλ. και εσυ μιλάς σε άλλον. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ και τι να αλλάξω έτσι ώστε αυτός που παίρνει να ειδοποιείται ότι εγώ μιλάω σε άλλον και να μην χτυπά απλώς σ' αυτόν το τηλέφωνο. Ευχαριστώ.

Παιδιά παρόλο που κάνω ακόμη βόλτα εδώ και συζητάμε πράγματα, το Omnia το έχω δώσει εδώ και λίγο καιρό, και μου έμεινε το γνήσιο Ginius Driver. Το κράτησα μήπως πάρω πάλι κάποιο άλλο WinMo. Όποιος θέλει του το πουλάω σε τιμή χώμα. Αν θέλετε δείτε εδώ την αγγελία.

βρες και κατέβασε το WM WΐFiRouter. Συδέεσαι χωρίς καλώδια σε 1 λεπτό. Από τα καλύτερα προγράμματα που είχα.

Edited by drlacan

Αρχικό μήνυμα από OldNewbie

Διάβασα, ότι, αν χτυπήσει το κινητό και το γυρίσουμε ανάποδα σε μια επίπεδη επιφάνεια, γίνεται mute.

Ισχύει;

Γιατί εγώ δεν τα κατάφερα

Πριν την αναβάθμιση γινόταν κανονικά..! Τώρα ούτε σε μένα δουλεύει...! Ίσως υπάρχει κάποια ρύθμιση...!

Σκαλίζοντας το βρήκα.

Ρυθμίσεις>Γενικές ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις κίνησης>Διακριτική λειτουργία>Ενεργοποίηση παύσης ήχου.

Εκείνο που ψάχνω τώρα και μπορεί να το ξέρει κάποιος από σας, είναι να μπορώ να έχω ειδοποίηση για γενέθλια, που έχω περάσει στις επαφές.

Δηλαδή, σε τρεις μέρες πες έχει γενέθλια ο τάδε φίλος μου και την ημερομηνία την έχω περάσει στις επαφές.

Πως θα γίνει να πετάγεται μια ειδοποίηση 1 μέρα πριν;

Δε βρίσκω τρόπο.

Y..Γ.

Απίστευτη αριθμομηχανή και free η spacetime (ένας μαθηματικός στο κινητό σας :) )

• Administrators
Παιδιά έχω εγκαταστήσει το callwaitingfix το οποίο σε ειδοποιεί όταν κάποιος σου παίρνει τηλ. και εσυ μιλάς σε άλλον. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ και τι να αλλάξω έτσι ώστε αυτός που παίρνει να ειδοποιείται ότι εγώ μιλάω σε άλλον και να μην χτυπά απλώς σ' αυτόν το τηλέφωνο. Ευχαριστώ.

Αυτό είναι θέμα provider. Επικοινώνησε με τον πάροχο σου να το ρυθμίσεις. Το callwaitingfix τι το θες ακριβώς; Εάν έχεις ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης, το κάνει αυτό ούτως ή άλλως η συσκευή.

Modpic.gif

Αυτό είναι θέμα provider. Επικοινώνησε με τον πάροχο σου να το ρυθμίσεις. Το callwaitingfix τι το θες ακριβώς; Εάν έχεις ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης, το κάνει αυτό ούτως ή άλλως η συσκευή.

1) Στα νοκια νομίζω είχε επιλογή από το μενού για κάτι τέτοιο. Θα το ψάξω.

2) Το βρήκα για την "αναμονή κλήσης". Αλλά τι ακριβώς κάνει? Σε ειδοποιεί την στιγμή που σε παίρνει ο άλλος ή μετά από λίγο? (Το callwaitingfix δονεί το τηλ. την στιγμή που εσύ μιλάς με τον άλλον και σου εμφανίζει και ποιος σε παίρνει)

3) Όταν συνδέεται στο gps (βέβαια μόνον όταν το τηλ. είναι ανοικτό) τα αρχεία που τυχόν κατεβάζει, προφανώς τα κατεβάζει μέσω gprs? (έτσι και αλλοιώς το wifi το έχω κλειστό.)

Edited by alex61

Χωρίς να έχω βάλει τπτ xtra για την περίπτωση:

Αν ενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσης, όταν μιλάς και σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο, εμφανίζεται η κλήση του στην οθόνη με επιλογές απάντηση, παράβλεψη, ή αποστολή μηνύματος. ΔΕΝ ακούς κάποιον ήχο ούτε δόνηση. Αν δεν το προσέξεις η κλήση καταγράφεται σαν αναπάντητη.

Αν δεν ενεργοποιήσεις την αναμονή, όταν σε παίρνουν τη στιγμή που μιλάς, ακούν σήμα κατηλειμμένου, εσύ δεν ακούς τπτ και ούτε καταγράφεται στις αναπάντητες η κλήση.

Με το gps, αν έχεις ενεργοποιήσει το xtra, προσπαθεί να συνδεθεί μέσω gprs, αλλά αν μέσω nodata το έχεις απενεργοποιήσει απλά δε συνδέεται. Το gps λειτουργεί και χωρίς το xtra, με κάποια μικρή καθυστέρηση στο κλείδωμα.