gesamfunai Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 παιδια αυτη η ROM ποια ειναι? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Και πως θα το κανω αυτο, ας πουμε στο destinator? Βάζοντας το κατάλληλο skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellart Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Εγώ σου παρουσίασα μία λύση! :) Αν δεν την βρίσκεις εύκολη μπορείς να αγοράσεις καινούριους συμβατούς φορτιστές! :O Δεν ηθελα να φανω κακος αλλα με εχει εκνευρισει σε πολλα θεματα αυτη η συσκευη και ειδικα με αυτο μου κακοφανηκε τωρα.Υπαρχει καποια εξηγηση που δεν φορτιζει?ειναι θεμα κατασκευης της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangarg Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 όταν το ομνια είναι συνδεδεμένο με το pc μέσω usb (και τρέχει ταυτόχρονα και το samsung new pc studio) υπάρχει περίπτωση να μπορεί να μπει το κινητό στο ιντερνετ??? μου φαίνεται λίγο κουφό, αλλά σήμερα το είχα συνδεδεμένο με το pc και είδα ότι ένα weather widget που έχω (στο Spb mobile shell) μπήκε μόνο του και έκανε update την πρόγνωση καιρού, χωρίς μάλιστα να μου εμφανίσει ένδειξη ότι μπαίνει σε 3G ή gprs! (έτσι κι αλλιώς στο Spb - weather έχω ενεργοποιήσει να κάνει Updates μόνο όταν υπάρχουν δωρεάν συνδέσεις) μήπως ήταν ιδέα μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 όταν το ομνια είναι συνδεδεμένο με το pc μέσω usb (και τρέχει ταυτόχρονα και το samsung new pc studio) υπάρχει περίπτωση να μπορεί να μπει το κινητό στο ιντερνετ??? Φυσικά. Κάνει χρήση του internet του PC σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsalhs Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση...πανω αριστερα στο start το σημα τον windows τη χρωμα ειναι; γιατι σε μενα ειναι ασπρο και οσα κιν. εχω δει στο internet ειναι πολυχρωμο... εχω τα 6.5 αν παιζει καποιο ρολο αυτο... 2. το gps test ειναι εφαρμογη πλοηγησης; 3. μπορει καποιος να μου στειλει με pm καποιο link αξιόπιστης version τον destinator 7 και igo 8 θα με υποχρεώνατε, γιατι εχω λιωσει στις απεγκαταστάσεις Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Από σήμερα το απογεύμα θα μπω και στην οικογένεια των wm με το Omnia2. Σχετικά με την πλοήγηση ποιό θεωρήτε το καλύτερο πρόγραμμα; Μήπως μπορεί να με στείλει κάποιος pm αναλυτικούς οδηγούς εγκατάστασης, γιατί είμαι αρχάριος με wm? όπως υπάρχει για το garmin σε s60. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση...πανω αριστερα στο start το σημα τον windows τη χρωμα ειναι; γιατι σε μενα ειναι ασπρο και οσα κιν. εχω δει στο internet ειναι πολυχρωμο... εχω τα 6.5 αν παιζει καποιο ρολο αυτο... 2. το gps test ειναι εφαρμογη πλοηγησης; 3. μπορει καποιος να μου στειλει με pm καποιο link αξιόπιστης version τον destinator 7 και igo 8 θα με υποχρεώνατε, γιατι εχω λιωσει στις απεγκαταστάσεις Ευχαριστώ!! 1. Στα wm6.5 είναι λευκό ενώ στα 6.1 είναι χρωματιστό. 2. Το gps test χρησιμοποιείται για να βρει τη θύρα του gps αυτόματα και βοηθά να κλειδώσει δορυφόρους η συσκευή. Επίσης μπορείς να δεις τη δύναμη του gps της συσκευής σου. Από σήμερα το απογεύμα θα μπω και στην οικογένεια των wm με το Omnia2. Σχετικά με την πλοήγηση ποιό θεωρήτε το καλύτερο πρόγραμμα; Μήπως μπορεί να με στείλει κάποιος pm αναλυτικούς οδηγούς εγκατάστασης, γιατί είμαι αρχάριος με wm? όπως υπάρχει για το garmin σε s60. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας. Αυτή τη στιγμή το καλύτερο κατά τη γνώμη μου πρόγραμμα πλοήγησης είναι το iGO. Φυσικά και με το destinator αλλά και με το miomap μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Σχετικές οδηγίες στησίματος θα βρεις εδώ... http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0s72 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Θελω να αλλαξω κινητο και να παρω ενα αφης. Αλλα ειμαι αρκετα μπερδεμενος. Βασικα θελω να ειμαι on-line να μπορω να κανω chat με φιλους, να βλεπω διαφορα βιντεακια στο youtube. Επισης θελω να εχω τον ελεγχο στο κινητο και να του αλλαζω wallpapaers themes κλπ κλπ. Δεν εχω καταληξει σε συσκευη. Αξιζει να παρω το ομνια η ειναι 2 much.