Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Μολις αγόρασα ένα ΟΜΝΙΑ ΙΙ και εγω και ειμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να μου πει καποιος ομως...επειδη οταν ανοιγω το ΟΠΕΡΑ μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs...πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτό για να χρησιμοποιω μόνο wifi? Βάλε το NoData... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τροποποιώ το μήνυμά μου μιας και απάντησε νωρίτερα ο athanaso.. Το πρόβλημα λοιπόν με το spb radio δεν είναι ότι χάνει το στίγμα του, το wifi όπως έγραψα παραπάνω, αλλά παγώνει ο ήχος και κλείνει ο σταθμός του SPb radio μόλις σβήσει η οθόνη... Στο wifi έχω ενεργοποιήσει τη ρύθμιση να μην χάνει το wifi όταν κλείνει η συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Κοίταξες στις ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος μήπως υπάρχει κάτι σχετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Από που μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό του κινητού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τι πρέπει να κάνω για να μην ακούγεται ο ήχος στα widgets της samsung καθώς και για να παίξει το ραδιόφωνο πρέπει να έχω ανοικτό το κινητό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Κοίταξες στις ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος μήπως υπάρχει κάτι σχετικό; ναι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. ίσως είναι θέμα προγράμματος επειδή είναι beta νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Παιδιά μια ερώτηση.. Στο 3D Carousel του SPB Mobile Shell σας το εμφανίζει κανονικά τρισδιάστατα με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο-παρουσίαση του προγράμματος? Δηλαδή όταν γέρνεις την οθόνη γέρνει και το Carousel?? Εμένα δεν το κάνει αυτό! Υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Edited March 8, 2010 by tsomby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Παιδιά μια ερώτηση.. Στο 3D Carousel του SPD Mobile Shell σας το εμφανίζει κανονικά τρισδιάστατα με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο-παρουσίαση του προγράμματος? Δηλαδή όταν γέρνεις την οθόνη γέρνει και το Carousel?? Εμένα δεν το κάνει αυτό! Υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Για ποια εκδοση του SPB μιλας? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 για την 3.5.3, νομίζω είναι η τελευταία κ όλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 για την 3.5.3, νομίζω είναι η τελευταία κ όλας. Αφού ανοίξεις το καρουζέλ, πάτα τις επιλογές και ενεργοποίησε τον αισθητήρα κίνησης, αν κατάλαβα τι εννοείς... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Αφού ανοίξεις το καρουζέλ, πάτα τις επιλογές και ενεργοποίησε τον αισθητήρα κίνησης, αν κατάλαβα τι εννοείς... Ανοίγω το καρουζέλ, πατάω το δεξί πλήκτρο που λογικά είναι οι επιλογές και το μόνο που έχει είναι το εικονίδιο που λέει Προβολή Πλακιδίων. Που είναι η ενεργοποίηση του αισθητήρα κίνησης? Αυτό ψάχνω κ εγώ.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Ανοίγω το καρουζέλ, πατάω το δεξί πλήκτρο που λογικά είναι οι επιλογές και το μόνο που έχει είναι το εικονίδιο που λέει Προβολή Πλακιδίων. Που είναι η ενεργοποίηση του αισθητήρα κίνησης? Αυτό ψάχνω κ εγώ.. :wacko: Στο hd εκεί ακριβώς υπάρχει μια επιλογή για το G - SENSOR Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Στο hd εκεί ακριβώς υπάρχει μια επιλογή για το G - SENSOR Πφφφ.....Τί να πώ? Δεν πιστεύω να μην το υποστηρίζει το OMNIA II... κανείς που να έχει αυτή τη συσκευή δεν μπορεί να βοηθήσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 εμενα παντως με το spb 3.5.3 το carousel δουλευει μια χαρα,δεν χρειαζεται καμμια επιλογη δηλαδη ειναι ρυθμισμενο απο μονο του. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraman Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βλέπω στην οθόνη του κινητού όταν με καλούν την εταιρεία που έχω δηλώσει στις επαφες . ευχαριστω εκ των προτερων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 εμενα παντως με το spb 3.5.3 το carousel δουλευει μια χαρα,δεν χρειαζεται καμμια επιλογη δηλαδη ειναι ρυθμισμενο απο μονο του. Δηλαδή, κουνάς τη συσκευή και κουνιέται και αυτό? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 οχι,απλα με σκλοραρισμα πανω στην οθονη κουνιεται και αυτο με την φορα που εχει το χερι,αριστερα-δεξια-πανω-κατω. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 παιδιά όταν μπαίνω στο εμαιλ μου μέσω windowslive (την εφαρμογή στα προγράμματα) και κατεβάζω π.χ. αρχεία που μου στέλνουν όπως powerpoint, videos etc. που ακριβώς αποθηκεύονται ώστε να μπορώ να τα σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Όταν έχω ενεργοποιημένο το bluetooth στην όθόνη πάνω που δείχνει τα μικρά εικονίδια (σημα, μπαταρία κλπ) εμφανίζεται 2 φορές το λογότυπο του bluetooth. Ειναι φυσιολογικό? Μερικες φορες εμφανίζεται μόνο ένα εικονίδιο αλλα δεν ξέρω ποτε και γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 οχι,απλα με σκλοραρισμα πανω στην οθονη κουνιεται και αυτο με την φορα που εχει το χερι,αριστερα-δεξια-πανω-κατω. Άλλο πράγμα είναι αυτό. Εμείς λέμε για αισθητήρα κίνησης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 δεν πρεπει να δουλευει στο ομνια2 αισθητηρας κινησης. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 δεν πρεπει να δουλευει στο ομνια2 αισθητηρας κινησης. τοτε το ενσωματωμενο παιχνιδακι με αυτοκινητα που εχει πως παιζεται?αφου απαιτει να κουνας περα δωθε το κινητο για να στριψεις.Λεω εγω τωρα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Βρήκα αυτό στου youtube όπου δουλεύει αυτό που λέμε.. Αλλά ίσως το έχει κάνει μόνος του τελικά.. Το ψάχνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Έτσι είναι... by default το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts