Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 αν ενοεις το gps κανενα δεν ποιανει σε κλειστους χωρους παρα μονο σε ανοικτους Το σήμα του τηλεφώνου νομίζω ότι εννοεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tis_Diaplokis Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Απενεργοποιησε το 3g ρυθμισεις-ρυθμισεις δικτυου- επιλογη ζωνης- gsm 900/1800 αυτο για το σημα τηλ. αν ενοεις το gps κανενα δεν ποιανει σε κλειστους χωρους παρα μονο σε ανοικτους Αρχικά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το έχω απενεργοποιημένο το 3G και το έχω γυρίσει στο GSM 900/1800. Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι αρχικά δεν υπήρχε πρόβλημα με το σήμα. Να σημειώσω ότι χρονικά η απώλεια σήματος συμπίπτει με μια άστοχη προσπάθειά μου να κάνω reset στοχεύοντας τη λάθος τρύπα...:blink: Έκανα και Hard reset εντωμεταξύ αλλά τίποτα...Το σήμα σε κλειστούς χώρους είναι ανεπαρκέστατο. Σκέφτεστε κάτι;; Παράθεση Κινητό Siemens, από το Γερμανό, με σύνδεση Cosmote. Θα γίνει Tis_Diaplokis:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Εεάν έχεις κάνει σωστά hard reset και εάν το πρόβλημα εξακολουθεί και με άλλες sim διαφορετικής εταιρίας... μάλλον χρειάζεται επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangarg Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 παιδιά SOS πρόβλημα με την φωτ. μηχανή: πατάω το κουμπί για να αρχίσει να λειτουργεί η φωτ. μηχ. και μου βγάζει μήνυμα: "Η εφαρμογή κάμερας τερματίζεται λόγω απουσίας μονάδας κάμερας" και με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί πια η φωτ. μηχανή καθόλου!! πριν λίγες μέρες μου λειτουργούσε κανονικά, τώρα από σήμερα και μετά βγάζει αυτό το μηνυμα! νομίζω ότι το τελευταίο πρόγραμμα που εγκατέστησα ήταν το SPB (ή ίσως κάποιο game δεν είμαι σίγουρος) - μπορεί να έχει σχέση?? έχει συμβεί σε κανέναν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Υπάρχει κάποια cooked rom που να έχετε δοκιμάσει και να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 1. Να είναι σταθερή και να παίζει σωστά το mobile email με Exchange 2. Να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται και να έχει αφαιρεθεί όλο το extra software της Samsung (messaging, widgets, phone, calendar κλπ) αλλά να έχει μείνει το software της camera. 3. Να έχει αγγλικό UI 4. Να είναι (φυσικά) 6.5 5. Αν γίνεται να μου στείλετε κάποια screenshots από κάποια χαρακτηριστικά σημεία του OS. Πρακτικά ψάχνω μια rom γυμνή που να έχει αφαιρεθεί όλο το απαράδεκτο Samsung software, όπου θα περάσω το SPB mobile shell και θα λειτουργήσω τη συσκευή μέσω αυτού. ΥΓ: Κανονικά θα έπρεπε η ίδια η Samsung να δίνει τη δυνατότητα για disable του software της ή να δίνει μια γυμνή WM6.5 rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 καλησπερα παιδια! το εχω το κινητο 6 μερες και ειμαι λιγο ασχετος! οταν γραφω σε διαφορα "μεροι" το πληκτρολογιο δεν γινεται οριζοντιο γτ? για να περασω προγ στο κιν πρεπει να περασω προγ π "ξεκλειδωνει"το κιν? οπως στα se το caps off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Παιδια υπαρχει νεοτερη εκδοση απο την Spb Mobile Shell 3.0.1 η ειναι η τελευταια? Και αν ναι καποιο link? Ευχαριστω! Και καποιο link για να βαλουμε κανα καλο παιχνιδακι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Παιδια υπαρχει νεοτερη εκδοση απο την Spb Mobile Shell 3.0.1 η ειναι η τελευταια? Και αν ναι καποιο link? Ευχαριστω! Και καποιο link για να βαλουμε κανα καλο παιχνιδακι :) Η τελευταία είναι η 3.5.2. Δές εδώ http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/ Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Η τελευταία είναι η 3.5.2. Δές εδώ http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketpc-software/mobileshell/ Ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καποιος καλος player για αναπαραγωγη mkv? Και αν οχι σε τι να τα μετατρεπω με FF ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 εγω τα εχω κανει ολα mp4. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 παιδιά SOS πρόβλημα με την φωτ. μηχανή: πατάω το κουμπί για να αρχίσει να λειτουργεί η φωτ. μηχ. και μου βγάζει μήνυμα: "Η εφαρμογή κάμερας τερματίζεται λόγω απουσίας μονάδας κάμερας" και με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί πια η φωτ. μηχανή καθόλου!! πριν λίγες μέρες μου λειτουργούσε κανονικά, τώρα από σήμερα και μετά βγάζει αυτό το μηνυμα! νομίζω ότι το τελευταίο πρόγραμμα που εγκατέστησα ήταν το SPB (ή ίσως κάποιο game δεν είμαι σίγουρος) - μπορεί να έχει σχέση?? έχει συμβεί σε κανέναν ? Κάνε ένα hard reset (επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Στο κάνει μόνο με το radio ή και με άλλα