Επισης τι συσκευη μου προτεινετε αν οχι ομνια? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο και τυχον απαντησεις σας .:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Φιλε αν δεν ξαναειχες windows mobile συσκευη θα σου φανει λιγο παλουκι οπως εμενα αυτες τις δυο μερες, αλλα εχει τοσες πολλες δυνατοτητες που δεν μπορεις να αντισταθεις. Εχω ξαναρωτησει αλλα δεν μου απαντησε καποιος. Γιατι με το destinator (αλλα και με αλλες εφαρμογες) δεν μενει μονιμα η οθονη αναμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Βάζοντας το κατάλληλο skin. Ευχαριστω, το εβαλα αλλα δεν εχει αλλαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό (και αυτό :D ) μπορείτε να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις; 1) Πόσο σας κρατάει η μπαταρία 2) Παίζει flash video ο opera ή ο explorer και δεν εννοώ τα youtube εννοώ π.χ. από live στοιχήματα τύπου betoto κτλ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μία ερώτηση. Υπάρχει ένας κωδικός ο *2767*2878# ο οποίος λένε οτι κάνει reset και την epprom. Τί σημαίνει αυτό; Καθαρίζει περισσότερα πράγματα; Επειδή είμαι κοντά σε hard reset ( :mad: ) , να χρησιμοποιήσω τον παραπάνω κωδικό ή είναι επικίνδυνος; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 μια χαρα ειναι και το hard reset που εχει η συσκευη[καθαρισμος μνημης],τοχω κανει 5-6 φορες μεχρι τωρα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ασχετος γαρ... Πως μπορούμε να διαπιστώσουμε εάν είναι 6.1 ή 6.5? Το έχω ακόμη στο κουτί... μόλις το πήρα , χρειάζεται φόρτιση πρώτα; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Φόρτισε το πλήρως μέχρι να γεμίσει η μπαταρία και μετά παίξε κανονικά. Για να δεις την έκδοση του λειτουργικού... Start / Settings / System / About. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Φόρτισε το πλήρως μέχρι να γεμίσει η μπαταρία και μετά παίξε κανονικά. Για να δεις την έκδοση του λειτουργικού... Start / Settings / System / About. Thanks θα χρειαστώ όλη την κατανόηση και την βοήθεια σας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Ρε παιδια πηρα μεσω bluetooth εναν ηχω απο ενα φιλο και παραλληλα ενημερωθηκε και ο καιρος στην οθονη μου. πως εγινε αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Δε νομίζω πως συνδέεται το ένα με το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλημέρα και από μένα! Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει soft reset από το κουμπάκι πίσω??? Κάπου διάβασα κάποια προβλήματα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλημέρα και από μένα! Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει soft reset από το κουμπάκι πίσω??? Κάπου διάβασα κάποια προβλήματα??? Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο κουμπί. Έχω κάνει αρκετά soft reset γιατί άν παίζεις με xda dev το χρειάζεσαι σίγουρα! Κανένα πρόβλημα. Αρκεί να του φερθείς ευγενικά... Με οδοντογλυφίδα και όχι με σφυρί και καλέμι...! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 και γιατι δεν εγκαθιστας την σχετικη εφαρμογη παρα να δουλευεις με οδοντογλυφιδα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 και γιατι δεν εγκαθιστας την σχετικη εφαρμογη παρα να δουλευεις με οδοντογλυφιδα. Έχω εφαρμογή για reset. Αλλα άν κολλήσει και δεν ανταποκρίνεται τότε τί κάνεις; Ή πατάς το κουμπάκι ή βγάζεις την μπαταρία... ;) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Γιατί... σου κολλάει τόσο συχνά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianthi1984 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 έιμαι κάτοχος του omnia 2 εδώ και λίγες μέρες και όντας άσχετη προσπαθώ να βρώ πως απενεργοποιούμε των ήχο των windgets...?αν γίνεται βασικά...ποιο συγκεκριμένα αν απενεργοποιήσω τον ήχο του συστηματος ναι μεν δεν ακούγεται (ο ήχος των windets)αλλα όταν μου έρχεται μήνυμα δεν έχω ήχο!!πως συνδυάζονται έτσι αυτά?:(την ένταση του ήχου κλήσης πάντως τη ρυθμίζω κανονικά απ' το πλάι αφού έχει ξεχωριστή επιλογή...ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος!!ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts