Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanx για τις απαντησεις!

...αλλα ακομη περιμενω να μου πειτε εαν και πως ειναι δυνατον να βλεπουμε Justin tv η freedocast η Sopcast μεσω των windows mobile!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanx για τις απαντησεις!

...αλλα ακομη περιμενω να μου πειτε εαν και πως ειναι δυνατον να βλεπουμε Justin tv η freedocast η Sopcast μεσω των windows mobile!

Εισαι γραμενος στο justin tv ?

Σήμερα αγόρασα και εγώ ένα i8000 για δεύτερο τηλέφωνο. Έχει κανείς να προτείνει καμία ρομ που να μην έχει όλη τη σαβούρα και το άθλιο interface της samsung, αλλά να διατηρεί τα στοιχειώδη (πληκτρολόγιο, t9, taskbar mods, κτλ κτλ?) Edited by Dj kourampies

• Administrators
Σήμερα αγόρασα και εγώ ένα i8000 για δεύτερο τηλέφωνο. Έχει κανείς να προτείνει καμία ρομ που να μην έχει όλη τη σαβούρα και το άθλιο interface της samsung, αλλά να διατηρεί τα στοιχειώδη (πληκτρολόγιο, t9, taskbar mods, κτλ κτλ?)

Μπορείς απλά να απενεργοποιήσεις το interface της samsung και να βάλεις ένα άλλο τύπου spb mobile shell.

Modpic.gif

Εισαι γραμενος στο justin tv ?

ναι ειμαι γραμμενος.αλλα τι σημασια εχει?αφου απο το pc βλεπω κανονικα χωρις να κανω login.γενικα το login χρησιμευει μονο για να μπορεις να μιλησεις στο chat του καθε καναλιου νομιζω...

απο το κινητο δεν επιχειρησα να κανω login στο justin tv ,μηπως αυτο φταειι που δεν μπορω να δω μεσω κινητου?

Sopcast για windows mobile υπαρχει?

Edited by rebelion

ναι ειμαι γραμμενος.αλλα τι σημασια εχει?αφου απο το pc βλεπω κανονικα χωρις να κανω login.γενικα το login χρησιμευει μονο για να μπορεις να μιλησεις στο chat του καθε καναλιου νομιζω...

απο το κινητο δεν επιχειρησα να κανω login στο justin tv ,μηπως αυτο φταειι που δεν μπορω να δω μεσω κινητου?

Eγώ ξέρω ότι όταν μπαίνω στο justin για να δω άγονες κύριος η**a σε μερικά δευτερόλεπτα αν δεν έχεις πλήρωση σε πετα έξω λέγοντας σου ότι έχεις υπερβεί τον αριθό χρηστών και χρειάζεσαι ειδικό αρχειακή για να λύσης το πρόβλημα όλα αυτά τα λέω γιατί αν θες να μπεις free από το κινητό το βλέπω δύσκολο.

Προσοχή δεν το έχω δοκιμάσει

mobile sopcast

ακυροοοοο δεν ειναι για mobile

Δεν υπαρχει ακομα για κινητο :(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

Eγώ ξέρω ότι όταν μπαίνω στο justin για να δω άγονες κύριος η**a σε μερικά δευτερόλεπτα αν δεν έχεις πλήρωση σε πετα έξω λέγοντας σου ότι έχεις υπερβεί τον αριθό χρηστών και χρειάζεσαι ειδικό αρχειακή για να λύσης το πρόβλημα όλα αυτά τα λέω γιατί αν θες να μπεις free από το κινητό το βλέπω δύσκολο.

κ εγω το εχω το αρχειακι στο pc κ βλεπω κανονικα justin.

αποτι λετε δεν παιζει στα w.mobile ουτε sopcast ουτε free justin.κριμα.ισως στο μελλον.

thanx για την ενημερωση.

Γεια σας. Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του omnia ΙΙ, εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Εχθές άλλαξα τη rom του. Είχα την I8000XXIJ3 και πέρασα την τελευταία. Πέρασα τα pda, phone και csc. Πειράζει που δεν πέρασα το eBoot;

Μετά πέρασα το "αγορασμένο" spb mobile shell. Πολύ καλό από πρώτη άποψη, αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ενώ ρυθμίζω το προφίλ μου δεν μπορώ να το επιλέξω (το επιλέγω αλλά δεν το δέχεται το τηλ και μένει στο custom).

Και κάτι άλλο... Υπάρχει τρόπος να κάνουμε φωνητική κλήση μέσω του buetooth;

Υ.Γ. Σίγουρα θα βρώ και άλλα άλυτα προβλήματα με το spb οπότε θα επανέλθω..........

Edited by physikos

• Administrators
Και κάτι άλλο... Υπάρχει τρόπος να κάνουμε φωνητική κλήση μέσω του buetooth;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3045561#post3045561

Modpic.gif

Την βοηθεια σας, εχω φτιαξει ενα φακελο στην αποθικη μου με ονομα My music και εχω βαλει αρκτους ηχους mp3 για κλησεις. Αυτο τον φακελο θελω να τον βλεπω στο start menu του κινητου και λογικα οτι βαζω σε αυτον τον φακελο μουσικης. Οταν το αντιγραφω στη συσκευη μου μου λεει οτι ειναι μεγαλος. Αρα πρεπει να φτιαξω μια συντομευση στη συσκευη μου-start menou. Πως μπορω ? Με το Sktools? και πως? η με αλλο τροπο? Μπορω να στειλω τον φακελο κατευθειαν οπς ειναι γεματος με μια συντομευση στο αρχικο μενου?

Την βοηθεια σας, εχω φτιαξει ενα φακελο στην αποθικη μου με ονομα My music και εχω βαλει αρκτους ηχους mp3 για κλησεις. Αυτο τον φακελο θελω να τον βλεπω στο start menu του κινητου και λογικα οτι βαζω σε αυτον τον φακελο μουσικης. Οταν το αντιγραφω στη συσκευη μου μου λεει οτι ειναι μεγαλος. Αρα πρεπει να φτιαξω μια συντομευση στη συσκευη μου-start menou. Πως μπορω ? Με το Sktools? και πως? η με αλλο τροπο? Μπορω να στειλω τον φακελο κατευθειαν οπς ειναι γεματος με μια συντομευση στο αρχικο μενου?

Mε τον file explorer πας στο φάκελο που θες κρατάς την ακίδα πατημένη πάνω στον φάκελο και επιλεγεις copy μετα windows --- start menu ----- programs κλικαρεις κατω δεξια στο menu και paste shortcut και θα εμφανιστη στην αρχικη οθονη τωρα δεν ξερο αν θα ανοιγη ο φακελος απο εκει :(

Ρε παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα εδω και καιρο θηκη για το omnia 2 σαν τις buggati των iphones που βγαινει με ενα κορδονακι το κινητο.

Εχει κανεις υπόψην του που και τι?

Η καποια αλλη προταση

Επίσης ψαχνω software που να δειχνει υπολειπόμενο εκτιμωμενο χρόνο αναμονης και ομιλίας (οχι μονο % της μπαταρίας. Υπαρχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δώσε μας κάποιο link για παράδειγμα.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=34438&bid=62&ref=bestprice

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν έχει άνοιγμα από πίσω για το ηχείο και δεν ξέρω ποσο καλά θα ακούγεται το κινητό μέσα στην θήκη :confused:

Νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν έχει άνοιγμα από πίσω για το ηχείο και δεν ξέρω ποσο καλά θα ακούγεται το κινητό μέσα στην θήκη :confused:

Κατι αλλο να αντιπροτεινεις????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από μένα. Περήφανος κάτοχος και εγώ του ομνια αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις ρε παιδιά. Ισως να είναι χαζές αλλά έχω μαυρα μεσάνυχτα στο συγκεκριμενο τομέα. Λοιπόν...

1. Για να λαμβάνεις e-mail στο κινητό πρέπει να έχεις (ανεξαρτήτως ρυθμίσεων ) κάποιο ανάλογο πακέτο υπηρεσιών ενεργοποιημένο από τον πάροχο πχ κοσμοτέ? Η΄μπορείς να δέχεσαι με κάποιες ρυμθμίσεις μέσω GPRS με άλλη χρέωση.

2. Για να βλέπεις πχ το SPBWeather φαντάζομαι ότι πρέπει πάλι να έχεις πακέτο από υπηρεσία ή υπάρχει άλλη μέθοδος.

Αυτά προς το παρόν....

• Administrators
1. Για να λαμβάνεις e-mail στο κινητό πρέπει να έχεις (ανεξαρτήτως ρυθμίσεων ) κάποιο ανάλογο πακέτο υπηρεσιών ενεργοποιημένο από τον πάροχο πχ κοσμοτέ? Η΄μπορείς να δέχεσαι με κάποιες ρυμθμίσεις μέσω GPRS με άλλη χρέωση.

2. Για να βλέπεις πχ το SPBWeather φαντάζομαι ότι πρέπει πάλι να έχεις πακέτο από υπηρεσία ή υπάρχει άλλη μέθοδος.

1. GPRS και ίντερνετ από τον πάροχο είναι το ίδιο πράγμα.

2. Μπορείς να συνδέεσαι και μέσω wifi.

Modpic.gif

Κατι αλλο να αντιπροτεινεις????

Αυτο http://www.fommy.com/view-full-page.asp?skuno=86747 και αυτα για να διαλεξεις http://www.fommy.com/accessories.asp?make=Samsung&model=Samsung+Omnia+2+i920&cat=Cases

Ολα για ΟΜΝΙΑ ΙΙ και οχι για ΟΜΝΙΑ η IPHONE το λέω αυτό γιατί το iphone είναι ποιο φαρδύ από το omnia 2 και το omnia 2 ποιο λεπτό από το omnia 1 οποτε πεζή να έχεις και προβλήματα εφαρμογής.

Μην μπερδευτείς με το ι920 που γραφη ταιριάζουν και για το i8000

δεν έχουν διαφορα στο μέγεθος μονο στην θέση τις msd.

Edited by DARKMAN74

Βαση για να το στηριζουμε στον αεραγωγο του αυτοκινητου, υπαρχει? Εχω το golf4 και μονο εκει με εξυπηρετη τα μεγιστα.

• Administrators
Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις κάποια που να απευθύνεται στη συγκεκριμένη συσκευή αποκλειστικά. Μπορείς να βάλεις μια universal από αυτές που κυκλοφορούν στο ebay και σε εξευτελιστική τιμή.

Modpic.gif

Άλλη μια ερώτηση. Έχω συνδεδεμένο το bluetooth και όταν με καλούνε δεν ακούγεται το ringtone του τηλεφώνου αλλά μόνο του bluetooth. Θα ήθελα να χτυπάει και του τηλ. Ειναι κάποια ρύθμιση του τηλ ή φταίει το bluetooth?

Τελικά το κάνει και χωρίς το bluetooth. Ενώ ο ήχος του ringtone αναπαράγεται κανονικά όταν πηγαίνω να τον επιλέξω στις εισερχόμενες δεν παίζει.

Edited by zafou