SoNiCK Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Δοκίμασε κανένας το ξυπνητήρι (με κλειστή τη συσκευή)? Τι γίνεται δουλεύει??? Eμενα δουλευει κανονικα..... :-S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Eμενα δουλευει κανονικα..... :-S Έχεις την καινούργια έκδοση λογισμικού του ΟΜΝΙΑ (6.5.3) ή την παλαιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Φορω κι εγω 6.5.3 και ειναι πολυ καλυτερα. Οσο για το GPS κοιτα τις ρυθμισεις σου λιγο καλυτερα, πιστευω εκει θα ειναι το προβλημα διοτι λειτουργει κανονικα. Για το ξυπνητηρι που λετε, οντως υτε σε μενα λειτουργει το να αναψει μονο του και να χτυπησει. Η απορεια μου ειναι αν μπορουμε να βαλουμε ANDRIOD 2.2 στο κινητο γιατι θα εχουμε flash player 10 πραγμα που το εκτελουσαμε μεσω skyfire αλλα τωρα διακοπηκε στην ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Δοκίμασε κανένας το ξυπνητήρι (με κλειστή τη συσκευή)? Τι γίνεται δουλεύει??? nikolas81 αν μπεις στο site της SAMSUNG και πας πάνω δεξιά "υποστήριξη/εισάγετε αριθμό μοντέλου, κ.λ.π." θα σου βγάλει κοντά στην περιοχή σου πιο επισκευαστικό κέντρο υπάρχει. Εφόσον είσαι Αθήνα προφανώς μην το πηγαίνεις στον Γερμανό. Πήγαινε κατευθείαν στην "μαμά" και πες μας και τι έγινε μετά. σε ευχαριστω φιλε μου!θα παρω τηλ τη δευτερα να δω τι θα μου πουν και θα σας ενημερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 με το unicode και τους 70 χαρακτήρες έχουμε κάποια ρύθμιση για να γίνει 160 ή το απενεργοποιούμε;; με το default πληκτρολόγιο της samsung.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Η απορεια μου ειναι αν μπορουμε να βαλουμε ANDRIOD 2.2 στο κινητο γιατι θα εχουμε flash player 10 πραγμα που το εκτελουσαμε μεσω skyfire αλλα τωρα διακοπηκε στην ελλαδα. Στην παρούσα φάση... όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση πχ στην αναβολή ή κάτι τέτοιο ?? κάτω κάτω έχει μια επιλογή που λέει auto power up.σε εμένα δουλεύει.τι rom έχεις; Για το ΟΜΝΙΑ ΙΙ (i8000) μιλάμε, οτι όταν είναι κλειστό και ας έχεις "τικάρει" το "αυτόματη ενεργοποίηση" δεν χτυπά όταν η συσκευή είναι κλειστή που λογικά έπρεπε να το κάνει. Το έχει δοκιμάσει κανείς ή μπορεί να το δοκιμάσει κανείς και να μας πει και αυτός την γνώμη του? (Εγώ το έχω κάνει και δεν χτυπά):mad: τι rom έχεις; custom; και απο ποιόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 κάτω κάτω έχει μια επιλογή που λέει auto power up.σε εμένα δουλεύει.τι rom έχεις; τι rom έχεις; custom; και απο ποιόν; έχω τη μαμίσια PDA: I8000NXXIJ3 CSC I8000EURIJ5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ I8000XXIJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Πως μπορω να απενεργοποιησω τα κουτακια 1,2,3 στην οθονη αναμονης;Στα μηνυματα στην παραδοση μηνυματος υπαρχει τροπος να φαινεται αντι του αριθμου το ονομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Πως μπορω να απενεργοποιησω τα κουτακια 1,2,3 στην οθονη αναμονης;Στα μηνυματα στην παραδοση μηνυματος υπαρχει τροπος να φαινεται αντι του αριθμου το ονομα; Για το 2ο υπάρχει SMSDRFixWM5 αυτό που στο φτιάχνει μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Έχεις την καινούργια έκδοση λογισμικού του ΟΜΝΙΑ (6.5.3) ή την παλαιά? Ναι τα 6.5.3 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 πως καταλαβαίνουμε ποια έκδοση των win mobile έχουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Στην παρούσα φάση... όχι. Αμήν και πότε???? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 πως καταλαβαίνουμε ποια έκδοση των win mobile έχουμε?? Πήγαινε στις ρυθμίσεις, about & device information και πες μας τι γράφει. Αμήν και πότε???? Αν θες τη γνώμη μου... μην το περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SEMLAZ Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Πήγαινε στις ρυθμίσεις, about & device information και πες μας τι γράφει. WM 6.5 PRO (CE 5.2.23103) συσκευη JD3 JD5 JD1 ΕΧΩ 6.5.3 WINDOWS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Γίνεται να μου στέλνει μονο 1 αναφορά παράδοσης όταν στέλνω μήνυμα;; τώρα μου εμφανίζει σε άσπρο χρώμα στην today κάτω κάτω τη μία αναφορά και 2η μέσα στα μηνύματα... γίνεται να κρατήσω μόνο την 2η ; και επίσης όταν έρχεται το μήνυμα γίνεται να μην το κάνει προεπισκόπηση πάλι με άσπρο χρώμα αλλά να το βλέπω μόνο μέσα στα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 WM 6.5 PRO (CE 5.2.23103) συσκευη JD3 JD5 JD1 ΕΧΩ 6.5.3 WINDOWS ? Ναι... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukbox Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Πως γινεται να απενεργοποιηθουν οι ηχοι της Samsung κατα την εκκινηση και το κλεισιμο; γιατι αν η ενταση της συσκευης κατα το τελευταιο κλεισιμο ειναι ψηλα τοτε γινεται ενοχλητικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μολις έκανα μια δοκιμή αλλά δεν άνοιξε το κινητό παροτι είχα ενεργοποιημένη και την επιλογή "Αυτόματη Ενεργοποίηση" στις "Περισσοτερες" ρυθμίσεις του Ξυπνητηριου Έκανα δοκιμή πάλι για το ξυπνητήρι και το έβαλα να χτυπήσει μετά από 10min (θέλει τουλάχιστον 3min αργότερα από την στιγμή που κλείνεις το κινητό, το λέει το manual) από την ώρα που ήταν και το τηλ. άνοιξε και χτύπησε 3 φορές και σταμάτησε. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 όποτε του δώσει ανοίγει το δικό μου. με το g-alarm που έβαλα δεν ανοίγει μόνο του ... με της συσκευής έχει τύχει 2/4 φορές να ανοίξει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 όποτε του δώσει ανοίγει το δικό μου. με το g-alarm που έβαλα δεν ανοίγει μόνο του ... με της συσκευής έχει τύχει 2/4 φορές να ανοίξει μόνο του. Όπως είπα πρόσεχε να το βάλεις να ανοίξει τουλάχιστον 3min αφού το κλείσεις και όχι μετά από 1 ή 2 min. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Όπως είπα πρόσεχε να το βάλεις να ανοίξει τουλάχιστον 3min αφού το κλείσεις και όχι μετά από 1 ή 2 min. Δουλεύει και με άλλο εκτός του δικού του ξυπνητηριού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Όπως είπα πρόσεχε να το βάλεις να ανοίξει τουλάχιστον 3min αφού το κλείσεις και όχι μετά από 1 ή 2 min. το βράδυ το βάζω για να χτυπήσει το πρωί.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Δουλεύει και με άλλο εκτός του δικού του ξυπνητηριού; Δεν το δοκίμασα με άλλο αλλά θα εγκαταστήσω το g-alarm και θα σας πω, δεν το νομίζω όμως αλλά και με το δικό του λειτουργεί μόνον μέχρι να φτάσει στην οθόνη που σου ζητά αν θες να ενεργοποιηθεί το τηλ. ή όχι (αλήθεια αυτό μπορούμε να το παρακάμψουμε κάπως?) και μετά νομίζω σταματά το ξυπνητήρι (καλαμία βέβαια για μένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 WM 6.5 PRO (CE 5.2.23103) συσκευη JD3 JD5 JD1 ΕΧΩ 6.5.3 WINDOWS ? Ναι... :rolleyes: μπορεις να μου πεις πως το καταλαβενεις εαν ειναι 6.5 , 6.5.3 η 6.5.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts