jukbox Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Πως γινεται να απενεργοποιηθουν οι ηχοι της Samsung κατα την εκκινηση και το κλεισιμο; γιατι αν η ενταση της συσκευης κατα το τελευταιο κλεισιμο ειναι ψηλα τοτε γινεται ενοχλητικο. Κανείς ειδήμων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Κανείς ειδήμων; τουλάχιστον στο i900 είχαμε αντικαταστήσει τα δύο αυτά αρχεία με "κενά" (χωρίς μουσική) αρχεία. Το ίδιο πιστεύω μπορείσ να κάνεις και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) Κανείς ειδήμων; Πήγαινε εδώ και κατέβασε από το post 4 το DisableStartShutdownSounds.cab Η κατέβασέ το χωρίς εγγραφή από εδώ . Edited July 20, 2010 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Άκυρο με τη συζήτηση αλλά το γράφω μπας και γλιτώσω κανέναν στο μέλλον. Χρησιμοποίησα για λίγες ώρες το πενάκι από ένα htc touch 2 και την έσκισα την οθόνη. Μην το κάνει κι άλλος το ίδιο λάθος Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) Παιδια γνωριζει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το κλειδωμα των WinMob?? εβαλα το S2U2 και καμια φορα μου πεταει και τα 2 κλειδωματα! Edit: το Βρικα Edited July 20, 2010 by SoNiCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Όπα- όπα- όπα. Αν πατήσω system info μου βγάζει Program Memory 152.1ΜΒ, Storage Memory 161,8ΜΒ, Η αποθ. μου 7.2GB και Κάρτα αποθ. 7.6GB (έχω βάλει κάρτα 8GB). Αυτές που δεν καταλαβαίνω είναι οι δύο πρώτες και πως τις καθαρίζουμε. Και επίσης όταν πας στις ρυθμίσεις / ρυθμίσεις μνήμης / κύριος χώρος αποθήκευσης σου βγάζει μια μνήμη 512ΜΒ καμμία σχέση με τις άλλες επάνω!!!Αν μπορεί κανείς βοήθεια γαι να καταλάβουμε καλύτερα το κινητό μας! Ρεε φιλε δεν με καταλαβαινεις.Τα πρωτα στοιχεια που αναφερεις σου λεει πληροφοριακα ποσο καταλαμβανουν τα προγραμματα που ειναι εγκατεστημενα δεν μπορεις να κανεις κατι.Αυτος ειναι ο αποθηκευτικος - μνημη κινητου 512mb .Το λειτουργικο και οτι αλλες εφαρμογες που το συνοδευουν δεσμευει καποιο χωρο .Οτι απομενει ειναι διαθεσιμο για χρηση απο τον χρηστη.Απο το μενου που μου λες κανεις απεγκατασταση τα προγραμματα που εχεις εγκαταστησει ειτε στη μνημη του κινητου ειτε οπουδηποτε αλλου.Δεν μπορεις να ελαφρωσεις οσο θελεις αυτη την μνημη γιατι απλα δεν σε αφηνει γιατι ειναι ηδη δεσμευμενη.εσυ θα παιζεις παντα με την αποθηκη και με την καρτα.Γιαυτο σου ειπα πιο πανω να μην κανεις εγκατασταση προγραμματα στην κυρια μνμη γιατι στο τελος θα γεμισει πολυ νωρις.Τσεκαρε με το file explorer το "Η συσκευη μου " και μπορεις να σβησεις καποια αχρηστα αρχεια που μπορει να εχεις ειδικα σε Temp φακελους των Windows.Πρωτη φορά πιανεις στα χερια σου WinMo κινητο? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divnick Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα μου έπεσε το κινητό και έσπασε το γυαλί της οθόνης (αλλά το εσωτερικό είναι οκ). Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει, αν το πιάνει η εγγύηση(που δε νομίζω) και πόσο χρόνο χρειάζεται να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Η εγγύηση δεν το πιάνει σίγουρα , για τα υπόλοιπα(χρόνος, χρήμα) πρέπει να ρωτήσεις την Samsung η το μαγαζί που το πήρες αλλά βέβαια υπάρχει και η λύση του e-bay αλλά δεν ξέρω τι γίνετε με την εγγύηση ( εννοώ να την πάρεις από κει και να την βάλεις μόνος σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Εάν ανοιχτεί η συσκευή οπουδήποτε εκτός εξουσιοδοτημένου service, άμεσα τίθεται και εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά, οι υπότιτλοι δουλεύουν χωρίς πρόβλημα σε DivX ταινίες? Χρειάζονται κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά, οι υπότιτλοι δουλεύουν χωρίς πρόβλημα σε DivX ταινίες? Χρειάζονται κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ. Περίμενα να υπάρχουν διάφορα προγράμματα βέβαια, αλλά σημασία έχει ότι παίζουν. Να δούμε τι θα κάνουμε και με mkv τώρα... Edited July 21, 2010 by DirectorCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Έχει βρει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να κλειδώνουμε το κινητό μας όπως το htc desire (μπάρα να κατεβαίνει προς τα κάτω)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ WINDOWS MOBILE 6.1 ΣΕ 6.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Κάνοντας αναβάθμιση. Διαβάζοντας σε αυτό το thread θα βρεις το πως. (Μην γράφεις με κεφαλαία, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του forum) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Επίσης δεν υπαρχει καποιο site να τα κατεβάσω και να τα βαλω στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Την αναβάθμιση μπορεις να την κανεις είτε μεσω Samsung Kies ειτε Samsung New Pc Studio.Και τα δυο μπορεις να τα βρεις στο http://samsungmobile.com/ .Κανεις εγκατασταση οποιο προγραμμα θελεις ,συχρονίζεις με το κινητό και κανεις την αναβαθμιση λογισμικου ακολουθωντας τις οδηγίες κατα την διαδικασία αναβάθμισης Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Φίλε kosmus ευχαριστώ για το αρχειάκι αυτό DisableStartShutdownSounds.cab. Πράγματι με έσωσε από ηχορύπανση. Μήπως ξέρεις αν υπάρχει κατι ίδιο μ' αυτό που να μην εμφανίζει από την αρχή εκείνο το αν "θέλετε το τηλ. να ανοίξει ή όχι"? Επίσης έχω βρεί ένα "όχι τόσο βαρύ" screen saver όπως το s2u2 στην διεύθυνση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=618136&page=1. Ίσως και κάποιος από εσας μπορεί να του "φτιάξει" και ένα start menu icon. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ καλό. Ξέρει κανείς κανένα άλλο τέτοιου είδους screen saver? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Κάνοντας πειράματα έφτιαξα ένα πρότυπο mms το οποίο και δεν θέλω να κρατήσω. Στάθηκε όμως αδύνατο να βρω τρόπο να το διαγράψω. Ξεκινώντας νέο mms και πατώντας εισαγωγή από πρότυπα το βρίσκω και από το μενού μου βγάζει δυνατότητα διαγραφής. Τσεκάρω, πατάω και το mms παραμένει. Υπάρχει τρόπος διαγραφής; Η φυσική τοποθεσία αποθήκευσης προτύπων mms γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται στα wm 6.5.3; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 OMNIA II, Το έχει ένας φίλος και το πρόβλημα του είναι η φωτεινότητα στον ήλιο, ενώ το έχει ρυθμίσει στο τέρμα μιλάμε ότι δεν φαίνεται τίποτα ,ούτε αν βάλεις το χέρι σου. το τηλέφωνο είναι μαμά ,μήπως μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 λυση ειναι να αλλαξεις το background και να βαλεις π.χ λευκο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukbox Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Πήγαινε εδώ και κατέβασε από το post 4 το DisableStartShutdownSounds.cab Η κατέβασέ το χωρίς εγγραφή από εδώ . Τις ευχαριστιες μου στο φιλο kosmous για το αρχειακι, με 2 παρατηρησεις: 1) Αυτο που δινεις μεσα απο το myphone θελει λιγο πειραγμα ωστε να γινει cab. 2) Οντως η αισθησιακη μελωδια της Samsung χανεται, αλλα δυστυχως το ανεπιθυμητο τουτ ειναι παρον. Παντως γινεται επαναφορα με τη διαγραφη της εγκαταστασης απο τον κυριο χωρο αποθηκευσης για οσους ειναι επιφυλακτικοι. Και παλι ευχαριστω για τον κοπο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 1) Αυτο που δινεις μεσα απο το myphone θελει λιγο πειραγμα ωστε να γινει cab. . .cab είναι , απλά το συμπίεσα για να το ανεβάσω με το winrar , μήπως και δεν το δέχονταν η πλατφόρμα του myPhone , αποσυμπιέζεις και είναι έτοιμο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Κάνοντας πειράματα έφτιαξα ένα πρότυπο mms το οποίο και δεν θέλω να κρατήσω. Στάθηκε όμως αδύνατο να βρω τρόπο να το διαγράψω. Ξεκινώντας νέο mms και πατώντας εισαγωγή από πρότυπα το βρίσκω και από το μενού μου βγάζει δυνατότητα διαγραφής. Τσεκάρω, πατάω και το mms παραμένει. Υπάρχει τρόπος διαγραφής; Η φυσική τοποθεσία αποθήκευσης προτύπων mms γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται στα wm 6.5.3; Ευχαριστώ πολύ. Μιας και το βρήκα (search με wildcard όλων των αρχείων που δημιουργήθηκαν σήμερα και ...λίγη κοινή λογική) και σε περίπτωση που μπορεί να χρειαστεί σε κάποιον, τα πρότυπα των mms βρίσκονται μέσα στο φάκελο: Program Files/MMS/Templates Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 .cab είναι , απλά το συμπίεσα για να το ανεβάσω με το winrar , μήπως και δεν το δέχονταν η πλατφόρμα του myPhone , αποσυμπιέζεις και είναι έτοιμο . Καλά έκανες μιας και όντως το forum δεν δέχεται συνημμένα με κατάληξη .cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts