Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια κ αλλος που του τριζει η γωνια της οθονης....το εχω 8 μερες και τo τριξιμο ακουγεται πια και αμα πατησεις στο κεντρο ... μπορει να μην ειναι τιποτα (να το πας στο service και ν στο επιστρεψουν οπως ηταν)..μπορει ομως και να ειναι προβλημα οποτε προσεξτε το ..το πηρα απο cosmote.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μόνη λύση που πιστεύω οτι μπορείς να έχεις είναι να διαβάσει κάποιο απο τα αρχεία που έχεις σωσει, το Outlook στον υπολογιστή σου για να μπορέσεις να συγχρονίσεις τη συσκευή σου με αυτό και να περαστούν κι εκεί οι επαφές σου.

Δοκίμασε να πας (στον υπολογιστή σου στο Outlook) επάνω αριστερά Αρχείο -> εισαγωγή και εξαγωγή -> εισαγωγή απο άλλο πρόγραμμα ή αρχείο -> επέλεξε αρχείο excel, να δούμε τι θα γίνει.

Αν καταφέρεις να σου περαστούν καλά στο Outlook, τότε συγχρονίζεις με το ActiveSync και τελείωσες.

Χλωμο το βλεπω το παραπανω σεναριο. Μου βγαζει μυνημα οτι το xls αρχειο εχει "no named ranges" και να χρησιμοποιησω το Excel για να "range the name of data" που θελω να εισαγω. Και οι γνωσεις μου σε Excel ειναι μαλλον μηδενικες.

Υπαρχει καποιο προγραμμα διαχειρισης επαφων για το Omnia II οπως το MyPhoneExplorer των SE;

Συγχωρέστε με αλλά προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες από τις 100 σελίδες του θέματος μπορούσα. Θα ήθελα μερικές απαντήσεις.

1. Το κινητό έχει multitouch; Ανταποκρίνεται καλά στην αφή; Το πρώτο Omnia που είχα για ένα μήνα με είχε απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα.

2. Ποιο είναι το μεγαλύτερο του μειονέκτημα; (ξέρω αόριστη ερώτηση)

3. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ: Σε σύγκριση με το HTC Hero ποιο είναι καλύτερο;

4. Η μπαταρία κρατάει 2 ή 3 μέρες;

5. Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση σε WM 7;

6. Παίζει flash -πέρα από youtube- γιατί ξέρω ότι τα Android παίζουν

7. Παίζει divx πχ επεισόδια TV των 350 MB;

8. Σχετικά με την ταχύτητα της συσκευής, τα βιντεάκαι που είδα εδώ http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=17285 το δείχνουν πολύ γρήγορο, ενώ άλλα στο youtube σχετικά αργό. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο

Χλωμο το βλεπω το παραπανω σεναριο. Μου βγαζει μυνημα οτι το xls αρχειο εχει "no named ranges" και να χρησιμοποιησω το Excel για να "range the name of data" που θελω να εισαγω. Και οι γνωσεις μου σε Excel ειναι μαλλον μηδενικες.

Υπαρχει καποιο προγραμμα διαχειρισης επαφων για το Omnia II οπως το MyPhoneExplorer των SE;

Το Samsung new PC Studio, το οποίο υπάρχει μέσα στο CD στο κουτί της συσκευής. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, και δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. Μπορεί απο εκεί να κάνεις τη δουλειά.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Συγχωρέστε με αλλά προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες από τις 100 σελίδες του θέματος μπορούσα. Θα ήθελα μερικές απαντήσεις.

1. Το κινητό έχει multitouch; Ανταποκρίνεται καλά στην αφή; Το πρώτο Omnia που είχα για ένα μήνα με είχε απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα.

3. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ: Σε σύγκριση με το HTC Hero ποιο είναι καλύτερο;

8. Σχετικά με την ταχύτητα της συσκευής, τα βιντεάκαι που είδα εδώ http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=17285 το δείχνουν πολύ γρήγορο, ενώ άλλα στο youtube σχετικά αργό. Τι ακριβώς συμβαίνει;

1]καλη ανταποκριση

2]προσωπικα δεν εχω βρει

3]ουτε συζητηση

4]ναι,με λογικη χρηση

5]αυτο δεν το γνωριζει κανεις

6]δεν τοχω δοκιμασει,ας απαντησει αλλος

7]παιζει divx video ανεξαρτητου μεγεθους

8]με το spb παει σφαιρα.

Καλησπέρα παίδια Σήμερα έγινα κάτοχος του Omnia II οδηγιεσ που μπορω να βρω.

{γιατι απο το βιβλιο δεν βγαζω ακρη} βασικα το προβλημα μου ειναι το GPS και το WI-FI δεν μπορο να τα βαλο σε λιτουργια ευχαριστω

Oχι, ναι(δεν είναι iphone)

Multitasking

2

Δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά απ οτι φαντάζομαι ούτε και πρόκειται, (σε κανά χρόνο που υπολογίζουν να βγουν...έχει ο Θεός)

αν το "γαργαλήσεις"

ναι (θεωρητικά)

8. Σχετικά με την ταχύτητα της συσκευής, τα βιντεά και που είδα εδώ http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=17285 το δείχνουν πολύ γρήγορο, ενώ άλλα στο youtube σχετικά αργό. Τι ακριβώς συμβαίνει;

έχει απλά κάποιες στιγμές ένα πολύ μικρο σχεδόν ανεπαίσθητο lag,

.........................................

ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις

Λέω να πάω να το πάρω. Τώρα μένει μόνο να μάθω τι είναι αυτό το spb :lol: (είμαι Noob ξέρω)

Η Γνώση Ανοίκει Στον Κόσμο

Οταν ενεργοποιω το wifi , παταω αναζητηση, και βρει, δε βρει δυκτιο ασυρματο, παραλληλα εμφανιζονται και ολες οι αλλες πηγες ασυρματες που ειχα συνδεθει, με αποτελεσμα να μην ξερω αν βρισκει ασυρματο δικτυο η οχι. Υπαρχει δυνατοτητα να εμφανιζει μονο τα δυκτια που βρισκει την στιγμη που του λεω να κανει αναζητηση και να μη δειχνει ολα οσα εχω συνδεθει? Για παραδειγμα παω σε μια καφετερια και το βαζω να ψαχνει, αλλα επειδη προφανος δεν ξερω το ονομα του δικτυου που θα βρει, χανομαι!

Κάτω απο το στρογγυλό εικονάκι του κάθε δικτύου, σου δείχνει αν είναι ενεργό ή όχι.

Π.χ. σε ενεργό, θα δεις 1-2-3-4, ανάλογα, παυλίτσες που σου δείχνουν την ισχύ του σήματος. Αν βλέπεις στρογγυλό εικονάκι δικτύου με απο κάτω του κύκλο με διάμετρο, σημαίνει οτι είναι άλλο δίκτυο που είχες συνδεθεί αλλού προφανώς, αλλά είναι ανενεργό.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

μιποσ ξερεις πως ενεργοποιείται gps kai to wi-fi

για το GPS εκανες εγκατασταση καποια προγραμμα navigator;(πχ sygic,igo)για το wifi πατας στην πανω μπαρα εκει που ειναι τα συμβολα για το δικτυο.σου βγαζει 4 εικονιδια.πατας το 1 η το 2ο και εκει εχει επιλογη για wifi ενεργοποιημενο η οχι.

Το Samsung new PC Studio, το οποίο υπάρχει μέσα στο CD στο κουτί της συσκευής. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, και δεν μπορώ να σου πω περισσότερα. Μπορεί απο εκεί να κάνεις τη δουλειά.

Muchas Gracias Amigo ;)

Αν και πρεπει να τις περασω μια μια με copy paste, ειναι σαφως καλυτερα απο να τις πληκτρολογησω μια μια.

• Administrators
μιποσ ξερεις πως ενεργοποιείται gps kai to wi-fi

Για το wifi πήρες απάντηση, το gps ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανοίξεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης.

Modpic.gif

Παιδιά το gps είναι τόσο καλό όσο μιας συσκεύης πλοήγησης αυτοκινήτου ??? Και σε σήμα και σε ταχύτητα και σε χάρτες??Ρωτάω επειδή έχοντας το nokia 5800 με garmin δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλησπέρα και από εμένα. Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το σήμα μου. Το άσχημο είναι ότι όταν πήρα τη συσκευή δεν είχα καταλάβει να υπάρχει θέμα. Τώρα σε κλειστούς χώρους δύσκολα έχει δυνατό σήμα. Σαν να δυναμώνει κάποια στιγμή (οι μπάρες στην κεραία) και μετά μηδενίζει...Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται? (Συγχωρέστε με εάν έχει ξανααναφερθεί αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι)
Κινητό Siemens, από το Γερμανό, με σύνδεση Cosmote. Θα γίνει Tis_Diaplokis:blink:

γεια και απο μενα!επειδη θελω να παρω το κινητο μπορειτε να μου πειτε εσεις που το πηρατε αν σας ικανοποιει η ποιοτητα κατασκευης?βλεπω οτι σε μερικους εμφανιζει καποια τριξιματα στις γωνιες.ενταξει ισως μερικα κοματια να εχουν αυτο το προβληματακι.μηπως ομως επειδη η οθονη ειναι touch πρεπει να εμφανιζει καποιο σχετικο χαλαρωμα?ας με κατατοπισει καποιος!

• Administrators
Παιδιά το gps είναι τόσο καλό όσο μιας συσκεύης πλοήγησης αυτοκινήτου ??? Και σε σήμα και σε ταχύτητα και σε χάρτες??Ρωτάω επειδή έχοντας το nokia 5800 με garmin δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.

To GPS του, όπως και περισσοτέρων windows mobile συσκευών είναι σαφώς ανώτερο του ΝΟΚΙΑ σου.

Καλησπέρα και από εμένα. Λοιπόν, έχω πρόβλημα με το σήμα μου. Το άσχημο είναι ότι όταν πήρα τη συσκευή δεν είχα καταλάβει να υπάρχει θέμα. Τώρα σε κλειστούς χώρους δύσκολα έχει δυνατό σήμα. Σαν να δυναμώνει κάποια στιγμή (οι μπάρες στην κεραία) και μετά μηδενίζει...Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται? (Συγχωρέστε με εάν έχει ξανααναφερθεί αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι)

Το πρόβλημα είναι η ένδειξη στη συσκευή ή έχεις και πρακτικό πρόβλημα σήματος;

γεια και απο μενα!επειδη θελω να παρω το κινητο μπορειτε να μου πειτε εσεις που το πηρατε αν σας ικανοποιει η ποιοτητα κατασκευης?βλεπω οτι σε μερικους εμφανιζει καποια τριξιματα στις γωνιες.ενταξει ισως μερικα κοματια να εχουν αυτο το προβληματακι.μηπως ομως επειδη η οθονη ειναι touch πρεπει να εμφανιζει καποιο σχετικο χαλαρωμα?ας με κατατοπισει καποιος!

Σε γενικές γραμμές η ποιότητα κατασκευής είναι καλή. Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα να το δεις ζωντανό και να κρίνεις κατ' ιδίαν.

Modpic.gif

Δεν ειναι τοσο καλο οσο μιας καθεαυτο συσκευης gps. Θα ελεγα οτι φτανει στο 60-70%.

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω αλλα μονο με καρτα vodafone, αν και την κεραια της την βλεπω απο το μπαλκονι μου στο μισο χιλιομετρο.

Με καρτα cosmote δεν εχω παρατηρησει παιξιμο του σηματος.

Παντως και στις δυο περιπτωσεις δεν εχω καταλαβει διακοπες στην συνομιλια.

Δεν ειναι τοσο καλο οσο μιας καθεαυτο συσκευης gps. Θα ελεγα οτι φτανει στο 60-70%.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις στο τι δεν είναι καλό?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Θα έπαιρνες μια πολύ πιο ολοκληρωμένη άποψη εάν διάβασες μερικές σελίδες πιο πίσω εδώ.

Επειδή οι σελίδες έχουν φτάσει στις 107 (αν κάτσω να τις διαβάσω όλες θα μου πάρει εβδομάδα) μπορείς να μου πεις σε ποια σελίδα περίπου να κοιτάξω ??

• Administrators

Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο post. Και ούτε υπάρχει λόγος να διαβάσεις όλες τις σελίδες. Απλά θέλω να τονίσω ότι για να λάβεις σωστή άποψη πρέπει να διαβάσεις εντυπώσεις από περισσότερους του ενός χρήστη. Αυτός είναι και ο σκοπός του forum.

Επιπρόσθετα για πολλούς είναι κουραστικό να απαντάνε τα ίδια και τα ίδια που έχουν απαντήσει πιο πριν αλλά και για αυτούς που διαβάζουν το ίδιο. Στα forum γενικότερα, πρώτα διαβάζεις και αν δεν καλυφθείς... παραθέτεις την ερώτησή σου.

Modpic.gif