προγράμματα; Ο Opera καταναλώνει μεγάλο μέρος της ram όταν τρέχει. Μήπως ζορίζεται απο θέμα ram και κλείνει τα υπόλοιπα προγράμματα; Γενικά το τηλέφωνο αν τα βρεί σκούρα σε θέμα μνήμης "κλείνει" τα πάντα! Μήπως φταίει αυτό; το ραδιο κλεινει μονο οταν ανοιξω τον opera ! σε καμια αλλη περιπτωση ο opera ο τελευταιος τρεχει κανονικα σε ολους ; γιατι σε μενα το κινητακι τα βρισκει μπαστουνια Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Υπάρχει κάποια cooked rom που να έχετε δοκιμάσει και να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 1. Να είναι σταθερή και να παίζει σωστά το mobile email με Exchange 2. Να είναι όσο πιο ελαφριά γίνεται και να έχει αφαιρεθεί όλο το extra software της Samsung (messaging, widgets, phone, calendar κλπ) αλλά να έχει μείνει το software της camera. 3. Να έχει αγγλικό UI 4. Να είναι (φυσικά) 6.5 5. Αν γίνεται να μου στείλετε κάποια screenshots από κάποια χαρακτηριστικά σημεία του OS. Πρακτικά ψάχνω μια rom γυμνή που να έχει αφαιρεθεί όλο το απαράδεκτο Samsung software, όπου θα περάσω το SPB mobile shell και θα λειτουργήσω τη συσκευή μέσω αυτού. ΥΓ: Κανονικά θα έπρεπε η ίδια η Samsung να δίνει τη δυνατότητα για disable του software της ή να δίνει μια γυμνή WM6.5 rom... Υπάρχει, αλλά WWE, δηλαδή αγγλικό interface. Αυτή: http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/296964/rom-rodrigofd-o2-lite-rom-ultra-lite/ και 1-2 άλλες, που θα τις βρεις εκεί. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 σημερα δευτερη φορά που άλλαξε η ώρα πηγε 1 ώρα πίσω ξερει κανείς γιάτι ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivamvako Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 σημερα δευτερη φορά που άλλαξε η ώρα πηγε 1 ώρα πίσω ξερει κανείς γιάτι ? Χρησιμοποιεις Destinator? Αν ναι μαλλον φταιει αυτο. Εγω η μονη λυση που βρηκα ηταν να βαλω iGO8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Χρησιμοποιεις Destinator? Αν ναι μαλλον φταιει αυτο. Εγω η μονη λυση που βρηκα ηταν να βαλω iGO8. Δηλ. δεν μπορούμε να έχουμε destinator? Θα αλλάζει η ώρα?? Αν είναι δυνατόν!! Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Κι εμενα μου συμβαινει αυτο με την ωρα. Θα δοκιμασω αυτο με το destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Επειδή θα το παραγγείλω σήμερα ή αύριο το κινητό θέλω να μου πείτε αν αξίζει ? Έχω το 5800 και είμαι ικανοποιημένος (όχι σε όλους τους τομείς). Επειδή διαβάζω ότι υπάρχουν αρκετά bugs γι'αυτό ρωτάω. Αξίζει ή καλύτερα να το αναβάλλω ?? Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 αξιζει και με το παραπανω,πολυ ανωτερο απο το 5800 [το οποιο ειχα παλια]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Δηλ. δεν μπορούμε να έχουμε destinator? Θα αλλάζει η ώρα?? Αν είναι δυνατόν!! Το καταλαβα πως λειτουργει τελικα. Καθε φορα που ενεργοποιεις το destinator, αυτοματα ρυθμιζεται και η ωρα στο ομνια. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχεις την σωστη ωρα στο destinator, αλλα δεν ειναι δυσκολο. Αν δεν τα καταφερνεις πες μου να σου αξηγησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχεις την σωστη ωρα στο destinator, αλλα δεν ειναι δυσκολο. Αν δεν τα καταφερνεις πες μου να σου αξηγησω. Στις Ρυθμίσεις ώρας του Destinator πρέπει να έχουμε απενεργοποιημένο το "Ρύθμιση για θερινή ώρα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drjohngr Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 παιδια αλλο που προεκυψε οταν βαζω την φωτογρ μηχανη το φλας ειναι μονιμα απενεργοποιημενο οπως και το AF το button και δεν παιρνει ποτε με φλας (χαλια) ενω οταν βαζω βιντεο ειναι ον ολα καλα ... ξερει κανεις τιποτα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmk2 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 εγινα και εγω κατοχος επιτελους το πηρα. Για αρχη με χαλασε η κοσμοτε οταν το παραγγειλα ηταν προσφορα με χαρτες αλλα τωρα που παρελαβαν μου ειπαν οτι δεν υσχιει με αυτη την παρτιδα.:mad:Τωρα πρεπει να ψαχνω χαρτες. αν μπορει καποιοσ να βοηθησει με πμ.:O ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoros Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Υπάρχει, αλλά WWE, δηλαδή αγγλικό interface. Αυτή: http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/296964/rom-rodrigofd-o2-lite-rom-ultra-lite/ και 1-2 άλλες, που θα τις βρεις εκεί. Σε ευχαριστώ πολύ! Την έχεις δοκιμάσει? Είναι αξιόπιστη? Επίσης: αν δεν μου αρέσει και θέλω να επαναφέρω το κινητό μου όπως ήταν, ένα full backup/restore με σώζει ή θα πρέπει να επαναφέρω την original rom της Samsung και μετά να κάνω restore? Αν ισχύει το δεύτερο, που μπορώ να βρω την Samsung rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts