Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος που πρέπει να βάλω κάποιους ήχους, σε ποιο φάκελο δηλ., έτσι ώστε όταν πάω στις ρυθμίσεις στους ήχους ειδοποίησης να βάλω για sms ένα δικό μου ήχο?? (έχω wm 6.5.3). Προς το παρόν τους έχω στο φάκελο: Η αποθήκευση μου/My ringtones, και μόνο σαν ήχο κλήσης τα αναγνωρίζει και όχι για το sms..

Θένκς προκαταβολικά ;)

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρέπει οι ήχοι σου να είναι σε μορφή wav και μικρής διάρκειας.

Μα είναι σε .wav απλά δε τους αναγνωρίζει. Και μιλάμε για ήχο 3-4 sec. Πριν αναβαθμίσω μου τους αναγνώριζε πάντως.. Τώρα δε φαίνονται στα sms, παρά μόνο στους ήχους κλήσης..

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Επιτέλους λειτούργησε! Να σαι καλά φίλε athanaso77..

:thanks:

Ρε παιδια παω να κανω αναβαθμιση απο kies κ αφου κατεβαζει τα παντα κ τα αποσυμπιεζει, ξεκιναει την αναβαθμιση, σβηνει το κινητο κ μετα μου γραφει "ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει τη συσκευη. Επαναφερετε τη συσκευη. 1) αποσυνδεστε το καλωδιο USB απο τη συσκευη 2) αφαιρεστε τη μπαταρια απο τη συσκευη. Η συσκευη θα επανεκκινηθει και η αναβαθμιση λογισμικου θα προχωρησει."

Το εκανα κ τπτα. Ακομα γραφει το ιδιο πραγμα. Καμια ιδεα??

EDIT : Ολα ΟΚ! Βρηκα απαντηση σε προηγουμενα Post! Thanks!

Edited by Odiw700i
Panasonic X60 --> Sony Ericsson W700i --> Sony Ericsson G900 --> Samsung Omnia GT-i8000 --> Apple iPhone 4s :rolleyes:

οταν σου λεει να αποσυνδεσεις το καλωδιο usb,να μην κανεις τιποτα ,να το αφησεις μεχρι να τελειωσει απο μονο του,να σου βγαλει στο τελος την οθονη που περνας το pin και μετα να το αποσυνδεσεις.

Καλημέρα παιδιά. Έχουμε κάτι καινούργιο? Καμμιά αναβάθμιση, κάτι... το οποίο θα κάνει το κινητό μας καλύτερο? (έχω καιρό να μπω και ίσως έχασα κάτι)!

Μπα τίποτα και μεταξύ μας δεν βλέπω να ξαναβγαίνει ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

• Administrators
Όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως εταιρίας. Δεν πρέπει να έχετε παράπονο, άλλες συσκευές δεν έφτασαν καν μέχρι τα WM6.5.X.

Modpic.gif

έκανα αναβάθμιση στο omnia απο το samsung new pc studio.

έγινε με επιτυχία.

Πάει πολύ πιο γρήγορα τώρα.

Απλά δεν βρίσκω τη ρύθμιση για το κουμπί Χ για να κλείνουν τα προγράμματα.

ξέρει κανείς που είναι;

Ασε και γω έστειλα το κινητο μου στην smartec... απο το πενάκι έγινε μια μικρη γρατζουνια και ι οθόνη πήρε σκονάκια (όχι ομως εξετίας της γρατζουνιάς) και μουπαν οτι πρεπεθ να αλλαξω την οθόνη και μετά να μου το καθαρήσουν και οτι δεν το καλύπτει η εγγύηση και μου ζήτησας 45ευρω και τους λέω μην αλλάξτε την οθόνη μονο καθαρήστε τα σκονάκια που μπήκαν μέσα στην οθόνη (τα σκονακια μπηκαν επιδι δεν ηταν καλα κλεισμενο το κινητο εργοστασιακα γιατι το ειχα αγορασει πριν 15 μερες απο τα saturn θεσσαλονικης) μεσα σε 15 μερες γεμησε σκονακια μεσα απο την οθονη λες και το ειχα 2 χρονια και μου λενε απο την smartec ή πληρωνεις 45 η δεν το καθαρίζουμε (σωστος εκβιασμος) αντι να ζητησει συγνωμη και να μου το αντικαταστησει η να μου το φτιαξει.. 400 ευρω πειραν οι καραγυφτοι!!! πειρα το τμημα προστασιας καταναλωτη και θα στειλω φαξ με τα σχετικα γιατι στην ελλαδα δεν μπορεις να καταφερειτ τπτ χωρις εκφοβισμο!!! σαν προβατα ειμαστε !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ!!!

Edited by pcstudios1

με ολο το συμπαθειο μην γραφεις greekglish γιατι μας βγαινουν τα ματια να διαβασουμε το post σου.

συγνωμη παλι.

Παιδιά καλησπέρα

Ξέρει κανένας γιατί δεν μου βρίσκει δορυφόρους το IGO 8 .

Ποια settings θέλει το OMNIA II .

Έχω στις ρυθμίσεις GPS συσκευής .

Θύρα προγράμματος GPS COM9

Θύρα υλικού GPS COM2

Baud rate 4800

Διαχείριση GPS αυτόματα – ενεργοποιημένο

Μήπως πρέπει να ρυθμίσω τίποτα στις ρυθμίσεις GPS του IGO8 . Είμαι και λίγο άσχετος .

Ευχαριστώ

έκανα αναβάθμιση στο omnia απο το samsung new pc studio.

έγινε με επιτυχία.

Πάει πολύ πιο γρήγορα τώρα.

Απλά δεν βρίσκω τη ρύθμιση για το κουμπί Χ για να κλείνουν τα προγράμματα.

ξέρει κανείς που είναι;

Κρατάς παρατεταμένο τον κύβο και σου βγάζει τερματισμό προγραμμάτων .

Ποιο θέλει com7

η θύρα υλικού. Το igo συνήθως εντοπίζει απο μόνο του την θύρα άμα βάλεις αυτόματο εντοπισμό.

- ναι αλλά είναι σπαστικό κάθε φορά να τα κλείνεις απο τον κύβο.

Γεια σας ρε παίδες. Μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Για να βλέπω video από youtube χρησιμοποιώ τον Core player και όλα ήταν μια χαρά. Πρόσφατα έκανα hard reset στη συσκευή και απ' όταν ξαναφόρτοσα το πρόγραμμα δεν μπορώ να δω πλέον youtube videos. Το search δουλεύει κανονικά, μου βρίσκει αποτελέσματα σε οτι ψάχνω αλλά όταν πατάω διπλό κλικ για να δω κάποιο video από αυτά που μου έφερε, δείχνει να κάνει prebuffering για ένα δύο δευτερόλεπτα και μετά τίποτα. Το έχω δοκιμάσε και με GPRS και με Wi-Fi. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει.
Trust In Trance

• Administrators
η θύρα υλικού. Το igo συνήθως εντοπίζει απο μόνο του την θύρα άμα βάλεις αυτόματο εντοπισμό.

Ή χρησιμοποιείς το GPS Test που κάνει μόνο του αυτή τη δουλειά.

Modpic.gif

Ξανά πάλι την ίσως χαζή ερώτηση. Στο ΟΜΝΙΑ ΙΙ δουλεύει το GPS του και χωρίς το τηλ. να είναι σε λειτουργία? Το έχει κάνει κανείς?

Ξανά πάλι την ίσως χαζή ερώτηση. Στο ΟΜΝΙΑ ΙΙ δουλεύει το GPS του και χωρίς το τηλ. να είναι σε λειτουργία? Το έχει κάνει κανείς?

Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το τηλέφωνο για να δουλέψει το GPS .

Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το τηλέφωνο για να δουλέψει το GPS .

Ευχαριστώ πολύ kosmus, αλλά δεν είναι λίγο "χαζό" αυτό?:(

Edited by alex61

• Administrators
καλησπερα παιδια.μηπως ξερετε που μπορω να βρω το NAVIGON για το ομνια2?

Δεν είναι free και κατά συνέπεια σε αυτό το forum δεν πρόκειται να το βρεις.

Modpic.gif