alex61 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Παιδιά υπάρχει κανένα screen saver στην οθόνη για να δείχνει την ώρα all the time όπως το large time screensaver για symbian κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Μια ερωτηση, απο που μπορουμε να απεγκαταστησουμε εφαρμογες που εχουμε βλαει στην καρτα Η Αποθηκη μου και τρεχουν ολες απο εκει? Το υπομενου δεν το βρηκα πουθενα για Απεγκατασταση προγραμματων... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Στο resco explorer υπάρχει η επιλογή εκτός του Paste και του Paste Shortcut. thanx a lot!τελικα το πετυχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
male21 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Για κάποιον λόγο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ξαφνικά το WiFi.Προσπαθώ να κάνω αναζήτηση ασύρματων δικτύων και διακόπτεται γρήγορα χωρίς να βρίσκει κανένα.Επίσης ενώ πατώντας στο εικονίδιο της κεραίας μου έβγαζε τρεις επιλογές για άμεση ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, 1.Τηλέφωνο 2.Bluetooth 3.WiFi, το WiFi εξαφανίστηκε από τη λίστα.Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Ρε παιδια προσπαθω να σβησω ενα αρχειο βιντεο avi rawless (ή καπως ετσι) απο την καρτα micro sd 8gb που χρησιμοποιω για το κινητο αλλα δεν σβηνεται με τιποτα(οταν παω να το σβησω απο τον υπολογιστη μου βαγζει μυνημα σφαλματος οτι και καλα εχει ασφαλεια εγραφης ή οι να τσεκαρω μηπως χρησιμοποιειται κκαι λοιπες βλακειες!!)!!!Και το κακο ειναι οτι λογω αυτου του αρχιου μολις παω να ανοιξω την καρτα απο το κινητο μου βγαζει μηνυμα οτι κατι πηγε λαθος και να κανω αποστολη αναφορας του λαθους και κατιτετοια και αμεσως κλεινει με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα!!!!!!!! :help: Πως μπορω να σβησω απο την καρτα αυτο το αρχειο??? Γιατι με απλο delete ή αποκοπη δεν λεει να σβηστει με τιποτα!!!!!! :help: Edited February 17, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 προσπαθησε να το σβησεις οταν το κινητο δεν ειναι συνδεδεμενο με το Pc σου. διαφορετικα μπορεις να παρεις εναν τετοιο adapter βλεπε : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553549&u=APACER-MEGA-STENO-AS130 και σβηστο ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Παιδιά υπάρχει κανένα screen saver στην οθόνη για να δείχνει την ώρα all the time όπως το large time screensaver για symbian κινητά? Υπάρχει το Spb Time αλλά δεν συνιστώ την χρήση τέτοιων εφαρμογών που τρέχουν μονίμως στο background. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Ρε παιδια προσπαθω να σβησω ενα αρχειο βιντεο avi rawless (ή καπως ετσι) απο την καρτα micro sd 8gb που χρησιμοποιω για το κινητο αλλα δεν σβηνεται με τιποτα(οταν παω να το σβησω απο τον υπολογιστη μου βαγζει μυνημα σφαλματος οτι και καλα εχει ασφαλεια εγραφης ή οι να τσεκαρω μηπως χρησιμοποιειται κκαι λοιπες βλακειες!!)!!!Και το κακο ειναι οτι λογω αυτου του αρχιου μολις παω να ανοιξω την καρτα απο το κινητο μου βγαζει μηνυμα οτι κατι πηγε λαθος και να κανω αποστολη αναφορας του λαθους και κατιτετοια και αμεσως κλεινει με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω την καρτα!!!!!!!! :help: Πως μπορω να σβησω απο την καρτα αυτο το αρχειο??? Γιατι με απλο delete ή αποκοπη δεν λεει να σβηστει με τιποτα!!!!!! :help: προσπαθησε να το σβησεις οταν η συσκευη σου δεν ειναι συνδεδεμενη me to pc σου. Αν δεν γινει τιποτα βγαλε τη μνημη σου κ βαλτην σε ενα adapter (βλεπε εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553549&u=APACER-MEGA-STENO-AS130 ) και τοτε δοκιμασε μεσω του pc σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 προσπαθησε να το σβησεις οταν η συσκευη σου δεν ειναι συνδεδεμενη me to pc σου. Αν δεν γινει τιποτα βγαλε τη μνημη σου κ βαλτην σε ενα adapter (βλεπε εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553549&u=APACER-MEGA-STENO-AS130 ) και τοτε δοκιμασε μεσω του pc σου.. card reader ειναι ετσι?εχω τετοιο και δυο μαλιστα και βαζω την καρτα micro sd μεσα το συνδεω με το pc (χωρις να ειναι συνδεδεμενο το κινητο) , προσπαθω να το σβησω και τιποτα. Κανενα προγραμμα ολικης εκαθαρισης της καρταςδεν υπαρχει??:p Να πω οτι απο το κινητο οταν παω μεσω file explorer διαβαζει κανονικα την καρτα ευτυχως και μπορω να κανω τη δουλεια μου.αλλα οταν παω μεσω της "Διαχειρησης Αρχειων" εκει ειναι που μπλοκαρει και δεν λειτουργει. Anyway αφου μεσω του "File Explorer" γινεται δουλεια να μην σας κουραζω αλλο με αυτο/ thanx για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Κανενα προγραμμα ολικης εκαθαρισης της καρταςδεν υπαρχει??:p Πολλά. Ένα εξ' αυτών είναι και το SKTools. Anyway αφου μεσω του "File Explorer" γινεται δουλεια να μην σας κουραζω αλλο με αυτο/ Όπως πρότεινα και πιο πάνω, συστήνω ανεπιφύλακτα την χρήση του resco explorer έναντι του default file explorer της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) Πολλά. Ένα εξ' αυτών είναι και το SKTools. Όπως πρότεινα και πιο πάνω, συστήνω ανεπιφύλακτα την χρήση του resco explorer έναντι του default file explorer της συσκευής. -το sktools ειναι για windows mobile ετσι?μπορεις να μου πεις και ενα αντιστοιχο για windows κανονικου pc? -μπορειτε να μου ονομασετε δυο - τρεις Auto-Rotate screen applications για windows mobile που να ειναι συμβατες με Omnia 2???? υ.γ οντως το resco explorer (file explorer) αποδεικνυεται ιδιαιτερα χρησιμο και αξιοπιστο. Edited February 17, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 -το sktools ειναι για windows mobile ετσι?μπορεις να μου πεις και ενα αντιστοιχο για windows κανονικου pc? Να το κάνεις τι; -μπορειτε να μου ονομασετε δυο - τρεις Auto-Rotate screen applications για windows mobile που να ειναι συμβατες με Omnia 2???? Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς γιατί εν τέλει περισσότερα μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Να το κάνεις τι; Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς γιατί εν τέλει περισσότερα μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. φανταζομαι θα ειναι πιο ευκολο κανω εκαθαριση της καρτας μεσω pc γιαυτο το λεω. περισοτερος μπελας ε?οκ then. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Μέσω του PC δεν είναι περισσότερος μπελάς. Απλά την βάζεις σε έναν card reader και με δεξί κλικ κάνεις format την κάρτα (κατά προτίμηση σε FAT32). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathiskorn7 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 μια ερωτηση: η τιμη του ομνια 2 ποσο ειναι τωρα???εχει πεσει γενικα,ή ειναι λογω εκπτωσεων?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 φανταζομαι θα ειναι πιο ευκολο κανω εκαθαριση της καρτας μεσω pc γιαυτο το λεω. περισοτερος μπελας ε?οκ then. Μπορείς να μας πεις κανένα δύο Auto-Rotate screen applications; Γιατί με ενδιαφέρει και εμένα... Επίσης rotation με κουμπί είναι αξιόπιστο; Αν ναι πιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 μια ερωτηση: η τιμη του ομνια 2 ποσο ειναι τωρα???εχει πεσει γενικα,ή ειναι λογω εκπτωσεων?????????? http://www.skroutz.gr/s/88886/Samsung-I8000-Omnia-II-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Μαλλον οχι. Δεν πειραξα κατι διοτι νομιζα οτι γινεται αυτοματα. Θα σου ηταν ευκολο να μου πεις? Ξερει ισως καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divnick Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Γεια σας παιδιά και από μένα. Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άσχετη ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το omnia II αλλά δε ξέρω σε τι χρώμα. Έχω δει και σε μαύρο και σε άσπρο αλλά έιναι δύσκολη επιλογή. Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε. Σας ευχαριστώ. Καμιά γνώμη παιδιά; Παρασκευή που γυρίζω Θεσσαλονίκη πάω να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 παρτο μαυρο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Σε μαυρο ειναι και το δικο μου, παντως περιμενω απαντηση πως κανω απεγκατασταση εφαρμογων παιδια αφου δεν βρισκω το σχετικο υπομενου στο κινητο... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Σε μαυρο ειναι και το δικο μου, παντως περιμενω απαντηση πως κανω απεγκατασταση εφαρμογων παιδια αφου δεν βρισκω το σχετικο υπομενου στο κινητο... ρυθμισεις -> ρυθμισεις μνημης -> κυριος χωρος αποθηκευσης και εκει εχει μια λιστα με τις εγκατεστημενες εφαρμογες οπου μπορεις να διαγραψεις μια μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazilias Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 καλησπέρα παιδιά. Εχω το εξής πρόβλημα: Πήρε σήμερα το πρωί ένας φίλος το κινητό μου (samsung omnia 2) να το δει και δε ξέρω τι πάτησε και από το πρωι φόντο εχει FullScreenKeyboard και δείχνει μαυρη οθόνη με τα πλήκτρα. Δοκίμασα να αλλάξω ταπετσαρία κτλ μπας και ξαναεμφανιστεί αυτό που χα πριν αλλα τπτ :cry: Μου χει σπάσει τα νεύρα.. plzzz help!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Της brando έχετε βρει για το Omnia II? Έψαξα στο e-bay αλλά δεν βρήκα.. Και κάτι άλλο: Υπάρχουν μερικές που δεν αφήνουν δαχτυλιές, όπως αυτή. Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιου είδους? Υποψιάζομαι οτι το δάχτυλο δεν θα γλιστράει καλά πάνω της.. :worry: Απο τις privacy όπως αυτή έχει κανείς εμπειρία? Λέει οτι το Brightness μειώνεται 35%. Θα είναι αρκετά σκοτεινή η οθόνη μετά? http://www.mobilefun.co.uk/invisibleshield-full-body-protector-samsung-omnia-ii-i8000-p21631.htm τσεκαρε αυτη .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 καλησπέρα παιδιά. Εχω το εξής πρόβλημα: Πήρε σήμερα το πρωί ένας φίλος το κινητό μου (samsung omnia 2) να το δει και δε ξέρω τι πάτησε και από το πρωι φόντο εχει FullScreenKeyboard και δείχνει μαυρη οθόνη με τα πλήκτρα. Δοκίμασα να αλλάξω ταπετσαρία κτλ μπας και ξαναεμφανιστεί αυτό που χα πριν αλλα τπτ :cry: Μου χει σπάσει τα νεύρα.. plzzz help!! Μάλλον πας για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts